Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

csatornakamerázás lefolyó lejtése duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvízcsatorna dugulás elhárítása duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás X.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztító szer lefolyótisztítók duguláselhárítás III.kerület mosdó dugulása ellen lefolyó duguláselhárítás olcsó duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület akciós duguláselhárítás padló lefolyó dugulás dugulás Budapest szennyvíz bekötése bűzelzáró társasház eldugult mosdó csőtörés szennyvíz bekötés duguláselhárítás XI.kerület mosogató búraszifon csatorna tisztítás lefolyótisztítás otthon lefolyó tisztítás vízvezeték szerelés csatornaszag duguláselhárítás V.kerület esővíz Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás fix áron vízvezeték padlóösszefolyó lefolyó dugulás Dugulás elhárítás mosogató dugulás kellemetlen szagok Lefolyótisztítás duguláselhárítás bontás nélkül dugulás elhárítás Budapest mosogató dugulás házilag duguláselhárítás VIII.kerület wc csésze duguláselhárítás falbontás nélkül Eldugult WC duguláselhárítása wc lefolyó dugulás mosogatógép tisztító idom duguláselhárítás ár eldugult mosogató duguláselhárítás VII.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás árak duguláselhárítás Budapesten Budapest vízvezeték szerelő duguláselhárítás olcsón csatornatisztítás házilag Lefolyótisztítás házilag nedves törlőkendő szennyvízhálózat padlószifon duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás 7.kerület Árak duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítása házilag mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszag megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVI.kerület Duguláselhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszellőztetés csatornatisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás házilag duguláselhárítás I.kerület wc duguláselhárítás házilag dugulás wc duguláselhárítás XII.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület Eldugult WC csatorna csőtörés duguláselhárító mosdó dugulása mosogató lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Csepel lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület dugulás mosdó duguláselhárítás 10. ker csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás wc dugulás lefolyó eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XXI.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás II.kerület
IMAGE
Duguláselhárítás 10. ker. – kit válasszunk?
2016. december 03. szombat
Dugulás megszüntetése 10. kerület területén Eldugult a lefolyó, a wc, vagy a mosdón nem folyik le a... Cikk folytatása...
IMAGE
Fürdőszoba összefolyóban feljön a víz, mit lehet tenni?
2016. november 30. szerda
Eldugult padlóösszefolyó  Az eldugult padlóösszefolyó bizony számos kellemetlenséget tud... Cikk folytatása...
IMAGE
Nem probléma a dugulás a wc-ben sem
2016. november 20. vasárnap
Wc dugulás? Semmi probléma! Nem tudja lehúzni a wc-t? Kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában és... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés