Lefolyo Tisztitas Lefolyo Dugulas

A lefolyó tisztításhoz vegyszerek és eszközök is szükségesek

Lefolyo Tisztitas Lefolyo Dugulas

A lefolyó tisztítás eszközei

Nagyon kellemetlenül érint mindenkit, ha a lefolyó eldugul. Ilyenkor hirtelen teljesen használhatatlanná válik a vizesblokk abban a helyiségben, konyhában vagy a fürdőszobában, ahol a probléma jelentkezett. A lefolyó tisztítását érdemes időközönként elvégezni, amikor még nem jelentkezik semmilyen probléma, így megelőzhető a dugulások kialakulása. Csupán zsíroldó készítményt kell önteni a lefolyóba, amelyet kifejezetten erre a célra gyártottak. A lefolyó tisztításnak egy másik esete, amikor már jelentkezik a probléma, vagyis csak minimális mértékben, lassan vagy egyáltalán nem folyik le a víz.

 Ha még kisebb mértékű a lefolyó dugulás, akkor esetleg sikerrel járhatunk házi praktikával. Ha nem sikerült megszüntetni a dugulást, akkor viszont szakemberre van szükség, aki egy speciális eszközzel megszünteti a problémát. A legtöbb esetben egy acél sodronyt vezetnek a lefolyón keresztül a csőbe, majd rezegtetéssel történik a szennyeződések leválasztása a csőrendszer faláról. A lefolyó tisztítást sok esetben sajnos csak bontással lehet elvégezni, amely azt jelenti, hogy a wc kagylót fel kell szedni.

Bizonyos esetekben, mint pl. konyhai lefolyó dugulás, bontás nélkül is meg lehet szüntetni a problémát. A lefolyó tisztítást szakemberre kell bízni, hiszen egy átlagos háztartásban nem áll rendelkezésre olyan eszköz, amivel meg lehet szüntetni a dugulást, főleg akkor, ha az az alsóbb csőrendszerben jelentkezik. Fontos a megelőzés, így ügyeljünk arra, hogy mosogatáskor ne kerüljön sok szilárd szennyeződés a lefolyóba.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés