Csatornaszag okai

A csatornaszag okai

Csatornaszag okai

Miért van csatornaszag

A csatornaszag sajnos bármelyik háztartásban megjelenhet akkor is, ha nagy gondot fordítunk a tisztaságra. Időnként előfordulhat, hogy kellemetlen szagok jelennek meg, de nem tudjuk biztosan megállapítani a bűz forrását.

Nem nagyon tudunk mást tenni, takarítani kezdünk, a szag mégsem szűnik..

Ilyen esetekben azt jelenti az egyetlen megoldást, ha megtaláljuk a bűz valódi forrását.

 

Ne várjon a csodára, ha érezhető a csatornaszag otthonában, és már a bevált módszerek sem segítettek!

A profi duguláselhárító mester gyorsan megoldja a problémát!

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 csatornaszagÁltalában nem a tisztaság hiánya okozza a gondokat, hanem valamelyik lefolyó. Előfordul, hogy egy-egy dugulás miatt a kellemetlen szagok visszaáramlanak a lakásba, de arra is van példa, hogy a ritkán használt szifonokból egyszerűen elpárolog a víz, így megszűnik az úgynevezett bűzelzáró réteg. A gyakorlatban ez általában a padlóösszefolyó esetében történhet meg, hiszen a többi lefolyót, illetve szifont sokkal gyakrabban használjuk, így a feltöltésük folyamatos. A dugulás megszüntetésével, illetve a szifon feltöltésével egyszerűen megszüntethető a probléma, utána már csak egy kiadós szellőztetésre van szükség. De sajnos nem minden esetben ennyire egyszerű a megoldás..

Előfordulhatnak olyan tömítési és szigetelési problémák amelyek megoldása már sokkal nagyobb fejtörést okoz. Ilyen esetekben sajnos tapasztalt szakemberre van szükség, csak ő segíthet a gond mielőbbi és megbízható orvoslásában.

A csatornaszag okai között meg kell említeni a elszennyeződött, ritkán használt lefolyókat is. Egyes szennyeződések a cső falára rakodva igencsak megbüdösödhetnek, ami miatt akár az egész házban elterjedhet a kellemetlen szag. Ilyen esetben szerencsére a megoldás egyszerű; valamilyen módon el kell távolítanunk a cső falára rakódott bomló szennyeződéseket. Ezt megtehetjük a boltokban kapható lefolyótisztító folyadékok használatával vagy akár valamelyik bevált házi praktika segítségével is.

A csatornaszag okai között szerepelhet még a WC csésze illeszkedési problémája. Ha a tömítés nem megfelelő, az esetben könnyen előfordulhat, hogy a bűz visszaáramlik a lakás felé. Mivel a javítás komoly szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel, így ezzel nem érdemes próbálkoznunk, hívjunk inkább szakembert.

Előfordulnak olyan esetek, amikor a csatornaszag okai könnyen megszüntethetők. Ha ilyet tapasztalunk, tegyük meg a kellő lépéseket és hamar megszabadulhatunk a problémától. Technikai jellegű meghibásodás esetén viszont minden esetben szakképzett és gyakorlott mesterekre van szükségünk.

 

 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés