Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

mosdó mosogató dugulás házilag eldugult mosogató szifon duguláselhárító Dugulás elhárítás lefolyó dugulás szennyvízhálózat duguláselhárítás XVIII.kerület csatornakamerázás búraszifon lefolyó tisztítása házilag dugulás Budapest nedves törlőkendő duguláselhárítás XX.kerület csőtörés dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás IX.kerület dugulás megszüntetése csatorna dugulás elhárítás vízvezeték szerelő Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület mosogató duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XXII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása csőtisztító spirál lefolyó lejtése duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XVII.kerület mosogatógép kellemetlen szagok padlóösszefolyó duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül csatorna tisztítás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás IV.kerület lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás X.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület mosdó dugulása eldugult mosogató lefolyó dugulás okai dugulások duguláselhárítás Budapesten padló lefolyó dugulás csatornatisztítás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás I.kerület mosogató lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése esővíz mosogató lefolyó tisztítása lefolyó duguláselhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás XVI.kerület dugulás elhárítása eldugult padlóösszefolyó szennyvíz bekötés Lefolyótisztítás lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás olcsón Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XI.kerület csatornatisztítás házilag lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XIV.kerület wc duguláselhárítás lefolyó tisztítás padlószifon duguláselhárítás fix áron lefolyó duguláselhárítás eldugult mosdó wc lefolyó dugulás csatornaszag megszüntetése wc csésze wc lefolyó dugulás megszüntetése Lefolyótisztító szer dugulás wc duguláselhárítás árak csatorna csőtörés wc dugulás mosdó duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelés csatorna dugulás csatornaszag lefolyótisztítók Eldugult WC Árak duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csatornaszellőztetés mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztító duguláselhárítás XXI.kerület mosogató lefolyó Budapest duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték szennyvízcsatorna duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása bűzelzáró mosogató dugulás mosdó lefolyó dugulás társasház duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XII.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XIII.kerület tisztító idom mosogató duguláselhárítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás ár dugulás wc duguláselhárítás házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés