Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

mosdó dugulása csatornakamerázás tisztító idom duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás házilag szennyvíz bekötése Eldugult WC Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás Budapesten Dugulás elhárítás wc duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése Wc dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XI.kerület eldugult mosogató szifon lefolyótisztítók dugulás vízvezeték szerelő duguláselhárítás VI.kerület csatorna tisztítás wc lefolyó dugulás mosogató lefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatorna csőtörés wc duguláselhárítás házilag akciós duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület eldugult mosogató csatornatisztítás házilag csőtisztító spirál duguláselhárítás XX.kerület lefolyótisztítás otthon dugulás Budapest duguláselhárítás XVIII.kerület olcsó duguláselhárítás szennyvíz bekötés lefolyó duguláselhárítás mosogatógép duguláselhárítás házilag kellemetlen szagok csőtörés dugulás elhárítása duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás árak vízvezeték szerelés Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület wc csésze Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XXI.kerület mosdó dugulása ellen csatorna dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás bontás nélkül mosogató dugulás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás azonnal mosogató duguláselhárítás esővíz duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás eldugult padlóösszefolyó mosogató duguláselhárítás házilag dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás olcsón búraszifon duguláselhárító lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XVI.kerület társasház duguláselhárítás II.kerület csatornaszag megszüntetése lefolyó dugulás elhárítás csatornatisztítás duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó lefolyó lejtése szennyvízhálózat mosogató lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása vízvezeték lefolyó bűzelzáró duguláselhárítás Csepel nedves törlőkendő duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosdó mosdó duguláselhárítás házilag padlóösszefolyó duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztító szer mosogató dugulás házilag lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás 7.kerület padló lefolyó dugulás Budapest dugulás megszüntetése dugulás wc mosogató lefolyó tisztítása csatornaszag csatornaszellőztetés Lefolyótisztító lefolyó dugulás okai Lefolyótisztítás duguláselhárítás 6.kerület szennyvízcsatorna csatorna dugulás lefolyó dugulás megszűntetése wc dugulás padlószifon Árak
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...
IMAGE
Mosogató lefolyó tisztítása
2016. december 21. szerda
Mosogató lefolyó és szifon tisztítása Szinte minden háztartásban a mosogató az a fekete... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés