Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

mosogató dugulás házilag csatornatisztítás duguláselhárítás Csepel csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XII.kerület csatornakamerázás wc dugulás csőtisztító spirál csőtörés wc lefolyó dugulás megszüntetése bűzelzáró Budapest duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás X.kerület mosdó dugulása mosogató duguláselhárítás vízvezeték szerelés mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosdó duguláselhárítás I.kerület lefolyó tisztítása házilag olcsó duguláselhárítás szennyvíz bekötése vízvezeték szerelő duguláselhárítás XV.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás 6.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás IX.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás falbontás nélkül Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás IV.kerület akciós duguláselhárítás csatorna dugulás társasház mosdó duguláselhárítás házilag mosdó Eldugult mosogató duguláselhárítása Dugulás elhárítás duguláselhárítás árak Eldugult WC duguláselhárítása padló lefolyó dugulás Duguláselhárítás Budapest csatornaszag duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás XIV.kerület wc duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest mosdó dugulása ellen duguláselhárítás Budapesten wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése dugulás wc duguláselhárítás fix áron csatorna csőtörés eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás Árak dugulás megszüntetése búraszifon mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás V.kerület dugulás elhárítása eldugult padlóösszefolyó szennyvízhálózat lefolyó dugulás okai csatornaszag megszüntetése lefolyó duguláselhárítás XVII.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás II.kerület Lefolyótisztítás eldugult mosogató duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület esővíz padlószifon dugulás elhárítás Budapest lefolyó tisztítás dugulás duguláselhárítás III.kerület nedves törlőkendő szennyvíz bekötés lefolyó dugulás elhárítás dugulás Budapest lefolyó duguláselhárítás lefolyótisztítók mosogató mosogató duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztító mosogató lefolyó duguláselhárítás 7.kerület csatorna dugulás elhárítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás XI.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XX.kerület vízvezeték padlóösszefolyó mosogatógép duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIII.kerület eldugult mosogató szifon tisztító idom kellemetlen szagok lefolyó dugulás duguláselhárítás wc csésze duguláselhárítás azonnal olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás házilag
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...
IMAGE
Mosogató lefolyó tisztítása
2016. december 21. szerda
Mosogató lefolyó és szifon tisztítása Szinte minden háztartásban a mosogató az a fekete... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés