Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

szennyvíz bekötés wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron mosdó dugulása szennyvízcsatorna duguláselhárítás olcsón csatorna dugulás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XIII.kerület Árak duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás esővíz Lefolyótisztító eldugult mosdó Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVI.kerület csatornaszag megszüntetése mosdó duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték szerelés lefolyó lejtése társasház csatornaszellőztetés mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás elhárítás Budapest wc dugulás nedves törlőkendő mosogató wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás bűzelzáró akciós duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XIV.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárítás házilag mosogató dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület olcsó csatornatisztítás csatorna dugulás elhárítás mosogató dugulás házilag Lefolyótisztítás Budapest vízvezeték szerelő csőtörés duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás II.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XI.kerület szennyvíz bekötése padló lefolyó dugulás duguláselhárítás árak eldugult mosdó duguláselhárítása Eldugult WC duguláselhárítása wc csésze duguláselhárító szennyvízhálózat lefolyó dugulás megszűntetése csatornakamerázás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XX.kerület dugulás Lefolyótisztítás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás III.kerület csatornaszag duguláselhárítás bontás nélkül búraszifon lefolyó tisztítás lefolyótisztítók lefolyó tisztítása házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó tisztító idom csatorna tisztítás duguláselhárítás VIII.kerület mosogatógép mosdó dugulása ellen csatornatisztítás házilag duguláselhárítás X.kerület olcsó duguláselhárítás csatorna csőtörés dugulás Budapest csatornatisztítás eldugult mosogató duguláselhárítás 6.kerület Duguláselhárítás Budapest Eldugult WC mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás Csepel
IMAGE
A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény
2016. máj. 19. csütörtök
Padló lefolyó dugulás Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb... Cikk folytatása...
IMAGE
A lefolyó dugulás elhárításra sokszor van szükség
2016. máj. 15. vasárnap
A lefolyó dugulás elhárításra bármikor szükség lehet A konyhai mosogatók minden nap nagy... Cikk folytatása...
IMAGE
WC lefolyó dugulás megszűntetése házi praktikákkal
2016. máj. 04. szerda
WC lefolyó dugulás elhárítás Mindenki életében egy igazi rémálom válik... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés