Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

Lefolyótisztítás duguláselhárítás bontás nélkül Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XXII.kerület dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötése csatornatisztítás házilag duguláselhárítás 7.kerület csatornaszag duguláselhárítás XIII.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás ár eldugult mosogató szifon Eldugult WC duguláselhárítása Eldugult WC csatornatisztítás olcsó csatornatisztítás mosdó mosogató dugulás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület csatorna csőtörés Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás bűzelzáró csőtörés duguláselhárítás V.kerület lefolyó duguláselhárítás kellemetlen szagok dugulás Budapest vízvezeték szerelő wc duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás IV.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató társasház lefolyó dugulás elhárítás szennyvíz bekötés szennyvízhálózat búraszifon csatornakamerázás olcsó duguláselhárítás padlószifon lefolyótisztítók mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás fix áron wc csésze wc dugulás akciós duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag esővíz Árak csatorna tisztítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás 6.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás II.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás XI.kerület padlóösszefolyó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás IX.kerület lefolyó lefolyó tisztítás mosdó dugulása ellen szennyvízcsatorna mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó tisztítása házilag vízvezeték szerelés vízvezeték duguláselhárítás XXI.kerület Wc dugulás megszüntetése Lefolyótisztító lefolyó dugulás tisztító idom Budapest duguláselhárítás XX.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás Csepel mosogatógép padló lefolyó dugulás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VIII.kerület nedves törlőkendő Lefolyótisztító szer csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztítás házilag dugulás eldugult mosogató duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület wc lefolyó dugulás lefolyó lejtése dugulás megszüntetése mosdó dugulása duguláselhárító duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VI.kerület Dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítás azonnal eldugult mosdó duguláselhárítása
IMAGE
Duguláselhárítás árak Budapest
2016. augusztus 26. péntek
Duguláselhárítás árak Eldugult a lefolyó vagy a wc? Kellemetlen szagok terjengenek a lakásban? Unja... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc duguláselhárítás szakember segítségével
2016. augusztus 12. péntek
Wc duguláselhárítása segítséggel Kellemetlen szagok áradnak a mellékhelyiségből? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás házilag vagy szakemberrel
2016. augusztus 05. péntek
Duguláselhárítás házilag vegyszerekkel Eldugult a lefolyó? Ételmaradékokkal van tele a... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés