Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult illemhelyekről

Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult WC-kről

Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC tisztítása. A ráfordított megfelelő odafigyelés ellenére is lehetnek illemhelybeli problémáink, bekövetkezhet a rettegett dugulás. A WC pumpa jó szolgálatot tehet szorult helyzetünkben, s a kisebb elzáródások esetén hatékony megoldást kínál, ám vannak szituációk, amikor a pumpa nyújtotta vákuum kevésnek bizonyul, és a dugulás nem hárul el. A dugulás elhárító mester riasztása indokolt ilyen esetekben. Lényeges a szakember teljes körű tájékoztatása, még akkor is, hogyha a problémát esetleg mi okoztuk azzal, hogy az illemhelybe olyan oda nem illő anyagok kerültek, amik aztán az eltömődést okozták.

A toalettbe ugyanis oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt ételmaradékot, és egyéb háztartási hulladékot tilos lehúzni! A baj bekövetkeztét jól jelzi, hogyha a WC lehúzásakor a víz nem lefelé, hanem felfelé igyekszik. Ez az a pont, ahol szakember segítségére van szükség, aki el tudja hárítani a kellemetlen problémát.

Vannak ingatlanok, ahol a dugulás gyakoribb jelenség, ez a WC felszereltségének köszönhető. Vagy víztakarékos tartállyal, vagy tartály nélküli nyomógombos, golyós öblítő szeleppel van ellátva. Természetes, hogy a takarékosság a mai világban elsődleges szempont, ám ezt nem az illemhely tervezésénél kell, mint prioritást a szem előtt tartani. Az ok egyszerű. A kevés öblítővíznek hála ugyanis a WC tartalma épp-hogy eltűnik, ám arra már abszolút nem elegendő a vízhozam, hogy átöblítse a csatorna vezetéket. Ez annyit jelent, hogy idővel lassan elkezdődik a lerakódás, a víz visszatorlódás, és végül a rendszer eldugul.

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy mennyire lényeges, hogy a WC-be oda nem illő idegen tárgy ne kerüljön. A toalett papíron kívül a többi papírzsebkendő, törlőkendő, és tisztasági betét alkalmatlanok arra, hogy a WC-n lehúzzuk őket, hiszen anyaguk nem bomlik szét a csatornahálózatban, ráadásul nagyobb tömegüknél fogva könnyedén lerakódhatnak. Meglepő adat, de egy nem rég készített statisztika szerint a dugulások listáján a képzeletbeli dobogó második helyét foglalja el az illemhellyel kapcsolatos nehézség. Pedig a lefolyó ritkán dugul el önmagától, többnyire valamilyen figyelmetlenség okozza a bajt.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

olcsó csatornatisztítás Árak duguláselhárítás XIX.kerület Wc dugulás megszüntetése csatornaszag duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület csatorna tisztítás mosogató duguláselhárítás szennyvízcsatorna mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás árak mosdó duguláselhárítás házilag padló lefolyó dugulás lefolyótisztítók olcsó duguláselhárítás mosogató dugulás Eldugult WC mosdó dugulása duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás I.kerület mosogató duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés búraszifon wc csésze lefolyó duguláselhárítás ár lefolyó duguláselhárítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztító szer tisztító idom dugulás wc wc dugulás csatorna csőtörés duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztító bűzelzáró társasház csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XIII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása vízvezeték szerelés vízvezeték duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XIV.kerület mosogató mosdó dugulása ellen mosogató lefolyó mosogató lefolyó tisztítása csőtisztító spirál Lefolyótisztítás Budapest dugulás elhárítás Budapest Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó dugulás elhárítás eldugult padlóösszefolyó dugulás elhárítása duguláselhárító mosdó Dugulás elhárítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Csepel csatornakamerázás duguláselhárítás VIII.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás Budapesten wc duguláselhárítás vízvezeték szerelő csatornatisztítás lefolyó dugulás okai wc duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás dugulás Budapest duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás olcsón eldugult mosogató wc lefolyó dugulás szennyvízhálózat Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogatógép csatornatisztítás házilag szennyvíz bekötés eldugult mosdó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csőtörés szennyvíz bekötése duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó tisztítása házilag csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás falbontás nélkül eldugult mosogató szifon kellemetlen szagok dugulás padlóösszefolyó lefolyó tisztítás nedves törlőkendő duguláselhárítás XXII.kerület padlószifon wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulások mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztítás házilag lefolyó dugulás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató dugulás házilag duguláselhárítás 7.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron esővíz duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás bontás nélkül
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés