Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

csatorna dugulás elhárítás csatorna dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése akciós duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése padlóösszefolyó csatornakamerázás duguláselhárítás VII.kerület wc duguláselhárítás eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás VI.kerület csőtörés esővíz lefolyó tisztítás wc dugulás eldugult mosogató lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 7.kerület padlószifon Eldugult WC duguláselhárítás házilag Duguláselhárítás Budapest vízvezeték szerelő csatornatisztítás házilag duguláselhárítás árak duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XII.kerület lefolyó duguláselhárítás Csepel mosdó dugulása mosdó duguláselhárítás olcsón wc lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás IX.kerület lefolyó dugulás elhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás ár nedves törlőkendő Lefolyótisztítás Budapest wc csésze duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület mosogató lefolyó tisztítása mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás Budapesten olcsó csatornatisztítás mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztító szer Lefolyótisztító Lefolyótisztítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás I.kerület kellemetlen szagok dugulás mosogató dugulás házilag dugulás megszüntetése csőtisztító spirál búraszifon dugulás wc duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötés dugulás elhárítása duguláselhárítás XV.kerület csatornaszag csatorna csőtörés dugulások lefolyó lejtése mosogató padló lefolyó dugulás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XXI.kerület társasház duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás azonnal Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult mosdó bűzelzáró Dugulás elhárítás szennyvízhálózat lefolyó dugulás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület dugulás Budapest vízvezeték csatornaszag megszüntetése mosogatógép tisztító idom csatornatisztítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítása lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó Árak vízvezeték szerelés csatorna tisztítás duguláselhárító szennyvízcsatorna duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás III.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás bontás nélkül lefolyótisztítás otthon lefolyó tisztítása házilag mosdó dugulása ellen Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés