Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 12.000.-Ft - 16.000.-Ft  0.-Ft     1.500.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 18.000.-Ft  0.-Ft     1.500.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  16.000.-Ft  0.-Ft     1.500.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

csatorna dugulás elhárítás dugulás elhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület szennyvízhálózat csatornakamerázás padló lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése bűzelzáró duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosogató szifon eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület vízvezeték dugulások duguláselhárítás Csepel eldugult padlóösszefolyó padlószifon duguláselhárítás XXI.kerület Wc dugulás megszüntetése lefolyó lejtése lefolyótisztítás otthon Duguláselhárítás Budapest lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztító lefolyó dugulás okai dugulás elhárítás Budapest mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül olcsó csatornatisztítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás II.kerület vízvezeték szerelő mosogató lefolyó dugulás búraszifon lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárító Lefolyótisztító szer csőtisztító spirál duguláselhárítás XVII.kerület dugulás Budapest wc lefolyó dugulás nedves törlőkendő csatorna tisztítás dugulás wc mosogató duguláselhárítás Árak Eldugult WC wc duguláselhárítás duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csőtörés mosdó duguláselhárítás olcsón wc dugulás duguláselhárítás VIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelés mosogató duguláselhárítás azonnal wc csésze duguláselhárítás IX.kerület mosdó lefolyó dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítása tisztító idom padlóösszefolyó Lefolyótisztítás Budapest wc duguláselhárítás házilag akciós duguláselhárítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás I.kerület lefolyó tisztítása házilag eldugult mosdó duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás ár szennyvíz bekötés duguláselhárítás árak duguláselhárítás fix áron dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás csatornaszellőztetés csatornaszag duguláselhárítás IV.kerület szennyvízcsatorna Budapest olcsó duguláselhárítás lefolyótisztítók duguláselhárítás 7.kerület csatornatisztítás mosogatógép Lefolyótisztítás esővíz lefolyó tisztítás duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása ellen csatornatisztítás házilag mosogató dugulás házilag mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XV.kerület kellemetlen szagok csatornaszag megszüntetése csatorna csőtörés társasház duguláselhárítás III.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó csatorna dugulás mosdó dugulása duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés