Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

esővíz duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás ár lefolyó Lefolyótisztító szer csatornaszag lefolyó tisztítás duguláselhárítás X.kerület mosdó dugulása ellen dugulás megszüntetése dugulás elhárítása duguláselhárítás VII.kerület csatornaszellőztetés wc lefolyó dugulás megszüntetése Wc dugulás megszüntetése mosdó csőtörés olcsó csatornatisztítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztítás duguláselhárítás XV.kerület csatornakamerázás mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás árak duguláselhárítás bontás nélkül szennyvízcsatorna duguláselhárítás olcsón Lefolyótisztító wc dugulás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XVI.kerület szennyvíz bekötés dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XII.kerület szennyvíz bekötése lefolyó tisztítása házilag lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás házilag padló lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XVII.kerület búraszifon szennyvízhálózat nedves törlőkendő duguláselhárítás I.kerület eldugult mosdó mosdó dugulása tisztító idom padlószifon duguláselhárítás VI.kerület mosogató Budapest bűzelzáró duguláselhárítás XIV.kerület mosogató dugulás Árak mosogatógép csatornatisztítás eldugult mosogató szifon Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárító duguláselhárítás IX.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XIII.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás azonnal akciós duguláselhárítás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás falbontás nélkül vízvezeték szerelő társasház mosdó lefolyó dugulás eldugult mosogató duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC duguláselhárítása dugulás lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása csatorna dugulás wc csésze mosogató duguláselhárítás házilag csatornatisztítás házilag wc duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás Budapest Dugulás elhárítás kellemetlen szagok duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XX.kerület vízvezeték szerelés vízvezeték lefolyó lejtése csatorna tisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás Budapest olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag Eldugult WC padlóösszefolyó duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás IV.kerület lefolyó dugulás elhárítás wc duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület csatorna csőtörés lefolyótisztítók duguláselhárítás XXII.kerület mosogató lefolyó dugulás
IMAGE
Dugulás elhárítása: mesterrel vagy nélküle?
2016. szeptember 20. kedd
Dugulás elhárítása Budapest területén Eldugult a lefolyó? Kellemetlen szagok a konyhában? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás Budapesten
2016. szeptember 01. csütörtök
Duguláselhárítás Budapesten a hét minden napján Már egy ideje nem folyik le a víz a csapban... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás árak Budapest
2016. augusztus 26. péntek
Duguláselhárítás árak Eldugult a lefolyó vagy a wc? Kellemetlen szagok terjengenek a lakásban? Unja... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés