Olcsó csatornatisztítás

Olcsó csatornatisztítás társasházak, családi házak, intézmények részére

Ha dugulást tapasztalunk a konyhában, a fürdőszobában vagy a vécében, nem biztos, hogy a problémáért a szokásos háztartási szennyeződések – tisztító- és tisztálkodószer-maradványok, hajszálak, idegen tárgyak stb. – a felelősek; az is lehet, hogy a dugulás valójában a cső egy távolabbi szakaszában keletkezett. Ha társasházkezeléssel vagy -üzemeltetéssel foglalkozik, és párhuzamosan több lakó is panaszkodott arról, hogy eldugult otthonában a mosdó vagy a zuhany, joggal gyanakodhat arra, hogy a problémát a csatorna környékén kell keresni. Főként akkor, ha a lakók hiába próbálkoznak házi praktikákkal, vagy akár hívnak ki vízszerelőt, aki leszedi és kitisztítja a szifonokat, a probléma nem szűnik meg. Utóbbi esetben valószínűleg a kültéri csövekben vagy a tisztító- és fordítóaknákban rakódott le szennyeződés; ilyenkor érdemes minél előbb kihívni egy olcsó csatornatisztítást kínáló vízvezeték-szerelőt.

 

Olcsó csatornatisztítás

A csatorna eldugulásának gyakori okai

A csatorna eldugulásáért általában a belekerült növényi részek – ágak, levelek, termések, moha –, szemét, állati tetemek, más szennyeződések, illetve a közeli fák benőtt gyökerei a felelősek. Ha ez utóbbi okozza a dugulást, az olcsó csatornatisztítás mellett a fa szakszerű eltávolításáról, kivágásáról is gondoskodnunk kell, hogy a probléma ne fordulhasson elő újra a későbbiekben. Ezt elmulasztva ugyanis könnyen csőtörés keletkezhet. A cső repedésein annak belsejébe jutó gyökerek ugyanis a fa fejlődésével egyre vastagabbá, terebélyesebbé válnak, és teljesen szétfeszíthetik a vezetéket.

Csatornatisztítás, dugulás elhárítás olcsón

 

Olcsóbb a csatornatisztítás, ha azonnal cselekszünk

Ha a problémát minél előbb kezelteti, a csatornatisztítást olcsóbban megúszhatja. Amennyiben egy profi és olcsó, csatornatisztítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, hívjon fel most, és vázolja fel a problémát: a részletek ismeretében tájékoztatni tudom a várható költségekről. Nem érdemes halogatni a csatornatisztítást, hiszen a probléma súlyosbodásával a duguláselhárítás ára is növekedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XV.kerület wc duguláselhárítás búraszifon duguláselhárítás XXI.kerület eldugult mosogató szifon dugulás Lefolyótisztító szer mosogató duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen Dugulás elhárítás mosogató lefolyó tisztítása lefolyótisztítás otthon bűzelzáró dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás V.kerület esővíz szennyvíz bekötés csőtörés duguláselhárítás XXII.kerület olcsó csatornatisztítás mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés wc csésze mosogató lefolyó dugulás duguláselhárító dugulás wc duguláselhárítás azonnal Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó lejtése csőtisztító spirál lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Budapesten nedves törlőkendő vízvezeték szerelés lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás VIII.kerület Lefolyótisztítás házilag csatorna csőtörés mosogatógép duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás 7.kerület Duguláselhárítás Budapest csatornaszag duguláselhárítás Csepel lefolyó tisztítása házilag lefolyó duguláselhárítás csatornakamerázás Eldugult WC kellemetlen szagok csatornaszag megszüntetése csatorna dugulás elhárítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület padló lefolyó dugulás mosdó dugulása duguláselhárítás III.kerület Lefolyótisztító mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón vízvezeték szerelő Lefolyótisztítás Budapest csatorna dugulás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás IX.kerület vízvezeték duguláselhárítás XIV.kerület mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítása csatornatisztítás házilag társasház mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás árak duguláselhárítás I.kerület mosogató dugulás házilag padlóösszefolyó duguláselhárítás XVI.kerület akciós duguláselhárítás padlószifon szennyvízcsatorna lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás 10. ker eldugult mosogató lefolyó dugulás okai lefolyó duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül mosogató lefolyó lefolyótisztítók tisztító idom Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület Wc dugulás megszüntetése szennyvíz bekötése eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás II.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás VI.kerület mosdó wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás falbontás nélkül csatorna tisztítás dugulás elhárítása duguláselhárítás XIX.kerület eldugult mosdó csatornatisztítás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás házilag szennyvízhálózat olcsó duguláselhárítás dugulások dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag wc dugulás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás IV.kerület Árak
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés