Fürdőszobai szifonok

ELDUGULT MOSDÓ KÁD DUGULÁS ELHÁRÍTÁS 

Fürdőszobai szanitereink szuez szifon dugulását a lefolyóba került kozmetikai tisztálkodó szereken és a hajszálakon kívül az esetlegnem megfelelő kivitelezési munkálatok is okozhatják. Ezt az Épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ugyan ezen szabvány kimondja még, hogy a „rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni”, más néven Szuez szifont. A padló szifon a szennyvizet és a kisebb darabos szennyet átengedik, de a csatornagázok visszaáramlását már nem. Az ágvezetékekben kialakuló vízzsákoknak követelményként megfelelő méretűnek kell lennie, hogy az elvezetendő szenny átvezethető legyen, de a gyakran kialakuló nyomásingadozás miatt ne tudja leszívni a benne lévő vizet, így akadályozva meg, hogy a bűz és a csatorna gázok az épületbe jussanak.

Gyakori hiba, hogy ezen szifonokat nem építik be, biztosítva, hogy – a padló burkolat kialakításánál a ne kelljen a lejtésre figyelni – vízszintes felületet kapjanak. Ilyenkor a fürdőszobai csőrepedések, vagy használati tárgyak meghibásodásánál a felgyülemlett víz nem tud elfolyni, ezzel komoly károkat okozva nálunk, illetve az alattunk lévőknek. A rendszeres és megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése így rendkívül fontos, valamint a kisebb dugulásokat is elháríthatjuk. Ezeket a munkákat magunk is elvégezhetjük, az eldugult kád dugulásánál a lefolyót meleg vízzel mossuk át, és ha szükséges alkalmazzunk lefolyótisztító granulátumot, ügyelve a hatóidő betartására. A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál bevethetjük még a zuhanycsövet is, a zuhanyrózsa fejét egyszerűen eltávolítva, a csövet dugjuk a Szuez szifonba, és mossuk át vele a csöveket, ezt a technikát alkalmazhatjuk a kád szifon dugulásánál, illetve a zuhany szifon duguláselhárításánál is. Ha dugulási problémánkon ez sem segít, a magunk által végzett dugulás elhárítással azonnal hagyjunk fel, és forduljunk szakemberhez! Dugulás elhárító mestereink kedvező áron, és ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával vállalják mosdó dugulásának megszüntetését.

Padlóösszefolyó tisztítása a fürdőszobában

Mosdó – kád szifonjaink rendszeres karbantartást igényelnek, bízza ránk a piszkos munkát

Eldugult a fürdőszobai szifon?

Ha kellemetlen szagok terjengnek a tisztálkodó helyiségben, mi tudunk segíteni!

A lefolyó tisztítás nagyon fontos a higiénia és a komfortérzet fenntartása szempontjából. Senki sem érzi kényelmesnek az olyan helyiségben való zuhanyzást, kézmosást, amit eláraszt a csatornaszag. Még rosszabb, ha megfelelő szellőztetési lehetőségek híján az egész lakásra átterjed a rettenetes bűz.

A szuez szifonok eltömődése nem csak élhetetlenné teheti otthonát, de csökkenti ingatlanja értékét is, ha nem orvosolja a problémát!

De ne féljen, mi segítünk Önnek a lefolyó tisztításban:

  • Felmérjük a területet
  • Kiváló szakembereink korszerű eszközökkel elhárítják a dugulást
  • A sikeres lefolyótisztítás után ellátjuk karbantartási tanácsokkal, hogy elejét vehesse az újabb dugulásnak

Hívjon minket, hogy otthonában újra a tisztaság és a jó illatok legyenek a meghatározó elemek. A padlóösszefolyók dugulásának elhárítását nálunk kedvező árakon veheti igénybe a hét minden napján.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Kád szifon - padóösszefolyó tisztítás

Eldugult padlóösszefolyó tisztítás, kád és zuhany szifon duguláselhárítása

Címkék

lefolyó dugulás megszűntetése mosogató Árak duguláselhárítás XVII.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás 7.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc csésze duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó lejtése dugulás wc duguláselhárítás XVI.kerület bűzelzáró Lefolyótisztító csatornaszellőztetés lefolyó dugulás duguláselhárítás XXI.kerület mosogató duguláselhárítás csatornatisztítás társasház csatornakamerázás mosogatógép wc duguláselhárítás duguláselhárítás árak mosogató lefolyó tisztítása lefolyótisztítás otthon vízvezeték lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztító szer szennyvízcsatorna duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás ár duguláselhárítás XX.kerület csőtisztító spirál eldugult mosdó esővíz padló lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó Budapest eldugult mosogató mosogató lefolyó dugulás mosdó duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő vízvezeték szerelés lefolyótisztítók duguláselhárítás VIII.kerület akciós duguláselhárítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás I.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás fix áron csatorna csőtörés duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás Budapesten mosogató lefolyó mosogató dugulás dugulás elhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület mosogató dugulás házilag mosdó lefolyó dugulás szennyvízhálózat duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás Csepel wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás II.kerület csatornatisztítás házilag kellemetlen szagok eldugult mosogató szifon wc dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás V.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest csatorna dugulás dugulások lefolyó dugulás okai duguláselhárítás IV.kerület dugulás duguláselhárító Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás tisztító idom szennyvíz bekötése dugulás Budapest dugulás megszüntetése Wc dugulás megszüntetése padlóösszefolyó lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték szerelő eldugult padlóösszefolyó olcsó csatornatisztítás lefolyó tisztítás csatorna tisztítás duguláselhárítás XII.kerület padlószifon Lefolyótisztítás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület csőtörés búraszifon mosdó dugulása ellen wc lefolyó dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag mosdó dugulása Eldugult WC duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XXII.kerület Lefolyótisztítás házilag lefolyó lefolyó duguláselhárítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés