Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

duguláselhárítás XV.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XI.kerület Dugulás elhárítás vízvezeték szerelő duguláselhárítás 10. ker wc duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XX.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése esővíz lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIV.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XXIII.kerület Duguláselhárítás Budapest eldugult mosdó mosogató duguláselhárítás házilag csatornakamerázás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón csatornatisztítás mosogató lefolyó Budapest szennyvíz bekötése dugulás elhárítás Budapest csőtörés duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XIX.kerület nedves törlőkendő Lefolyótisztítás házilag mosdó csatorna dugulás elhárítás wc csésze duguláselhárítás házilag csatornaszag mosogatógép szennyvízhálózat lefolyó duguláselhárítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás V.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása dugulások Árak mosdó dugulása ellen duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosogató duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás X.kerület szennyvízcsatorna Lefolyótisztító szer Lefolyótisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület csatorna dugulás mosogató dugulás duguláselhárító eldugult mosogató szifon mosogató lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás VII.kerület kellemetlen szagok duguláselhárítás fix áron vízvezeték csatorna tisztítás wc lefolyó dugulás búraszifon dugulás megszüntetése csatornatisztítás házilag padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC mosogató dugulás házilag mosogató duguláselhárítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás Csepel lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás mosdó dugulása mosdó duguláselhárítás házilag dugulás Lefolyótisztítás Budapest tisztító idom duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás 6.kerület lefolyó lejtése bűzelzáró wc dugulás társasház lefolyó tisztítása házilag csatorna csőtörés lefolyó lefolyótisztítás otthon vízvezeték szerelés duguláselhárítás ár olcsó duguláselhárítás padlószifon duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó tisztítás padlóösszefolyó duguláselhárítás IV.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás II.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás III.kerület dugulás Budapest dugulás wc csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás árak csőtisztító spirál duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás okai Eldugult WC duguláselhárítása dugulás elhárítása Lefolyótisztító
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés