• Lefolyó tisztítása házilag

  Az eldugult lefolyó tisztítása házilag

  Az eldugult lefolyó számos problémát jelenthet a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben egyaránt. Ha nem folyik le rendesen a víz, nem tudjuk kényelmesen használni az adott helyiséget, kellemetlen szagok is jelentkezhetek, illetve a mosogatóban vagy a mosdóban úszkáló ételmaradékok vagy hajszálak sem nyújtanak szép látványt. A dugulást általában a mosogató, a vécé, a mosdó, a kád vagy a zuhanyzó lefolyójába került valamilyen idegen anyag, például vízkő, hajszál, köröm- vagy bőrdarabok, mosogató- vagy mosószermaradványok, a lefolyóba esett apró tárgyak – ékszerek, gyermekjátékok – okozhatják.

 • Lefolyótisztítás házilag

  Hatékony lefolyótisztítás házilag


  Akik olyan szerencsések, hogy újépítésű házban vagy lakásban élnek, talán ritkábban találkoznak az eltömődött lefolyók okozta kellemetlenségekkel, hiszen a csövek még jó állapotban vannak. Sajnos azonban a régebbi építésű házak egyik legnagyobb hátránya, a lefolyók folyamatos eldugulása pont a régi csövek rossz állapotából fakad. Az persze ténykérdés, hogy a figyelmetlenség és hanyagság következtében még a legújabb lefolyócsövek is eldugulhatnak. Elég, ha egy nagyobb ételdarab akad meg a lefolyóban, vagy esetleg felhalmozódik a sampon vagy szappan, tetézve az egészet némi hajcsomóval,
  és már kész is a makacs dugulás. Ha még nem dugult el teljesen a lefolyó, de már nagyon lassan folyik le a víz, érdemes a házi lefolyótisztítással próbálkozni, ám ha már teljes dugulásról van szó, be kell vetnünk a boltban kapható vegyszereket.

 • Lefolyótisztítás házilag – lehetséges?

  Hogyan tisztítsuk lefolyóinkat házilag

  Eldugult a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában? Ételmaradékok úsznak a mosogatóban? A hajszálak elzárták a kád lefolyójának útját? A házi praktikák nem segítenek, de már nem mer több vegyszert önteni a lefolyóba?

  Hívja a duguláselhárító mestert, aki képes megszüntetni a kellemetlen problémát. 0620 9 420 586

  Ha nem folyik le a víz az nagyon sok kellemetlenséget képes okozni. Nem csak a mellékhelyiségben, de a fürdőszobában és a konyhában is rendkívül kellemetlen az eldugult lefolyó. A kellemetlen szagok mellett egészségtelen is a környezetnek, ha a mosogatóban ételmaradványok úszkálnak, vagy a toalett van tele le nem húzott ürülékkel. A dugulást fontos minél előbb megszüntetni, hiszen esztétikai és egészségügyi problémákhoz is vezethet a nem megfelelően működő lefolyó.

 • Lefolyótisztítás házilag: a megelőzés a legjobb gyógymód

  Lefolyótisztítás otthon

  Lefolyótisztításra nem csak akkor lehet szükségünk, amikor már megtörtént a baj. Mielőtt kialakulna a lefolyóban az elzáródás, számos dolgot tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a dugulást – ezzel időt, pénzt és energiát is spórolhatunk, nem is beszélve a dugulással járó idegességről és higiéniai problémákról. Természetesen minden folyórendszer más jellegű behatásoknak van kitéve, ennek köszönhetően otthonunk minden helyiségében ás és más a teendőnk annak érdekében, hogy megelőzzük a dugulást.

 • Lefolyótisztítás házilag? De hogyan?

   Lefolyótisztítás házilag sajátkezüleg

   

  Lefolyótisztítás házilag saját kezűleg


  Egy súlyosan eldugult lefolyó duguláselhárítása akár rendszeresen is okozhat problémát otthonunkban, de sajnos sokunknak még ennek ellenére sincs kiforrott, hatékony és megbízható módszerünk arra az esetre, ha bekövetkezik a baj. Az üzletek polcain természetesen sokasával sorakoznak a különböző duguláselhárító csodaszerek, melyek közül néhány talán hatékonynak bizonyulhat, de ez sajnos a dugulás típusától és súlyosságától is nagymértékben függ. Dugulás sajnos mind a konyhában, mind a fürdőszobában bármikor előfordulhat, de kellemetlenség szempontjából a helyszín talán nem is lényeges, hiszen a duguláselhárítási procedúrát így is, úgy is el kell végeznünk. A leghatásosabb elhárító módszer talán a megelőzés volna, de sajnos rohanó világunkban az embereknek nem feltétlenül jut eszükbe a lefolyók rendszeres ápolása, karbantartása.

 • Mosogató lefolyótisztítás házilag

  Mosogató lefolyó tisztítás sajátkezűleg

  A rendszeres konyhai dugulás könnyedén megkeserítheti az életünket. Mivel a mosogató lefolyócsövét tesszük ki a legnagyobb igénybevételnek, ezáltal logikus, hogy az dugul el a legsűrűbben otthonunkban. Ha arra leszünk figyelmesek, hogy eldugult a mosogató lefolyó, akkor több kiváltó okra is következtethetünk. Legfőbb okai a hideg vízzel történő mosogatás, valamint a mosogatószer túlzott mennyiségben való alkalmazása. Duguláshoz vezethet azonban az is, ha a mosogató szennyvíz elvezető csöve túl hosszú (10-15 méternél hosszabb), hiszen így a különböző szennyeződéseknek, zsírnak, illetve mosogatószereknek bőven elég idejük van lerakódni a vezeték belső falán. A mosogatógép bekötése sem javít sokat a helyzeten, ugyanis energiatakarékossága miatt az ilyen eszköz kevés vízzel öblíti le a sűrű szennyeződéseket, melyek meglepően rövid idő alatt vezethetnek duguláshoz.

Címkék

duguláselhárítás X.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás II.kerület szennyvízhálózat Eldugult WC padlóösszefolyó wc csésze duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 10. ker bűzelzáró duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest mosogatógép vízvezeték szerelés vízvezeték szerelő Lefolyótisztítás dugulás elhárítása olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXII.kerület lefolyótisztítók padlószifon eldugult mosdó csatornatisztítás csatorna tisztítás padló lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás VI.kerület csatorna dugulás dugulás wc lefolyó lejtése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás Budapesten csatorna dugulás elhárítás duguláselhárító tisztító idom duguláselhárítás XIII.kerület wc duguláselhárítás lefolyó tisztítás dugulás mosogató lefolyó tisztítása Dugulás elhárítás esővíz duguláselhárítás XX.kerület csőtisztító spirál duguláselhárítás VII.kerület Árak wc dugulás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult padlóösszefolyó Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás ár wc duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó dugulás csatornaszag nedves törlőkendő Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XI.kerület csatornaszag megszüntetése vízvezeték eldugult mosogató szifon mosogató duguláselhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése akciós duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás olcsón csőtörés duguláselhárítás XVI.kerület dugulás Budapest lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás IV.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás 6.kerület mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer eldugult mosogató duguláselhárítás XXI.kerület mosdó dugulása dugulások duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás azonnal mosogató dugulás csatornatisztítás házilag Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel kellemetlen szagok csatornakamerázás Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató lefolyó mosdó eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás 7.kerület búraszifon duguláselhárítás V.kerület szennyvízcsatorna lefolyó dugulás szennyvíz bekötése Budapest duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás okai Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás árak társasház szennyvíz bekötés Lefolyótisztító mosdó duguláselhárítás házilag csatorna csőtörés wc lefolyó dugulás olcsó duguláselhárítás lefolyótisztítás otthon mosdó dugulása ellen duguláselhárítás falbontás nélkül
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés