Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

wc duguláselhárítás házilag szennyvízhálózat Lefolyótisztítás házilag lefolyó dugulás mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XVI.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás mosogató dugulás házilag Eldugult WC mosogató lefolyó szennyvízcsatorna mosogató lefolyó tisztítása vízvezeték dugulás Budapest padlóösszefolyó duguláselhárítás esővíz duguláselhárítás XIII.kerület mosogató lefolyó dugulás csatornaszellőztetés duguláselhárító lefolyó tisztítás vízvezeték szerelő dugulás elhárítása csatorna tisztítás wc lefolyó dugulás mosdó mosdó dugulása ellen duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás árak olcsó duguláselhárítás tisztító idom eldugult mosdó duguláselhárítás XXII.kerület csatorna dugulás elhárítás csatornatisztítás házilag vízvezeték szerelés wc csésze lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület bűzelzáró duguláselhárítás házilag kellemetlen szagok Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás házilag eldugult padlóösszefolyó csatornatisztítás búraszifon duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 7.kerület akciós duguláselhárítás lefolyótisztítás otthon Dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten Lefolyótisztító nedves törlőkendő lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás VII.kerület mosogató duguláselhárítás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XI.kerület wc dugulás lefolyó duguláselhárítás dugulás megszüntetése dugulások csatorna dugulás duguláselhárítás XVII.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás II.kerület Wc dugulás megszüntetése mosogatógép duguláselhárítás XII.kerület lefolyó szennyvíz bekötése Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag megszüntetése mosdó dugulása dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XV.kerület csatornakamerázás szennyvíz bekötés lefolyótisztítók wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosogató szifon duguláselhárítás IX.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás ár eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás wc duguláselhárítás 6.kerület lefolyó lejtése csatorna csőtörés csatornaszag eldugult mosogató padlószifon Budapest duguláselhárítás XX.kerület csőtörés mosdó lefolyó dugulás csőtisztító spirál wc duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás okai Lefolyótisztítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás VIII.kerület padló lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest Árak mosogató dugulás társasház
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés