Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

akciós duguláselhárítás bűzelzáró padlószifon mosogatógép dugulás elhárítás Budapest wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztító szer esővíz nedves törlőkendő Lefolyótisztítás házilag lefolyó lejtése Lefolyótisztítás csatornaszellőztetés eldugult mosdó lefolyó duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás azonnal csatorna csőtörés búraszifon csatorna dugulás vízvezeték wc lefolyó dugulás lefolyótisztítók wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó társasház eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület szennyvízcsatorna padlóösszefolyó Eldugult WC duguláselhárítás I.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás XXIII.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XV.kerület Budapest tisztító idom olcsó csatornatisztítás dugulás megszüntetése mosdó szennyvíz bekötés Dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás olcsón mosdó dugulása duguláselhárítás falbontás nélkül csőtörés dugulás duguláselhárítás XI.kerület szennyvízhálózat duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosogató mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás házilag duguláselhárítás III.kerület vízvezeték szerelő csatornaszag megszüntetése duguláselhárító duguláselhárítás XVII.kerület mosdó dugulása ellen mosogató dugulás házilag duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás vízvezeték szerelés csatornaszag duguláselhárítás V.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó tisztítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XX.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás ár dugulás Budapest wc duguláselhárítás wc dugulás lefolyó dugulás wc csésze olcsó duguláselhárítás padló lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XXII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csatornakamerázás Eldugult WC duguláselhárítása Árak lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás VIII.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület mosogató duguláselhárítás házilag mosogató Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornatisztítás duguláselhárítás XIX.kerület
IMAGE
Eldugult wc
2016. július 09. szombat
Eldugult wc duguláselhárítása Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc dugulás elhárítása
2016. június 28. kedd
Wc dugulás  A kellemetlen szag már az egész házat elárasztotta? Szeretné, ha többé nem... Cikk folytatása...
IMAGE
A duguláselhárítás házilag ritkán hoz tartós eredményt
2016. június 25. szombat
A duguláselhárítás házilag nem mindig sikeres Amikor a humoros filmekből ismert vészhelyzet otthonunkban... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés