Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

duguláselhárítás XII.kerület padlószifon duguláselhárítás házilag csatorna csőtörés duguláselhárítás bontás nélkül Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XIV.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás 6.kerület dugulás elhárítása Lefolyótisztítás lefolyó dugulás elhárítás vízvezeték duguláselhárítás XVII.kerület mosdó dugulása mosogató duguláselhárítás csőtörés csatorna dugulás dugulás elhárítás Budapest eldugult mosogató lefolyótisztítók duguláselhárítás XV.kerület csőtisztító spirál Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület nedves törlőkendő Wc dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás olcsón Dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület mosdó dugulások duguláselhárítás XIII.kerület Budapest Árak eldugult mosdó duguláselhárítás Budapesten esővíz duguláselhárítás IX.kerület mosdó lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása olcsó duguláselhárítás társasház duguláselhárítás X.kerület lefolyó dugulás okai padló lefolyó dugulás csatornakamerázás Lefolyótisztító duguláselhárítás IV.kerület Duguláselhárítás Budapest olcsó csatornatisztítás csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztítás Budapest tisztító idom mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXII.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás ár duguláselhárítás XX.kerület búraszifon duguláselhárítás VIII.kerület akciós duguláselhárítás lefolyó dugulás szennyvíz bekötése szennyvízcsatorna dugulás megszüntetése mosogató lefolyó dugulás duguláselhárító wc csésze csatorna dugulás elhárítás mosogató lefolyó duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül wc duguláselhárítás házilag mosogató dugulás házilag lefolyó lejtése duguláselhárítás VI.kerület mosdó dugulása ellen duguláselhárítás V.kerület mosogatógép dugulás wc mosogató dugulás lefolyó tisztítása házilag padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás házilag wc duguláselhárítás wc dugulás eldugult mosogató szifon csatornaszellőztetés duguláselhárítás XIX.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás Csepel szennyvízhálózat lefolyótisztítás otthon Lefolyótisztító szer csatornaszag duguláselhárítás azonnal lefolyó duguláselhárítás Eldugult WC csatorna tisztítás vízvezeték szerelés csatornatisztítás csatornatisztítás házilag kellemetlen szagok duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás XVI.kerület bűzelzáró mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó tisztítás dugulás mosogató duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 10. ker vízvezeték szerelő duguláselhárítás fix áron
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés