• Nem probléma a dugulás a wc-ben sem

  Wc dugulás? Semmi probléma!

  Nem tudja lehúzni a wc-t? Kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában és már a fürdőszobából? Nem segítenek a vegyszerek és már a pumpa sem? Itt az ideje egy alapos duguláselhárításnak! Hívjon szakembert a wc-hez, akár már most! 06 20 9 420 586

  Talán, ha sorrendet kellene felállítani, hogy melyik dugulást utálják az emberek a legjobban, akkor elég nagy valószínűséggel a dugulás a wc-ben lenne a nyertes. Sajnos ennek nem örül senki. A humort félretéve tényleg az egyik legkellemetlenebb probléma, ha eldugul a wc, hiszen egy konyhai lefolyó eldugulásához viszonyítva ez nem csak kellemetlen a használatban, de kíméletlenül előnytelen szagokat áraszt a helyiségben és az egész lakásban is, esztétikailag is rettenetesen csúnya, és ekkor még nem is beszéltünk arról, hogy egészségügyileg is nagyon veszélyes egy eldugult wc.

  Az eldugult wc problémáját mindig azzal kell kezdeni, hogy az mitől dugult el, sokan ugyanis nem tudják megmondani, hogy miért is következhetett be náluk a baj, és nagyon sokan meglepődnek, amikor elmondják nekik a szakemberek, hogy mikkel okozhatnak dugulást a wc-ben. Ha már tudjuk, hogy mitől alakul ki a dugulás a wc-ben, akkor jobban odafigyelhetünk erre, a jövőben akár el is kerülhetjük ezt.

  Az egyik legfontosabb dolog, hogy a toalettet semmiképpen nem szabad szemetesként vagy konyhamalacként használni, nem önthetjük a wc-be az ételmaradékot, és nem szabad oda dobni a nedves zsebkendőt, de még a legkisebb vattacsomót sem. Gondoljunk csak bele, ha kis vattacsomót dobunk a csészébe, gondolván, hogy az picike, úgyis lefolyik, mi történik, ha ezt naponta megtesszük? A kis vattacsomók úgy gyarapodnak valahol a csőben, mintha aprópénzt tennénk félre, és úgy gazdagodnánk meg: minden nap csak 100 forintot teszünk a perselybe, a perselybe egy hónap után nem fér semmi, mert tele lesz. A vattacsomók is ugyanígy felgyülemlenek és dugulást okoznak.

  A dugulás a wc-ben azonban nem csak idegen tárgyaktól alakulhat ki, sokszor ugyanis a túl sok wc papír használat okozza a kellemetlen meglepetést. A túl sok wc papírral is megeshet, hogy nem folyik át teljesen a csövön, valahol megakad, majd szépen ott gyűlik tovább. Ez is a használók problémája, tehát érdemes erre is gondolni.

  Néha a probléma a beszerelésnél kezdődik, hiszen az is megtörténhet, hogy a vízvezeték szerelő nem jó csövet választ, nem jó méretet, vagy éppen az illesztés nem jó, akkor is könnyedén kialakulhat a dugulás a wc-ben. Fontos arra is figyelni, hogy ne legyen túlfolyás a wc-ben, mert ha hamar vízkövessé válik a lefolyó, akkor szintén könnyebben megakad a papír, okozva ezzel nagyobb dugulást.
  Ha eldugul a wc, akkor próbálja meg először egy pumpával megszüntetni a dugulást, ha ez nem sikerül, akkor azonban fontos hamar szerelőt hívni, hiszen egy eldugult wc rengeteg baktériumot rejt, amelyek betegségeket terjesztenek.

  Hívjon minket bizalommal
  Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
  Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás 6.kerület wc csésze duguláselhárítás árak csatornaszellőztetés csatorna dugulás elhárítás dugulás elhárítás Budapest nedves törlőkendő lefolyó duguláselhárítás olcsón mosogató lefolyó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó lejtése Árak duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató Wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag csatorna csőtörés duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztító szer Eldugult WC esővíz wc duguláselhárítás duguláselhárítás I.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület Lefolyótisztítás mosogató dugulás szennyvíz bekötés duguláselhárítás XIV.kerület eldugult mosdó eldugult mosogató mosdó lefolyó dugulás szennyvízhálózat duguláselhárítás Csepel tisztító idom duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XI.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás fix áron Dugulás elhárítás mosdó dugulása wc dugulás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül mosogató lefolyó tisztítása csőtisztító spirál Budapest kellemetlen szagok eldugult padlóösszefolyó Eldugult WC duguláselhárítása dugulás megszüntetése padlóösszefolyó duguláselhárítás IX.kerület padlószifon bűzelzáró eldugult mosogató szifon csőtörés duguláselhárítás 10. ker akciós duguláselhárítás mosdó dugulása ellen szennyvízcsatorna mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XIII.kerület Lefolyótisztító olcsó csatornatisztítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás azonnal padló lefolyó dugulás vízvezeték szerelő duguláselhárítás Budapesten csatorna tisztítás lefolyó dugulás elhárítás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás ár mosogató duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelés mosogatógép duguláselhárítás II.kerület olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag szennyvíz bekötése duguláselhárítás falbontás nélkül csatornatisztítás házilag lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás csatorna dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület lefolyótisztítók Duguláselhárítás Budapest csatornaszag wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulások társasház mosdó duguláselhárítás X.kerület dugulás Budapest wc lefolyó dugulás búraszifon mosogató duguláselhárítás lefolyó dugulás okai lefolyó tisztítása házilag dugulás wc mosdó duguláselhárítás házilag vízvezeték mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás házilag duguláselhárító dugulás elhárítása
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés