• Csatorna akna

  Csatorna akna-tisztítás és duguláselhárítás profiktól

  A vízvezetékek dugulását nemcsak a mosószer-, szappan- vagy vegyszermaradványok, köröm- és bőrdarabkák, hajszálak vagy a vízkő okozhatja; a probléma mélyebben is gyökerezhet. Ha a kültéri csövek, tisztító- és fordítóaknák dugulnak el, annak leggyakoribb okai a nyomvonalra ültetett, a csatornavezetékek közelében élő, mélyre növő gyökérzettel bíró fák. A gyökerek problémát jelentenek az eternit és a betoncsöveknél, de az újonnan lefektetett csatornahálózat esetében is. Behatolnak a csövek belsejébe a csövek vagy a csatlakozó idomok megrepedt, illetve hiányos illesztésein keresztül.

 • Eldugult a szennyvízcsatorna? Ne essünk kétségbe!

  Nehéz elképzelni, hogy egy eldugult szennyvízcsatorna milyen veszélyeket hordozhat magában és milyen komoly károkat képes okozni otthonunkban. Természetesen önmagában már az is kellemetlen, ha adott esetben a dugulás miatt szennyvíz önti el lakásunkat, de jelentkezhet egy ennél sokkal alattomosabb probléma is. Előfordulhat ugyanis, hogy az eldugult szennyvízcsatorna földkimosódáshoz vagy beomláshoz vezet, amely rendkívül veszélyes, ráadásul beláthatatlan anyagi következményekkel is járhat. Ha arra leszünk figyelmesek, hogy házunk fala átnedvesedik, tehát gyakorlatilag ázik, akkor nagy valószínűséggel földkimosódásról van szó, amely rövidesen beomlást is okozhat. Ha ezt tapasztaljuk, azonnal hívjunk képzett szakembert, aki az eldugult szennyvízcsatorna duguláselhárítása mellett tanácsot is tud adni a problémával kapcsolatban.

 • Kültéri csatorna tisztítás

  Kültéri szennyvíz csatorna csövek tisztítása

  Egy családi ház életében nem csak a belső vezeték rendszereket kell folyamatosan ellenőrzés alatt tartani, valamint időközönként megtisztítani, hanem a külső udvaron található csatornákat is. Általában az eresz csatorna az, amely komolyabb problémákat okozhat, hiszen folyamatosan kerülhetnek bele kisebb-nagyobb hulladékok. Főleg az ősz beköszöntével kell arra számítanunk, hogy szükséges lehet egy tisztítás. Mivel az évszak sajátossága a rengeteg hulló falevél, így a csatornákat sem kíméli. Ennek köszönhetően pedig sokszor találkozhatunk olyan problémákkal, amely ebből adódik.

 • Mi okozza a lefolyó glugyogását?

  Miért glugyog a lefolyó mitől bugyborékol a csatornacső?

  Ha furcsa, bugyborékoló hangot hallunk, amikor lefolyik a víz a kádban, a mosdóban vagy a mosogatóban, a rendszerben valószínűleg lerakódások keletkeztek. Erről gyakran kellemetlen szag is árulkodik. Ha szeretnénk megelőzni a komolyabb problémákat, például a dugulást, azonnal cselekednünk kell, és gondoskodni a vízvezeték falán található szennyeződés eltávolításáról. Ha szennyeződés rakódott le a csőrendszerben, a vezeték beszűkül, így a víz nehezen tud áthaladni rajta; a bugyborékolást az eltávozó levegő okozza. A lerakódás általában a csőbe kerülő vízkő, szappanmaradékok, mosogató- és tisztítószer-maradványok, haj- és szőrszálak, illetve bőr- és körömdarabkák miatt alakul ki, de akár zsíros szennyeződések és apró idegen tárgyak is kerülhetnek a lefolyóba.

 • Társasház dugulás

  Duguláselhárítás társasházak részére

  A dugulások megszüntetésére, a pincei csatornacső dugulás elhárítására, a lefolyó és csatorna vezetékeinek cseréjére vagy javítására, a csatornák gyökértelenítésére, a pincei csőtörések megszüntetésére, illetve a pincei vízvezetékek cseréjére vagy javítására nemcsak családi házaknál, hanem társasházak esetén is szükség lehet. Ezért, ha közös képviselőként egy megbízható és profi vízszerelőt keres Budapesten a fenti munkák valamelyikéhez, vegye fel velem a kapcsolatot bátran, ugyanis társasházak részére is vállalok duguláselhárítást.

 • Tisztítóidom

  A házi csatorna hálózat kivitelezése kiépítése során szükséges a tisztítóidom és csatornatisztító akna elhelyezése. Csatorna építésekor a legkörültekintőbben kell eljárni, hogy szennyvíz elvezető rendszerünk vízzáró kivitelben készüljön el. A szivárgó nem teljesen tömör rendszer és a kivitelezés alatt elkövetett szerkezeti és kiépítési hibák növelik a csatornarendszer idő előtti meghibásodását. Növelik a kockázatot annak, hogy az üzemelés nem lesz gondmentes és gyakran lesz szükség csatornatisztító és duguláselhárító szakember segítségére. A duguláselhárítás elkerülhetetlen lesz, ha nem megfelelő a csatornacsövek lejtése és indokolatlanul sok csatorna idom, azaz irányváltás beépítésével építik a csatornahálózatunkat. Napjainkban a házi szennyvíz hálózat kiépítéséhez szükséges, régi betonozott tisztító aknákat szinte teljesen kiváltották a teljesen vízzáró gyári tisztító aknák és tisztító idomok.

Címkék

vízvezeték szerelés duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás megszüntetése dugulás elhárítása szennyvízcsatorna búraszifon duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület mosogató duguláselhárítás V.kerület csatorna csőtörés Lefolyótisztítás Budapest mosdó duguláselhárítás XXIII.kerület dugulás Budapest lefolyó dugulás elhárítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás fix áron Dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás házilag mosogatógép mosdó dugulása ellen mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 7.kerület vízvezeték kellemetlen szagok duguláselhárítás árak mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás azonnal Eldugult mosogató duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó szennyvíz bekötés lefolyótisztítás otthon mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás házilag lefolyó duguláselhárítás X.kerület csőtisztító spirál Duguláselhárítás Budapest lefolyó duguláselhárítás vízvezeték szerelő nedves törlőkendő Budapest eldugult mosogató szifon Lefolyótisztítás házilag szennyvíz bekötése duguláselhárítás XIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztító szer wc csésze Árak padlószifon duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás VI.kerület mosdó lefolyó dugulás eldugult mosogató wc lefolyó dugulás megszüntetése társasház duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás olcsón lefolyó lejtése duguláselhárítás I.kerület tisztító idom csőtörés Lefolyótisztító szennyvízhálózat mosogató lefolyó tisztítása csatornaszellőztetés mosogató lefolyó Eldugult WC duguláselhárítása lefolyótisztítók mosogató dugulás házilag akciós duguláselhárítás mosogató dugulás duguláselhárítás XIX.kerület wc dugulás duguláselhárító csatorna dugulás duguláselhárítás VIII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XXII.kerület mosogató duguláselhárítás csatornaszag lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszag megszüntetése bűzelzáró esővíz olcsó duguláselhárítás dugulás wc duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület wc lefolyó dugulás eldugult mosdó wc duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag csatornatisztítás dugulás lefolyó dugulás okai csatorna tisztítás eldugult mosdó duguláselhárítása padlóösszefolyó duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XI.kerület dugulások duguláselhárítás XVI.kerület mosdó dugulása csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás házilag dugulás elhárítás Budapest lefolyó tisztítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés