Padló lefolyó dugulás elhárítás

A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény

Padló lefolyó dugulás elhárítás

Padló lefolyó dugulás

Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb dugulás ilyen, hiszen, ha nem tesz valamit minél gyorsabban, akkor akár az egész helyiség is eláradhat.

A padló lefolyó dugulása is hasonló figyelmet igényel, hiszen több következménye is lehet, ha nem szűnteti meg ezt az állapotot a fürdőszobában. Az eldugult padlóösszefolyó tisztítása, sok esetben házilag is megoldható, amelyhez nincs szükség rendkívül bonyolult eszközökre.

 Abban az esetben, amikor a padlóösszefolyó vízgyűjtő tartályába idegen tárgy kerül vagy nagy mennyiségű lerakódás alakul ki, az sok esetben házilag is könnyen eltávolítható. Ha ellátogat weboldalunkra, akkor Ön is megtudhatja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy Ön is eltávolíthassa ezeket a dugulásokat gyorsan és praktikusan. A padló lefolyó dugulása nem gyerekjáték és sajnos könnyebben kialakulhat, mint hinné. A leggyakrabban a fürdőszoba takarításakor, felmosásakor esetleg festés után észrevétlenül belekerülő por és szöszök okozzák a fő problémát, sokszor iszapszerű lerakódást produkálva, amely egy idő után teljesen elzárhatja a víz útját és a fürdőszobát is könnyedén eláraszthatja. Amikor a kád vagy a mosdó lefolyója is rá van csatlakoztatva a padlóösszefolyóra, akkor az apróbb szőrszálak és hajszálak szintén eljuthatnak a lefolyóba, amely így a padló lefolyó dugulását okozza.

Addig, amíg a lerakódás és a dugulás nem a lefolyó csövekben alakul ki, hanem a szifonban, addig nincs túl nagy baj, hiszen ezt saját kezűleg is eltávolíthatja. Nincs más dolga a padló lefolyó dugulásánál, mint húzni egy gumikesztyűt és a szifon alján összegyűlt iszapot és darabos lerakódást egyszerűen kiemelni, ezáltal újból átjárható és tiszta lesz maga az összefolyó szifon. Az esetek nagy részében a lefolyó dugulása ily módon megszüntethető, azonban ha mégsem válik be, akkor lehet, hogy profi segítségre lesz szüksége.

Nem sikerült a dugulást megszűntetni? Fürdőszobája eláradt?

Keressen fel minket a +3620-942-0586 telefonszámon!

Problémáját pár perc alatt megoldjuk.

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés