• Dugulás elhárítás gyorsan és szakszerűen

  Eldugult mosogatója, és igazi rémálommá vált a mosogatás?

  Már minden módszer kipróbált, de a dugulás továbbra is fennáll?

  Hívjon duguláselhárító mestert! Problémáját kedvező áron, gyorsan és tartósan orvosoljuk.

  Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

   

  A dugulás elhárítás a legtöbb esetben nem tűr halasztást. A mosdó, esetleg a mosogató lefolyóját egy-két napig nélkülözni tudjuk, de a WC-t aligha. Ha probléma jelentkezik, nincs idő várakozásra, a dugulást mielőbb meg kell szüntetni.

  A dugulás elhárítás kivitelezése szükséges lehet bármely konyhai vagy fürdőszobai lefolyó esetében, de a külső csatornákat is érintheti. A konyha esetében rendszerint a zsír, illetve a zsíros lerakódáson megtapadó ételdarabkák okoznak problémát. Sajnos nagyon sok esetben hagyjuk kihűlni a zsíros mosogatóvizet, így a hideg zsír nagyobb mennyiségben tapadhat meg a lefolyó falán. Az így megtapadó zsíros rétegen aztán megtapadnak az ételdarabkák is, ami végül duguláshoz vezethet.

 • Dugulás elhárítás otthon

  Otthoni dugulás elhárítás

  A legtöbbször azért dugul el otthonunkban a csatornarendszer, mert nem vagyunk elég elővigyázatosak. Sokszor olyan dolgokat öntünk a lefolyóba, amelyek sajnos dugulást tudnak okozni. Vannak ahol a macska utáni almot, a sütés után megmaradt zsírt vagy olajat, de sok esetben még különféle építés után visszamaradt törmeléket, falmaradványt, gipszet is a WC kagylóban akarnak lehúzni. Előfordul az is, hogy éppen a dugulás megszüntetésére használt vegyszer okoz problémát. Ez azért lehetséges, mert nem úgy alkalmazzák, ahogyan az a termék ismertetőjén fel van tüntetve, illetve elmarad a bő, forró vízzel történő leöblítés is. Nagyon sokszor a WC kagylóba véletlenül beesett illatosító okoz dugulást. Figyelmetlenségből sok háziasszony a felmosó vizet úgy önti ki, hogy abban még benne van a felmosó rongy is. Ez szintén dugulást okoz. A női egészségügyi betétek WC-n való lehúzását követően is kialakulhat dugulás a csőrendszerben.

 • Duguláselhárítás Budapest

  Cégünk 2002-ben került bejegyzésre, a duguláselhárításon kívül az építőipar átfogó területén nyújtunk szoláltatásokat, melyet az alábbi honlapon el is érhet www.viz-gaz-futes.hu

  VILLÁMGYORS DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPESTEN 

  Hogy miért minket válasszon, ha eldugult mosogató lefolyó dugulás elhárításról van szó?

  • Csapatunk profi duguláselhárító mesterekből áll.
  • Budapest egész területén, valamint Pest megyében áll az Ön rendelkezésére, a hét minden napján, a nap 24 órájában,1-2 órás ingyenes kiszállással.
  • A bő 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött szakszerű munkát garantálunk az Ön otthonában, mint ha csak a miénk lenne, dugulás,- szag mentes, tiszta lefolyó.
  • Gyorsan és a lehető legkevesebb járulékos kosz és károkozással dolgozik csapatom, így lehetővé téve, hogy minél rövidebb ideig érje Önt a duguláselhárítással járó kellemetlenségek sorozata.
  • A dugulás elhárítás alkalmával megvizsgáljuk a hiba, okát és ha szükséges javaslatot teszünk kijavítására.
  • Garantáljuk továbbá az olcsó duguláselhárítás árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!
  • Gépi dugulás elhárítás, bontás nélkül, gyorsan-tisztán
  • Az év minden napján akció!

 • Tippek a házi dugulás elhárításhoz

  Dugulás elhárítás tippek

  A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható, néhány praktikus ötlet, és eszköz segítségével. Azért fontos kihangsúlyoznunk, hogy a prevenció itt is nagyon fontos szempont, és ha már megvan a baj, amit kézzel nem tudunk orvosolni, mindenképp kérjük szakértő segítségét.

Címkék

wc dugulás duguláselhárítás 10. ker Eldugult WC csatornaszellőztetés esővíz mosogató dugulás mosogató dugulás házilag dugulás elhárítás Budapest csatornatisztítás eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték padlóösszefolyó duguláselhárítás árak duguláselhárítás fix áron wc duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás ár duguláselhárítás V.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás IV.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XII.kerület dugulások duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás I.kerület mosogatógép mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XVII.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás tisztító idom lefolyó mosdó dugulása duguláselhárítás XXI.kerület vízvezeték szerelés mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 7.kerület Lefolyótisztító szer lefolyó tisztítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XV.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás azonnal csőtisztító spirál Budapest Lefolyótisztítás házilag kellemetlen szagok duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest Árak eldugult mosdó duguláselhárítása társasház Wc dugulás megszüntetése lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó dugulás szennyvízhálózat mosogató wc duguláselhárítás házilag búraszifon wc csésze duguláselhárítás III.kerület padló lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás 6.kerület lefolyó lejtése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárító duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás VI.kerület Duguláselhárítás Budapest mosdó dugulása ellen szennyvíz bekötése Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó tisztítása házilag lefolyótisztítás otthon csatornakamerázás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület dugulás duguláselhárítás VII.kerület csatorna tisztítás bűzelzáró duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XIX.kerület csatorna dugulás elhárítás szennyvíz bekötés olcsó csatornatisztítás lefolyótisztítók Lefolyótisztító nedves törlőkendő duguláselhárítás II.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás X.kerület Dugulás elhárítás dugulás wc duguláselhárítás XX.kerület dugulás elhárítása lefolyó dugulás elhárítás olcsó duguláselhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület csatornaszag Lefolyótisztítás szennyvízcsatorna duguláselhárítás olcsón lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület csőtörés duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó tisztítása padlószifon duguláselhárítás XVIII.kerület csatorna csőtörés dugulás megszüntetése mosogató lefolyó Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés