• A duguláselhárító wc pumpa hatékony használata? Így csináljuk!

  Amikor hirtelen arra leszünk figyelmesek, hogy öblítés után a WC-ben felgyűlik a víz vagy esetleg még a padlóra is folyik, akkor már tudjuk, hogy dugulással állunk szemben. Ilyenkor természetesen szentségelünk és bosszankodunk, mert senki sem szeret az otthoni duguláselhárítással bajlódni, szakember alkalmazása pedig sok esetben túl költséges a dugulás mértékéhez képest. Mit tehetünk hát ilyenkor? Ez természetesen attól is függ, hogy mi okozta a dugulást. Ha csak tusfürdő, sampon vagy esetleg szappan lerakódás miatt dugult el a lefolyó, abban az esetben az otthoni praktikák, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, kifejezetten hatásosak lehetnek. Ha azonban – a WC dugulása esetén – nedves törlőkendők vagy intim betétek a dugulás okozói, akkor be kell vetnünk a nehéz fegyverzetet: a WC pumpát!

 • Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít

  Wc duguláselhárítás házilag

  Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent elolvasott erről a témáról, már mindent kipróbált és még mindig semmi? Sőt, már a szagok is egyre elviselhetetlenebbek?

   

  Ne várjon tovább, hívjon profi szakembert, aki egy pillanat alatt képes megszüntetni a problémát!

  Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

  Talán a wc dugulás az egyik legkellemetlenebb dolog, ami a háztartásban történhet. Persze említhetnénk még itt nagyon sok dolgot, de a dugulások közül tényleg a wc dugulás a legborzasztóbb, hiszen a szagok és a látvány is eléggé gyomorforgató tud lenni.

 • Wc duguláselhárítás szakember segítségével

  Wc duguláselhárítása segítséggel

  Kellemetlen szagok áradnak a mellékhelyiségből? Nem lehet lehúzni a wc-t? Megtörtént az, amitől a legjobban félt: eldugult a wc? Ne essen pánikba, egyszerűen csak hívja a szakembert, aki képes megoldani a problémáját!
  Duguláselhárító Mester: 06 20 9 420 586

 • Wc duguláselhárítása

  Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása

  Wc dugulás

  A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

Címkék

mosdó dugulása ellen csatorna csőtörés mosdó lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás mosogatógép csatornatisztítás házilag Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás azonnal társasház duguláselhárító dugulás Budapest eldugult mosogató szennyvíz bekötése mosogató duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás Árak akciós duguláselhárítás dugulások Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás árak dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC Dugulás elhárítás csatorna tisztítás duguláselhárítás XVII.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás V.kerület wc duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás olcsón Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás vízvezeték szerelés szennyvízhálózat padlóösszefolyó duguláselhárítás fix áron csatornaszag dugulás elhárítása vízvezeték szerelő Lefolyótisztítás mosogató lefolyó duguláselhárítás Budapesten Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztító szer csatornaszag megszüntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XIX.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás 6.kerület kellemetlen szagok duguláselhárítás 7.kerület Duguláselhárítás Budapest lefolyótisztítók lefolyó tisztítás lefolyó dugulás okai lefolyó dugulás megszűntetése szennyvíz bekötés lefolyótisztítás otthon csatorna dugulás nedves törlőkendő duguláselhárítás XXI.kerület wc lefolyó dugulás bűzelzáró eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület esővíz Budapest duguláselhárítás XX.kerület szennyvízcsatorna wc dugulás olcsó csatornatisztítás lefolyó lefolyó duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítás 10. ker mosdó csatornakamerázás wc csésze Lefolyótisztító eldugult mosogató szifon duguláselhárítás VII.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás tisztító idom mosdó duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás II.kerület mosogató duguláselhárítás csőtörés mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás X.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása búraszifon lefolyó tisztítása házilag mosogató dugulás házilag olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás ár dugulás duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csőtisztító spirál mosogató duguláselhárítás házilag padlószifon wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XII.kerület csatornaszellőztetés padló lefolyó dugulás dugulás wc
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés