Olcsó csatornatisztítás

Olcsó csatornatisztítás társasházak, családi házak, intézmények részére

Ha dugulást tapasztalunk a konyhában, a fürdőszobában vagy a vécében, nem biztos, hogy a problémáért a szokásos háztartási szennyeződések – tisztító- és tisztálkodószer-maradványok, hajszálak, idegen tárgyak stb. – a felelősek; az is lehet, hogy a dugulás valójában a cső egy távolabbi szakaszában keletkezett. Ha társasházkezeléssel vagy -üzemeltetéssel foglalkozik, és párhuzamosan több lakó is panaszkodott arról, hogy eldugult otthonában a mosdó vagy a zuhany, joggal gyanakodhat arra, hogy a problémát a csatorna környékén kell keresni. Főként akkor, ha a lakók hiába próbálkoznak házi praktikákkal, vagy akár hívnak ki vízszerelőt, aki leszedi és kitisztítja a szifonokat, a probléma nem szűnik meg. Utóbbi esetben valószínűleg a kültéri csövekben vagy a tisztító- és fordítóaknákban rakódott le szennyeződés; ilyenkor érdemes minél előbb kihívni egy olcsó csatornatisztítást kínáló vízvezeték-szerelőt.

 

Olcsó csatornatisztítás

A csatorna eldugulásának gyakori okai

A csatorna eldugulásáért általában a belekerült növényi részek – ágak, levelek, termések, moha –, szemét, állati tetemek, más szennyeződések, illetve a közeli fák benőtt gyökerei a felelősek. Ha ez utóbbi okozza a dugulást, az olcsó csatornatisztítás mellett a fa szakszerű eltávolításáról, kivágásáról is gondoskodnunk kell, hogy a probléma ne fordulhasson elő újra a későbbiekben. Ezt elmulasztva ugyanis könnyen csőtörés keletkezhet. A cső repedésein annak belsejébe jutó gyökerek ugyanis a fa fejlődésével egyre vastagabbá, terebélyesebbé válnak, és teljesen szétfeszíthetik a vezetéket.

Csatornatisztítás, dugulás elhárítás olcsón

 

Olcsóbb a csatornatisztítás, ha azonnal cselekszünk

Ha a problémát minél előbb kezelteti, a csatornatisztítást olcsóbban megúszhatja. Amennyiben egy profi és olcsó, csatornatisztítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, hívjon fel most, és vázolja fel a problémát: a részletek ismeretében tájékoztatni tudom a várható költségekről. Nem érdemes halogatni a csatornatisztítást, hiszen a probléma súlyosbodásával a duguláselhárítás ára is növekedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XIX.kerület olcsó duguláselhárítás csatornakamerázás mosogató dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület wc lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás házilag kellemetlen szagok duguláselhárítás V.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás azonnal wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó eldugult mosdó Lefolyótisztítás Budapest csőtisztító spirál Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület dugulások mosogató dugulás házilag szennyvíz bekötése duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás XIII.kerület vízvezeték eldugult padlóösszefolyó mosogató dugulás padló lefolyó dugulás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület csatornatisztítás mosogatógép dugulás megszüntetése csatornaszag mosogató duguláselhárítás nedves törlőkendő vízvezeték szerelés tisztító idom duguláselhárítás Csepel wc duguláselhárítás lefolyó eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás falbontás nélkül eldugult mosogató lefolyó dugulás okai Lefolyótisztító szennyvíz bekötés mosdó dugulása Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás I.kerület csatorna dugulás wc duguláselhárítás házilag dugulás elhárítás Budapest wc csésze duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás ár dugulás wc duguláselhárítás 7.kerület lefolyó dugulás elhárítás csatornatisztítás házilag csatorna csőtörés duguláselhárítás házilag Wc dugulás megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosogató szifon társasház padlószifon lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület esővíz Budapest padlóösszefolyó lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztítás lefolyótisztítók duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás 6.kerület Eldugult WC duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó tisztítás olcsó csatornatisztítás szennyvízcsatorna duguláselhárítás X.kerület csőtörés duguláselhárítás árak mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás VI.kerület mosdó dugulása ellen csatornaszag megszüntetése dugulás elhárítása csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás olcsón lefolyó lejtése duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás Budapesten dugulás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület bűzelzáró csatornaszellőztetés duguláselhárítás 10. ker mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás fix áron Árak wc dugulás duguláselhárító búraszifon lefolyó duguláselhárítás szennyvízhálózat vízvezeték szerelő mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület Dugulás elhárítás duguláselhárítás XXI.kerület Duguláselhárítás Budapest mosogató lefolyó duguláselhárítás XVII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés