Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
csatornaszag megszüntetése csatornaszag ellen

Csatorna szag

csatornaszag megszüntetése csatornaszag ellen

Még a legtisztább háztartásban is előfordulhat, hogy fürdőszobánkban vagy konyhánkban átható csatorna szag terjeng. A dolog sajtossága, hogy ilyenkor ritka esetben okozza ezt a kellemetlen problémát a dugulás, de előjeleként lehet értelmezni. Ha meggyőződtünk arról, hogy dugulásnak nincs nyoma, és a csatorna szag még mindig érezhető, akkor azt okozhatja a légbeszívó szelep hiánya vagy a strang vezeték dugulása. Ez a szelep a nagyobb mennyiségű víz lefolyásakor játszik fontos szerepet, ilyenkor a lezúduló víz vákuumot idéz elő, ami kiszívhatja a bűzelzárókból a vizet, ezzel okozva a csatorna bűzt. Ha állandó a csatorna szag, vagy bugyborékoló hangokat tapasztal, akkor valószínűleg hiányzik ez a szelep. A légbeszívó hiányát utólag is lehet pótolni, elhelyezhető a strang aknában vagy a tetőn is. Jellemző még, hogy az építkezés során nem építik ki a csatorna kiszellőző vezetékeket. Ennek a szellőztető vezetéknek három fontos feladatott kell ellátnia:

  • csatornahálózatban keletkező gázokat eltávolítja, a környezet további szennyezése nélkül,
  • biztosítja a szaniterek, háztartási eszközök és a padlóösszefolyók bűzzárainak védelmét, megakadályozza, hogy a csatornagázok a helyiségekbe jussanak,
  • csökkentheti a közmű csatornák korrózióját.

Csatorna szag – kellemetlen bűz a fürdőszobában wc – ben

És most néhány példa, hogy hol és milyen okokból kifolyólag fordulhat elő a kellemetlen bűz:

  • A mosogatónál az élelmiszer maradékok és zsírok lerakodása a lefolyócsonkban és a túlfolyójáratban okozhatja a problémát. Esetleg nincs megfelelő bűzelzárás a szifonban, vagy kiszáradt a szifon.
  • Mosdókagylók esetében az egyéb lerakódások a lefolyócsonkban, illetve a túlfolyóban, a bűzelzáró hiánya a szifonban vagy a túl rövidre vágott flexibilis szifoncső okozhatja a bűzt a fürdőszobában.
  • A fürdőszobai bűz leggyakoribb okozója a padlóösszefolyó a rendszeres tisztításának elmaradása vagy a bűzelzáró hiánya okozhatja. Esetleg az ott elhelyezett mosógép, melynek lerakódásai az ürítő csőben, szennyezett szűrő vagy a fali bekötésnél hiányzó bűzelzáró okozhatja.
  • Bűzt a WC-ben a nem hermetikusan rögzített csésze, az ültető gumi hiánya vagy a kiszáradt bűzelzáró okozhatja.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Csatornaszag megszüntetése

A bűz forrásától függően, de minden esetben kedvező áron, ingyenes kiszállással és egy hónapos garanciával szakembereink megszüntetik otthonában a kellemetlen szagokat okozó dugulásokat. Árainkról részletesen a dugulás elhárítás árak menüpontban tájékozódhat.

Címkék

csatornatisztítás wc duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés lefolyó duguláselhárítás dugulások szennyvíz bekötés duguláselhárítás ár lefolyó lejtése eldugult mosdó wc lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag csatornakamerázás eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvízcsatorna duguláselhárítás XV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása mosogató dugulás házilag padló lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten wc csésze duguláselhárítás 7.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyó dugulás okai mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VII.kerület lefolyó dugulás elhárítás búraszifon Budapest duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület mosogató duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XXII.kerület dugulás vízvezeték duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó nedves törlőkendő Eldugult mosogató duguláselhárítása bűzelzáró Lefolyótisztítás Budapest csatorna csőtörés Lefolyótisztító dugulás elhárítása dugulás Budapest duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XXI.kerület mosogató lefolyó csőtisztító spirál társasház duguláselhárítás XIX.kerület tisztító idom lefolyó tisztítás mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztítás duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás árak vízvezeték szerelés duguláselhárítás olcsón olcsó csatornatisztítás lefolyótisztítók mosogató dugulás esővíz duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosogató szifon wc duguláselhárítás mosdó dugulása duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás IX.kerület vízvezeték szerelő mosogató lefolyó tisztítása mosogatógép mosdó szennyvíz bekötése duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató duguláselhárító duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XII.kerület Eldugult WC dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztító szer mosogató lefolyó dugulás kellemetlen szagok duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás V.kerület dugulás megszüntetése Duguláselhárítás Budapest csatorna dugulás elhárítás olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag szennyvízhálózat csatorna tisztítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás 10. ker Dugulás elhárítás duguláselhárítás XI.kerület lefolyó dugulás megszűntetése padlóösszefolyó duguláselhárítás fix áron lefolyótisztítás otthon csőtörés akciós duguláselhárítás csatorna dugulás wc dugulás duguláselhárítás 6.kerület dugulás wc eldugult padlóösszefolyó Árak wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó duguláselhárítás házilag padlószifon duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag csatornaszag megszüntetése mosdó dugulása ellen csatornatisztítás házilag lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés