• Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége

  Padlóösszefolyó dugulás

  Sok régi építésű épület konyhájában, illetve a modern fürdőszobákban is visszatérő gond volt a padlóra, csempére került víz elvezetése. Ezt a gondot egy huszárvágással, padlóösszefolyó beépítésével oldották meg. Ezeknek általában elég szűk a keresztmetszete, ez a tény valamint a fém borítólap kialakítása valamint a többnyire kilencven fokban megtört csővezeték ideális feltételeket teremt, hogy mindenféle dugulások könnyedén kialakulhassanak. Maga a padlóösszefolyó akár házi módszerekkel is többé kevésbé könnyen kitakarítható, de a csatlakozó szűk cső csak szakember és profi duguláselhárító eszközök bevetésével tisztítható meg eredményesen.

 • Az eldugult WC sem jelenthet gondot!

  Az eldugult WC igencsak kellemetlen problémát jelent; gyakorlatilag használhatatlanná válik a mellékhelyiség és szükség esetén más megoldást kell keresnünk... Senki sem szívesen kéredzkedik be a szomszédba vagy fut el egy közeli nyilvános WC-be, hogy elvégezze a szükségleteit... Ilyen esetekben azonnali megoldásra van szükség, nincs lehetőség várakozásra.

 • Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü

  Kézi csőtisztító spirál használata

  A házi dugulás elhárítás során nagyon jó szolgálatot tehet a csőtisztító spirál, ami gyakorlatilag elengedhetetlen alkatrésze, eszköze háztartásunknak. Ezt a speciális kiképzésű szerszámot barkácsboltokban, szaküzletekben találhatjuk meg. A jelentősen eldugult lefolyó tisztítását nagyban megkönnyítheti a spirál alkalmazása, amely akár a falon belüli lefolyó csőrendszert is képes karban tartani, tisztává varázsolni. A csőtisztító spirál eltérő méretekben kapható, de nagy általánosságban házi dugulástechnikai célokra az 1-2 méteres darabok éppen tökéletesek.

 • Dugulás elhárítás gyorsan és szakszerűen

  Eldugult mosogatója, és igazi rémálommá vált a mosogatás?

  Már minden módszer kipróbált, de a dugulás továbbra is fennáll?

  Hívjon duguláselhárító mestert! Problémáját kedvező áron, gyorsan és tartósan orvosoljuk.

  Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

   

  A dugulás elhárítás a legtöbb esetben nem tűr halasztást. A mosdó, esetleg a mosogató lefolyóját egy-két napig nélkülözni tudjuk, de a WC-t aligha. Ha probléma jelentkezik, nincs idő várakozásra, a dugulást mielőbb meg kell szüntetni.

  A dugulás elhárítás kivitelezése szükséges lehet bármely konyhai vagy fürdőszobai lefolyó esetében, de a külső csatornákat is érintheti. A konyha esetében rendszerint a zsír, illetve a zsíros lerakódáson megtapadó ételdarabkák okoznak problémát. Sajnos nagyon sok esetben hagyjuk kihűlni a zsíros mosogatóvizet, így a hideg zsír nagyobb mennyiségben tapadhat meg a lefolyó falán. Az így megtapadó zsíros rétegen aztán megtapadnak az ételdarabkák is, ami végül duguláshoz vezethet.

 • Dugulás elhárítás otthon

  Otthoni dugulás elhárítás

  A legtöbbször azért dugul el otthonunkban a csatornarendszer, mert nem vagyunk elég elővigyázatosak. Sokszor olyan dolgokat öntünk a lefolyóba, amelyek sajnos dugulást tudnak okozni. Vannak ahol a macska utáni almot, a sütés után megmaradt zsírt vagy olajat, de sok esetben még különféle építés után visszamaradt törmeléket, falmaradványt, gipszet is a WC kagylóban akarnak lehúzni. Előfordul az is, hogy éppen a dugulás megszüntetésére használt vegyszer okoz problémát. Ez azért lehetséges, mert nem úgy alkalmazzák, ahogyan az a termék ismertetőjén fel van tüntetve, illetve elmarad a bő, forró vízzel történő leöblítés is. Nagyon sokszor a WC kagylóba véletlenül beesett illatosító okoz dugulást. Figyelmetlenségből sok háziasszony a felmosó vizet úgy önti ki, hogy abban még benne van a felmosó rongy is. Ez szintén dugulást okoz. A női egészségügyi betétek WC-n való lehúzását követően is kialakulhat dugulás a csőrendszerben.

 • Dugulás megelőzése

  A dugulás megelőzése érdekében érdemes vegyszeres tisztítást végezni

  A konyhában igen sokat tartózkodunk nap mint nap, így érdemes az ott használatos berendezéseket folyamatosan karban tartani, amennyiben szükséges, vegyszeresen tisztítani. A lefolyó tisztítás az otthoni keretek között is megoldható, azonban érdemes néhány oldalon utána olvasni annak érdekében, hogy ne okozzunk nem kívánatos problémát. A dugulásnak általában rengeteg előjele van, amelyeket ha időben felismerünk, akár házi praktikákkal is megoldhatjuk ezt a nem kívánatos problémát. Amikor például azt tapasztaljuk, hogy a mosogató lefolyóján igen lassan csordogál le a víz, akkor érdemes lehet egy vegyszeres tisztítást elvégezni.

 • Dugulás megszüntetése különböző módszerekkel

  Dugulás megszüntetése elhárítása

  A dugulás megszüntetése számos különböző módszerrel lehetséges; ezek közül némelyek hatékonysága egyáltalán nem garantálható, némelyek viszont a legtöbb esetben megoldással szolgálnak.

  Ha a konyhai vagy a fürdőszobai lefolyók eldugulnak, a dugulás megszüntetése nem tűr halasztást. Ilyen esetben hatékony és gyors intézkedésre van szükség. Nem minden esetben egyértelmű, mikor milyen megoldás tekinthető a leghatékonyabbnak, hiszen a dugulások helye és jellege is erősen eltérő lehet.

 • Eldugult mosdó duguláselhárítása

  Dugulás van a mosdóban?
  Nem folyik le a víz a lefolyóba?
  Már nem segítenek a házi praktikák sem?

 • Eldugult wc

  Eldugult wc duguláselhárítása

  Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem tudja lehúzni a wc-t? Már minden létező vegyszert a wc-be öntött, és még mindig semmi?
  Ha a szag kezdi elárasztani a házat és Ön már nem tud mit tenni, ha elege van a tehetetlenségből, akkor hívja bátran a Duguláselhárító Mestert, aki a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, hogy kimentse Ön a bajból!
  Duguláselhárító Mester, az Ön segítsége! 0620 942 0586

 • Fürdőszoba összefolyóban feljön a víz, mit lehet tenni?

  Eldugult padlóösszefolyó 

  Az eldugult padlóösszefolyó bizony számos kellemetlenséget tud okozni a fürdőszobánkban. Ilyenkor ugyanis a lefelé folyó víz, ahelyett, hogy megfelelő irányban távozna a kádból, csapból, inkább visszafelé, felfelé igyekszik. Emellé gyakran társul erőteljes csatorna szag is, mely szintén nem teszi optimálissá a szorult helyzetet.

 • Lefolyó dugulás

  Lefolyó dugulás a fürdőszobában és a mellékhelyiségben is igen nagy problémákat okozhat

  A lefolyók folyamatos karban tartása nagyon fontos. Ez egyaránt vonatkozik a házon belüli lefolyókra, és az udvaron találhatóakra egyaránt. Hiszen mind két esetben találkozhatunk olyan esetekkel, amikor egy olyan lefolyó dugulás keletkezik, amelyet házilag meg lehet szüntetni.

 • Lefolyó dugulás - a kellemetlenségek netovábbja!

  Lefolyó dugulás megszüntetése

  Elsősorban a háziasszonyok, de gyakorlatilag bárki rémálma lehet a lakásban előforduló dugulás. A lefolyó dugulás egy nagyon kellemetlen, többnyire piszkos és szagokkal járó folyamat, különösen akkor, ha a wc-ről van szó, de a mosogató, és a mosdó lefolyó eldugulása sem tartozik a kellemes események körébe. A lefolyó dugulás minden esetben bosszantó probléma, ami azonnali megoldás után kiált, így a legtöbbünk a többé – kevésbé már bevált házi módszerekhez folyamodik a megoldás érdekében.

 • Mindent az eldugult illemhelyekről

  Mindent az eldugult WC-kről

  Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC tisztítása. A ráfordított megfelelő odafigyelés ellenére is lehetnek illemhelybeli problémáink, bekövetkezhet a rettegett dugulás. A WC pumpa jó szolgálatot tehet szorult helyzetünkben, s a kisebb elzáródások esetén hatékony megoldást kínál, ám vannak szituációk, amikor a pumpa nyújtotta vákuum kevésnek bizonyul, és a dugulás nem hárul el. A dugulás elhárító mester riasztása indokolt ilyen esetekben. Lényeges a szakember teljes körű tájékoztatása, még akkor is, hogyha a problémát esetleg mi okoztuk azzal, hogy az illemhelybe olyan oda nem illő anyagok kerültek, amik aztán az eltömődést okozták.

 • Mosogató duguláselhárítás házilag - egyszerű vagy mégsem?

  Mosogató dugulás házilag 

  A konyhai mosogató egy érzékeny területe a háztartásoknak. Nem csak azért, mert mosogatni általában senki sem szeret, de a mosogató sok helyen hajlamos a dugulásra, az pedig kellemetlen lefolyású következményekkel jár. Mindenki ismeri milyen az, amikor a mosogató büdös szagot kezd árasztani, a dugulás pedig megnehezíti a szennyes víz lefolyását, sőt sok esetben teljesen meg is akadályozza azt.

 • Szakszerűen megszüntethető a dugulás Budapest városában is

  Szakszerűen megszüntethető a dugulás Budapest városában is

  Gyors és szakszerű duguláselhárításra van szüksége Budapest városában?

  Szakembereink a rendelkezésére állnak! Tel: +3620-942-0586

  A lefolyó dugulás Budapest városában is ezer és ezer háztartásban okoz problémát minden egyes napon. A problémákat könnyebb lenne megelőzni, mint orvosolni, de ha már beütött a baj, abban az esetben megoldást kell találnunk.

  A szakemberek rendszerint azt javasolják, hogy időközönként fordítsunk figyelmet a lefolyók tisztítására. Ez többféle módszerrel lehetséges, de be kell látnunk, hogy csak a legritkább esetekben szentelünk kellő figyelmet a megelőzésre. Általában már csak akkor keresünk megoldást, amikor szembesülni vagyunk kénytelenek a dugulás problémájával.

 • Vajon mi áll a dugulás hátterében és hogyan szüntethető meg a probléma?

  Életében legalább egyszer, talán már mindenkivel előfordult, hogy lakása valamelyik lefolyója a legkellemetlenebb pillanatban dugult el. Ilyenkor persze bosszankodunk, holott a dugulás a mi hibánkból is bekövetkezhet. A fürdőszobában például a tusfürdő, szappan, sampon, illetve az összegyűlt hajszálak miatt, a WC-ben és piszoárban a nem oda való papírdarabok, törlőkendők beledobása miatt, a konyhában pedig az ételmaradékok, zsír, illetve mosogatószer lerakódásai miatt alakulhat ki komoly dugulás.

  További okok, melyek duguláshoz vezethetnek

  Ha a lefolyócső lejtési viszonyai nincsenek megfelelően kialakítva, akkor a szennyvízzel távozó anyagok, például ételmaradékok, szappan, vegyszerek és különböző szilárd anyagok könnyedén elakadnak a lefolyórendszerben és rendkívül makacs dugulás jöhet létre.

 • Wc dugulás elhárítása

  Wc dugulás 

  A kellemetlen szag már az egész házat elárasztotta? Szeretné, ha többé nem kellene eldugult wc-vel találkoznia? Unja, hogy a házi praktikák csak ideiglenes megoldást nyújtanak és hogy a probléma folyamatosan visszatér?
  Hívja a Duguláselhárító Mestert, aki gyorsan és jó áron segít megoldani a problémát!
  Duguláselhárító Mester: 062 0942 0586

 • WC lefolyó dugulás megszűntetése házi praktikákkal

  WC lefolyó dugulás elhárítás


  Mindenki életében egy igazi rémálom válik valóra, amikor a wc eldugul.

  Ez sajnos néha a legváratlanabb pillanatban ér minket és, ha nem reagálunk időben, akkor könnyedén eláradhat a fürdőszoba.

  A wc lefolyó dugulás megszűntetése szerencsére nem mindig lehetetlen feladat és vannak olyan praktikus megoldások, amelyek még duguláselhárítót sem igényelnek.

  A vécé eltömődése a dugulások legkellemetlenebbike és érdemes minél előbb a probléma megoldására fordítani időnket, hiszen a mellékhelyiség használhatatlan, amíg a dugulás fennáll.

Címkék

duguláselhárítás Csepel mosdó mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron csatornakamerázás dugulás mosogató Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztító szer duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás árak dugulás elhárítása eldugult padlóösszefolyó wc duguláselhárítás házilag szennyvízcsatorna mosogatógép Lefolyótisztító bűzelzáró lefolyó dugulás csatorna csőtörés wc duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás azonnal Dugulás elhárítás csőtörés duguláselhárítás III.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XI.kerület csatornatisztítás eldugult mosogató szifon csatornaszag vízvezeték szerelő kellemetlen szagok csatornaszellőztetés olcsó csatornatisztítás szennyvízhálózat mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás VIII.kerület Árak eldugult mosogató duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület mosdó lefolyó dugulás dugulás wc csatorna dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató dugulás csőtisztító spirál Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás 7.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás Budapesten Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó tisztítás mosogató lefolyó lefolyó duguláselhárítás XII.kerület Budapest duguláselhárítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás IX.kerület padlóösszefolyó mosdó dugulása lefolyótisztítás otthon Duguláselhárítás Budapest csatornaszag megszüntetése társasház esővíz mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárító padlószifon akciós duguláselhárítás Eldugult WC mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag dugulás Budapest duguláselhárítás XIX.kerület wc csésze lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó mosdó dugulása ellen duguláselhárítás olcsón lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XXI.kerület vízvezeték wc lefolyó dugulás szennyvíz bekötése olcsó duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XVIII.kerület búraszifon dugulás megszüntetése duguláselhárítás IV.kerület csatorna dugulás lefolyótisztítók tisztító idom Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás X.kerület csatornatisztítás házilag dugulások csatorna tisztítás duguláselhárítás ár padló lefolyó dugulás vízvezeték szerelés duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztítás nedves törlőkendő mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás házilag wc dugulás lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIII.kerület szennyvíz bekötés
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés