Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

Dugulás elhárítás lefolyó lejtése duguláselhárítás VIII.kerület wc dugulás wc duguláselhárítás csatorna csőtörés duguláselhárítás 10. ker mosdó dugulása vízvezeték szerelés wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IX.kerület Duguláselhárítás Budapest dugulás szennyvízhálózat duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítása házilag búraszifon mosogató lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag Budapest akciós duguláselhárítás duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás Budapest duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XXII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás 6.kerület csatornaszag duguláselhárítás fix áron Lefolyótisztító szer wc lefolyó dugulás lefolyótisztítás otthon mosogató dugulás lefolyó duguláselhárítás dugulás wc mosdó dugulása ellen lefolyó dugulás megszűntetése Árak duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás Csepel Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás I.kerület társasház szennyvíz bekötés padlóösszefolyó csőtörés szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás XX.kerület mosogató duguláselhárítás csatornatisztítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XI.kerület lefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás V.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület csatorna dugulás dugulás elhárítás Budapest Eldugult WC csatornaszag megszüntetése bűzelzáró lefolyó dugulás elhárítás Lefolyótisztító duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület kellemetlen szagok duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosogató csatornaszellőztetés olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal mosogató eldugult mosdó Lefolyótisztítás duguláselhárítás XV.kerület dugulások dugulás megszüntetése lefolyótisztítók duguláselhárítás Budapesten lefolyó dugulás okai esővíz duguláselhárítás XVII.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás VII.kerület padlószifon csatorna dugulás elhárítás dugulás elhárítása duguláselhárítás III.kerület mosogató lefolyó tisztítása vízvezeték mosogató dugulás házilag padló lefolyó dugulás csőtisztító spirál eldugult padlóösszefolyó wc csésze mosogató lefolyó duguláselhárítás árak duguláselhárító lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest mosogatógép mosogató duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó tisztítás szennyvíz bekötése Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás olcsón nedves törlőkendő Lefolyótisztítás házilag eldugult mosogató szifon olcsó csatornatisztítás tisztító idom duguláselhárítás XVI.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték szerelő
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés