Fürdőszobai szifonok

ELDUGULT MOSDÓ KÁD DUGULÁS ELHÁRÍTÁS 

Fürdőszobai szanitereink szuez szifon dugulását a lefolyóba került kozmetikai tisztálkodó szereken és a hajszálakon kívül az esetlegnem megfelelő kivitelezési munkálatok is okozhatják. Ezt az Épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ugyan ezen szabvány kimondja még, hogy a „rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni”, más néven Szuez szifont. A padló szifon a szennyvizet és a kisebb darabos szennyet átengedik, de a csatornagázok visszaáramlását már nem. Az ágvezetékekben kialakuló vízzsákoknak követelményként megfelelő méretűnek kell lennie, hogy az elvezetendő szenny átvezethető legyen, de a gyakran kialakuló nyomásingadozás miatt ne tudja leszívni a benne lévő vizet, így akadályozva meg, hogy a bűz és a csatorna gázok az épületbe jussanak.

Gyakori hiba, hogy ezen szifonokat nem építik be, biztosítva, hogy – a padló burkolat kialakításánál a ne kelljen a lejtésre figyelni – vízszintes felületet kapjanak. Ilyenkor a fürdőszobai csőrepedések, vagy használati tárgyak meghibásodásánál a felgyülemlett víz nem tud elfolyni, ezzel komoly károkat okozva nálunk, illetve az alattunk lévőknek. A rendszeres és megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése így rendkívül fontos, valamint a kisebb dugulásokat is elháríthatjuk. Ezeket a munkákat magunk is elvégezhetjük, az eldugult kád dugulásánál a lefolyót meleg vízzel mossuk át, és ha szükséges alkalmazzunk lefolyótisztító granulátumot, ügyelve a hatóidő betartására. A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál bevethetjük még a zuhanycsövet is, a zuhanyrózsa fejét egyszerűen eltávolítva, a csövet dugjuk a Szuez szifonba, és mossuk át vele a csöveket, ezt a technikát alkalmazhatjuk a kád szifon dugulásánál, illetve a zuhany szifon duguláselhárításánál is. Ha dugulási problémánkon ez sem segít, a magunk által végzett dugulás elhárítással azonnal hagyjunk fel, és forduljunk szakemberhez! Dugulás elhárító mestereink kedvező áron, és ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával vállalják mosdó dugulásának megszüntetését.

Padlóösszefolyó tisztítása a fürdőszobában

Mosdó – kád szifonjaink rendszeres karbantartást igényelnek, bízza ránk a piszkos munkát

Eldugult a fürdőszobai szifon?

Ha kellemetlen szagok terjengnek a tisztálkodó helyiségben, mi tudunk segíteni!

A lefolyó tisztítás nagyon fontos a higiénia és a komfortérzet fenntartása szempontjából. Senki sem érzi kényelmesnek az olyan helyiségben való zuhanyzást, kézmosást, amit eláraszt a csatornaszag. Még rosszabb, ha megfelelő szellőztetési lehetőségek híján az egész lakásra átterjed a rettenetes bűz.

A szuez szifonok eltömődése nem csak élhetetlenné teheti otthonát, de csökkenti ingatlanja értékét is, ha nem orvosolja a problémát!

De ne féljen, mi segítünk Önnek a lefolyó tisztításban:

  • Felmérjük a területet
  • Kiváló szakembereink korszerű eszközökkel elhárítják a dugulást
  • A sikeres lefolyótisztítás után ellátjuk karbantartási tanácsokkal, hogy elejét vehesse az újabb dugulásnak

Hívjon minket, hogy otthonában újra a tisztaság és a jó illatok legyenek a meghatározó elemek. A padlóösszefolyók dugulásának elhárítását nálunk kedvező árakon veheti igénybe a hét minden napján.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Kád szifon - padóösszefolyó tisztítás

Eldugult padlóösszefolyó tisztítás, kád és zuhany szifon duguláselhárítása

Címkék

wc duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás 6.kerület szennyvízhálózat duguláselhárítás XIX.kerület vízvezeték szerelés mosogató lefolyó dugulás szennyvíz bekötése wc lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztítás Budapest lefolyó tisztítása házilag szennyvízcsatorna dugulás Wc dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XI.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül Árak olcsó duguláselhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XII.kerület padló lefolyó dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárító eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás fix áron dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztítás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület padlószifon Lefolyótisztító szer akciós duguláselhárítás lefolyó Dugulás elhárítás csatorna csőtörés duguláselhárítás V.kerület kellemetlen szagok duguláselhárítás árak duguláselhárítás ár lefolyó dugulás csőtörés duguláselhárítás 7.kerület Lefolyótisztító lefolyótisztítók olcsó csatornatisztítás csatorna dugulás Lefolyótisztítás házilag mosdó Eldugult WC duguláselhárítása dugulások lefolyó duguláselhárítás padlóösszefolyó duguláselhárítás szennyvíz bekötés lefolyó lejtése mosogató lefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás azonnal Budapest vízvezeték szerelő duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás IX.kerület társasház vízvezeték lefolyó dugulás okai eldugult mosogató szifon nedves törlőkendő csatorna tisztítás duguláselhárítás Csepel bűzelzáró csatornaszellőztetés duguláselhárítás 10. ker wc csésze esővíz eldugult mosogató mosdó duguláselhárítás házilag búraszifon dugulás elhárítása duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület mosdó dugulása mosogató eldugult mosdó Eldugult WC csőtisztító spirál mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás IV.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás III.kerület mosdó lefolyó dugulás dugulás wc duguláselhárítás XVII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatorna dugulás elhárítás csatornaszag dugulás Budapest mosogatógép csatornatisztítás mosogató dugulás házilag wc dugulás lefolyótisztítás otthon csatornatisztítás házilag mosogató dugulás duguláselhárítás Budapesten csatornakamerázás Duguláselhárítás Budapest tisztító idom duguláselhárítás VI.kerület mosdó dugulása ellen
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés