Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

bűzelzáró csőtisztító spirál duguláselhárítás ár csatornatisztítás társasház duguláselhárítás árak duguláselhárító Lefolyótisztító szennyvízhálózat duguláselhárítás XI.kerület Budapest duguláselhárítás II.kerület eldugult padlóösszefolyó csőtörés duguláselhárítás X.kerület dugulás elhárítás Budapest Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XVII.kerület tisztító idom wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése mosdó dugulása mosogató duguláselhárítás Lefolyótisztítás duguláselhárítás Csepel wc lefolyó dugulás dugulás elhárítása duguláselhárítás XIII.kerület Árak duguláselhárítás XXII.kerület mosdó duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás fix áron csatornaszag megszüntetése lefolyó tisztítás vízvezeték szerelő nedves törlőkendő csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték lefolyó dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás VIII.kerület mosdó dugulása ellen Eldugult WC duguláselhárítás azonnal wc csésze duguláselhárítás XII.kerület eldugult mosogató szifon kellemetlen szagok padló lefolyó dugulás dugulások duguláselhárítás XV.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötés búraszifon duguláselhárítás olcsón dugulás Budapest Duguláselhárítás Budapest eldugult mosogató lefolyótisztítók lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás III.kerület mosogató lefolyó tisztítása lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztító szer csatorna tisztítás duguláselhárítás 10. ker padlóösszefolyó csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás V.kerület eldugult mosdó lefolyó duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest olcsó duguláselhárítás mosogató dugulás házilag csatornakamerázás dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIV.kerület mosdó duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó lejtése mosogató Eldugult mosogató duguláselhárítása padlószifon mosdó lefolyó dugulás akciós duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás IV.kerület mosogatógép duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelés eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás esővíz csatornaszag duguláselhárítás I.kerület lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó csatorna dugulás wc duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése lefolyótisztítás otthon lefolyó szennyvízcsatorna wc duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás házilag mosogató dugulás duguláselhárítás XVI.kerület wc dugulás duguláselhárítás VII.kerület dugulás wc
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés