Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

csatornaszellőztetés szennyvízhálózat wc dugulás mosogató duguláselhárítás házilag mosogatógép bűzelzáró Wc dugulás megszüntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó dugulása ellen duguláselhárítás árak duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület tisztító idom szennyvíz bekötése Lefolyótisztítás Budapest padló lefolyó dugulás lefolyó tisztítás duguláselhárítás Budapesten akciós duguláselhárítás csatornatisztítás eldugult mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás II.kerület mosogató Eldugult WC duguláselhárítás falbontás nélkül Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztító szer eldugult mosogató mosdó lefolyó dugulás Dugulás elhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás azonnal búraszifon mosdó dugulása lefolyó lejtése duguláselhárítás XVII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás csatornakamerázás duguláselhárítás ár dugulás duguláselhárítás XIV.kerület dugulás elhárítás Budapest kellemetlen szagok Budapest vízvezeték szerelő duguláselhárítás fix áron társasház duguláselhárítás 6.kerület dugulás Budapest csatorna dugulás duguláselhárítás I.kerület wc csésze csatornatisztítás házilag duguláselhárítás V.kerület lefolyótisztítók csatorna dugulás elhárítás vízvezeték szerelés duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XVI.kerület Lefolyótisztító csatorna csőtörés Eldugult WC duguláselhárítása esővíz duguláselhárítás XI.kerület csőtörés mosogató dugulás házilag duguláselhárítás VI.kerület csatorna tisztítás mosogató dugulás wc duguláselhárítás padlószifon Duguláselhárítás Budapest dugulás elhárítása lefolyó duguláselhárító duguláselhárítás IV.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület nedves törlőkendő wc lefolyó dugulás vízvezeték duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás okai lefolyó duguláselhárítás szennyvíz bekötés olcsó duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás III.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása csatornaszag megszüntetése szennyvízcsatorna duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XX.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VIII.kerület padlóösszefolyó mosdó olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXII.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás Árak lefolyó tisztítása házilag csatornaszag duguláselhárítás bontás nélkül mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése
IMAGE
WC dugulás megszüntetése
2016. október 10. hétfő
WC dugulás megszüntetése otthon Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít
2016. október 04. kedd
Wc duguláselhárítás házilag Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyó dugulás okai
2016. október 02. vasárnap
Lefolyó dugulás megszüntetése Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés