csatornaszag megszüntetése csatornaszag ellen

Csatorna szag

csatornaszag megszüntetése csatornaszag ellen

Még a legtisztább háztartásban is előfordulhat, hogy fürdőszobánkban vagy konyhánkban átható csatorna szag terjeng. A dolog sajtossága, hogy ilyenkor ritka esetben okozza ezt a kellemetlen problémát a dugulás, de előjeleként lehet értelmezni. Ha meggyőződtünk arról, hogy dugulásnak nincs nyoma, és a csatorna szag még mindig érezhető, akkor azt okozhatja a légbeszívó szelep hiánya vagy a strang vezeték dugulása. Ez a szelep a nagyobb mennyiségű víz lefolyásakor játszik fontos szerepet, ilyenkor a lezúduló víz vákuumot idéz elő, ami kiszívhatja a bűzelzárókból a vizet, ezzel okozva a csatorna bűzt. Ha állandó a csatorna szag, vagy bugyborékoló hangokat tapasztal, akkor valószínűleg hiányzik ez a szelep. A légbeszívó hiányát utólag is lehet pótolni, elhelyezhető a strang aknában vagy a tetőn is. Jellemző még, hogy az építkezés során nem építik ki a csatorna kiszellőző vezetékeket. Ennek a szellőztető vezetéknek három fontos feladatott kell ellátnia:

  • csatornahálózatban keletkező gázokat eltávolítja, a környezet további szennyezése nélkül,
  • biztosítja a szaniterek, háztartási eszközök és a padlóösszefolyók bűzzárainak védelmét, megakadályozza, hogy a csatornagázok a helyiségekbe jussanak,
  • csökkentheti a közmű csatornák korrózióját.

Csatorna szag – kellemetlen bűz a fürdőszobában wc – ben

És most néhány példa, hogy hol és milyen okokból kifolyólag fordulhat elő a kellemetlen bűz:

  • A mosogatónál az élelmiszer maradékok és zsírok lerakodása a lefolyócsonkban és a túlfolyójáratban okozhatja a problémát. Esetleg nincs megfelelő bűzelzárás a szifonban, vagy kiszáradt a szifon.
  • Mosdókagylók esetében az egyéb lerakódások a lefolyócsonkban, illetve a túlfolyóban, a bűzelzáró hiánya a szifonban vagy a túl rövidre vágott flexibilis szifoncső okozhatja a bűzt a fürdőszobában.
  • A fürdőszobai bűz leggyakoribb okozója a padlóösszefolyó a rendszeres tisztításának elmaradása vagy a bűzelzáró hiánya okozhatja. Esetleg az ott elhelyezett mosógép, melynek lerakódásai az ürítő csőben, szennyezett szűrő vagy a fali bekötésnél hiányzó bűzelzáró okozhatja.
  • Bűzt a WC-ben a nem hermetikusan rögzített csésze, az ültető gumi hiánya vagy a kiszáradt bűzelzáró okozhatja.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Csatornaszag megszüntetése

A bűz forrásától függően, de minden esetben kedvező áron, ingyenes kiszállással és egy hónapos garanciával szakembereink megszüntetik otthonában a kellemetlen szagokat okozó dugulásokat. Árainkról részletesen a dugulás elhárítás árak menüpontban tájékozódhat.

Címkék

wc duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás V.kerület dugulások lefolyó duguláselhárítás csatornatisztítás szennyvízcsatorna duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XI.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás Eldugult WC mosdó dugulása ellen csőtisztító spirál duguláselhárító Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás házilag wc csésze csatorna csőtörés mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó csatornaszellőztetés vízvezeték szerelés szennyvízhálózat eldugult mosdó duguláselhárítása eldugult mosdó tisztító idom lefolyó dugulás mosogató dugulás dugulás Budapest mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás olcsón csatornaszag eldugult mosogató csatorna tisztítás wc duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület lefolyótisztítók padlószifon dugulás wc duguláselhárítás III.kerület kellemetlen szagok duguláselhárítás XIX.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület dugulás megszüntetése nedves törlőkendő duguláselhárítás ár duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztító szer dugulás elhárítása wc dugulás szennyvíz bekötése mosogató lefolyó tisztítása mosogató duguláselhárítás esővíz Lefolyótisztító duguláselhárítás 7.kerület olcsó csatornatisztítás társasház mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó tisztítás búraszifon mosogatógép padló lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron mosogató lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon bűzelzáró wc lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XV.kerület vízvezeték Budapest lefolyó tisztítása házilag csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVII.kerület Dugulás elhárítás szennyvíz bekötés dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül akciós duguláselhárítás mosogató lefolyó lefolyó lejtése mosdó lefolyó dugulás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás 10. ker csőtörés padlóösszefolyó vízvezeték szerelő lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás 6.kerület mosdó dugulása Árak csatornatisztítás házilag duguláselhárítás IV.kerület mosogató csatornakamerázás Duguláselhárítás Budapest Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna dugulás duguláselhárítás I.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás árak Eldugult WC duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIV.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés