Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület olcsó csatornatisztítás mosdó lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása vízvezeték szerelés csatornaszellőztetés duguláselhárítás III.kerület dugulások duguláselhárítás olcsón eldugult mosogató szifon wc csésze duguláselhárítás ár Lefolyótisztító szer duguláselhárítás árak dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XIII.kerület wc dugulás bűzelzáró duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó dugulás elhárítás eldugult padlóösszefolyó vízvezeték lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül Dugulás elhárítás Eldugult WC Budapest nedves törlőkendő duguláselhárítás XVII.kerület csatornatisztítás házilag wc duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése dugulás wc duguláselhárítás XV.kerület dugulás elhárítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Árak lefolyó mosdó dugulása csatorna csőtörés dugulás Budapest kellemetlen szagok mosogató lefolyó dugulás megszűntetése lefolyótisztítók Eldugult WC duguláselhárítása mosogató dugulás mosdó duguláselhárítás házilag padlóösszefolyó csatorna tisztítás duguláselhárítás XXII.kerület eldugult mosdó wc duguláselhárítás házilag csatornaszag Duguláselhárítás Budapest csatorna dugulás elhárítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó duguláselhárítás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás azonnal csőtisztító spirál duguláselhárítás 7.kerület mosogató lefolyó tisztítása mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XII.kerület társasház mosdó mosogató lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen akciós duguláselhárítás Lefolyótisztító duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó lejtése szennyvíz bekötés duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás Budapesten mosogató dugulás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése szennyvízhálózat padlószifon duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XIV.kerület wc lefolyó dugulás csatorna dugulás eldugult mosogató dugulás csatornaszag megszüntetése csatornatisztítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XX.kerület búraszifon lefolyótisztítás otthon mosogatógép padló lefolyó dugulás duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése duguláselhárítás fix áron vízvezeték szerelő duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárító csatornakamerázás csőtörés tisztító idom szennyvíz bekötése Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás I.kerület mosogató duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó szennyvízcsatorna lefolyó dugulás olcsó duguláselhárítás esővíz Lefolyótisztítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés