Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása csatorna dugulás duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő mosdó lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása bűzelzáró mosogatógép szennyvíz bekötés dugulás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosogató Lefolyótisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó Lefolyótisztítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása Árak tisztító idom csatorna tisztítás duguláselhárítás olcsón mosogató lefolyó dugulás csatornaszag megszüntetése lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó lejtése mosogató duguláselhárítás házilag akciós duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület szennyvíz bekötése mosogató dugulás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárító duguláselhárítás XVII.kerület padló lefolyó dugulás lefolyó tisztítás lefolyó dugulás okai csatornakamerázás eldugult mosogató szifon mosogató dugulás házilag Eldugult WC duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó tisztítása házilag Wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag búraszifon társasház duguláselhárítás fix áron wc duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület vízvezeték szerelés padlóösszefolyó lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás III.kerület olcsó csatornatisztítás vízvezeték wc lefolyó dugulás lefolyótisztítók szennyvízcsatorna duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XVI.kerület csatornaszag duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás IV.kerület padlószifon Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás IX.kerület dugulás duguláselhárítás XX.kerület wc dugulás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás II.kerület mosdó dugulása ellen szennyvízhálózat eldugult mosdó duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztító esővíz kellemetlen szagok mosdó duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás dugulás megszüntetése csatorna csőtörés csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás I.kerület dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztítás Budapest vízvezeték szerelő duguláselhárítás Budapesten csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XV.kerület olcsó duguláselhárítás wc csésze csatornaszellőztetés duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás ár Budapest csőtörés dugulás elhárítása
IMAGE
WC dugulás megszüntetése
2016. október 10. hétfő
WC dugulás megszüntetése otthon Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít
2016. október 04. kedd
Wc duguláselhárítás házilag Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyó dugulás okai
2016. október 02. vasárnap
Lefolyó dugulás megszüntetése Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés