Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

duguláselhárítás azonnal duguláselhárító csatornaszellőztetés csatornakamerázás mosogatógép csőtisztító spirál duguláselhárítás dugulás Budapest eldugult mosogató vízvezeték szerelő Dugulás elhárítás csatornaszag duguláselhárítás V.kerület tisztító idom csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás bontás nélkül mosogató dugulás padlóösszefolyó duguláselhárítás árak Lefolyótisztító társasház wc duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület eldugult mosdó szennyvízhálózat Eldugult WC mosdó lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás nedves törlőkendő duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XII.kerület dugulás elhárítása vízvezeték lefolyó dugulás dugulások csatorna dugulás csőtörés mosogató lefolyó mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó wc csésze duguláselhárítás házilag padlószifon duguláselhárítás 10. ker bűzelzáró eldugult mosogató szifon mosdó dugulása duguláselhárítás olcsón csatornatisztítás házilag duguláselhárítás fix áron csatorna csőtörés duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás Csepel lefolyó dugulás megszűntetése kellemetlen szagok dugulás wc duguláselhárítás XX.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XIV.kerület wc dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó tisztítás mosogató duguláselhárítás mosogató wc duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás duguláselhárítás XIII.kerület mosogató lefolyó tisztítása dugulás lefolyó dugulás elhárítás lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás 7.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás IX.kerület Árak eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás 6.kerület Wc dugulás megszüntetése búraszifon lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó lejtése szennyvíz bekötése Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás VIII.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC duguláselhárítása mosdó dugulása ellen duguláselhárítás ár eldugult padlóösszefolyó vízvezeték szerelés duguláselhárítás IV.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XI.kerület mosdó duguláselhárítás VII.kerület Lefolyótisztítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XIX.kerület olcsó duguláselhárítás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XXI.kerület szennyvíz bekötés csatornatisztítás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás okai Lefolyótisztító szer padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XVII.kerület dugulás megszüntetése Budapest mosdó duguláselhárítás házilag esővíz
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés