Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása 8.500.-Ft-tól

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

Lefolyótisztítás Budapest búraszifon mosogató lefolyó dugulás vízvezeték szerelés csatorna dugulás mosogató lefolyó tisztítása olcsó csatornatisztítás lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás Csepel wc duguláselhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték szerelő mosogatógép duguláselhárítás XX.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás V.kerület olcsó duguláselhárítás csőtörés duguláselhárítás XV.kerület dugulás elhárítás Budapest mosogató lefolyó csatornatisztítás wc dugulás lefolyó dugulás szennyvízhálózat duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás 6.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás Budapest Eldugult WC duguláselhárítása vízvezeték wc csésze bűzelzáró duguláselhárítás X.kerület mosdó dugulása lefolyó lejtése duguláselhárítás XIII.kerület csatornakamerázás eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás fix áron csatornaszag Lefolyótisztítás duguláselhárítás VI.kerület szennyvíz bekötés dugulások duguláselhárítás 7.kerület társasház duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás házilag esővíz duguláselhárítás XXII.kerület eldugult mosogató mosogató dugulás házilag dugulás elhárítása lefolyó dugulás okai szennyvíz bekötése duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XI.kerület padló lefolyó dugulás szennyvízcsatorna Wc dugulás megszüntetése mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztító szer kellemetlen szagok duguláselhárítás lefolyótisztítók duguláselhárítás VII.kerület wc duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése csatorna csőtörés csatornaszellőztetés akciós duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten dugulás wc Lefolyótisztítás házilag csőtisztító spirál mosogató duguláselhárítás házilag eldugult mosogató szifon mosdó lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás azonnal eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIX.kerület Budapest duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás olcsón Duguláselhárítás Budapest padlószifon duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XIV.kerület padlóösszefolyó duguláselhárító tisztító idom Eldugult WC Dugulás elhárítás dugulás megszüntetése lefolyó tisztítása házilag mosogató dugulás nedves törlőkendő eldugult mosdó csatornatisztítás házilag mosdó dugulása ellen duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó tisztítás Lefolyótisztító Árak lefolyó mosdó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés