Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Olcsó duguláselhárítás Budapesten

A mosdó, a mosogató, a kád vagy a vécé dugulása ellehetetleníti az adott berendezés komfortos használatát, súlyosabb esetben pedig kellemetlen szag terjenghet akár az egész lakásban, amit szellőztetéssel nem, kizárólag a problémát kiváltó ok kezelésével lehet megszüntetni. Hasonló problémával szembesülve az első kérdésünk általában az, hogyan lehetséges a vécé vagy a mosdó dugulásának elhárítása olcsón. Sokan épp a költséghatékonyság miatt nem hívnak ki szakembert ilyenkor, inkább megpróbálkoznak valamilyen házi praktikával.

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest kerületeibenOlcsó duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás olcsón házi praktikákkal

Tény, hogy például ecet, szódabikarbóna vagy bórax használatával a duguláselhárítás otthon, házilag is megoldható, de csak akkor, ha a probléma nem olyan súlyos, tehát a szennyeződés nem olyan nagy mennyiségű, hogy az ecet ne tudja feloldani, illetve nem is helyezkedik el mélyen. Ha viszont a lefolyóba került idegen anyagok már távolabb kerültek a csőben, azokat valószínűleg csak a rendszer szétszerelésével lehet eltávolítani. Az olcsó duguláselhárítás ebben az esetben már csak úgy lehetséges, ha szakembert hívunk. Egy hozzá nem értő önjelölt „ezermester” ugyanis az egyes elemek leszerelésekor, azokat eltörve, a csöveket megrepesztve komolyabb problémákat is okozhat, amelyek elhárítása nagyon drága lehet. Egy vízszerelő munkadíja ennél sokkal olcsóbb.

Mosdó, mosogató duguláselhárítás olcsónMosdó, mosogató duguláselhárítás olcsón

Olcsó duguláselhárítás profi vízszerelőtől

Ezért, ha otthonában eldugult a vécé, a mosdó, a mosogató, a kád vagy a zuhanyzó, így egy profi, duguláselhárítással is foglalkozó, olcsón dolgozó vízszerelőt keres Budapesten, hívjon bátran! Rövid időn belül elhárítom a problémát, így ismét használatba veheti a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha házi praktikákkal nem sikerült megszüntetnie a problémát, azt ajánlom, ne próbálkozzon a szétszereléssel, inkább hívjon azonnal! A dugulást szakszerűen, általában egy duguláselhárító spirál segítségével távolítom el, illetve ha az a cső mélyebb részén található, csőkamerázást vagy nagynyomású mosót alkalmazok.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Olcsó duguláselhárítás Budapest  Árak Kiszállási díj  Folyóméter díj 10fm felett
       
Mosdó, mosogató dugulás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 12.000.-Ft  0.-Ft     1.000.-Ft/fm   
Wc dugulás elhárítás ára 10fm-ig 8.500.-Ft - 13.500.-Ft 0.-Ft     1.000.-Ft/fm  
Fővezeték dugulás megszüntetése 10fm-ig  14.500.-Ft  0.-Ft     1.000.Ft/fm

 

Duguláselhárító áraink nem tartalmazza a 27%-os Áfát  viszont áraink már tartalmazzák a kiszállás költségét is, így külön kiszállási díjat szintén nem számolunk fel a duguláselhárítás után.

Címkék

duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XIV.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás V.kerület Budapest búraszifon duguláselhárítás 6.kerület csatorna dugulás szennyvíz bekötés padlószifon Eldugult WC duguláselhárítás duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás I.kerület lefolyó wc duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás IX.kerület Wc dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárító mosdó dugulása wc duguláselhárítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás azonnal vízvezeték szerelés duguláselhárítás árak Árak szennyvízhálózat lefolyó tisztítás eldugult mosogató olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás Budapest padló lefolyó dugulás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás ár dugulás megszüntetése csőtisztító spirál duguláselhárítás 10. ker csatorna dugulás elhárítás mosdó lefolyó dugulás dugulás wc duguláselhárítás VII.kerület lefolyó tisztítása házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XII.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás XV.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás mosogató vízvezeték duguláselhárítás III.kerület szennyvíz bekötése bűzelzáró lefolyótisztítók Duguláselhárítás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna tisztítás társasház duguláselhárítás IV.kerület wc csésze tisztító idom lefolyó dugulás lefolyó duguláselhárítás mosogató lefolyó duguláselhárítás XIX.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XVII.kerület csatornaszag megszüntetése mosdó padlóösszefolyó mosogatógép duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület nedves törlőkendő duguláselhárítás 7.kerület szennyvízcsatorna dugulások kellemetlen szagok eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás elhárítás csatorna csőtörés mosogató lefolyó tisztítása mosdó dugulása ellen Dugulás elhárítás eldugult padlóösszefolyó Lefolyótisztítás lefolyótisztítás otthon lefolyó dugulás okai duguláselhárítás II.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XX.kerület csatornaszellőztetés mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XI.kerület mosogató dugulás csatornaszag duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás olcsón mosogató duguláselhárítás esővíz dugulás mosogató lefolyó dugulás olcsó duguláselhárítás mosogató dugulás házilag eldugult mosdó csőtörés duguláselhárítás XXIII.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás X.kerület dugulás elhárítása lefolyó lejtése csatornakamerázás wc dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás Budapesten dugulás Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés