Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Csatornatisztítás házilag

Csatornatisztítás házilag csatorna tisztítása otthon

A csatornarendszer problémáira hajlamosak vagyunk kevesebb figyelmet fordítani, hiszen nem látjuk, mi zajlik a csövek belsejében. Pedig a csatorna meghibásodása jelentős pénzeket is felemészthet. A csatornarendszerben keletkezett dugulás beltéren és kültéren is létrejöhet. A probléma elhárítását mindkét esetben megkísérelhetjük különböző házi csatornatisztító praktikákkal.

 

csatornatisztitás-hazilag

Beltéri csatornatisztítás házilag

A beltéri dugulás sok esetben hosszú évek alatt alakul ki. A mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó lefolyójában különböző szennyeződések halmozódnak fel, például hajszálak, bőr- és körömdarabok, mosószermaradványok vagy idegen tárgyak. A víztakarékos vécétartályok hátránya, hogy sokszor nem öblíti le kellő mértékben a tartályt, és mivel a kevés víz nem ad elég löketet a szilárd anyagoknak, azok a cső egy távolabbi szakaszán összeállhatnak, dugulást okozva. A mosogató dugulásának esetén a problémát általában a csőrendszerek nem megfelelő lejtése, alulméretezése, illetve a túl hideg vagy túl kevés vízzel történő mosogatás okozza. Az indokolatlan szűrőhasználat fokozza a problémát, hiszen lassítja a víz áramlását. Rendszeres karbantartással, illetve dugulás esetén házi csatornatisztítással a komolyabb problémák megelőzhetők. A házi csatornatisztító praktikák közé tartozik a forró vizes öblítés, a pumpálás, a szódabikarbónával és ecettel vagy bolti lefolyótisztító szerekkel való duguláselhárítás. Érdemes biológiai csőrendszertisztító szereket is használni, ugyanis ezek leoldják a cső falára rakódott zsírokat, így nem alakul ki dugulás.

Kültéri csatornák tisztítása házilag

A kültéri dugulásokat, azaz a kinti csatornarendszer, az aknák, a folyókák és a csapadék-elvezető rendszer eldugulását gyakran a sár és iszap, illetve a csatornába kerülő szennyeződések – falevelek, ágak, gyökerek – okozzák. Hatékony házi csatornatisztító vagy inkább dugulásmegelőző praktika az udvari szennyvíztartályok és emésztőgödrök szintjének rendszeres ellenőrzése. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy a visszatorlódó szennyeződés dugulást okozzon. Azt is ellenőrizzük, nem keletkezett-e hézag az illesztéseknél, ugyanis ezeken benőhetnek a gyökerek, amelyek gátat állítanak a szennyvízben utazó darabos szennyeződéseknek, így azok elakadnak, és ugyancsak dugulás keletkezik. Ha a házi megoldások nem váltak be, hívjon ki minél előbb egy vízszerelő szakembert!

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

duguláselhárító csőtörés wc lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag csatornaszag Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult mosogató szifon eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyótisztítók vízvezeték szerelés nedves törlőkendő wc dugulás duguláselhárítás V.kerület lefolyó tisztítás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XI.kerület lefolyó duguláselhárítás dugulás wc wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület mosdó dugulása ellen Lefolyótisztító Lefolyótisztítás padlóösszefolyó duguláselhárítás azonnal mosogató duguláselhárítás házilag társasház lefolyó tisztítása házilag Dugulás elhárítás lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XXI.kerület csatornatisztítás dugulás Budapest csőtisztító spirál duguláselhárítás XII.kerület tisztító idom padló lefolyó dugulás csatorna tisztítás Duguláselhárítás Budapest Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás falbontás nélkül szennyvízcsatorna duguláselhárítás olcsón wc duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás IV.kerület csatorna csőtörés mosdó duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás ár duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XV.kerület mosogató dugulás házilag duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület búraszifon szennyvíz bekötés duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó eldugult mosogató Árak Eldugult WC wc duguláselhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás II.kerület csatorna dugulás mosogató lefolyó kellemetlen szagok dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás bontás nélkül mosogató lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás mosogatógép lefolyó dugulás okai mosdó duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás I.kerület lefolyó mosdó dugulása dugulás elhárítása csatornaszag megszüntetése csatornakamerázás duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás III.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás megszűntetése Budapest duguláselhárítás XIII.kerület wc csésze csatornatisztítás házilag mosogató vízvezeték szerelő mosogató duguláselhárítás mosogató dugulás duguláselhárítás X.kerület dugulások duguláselhárítás árak duguláselhárítás IX.kerület lefolyó lejtése vízvezeték duguláselhárítás 10. ker mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás VII.kerület szennyvízhálózat bűzelzáró duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XX.kerület csatornaszellőztetés padlószifon esővíz akciós duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés