Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére.  Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó tisztítás mosogató dugulás házilag csatorna tisztítás csatornatisztítás lefolyó dugulás okai Dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás vízvezeték duguláselhárítás azonnal wc lefolyó dugulás megszüntetése padlószifon padlóösszefolyó csatornaszellőztetés dugulás elhárítása Duguláselhárítás Budapest akciós duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás Lefolyótisztítás kellemetlen szagok duguláselhárítás házilag duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás II.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XIII.kerület mosogató duguláselhárítás Árak csatornaszag mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XI.kerület dugulás eldugult mosdó olcsó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó tisztítása társasház wc lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen csatornakamerázás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás I.kerület Budapest duguláselhárító olcsó csatornatisztítás Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult mosogató duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése Lefolyótisztítás házilag wc dugulás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó mosogató dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XVI.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás Csepel dugulás elhárítás Budapest wc csésze duguláselhárítás olcsón mosdó dugulása duguláselhárítás Budapesten mosogatógép Lefolyótisztító szer wc duguláselhárítás szennyvíz bekötése Lefolyótisztítás Budapest szennyvízhálózat szennyvízcsatorna duguláselhárítás 6.kerület tisztító idom mosdó csatorna csőtörés duguláselhárítás VI.kerület eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás fix áron wc duguláselhárítás házilag Eldugult WC mosdó duguláselhárítás házilag dugulás Budapest bűzelzáró duguláselhárítás 7.kerület szennyvíz bekötés eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyótisztítók duguláselhárítás XV.kerület dugulások duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás V.kerület vízvezeték szerelő nedves törlőkendő lefolyótisztítás otthon Lefolyótisztító dugulás wc búraszifon mosogató lefolyó dugulás eldugult mosogató duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás 10. ker csőtörés csatornatisztítás házilag esővíz csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás IV.kerület lefolyó tisztítása házilag csőtisztító spirál lefolyó lejtése duguláselhárítás X.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás árak duguláselhárítás IX.kerület lefolyó dugulás elhárítás vízvezeték szerelés duguláselhárítás XX.kerület mosogató lefolyó dugulás megszüntetése padló lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés