Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

wc duguláselhárítás csatornatisztítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület csatornaszag duguláselhárítás XIV.kerület wc lefolyó dugulás eldugult mosdó Árak eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás azonnal csőtörés esővíz lefolyó duguláselhárítás mosogatógép mosogató dugulás házilag szennyvíz bekötése Eldugult WC duguláselhárítása szennyvízcsatorna duguláselhárítás XVII.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás elhárítás vízvezeték szerelés duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás fix áron társasház olcsó duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás duguláselhárítás VII.kerület Wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás ár tisztító idom csatorna tisztítás padlóösszefolyó padló lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület bűzelzáró duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás olcsón szennyvízhálózat wc csésze mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás nedves törlőkendő kellemetlen szagok duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás árak lefolyó lejtése mosdó duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXI.kerület Dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül olcsó csatornatisztítás lefolyó tisztítás lefolyótisztítók wc dugulás Lefolyótisztítás házilag Lefolyótisztító szer duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna csőtörés padlószifon csatorna dugulás vízvezeték eldugult mosogató mosogató lefolyó dugulás vízvezeték szerelő duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztító akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárító eldugult mosogató szifon duguláselhárítás V.kerület mosogató mosdó dugulása ellen lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás X.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XXII.kerület dugulás dugulás Budapest csatornakamerázás csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztítás duguláselhárítás IX.kerület csatorna dugulás elhárítás búraszifon szennyvíz bekötés csatornatisztítás Budapest csatornaszellőztetés mosogató dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XII.kerület lefolyó mosdó dugulása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás IV.kerület mosogató duguláselhárítás házilag
IMAGE
Wc duguláselhárítás szakember segítségével
2016. augusztus 12. péntek
Wc duguláselhárítása segítséggel Kellemetlen szagok áradnak a mellékhelyiségből? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás házilag vagy szakemberrel
2016. augusztus 05. péntek
Duguláselhárítás házilag vegyszerekkel Eldugult a lefolyó? Ételmaradékokkal van tele a... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás házilag – lehetséges?
2016. július 31. vasárnap
Hogyan tisztítsuk lefolyóinkat házilag Eldugult a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában?... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés