Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása csatornakamerázás esővíz dugulás Budapest duguláselhárítás árak csatorna dugulás elhárítás akciós duguláselhárítás csatornatisztítás lefolyótisztítók lefolyó dugulás elhárítás kellemetlen szagok mosogató dugulás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás 7.kerület csőtörés duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XII.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XV.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület Dugulás elhárítás szennyvíz bekötése Wc dugulás megszüntetése csatorna tisztítás duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás III.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás I.kerület csatorna dugulás csatornaszag Lefolyótisztítás eldugult mosogató szifon wc csésze vízvezeték szerelő duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás Budapesten szennyvíz bekötés társasház olcsó csatornatisztítás csatornatisztítás házilag dugulás elhárítása padlószifon duguláselhárítás XVIII.kerület csatornaszellőztetés Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna csőtörés szennyvízhálózat lefolyó csatornaszag megszüntetése lefolyó duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás azonnal Duguláselhárítás Budapest wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás IX.kerület bűzelzáró lefolyó tisztítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás ár eldugult mosdó dugulás mosdó dugulása ellen mosogatógép duguláselhárítás VII.kerület mosogató Eldugult WC duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás házilag padlóösszefolyó wc duguláselhárítás duguláselhárítás házilag duguláselhárító vízvezeték duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XXIII.kerület tisztító idom wc dugulás eldugult mosogató duguláselhárítás XI.kerület mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer mosdó mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XX.kerület padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás II.kerület lefolyó lejtése nedves törlőkendő duguláselhárítás fix áron vízvezeték szerelés búraszifon duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület Árak szennyvízcsatorna Eldugult WC duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó dugulás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XXI.kerület olcsó duguláselhárítás lefolyó dugulás
IMAGE
Dugulás elhárítása: mesterrel vagy nélküle?
2016. szeptember 20. kedd
Dugulás elhárítása Budapest területén Eldugult a lefolyó? Kellemetlen szagok a konyhában? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás Budapesten
2016. szeptember 01. csütörtök
Duguláselhárítás Budapesten a hét minden napján Már egy ideje nem folyik le a víz a csapban... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás árak Budapest
2016. augusztus 26. péntek
Duguláselhárítás árak Eldugult a lefolyó vagy a wc? Kellemetlen szagok terjengenek a lakásban? Unja... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés