Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

vízvezeték szerelés duguláselhárítás házilag wc dugulás csatornaszag duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó tisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XII.kerület csatornaszag megszüntetése csatorna dugulás elhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése Eldugult WC duguláselhárítása wc csésze duguláselhárítás II.kerület csatornatisztítás házilag Árak duguláselhárító duguláselhárítás XIII.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XI.kerület padlószifon csatorna dugulás Lefolyótisztítás duguláselhárítás XIX.kerület csatorna csőtörés csőtörés olcsó duguláselhárítás nedves törlőkendő eldugult mosogató szifon olcsó csatornatisztítás szennyvízhálózat tisztító idom csatornaszellőztetés Duguláselhárítás Budapest padlóösszefolyó Dugulás elhárítás duguláselhárítás padló lefolyó dugulás wc duguláselhárítás Lefolyótisztító csatornatisztítás mosogatógép akciós duguláselhárítás csatorna tisztítás búraszifon duguláselhárítás XVII.kerület Lefolyótisztítás házilag dugulás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás IX.kerület Budapest mosogató dugulás társasház duguláselhárítás 6.kerület mosdó dugulása ellen eldugult mosdó duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás IV.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás X.kerület lefolyó mosdó lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése esővíz duguláselhárítás azonnal lefolyó tisztítása házilag eldugult mosogató szennyvíz bekötés duguláselhárítás XV.kerület mosdó bűzelzáró lefolyótisztítók vízvezeték duguláselhárítás XIV.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás árak mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó lejtése duguláselhárítás olcsón szennyvíz bekötése Eldugult WC dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel mosogató wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó dugulás dugulás Budapest dugulás megszüntetése duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás szennyvízcsatorna vízvezeték szerelő wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás elhárítás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztító szer Wc dugulás megszüntetése
IMAGE
Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége
2016. június 21. kedd
Padlóösszefolyó dugulás Sok régi építésű épület konyhájában, illetve... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás, a szükséges rossz, amit profikra kell bízni
2016. június 16. csütörtök
Lefolyótisztítás eldugult szennyvíz lefolyó tisztítása Vannak egyértelmű jelek, amelyek mind... Cikk folytatása...
IMAGE
Profi duguláselhárítás elérhető árakon
2016. június 14. kedd
Villámgyors munka kedvező duguláselhárítás árak Mindenki ismeri azt a borzasztó szagot, ami... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés