Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

csatorna dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítása mosogató dugulás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás árak mosdó lefolyótisztítók wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIII.kerület eldugult mosogató csatorna dugulás wc duguláselhárítás lefolyó tisztítása házilag csőtörés Lefolyótisztítás csatornakamerázás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztítás házilag csatornaszag duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás fix áron eldugult mosogató szifon eldugult mosdó duguláselhárítása Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó lejtése vízvezeték szerelő szennyvíz bekötése lefolyó dugulás elhárítás csatornatisztítás házilag búraszifon esővíz lefolyó duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás házilag duguláselhárítás II.kerület Budapest szennyvízhálózat vízvezeték dugulás bűzelzáró wc csésze olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás V.kerület akciós duguláselhárítás mosdó dugulása csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárító vízvezeték szerelés Lefolyótisztító szer mosogató dugulás házilag duguláselhárítás azonnal lefolyó tisztítás wc dugulás társasház duguláselhárítás XXII.kerület csatornatisztítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület Duguláselhárítás Budapest olcsó duguláselhárítás mosogatógép csatorna csőtörés eldugult mosdó duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás 7.kerület padló lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen lefolyó dugulás dugulás Budapest duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás III.kerület szennyvízcsatorna mosogató duguláselhárítás X.kerület mosogató lefolyó dugulás Eldugult WC mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület Árak duguláselhárítás I.kerület tisztító idom lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVII.kerület nedves törlőkendő duguláselhárítás XI.kerület csatorna tisztítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztító
IMAGE
A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény
2016. máj. 19. csütörtök
Padló lefolyó dugulás Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb... Cikk folytatása...
IMAGE
A lefolyó dugulás elhárításra sokszor van szükség
2016. máj. 15. vasárnap
A lefolyó dugulás elhárításra bármikor szükség lehet A konyhai mosogatók minden nap nagy... Cikk folytatása...
IMAGE
WC lefolyó dugulás megszűntetése házi praktikákkal
2016. máj. 04. szerda
WC lefolyó dugulás elhárítás Mindenki életében egy igazi rémálom válik... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés