Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület csatorna dugulás elhárítás mosogató lefolyó tisztítása mosogató lefolyó duguláselhárítás XIV.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest Duguláselhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó dugulás csatornatisztítás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Budapesten társasház Lefolyótisztítás tisztító idom duguláselhárítás XX.kerület lefolyótisztítás otthon olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztító csatorna tisztítás csatorna csőtörés duguláselhárítás bontás nélkül Eldugult WC duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás V.kerület wc duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag szennyvízcsatorna duguláselhárítás árak Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztító szer lefolyó dugulás elhárítás Árak duguláselhárítás IV.kerület lefolyótisztítók szennyvízhálózat padló lefolyó dugulás kellemetlen szagok lefolyó tisztítás dugulás wc csatornaszellőztetés mosogató duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület nedves törlőkendő duguláselhárítás IX.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás VIII.kerület akciós duguláselhárítás mosogató dugulás házilag csőtörés mosogató dugulás dugulás elhárítása szennyvíz bekötése csatorna dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 10. ker eldugult padlóösszefolyó olcsó duguláselhárítás csatornakamerázás eldugult mosogató csőtisztító spirál dugulás elhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XI.kerület dugulás megszüntetése mosdó dugulás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület wc csésze duguláselhárítás ár duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XVI.kerület dugulás Budapest mosogatógép esővíz duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosogató szifon wc lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag mosdó dugulása ellen lefolyó padlóösszefolyó lefolyó lejtése duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXI.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése bűzelzáró dugulások vízvezeték Dugulás elhárítás mosdó dugulása mosdó lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték szerelő csatornaszag megszüntetése vízvezeték szerelés duguláselhárító duguláselhárítás II.kerület csatornaszag duguláselhárítás I.kerület lefolyó duguláselhárítás wc dugulás duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítása házilag padlószifon búraszifon duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés