Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

lefolyó lejtése dugulás Budapest csatorna tisztítás duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás duguláselhárítás 6.kerület mosogató lefolyó mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XII.kerület padlóösszefolyó lefolyó lefolyó dugulás okai csatorna dugulás elhárítás Dugulás elhárítás vízvezeték szerelés lefolyó dugulás megszűntetése csatornakamerázás Eldugult WC dugulás elhárítás Budapest lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítás dugulás wc duguláselhárítás X.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás olcsón Árak csatornatisztítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás III.kerület szennyvízhálózat eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás Csepel mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület bűzelzáró szennyvíz bekötése csőtörés mosdó Lefolyótisztítás csatornaszag duguláselhárítás XIV.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó dugulása lefolyótisztítók mosogató wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték szerelő vízvezeték csatorna csőtörés eldugult mosogató csatornaszellőztetés olcsó csatornatisztítás dugulások dugulás megszüntetése dugulás Lefolyótisztító padló lefolyó dugulás duguláselhárító csatorna dugulás duguláselhárítás V.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása dugulás elhárítása duguláselhárítás ár duguláselhárítás IV.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás wc duguláselhárítás csőtisztító spirál duguláselhárítás azonnal kellemetlen szagok esővíz mosogató lefolyó dugulás nedves törlőkendő Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XV.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás fix áron tisztító idom mosogatógép mosogató dugulás wc csésze duguláselhárítás 7.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás II.kerület eldugult mosdó lefolyó dugulás elhárítás szennyvízcsatorna eldugult mosogató szifon wc duguláselhárítás házilag wc dugulás padlószifon mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XVIII.kerület Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás Budapest társasház olcsó duguláselhárítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület Wc dugulás megszüntetése wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás árak Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás Budapesten mosogató lefolyó tisztítása lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás I.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIX.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás búraszifon
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés