Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

duguláselhárítás VIII.kerület wc dugulás Eldugult WC duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás I.kerület tisztító idom duguláselhárítás fix áron mosogató dugulás Árak mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül akciós duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás 7.kerület búraszifon mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás elhárítás padlóösszefolyó szennyvíz bekötése lefolyó tisztítása házilag csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XV.kerület csatornatisztítás olcsó csatornatisztítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón padlószifon lefolyó lejtése duguláselhárítás ár duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület nedves törlőkendő mosogatógép duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítás lefolyó lefolyó dugulás Budapest dugulás bűzelzáró mosdó lefolyó dugulás lefolyótisztítók eldugult mosdó duguláselhárítása társasház lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XI.kerület Eldugult WC duguláselhárítása olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület Duguláselhárítás Budapest mosdó szennyvíz bekötés eldugult mosdó csatornakamerázás wc csésze dugulás Budapest duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül wc lefolyó dugulás padló lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás Lefolyótisztító szer mosogató dugulás házilag Lefolyótisztítás Budapest dugulás elhárítás Budapest mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszellőztetés mosogató lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXI.kerület mosdó dugulása mosogató duguláselhárítás XIV.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás XIII.kerület wc duguláselhárítás vízvezeték szerelés csatornaszag csatornaszag megszüntetése eldugult mosogató Lefolyótisztítás duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvízcsatorna csőtörés duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület Lefolyótisztító vízvezeték szerelő duguláselhárítás 6.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás III.kerület csatorna dugulás szennyvízhálózat eldugult mosogató szifon csatorna tisztítás esővíz duguláselhárító dugulás megszüntetése mosdó dugulása ellen Dugulás elhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás IV.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás azonnal vízvezeték duguláselhárítás árak duguláselhárítás X.kerület
IMAGE
Wc dugulás elhárítása
2016. június 28. kedd
Wc dugulás  A kellemetlen szag már az egész házat elárasztotta? Szeretné, ha többé nem... Cikk folytatása...
IMAGE
A duguláselhárítás házilag ritkán hoz tartós eredményt
2016. június 25. szombat
A duguláselhárítás házilag nem mindig sikeres Amikor a humoros filmekből ismert vészhelyzet otthonunkban... Cikk folytatása...
IMAGE
Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége
2016. június 21. kedd
Padlóösszefolyó dugulás Sok régi építésű épület konyhájában, illetve... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés