Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Csatornacsövek szerelése

A csatornacsövek szerelése, csatornahálózat kiépítése

Ha családi házban élünk, a szennyvíz megfelelő elvezetéséről való gondoskodás a mi feladatunk. Ám nemcsak a csövek megfelelő lefektetésére kell odafigyelnünk, hanem a csövek közötti tömítések épségére is. Ha azt elmulasztjuk, sokkal nagyobb eséllyel történhet csőtörés, amely komoly problémákat okoz, akár még maga a ház biztonságát is veszélyeztetheti. Ha családi házaknál dugulás keletkezik a mosogatóban, a vécében vagy a kádban, nem biztos, hogy a lefolyóba került szennyeződés a hibás; előfordulhat, hogy a probléma mélyebben, a szennyvízcsövekben gyökeredzik. Ezért rendszeresen karban kell tartanunk a kerti csatornát, hogy a szennyvíz elvezetése ne akadozzon.

 

A műanyag csatornacsövek tartósabbak

A mosogató vagy a vécé használata során keletkező szennyvíz elvezetése a kertben lévő, föld alatti csőrendszer segítségével valósítható meg. A vezetékek élettartamát többek közt a csövek anyaga határozza meg: a régebbi vezetékek eternitből vagy betonból, a modernek műanyagból készülnek. Utóbbiak tartósabbak, környezetkímélőbbek, és nem károsítják az egészségünket sem. A csöveket ragasztott vagy tokos gumigyűrűs idomok kötik össze, a csövek közti rések kiküszöbölésére pedig tömítést kell használni. Ha ezek elfáradnak, hézagok keletkeznek, és a cső el is törhet, és a szennyvíz a talajba kerül. A törést a réseken a csövekbe jutó, majd ott nagyobbra növő fa- vagy bokorgyökerek is okozhatják.

Régi Csatornacsövek szerelése kiépítéseCsatorna csőtörés elhárítás,csatornacsövek cseréje

A föld alatti csőtörés az épület megsüllyedését eredményezheti

Ha nem küszöböljük ki a problémát, ez a föld alatti vízmennyiség akár az épület megsüllyedését is eredményezheti, sőt, az utca többi házát is megrongálhatja. Az épület stabilizálása horribilis kiadásokkal járhat, így sokkal jobban megéri előre gondolkozni, és rendszeresen karbantartani a vezetékeket. Ha megbízható vízvezeték-szerelőre van szüksége mindehhez Budapesten, keressen meg bátran, és előzze meg a komolyabb problémákat! Gyorsan kiérek a helyszínre, precízen és gyorsan dolgozom, és garanciát vállalok a munkámra.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Csatornatisztítás mellett rengeteg családi ház és társasház, elavult csatornahálózatát újítjuk fel, és cseréljük ki a töredezett tönkrement csatornacsöveket megelőzve evvel a nagyobb, csőtörések és károk kialakulását.

Régi csatornahálózat feltárás, csötörés elhárításRégi csatornacsövek javítása, feltárása, vízvezeték szerelés

Címkék

duguláselhárítás III.kerület tisztító idom csatornakamerázás padlószifon duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó tisztítása házilag Eldugult WC duguláselhárítása mosdó dugulása ellen csőtisztító spirál szennyvízhálózat eldugult mosdó mosdó dugulása Budapest nedves törlőkendő búraszifon dugulás elhárítása lefolyó dugulás elhárítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna dugulás akciós duguláselhárítás szennyvíz bekötése Wc dugulás megszüntetése mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás IX.kerület dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XX.kerület wc dugulás társasház duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás fix áron mosogató lefolyó Árak mosogató lefolyó dugulás csatornaszag lefolyó dugulás dugulás Budapest csatorna tisztítás padló lefolyó dugulás lefolyó duguláselhárítás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás 6.kerület mosogató lefolyótisztítók kellemetlen szagok Lefolyótisztítás duguláselhárítás IV.kerület mosogatógép padlóösszefolyó duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csőtörés duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése esővíz dugulás lefolyó mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület lefolyótisztítás otthon mosogató dugulás duguláselhárítás olcsón Lefolyótisztítás Budapest mosdó lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon wc csésze mosdó duguláselhárítás ár duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület csatornatisztítás házilag bűzelzáró duguláselhárító duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás 7.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás X.kerület lefolyó tisztítás eldugult mosogató dugulás wc mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás árak duguláselhárítás XV.kerület dugulás megszüntetése csatornaszellőztetés duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XIV.kerület olcsó duguláselhárítás csatornatisztítás dugulások wc lefolyó dugulás megszüntetése Eldugult WC Lefolyótisztítás házilag lefolyó lejtése duguláselhárítás Budapesten mosogató lefolyó tisztítása szennyvíz bekötés olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztító csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvízcsatorna vízvezeték szerelés mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás okai Lefolyótisztító szer eldugult padlóösszefolyó mosogató dugulás házilag csatorna csőtörés
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés