• Az eldugult WC sem jelenthet gondot!

  Az eldugult WC igencsak kellemetlen problémát jelent; gyakorlatilag használhatatlanná válik a mellékhelyiség és szükség esetén más megoldást kell keresnünk... Senki sem szívesen kéredzkedik be a szomszédba vagy fut el egy közeli nyilvános WC-be, hogy elvégezze a szükségleteit... Ilyen esetekben azonnali megoldásra van szükség, nincs lehetőség várakozásra.

 • Eldugult a wc mit csináljak - wc tisztítása

  Mit csináljunk ha eldugul a wc csésze?

  A WC eldugulása még a mosogató, a mosdó vagy a kád eltömődésénél is kellemetlenebb, hiszen ellehetetleníti a helyiség komfortos használatát, és a dugulás zavaró szagok terjedéséért is felelős lehet. Így, ha azt tapasztalja, hogy a WC tartalma öblítéssel nem tűnik el, illetve a szennyezett öblítővíz visszafolyik, érdemes azonnal cselekednie, mielőtt a probléma még komolyabbra fordul. A WC eldugulását általában a csésze vízkövesedése, a túlzott mennyiségű vécé papír-használat, a kagylóba ejtett vécé illatosító vagy egy más belekerült idegen tárgy okozza.

 • Eldugult wc

  Eldugult wc duguláselhárítása

  Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem tudja lehúzni a wc-t? Már minden létező vegyszert a wc-be öntött, és még mindig semmi?
  Ha a szag kezdi elárasztani a házat és Ön már nem tud mit tenni, ha elege van a tehetetlenségből, akkor hívja bátran a Duguláselhárító Mestert, aki a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, hogy kimentse Ön a bajból!
  Duguláselhárító Mester, az Ön segítsége! 0620 942 0586

 • Eldugult WC duguláselhárítása

  Hiába húzza le, eldugult a WC?
  A kellemetlen szag már az egész lakást beteríti?
  Igazi a vészhelyzet? Ömlik a borzalom a WC-ből?

 • Mindent az eldugult illemhelyekről

  Mindent az eldugult WC-kről

  Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC tisztítása. A ráfordított megfelelő odafigyelés ellenére is lehetnek illemhelybeli problémáink, bekövetkezhet a rettegett dugulás. A WC pumpa jó szolgálatot tehet szorult helyzetünkben, s a kisebb elzáródások esetén hatékony megoldást kínál, ám vannak szituációk, amikor a pumpa nyújtotta vákuum kevésnek bizonyul, és a dugulás nem hárul el. A dugulás elhárító mester riasztása indokolt ilyen esetekben. Lényeges a szakember teljes körű tájékoztatása, még akkor is, hogyha a problémát esetleg mi okoztuk azzal, hogy az illemhelybe olyan oda nem illő anyagok kerültek, amik aztán az eltömődést okozták.

Címkék

lefolyó dugulás okai mosogató dugulás házilag dugulások dugulás wc Duguláselhárítás Budapest olcsó duguláselhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása wc duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás XV.kerület búraszifon lefolyó dugulás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás 7.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás ár csatorna tisztítás csatornakamerázás padlóösszefolyó wc dugulás csőtörés mosogató duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás 10. ker Eldugult WC duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás IX.kerület dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XX.kerület tisztító idom duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás 6.kerület wc lefolyó dugulás mosogató dugulás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás árak dugulás elhárítás Budapest lefolyótisztítás otthon mosogatógép csatornaszellőztetés eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XIV.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás Budapesten vízvezeték szerelő csatornatisztítás duguláselhárítás I.kerület eldugult mosogató csőtisztító spirál esővíz eldugult mosogató szifon Árak padlószifon szennyvíz bekötése szennyvízhálózat mosdó lefolyó dugulás vízvezeték duguláselhárítás azonnal szennyvízcsatorna lefolyótisztítók duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztító szer lefolyó lejtése duguláselhárítás XI.kerület vízvezeték szerelés padló lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás falbontás nélkül Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulás Budapest csatorna csőtörés csatornatisztítás házilag mosdó duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötés wc csésze mosdó dugulása ellen mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Lefolyótisztítás társasház lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VII.kerület mosdó duguláselhárítás XII.kerület eldugult mosdó Budapest csatorna dugulás csatornaszag megszüntetése mosogató duguláselhárítás kellemetlen szagok duguláselhárítás III.kerület olcsó csatornatisztítás lefolyó csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás X.kerület Dugulás elhárítás eldugult padlóösszefolyó mosogató lefolyó tisztítása dugulás elhárítása csatornaszag duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó tisztítás duguláselhárítás olcsón bűzelzáró lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító mosdó dugulása lefolyó duguláselhárítás mosogató lefolyó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés