mosogató duguláselhárítás Budapest

Mosogató dugulás elhárítása

mosogató duguláselhárítás Budapest

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat! A mosogató dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére.  Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mosogató duguláselhárítás Budapest!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

csatorna dugulás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás Budapesten lefolyó lejtése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC csatornatisztítás wc dugulás búraszifon olcsó csatornatisztítás szennyvíz bekötés duguláselhárítás árak dugulás megszüntetése szennyvíz bekötése eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató dugulás házilag csőtisztító spirál duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület dugulás wc csőtörés Duguláselhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás házilag dugulás elhárítása wc lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése tisztító idom csatornatisztítás házilag akciós duguláselhárítás Dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulások társasház Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület bűzelzáró mosdó dugulása ellen esővíz csatornaszag duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás 7.kerület mosdó dugulása duguláselhárító padlószifon Wc dugulás megszüntetése vízvezeték duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték szerelés padlóösszefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület mosogató lefolyó duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás azonnal wc csésze duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás XIV.kerület mosdó mosdó lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás I.kerület csatornaszellőztetés mosogató lefolyó dugulás lefolyótisztítók duguláselhárítás 6.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIX.kerület olcsó duguláselhárítás eldugult mosogató szifon csatornaszag megszüntetése kellemetlen szagok lefolyó lefolyó tisztítás duguláselhárítás III.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás Csepel lefolyó tisztítása házilag Eldugult WC duguláselhárítása Árak lefolyótisztítás otthon Lefolyótisztítás csatorna csőtörés szennyvízhálózat Lefolyótisztító Budapest mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztító szer lefolyó dugulás okai mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás dugulás elhárítás Budapest eldugult mosogató wc duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás nedves törlőkendő Lefolyótisztítás házilag eldugult mosdó mosogatógép mosdó duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelő duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XV.kerület csatorna tisztítás szennyvízcsatorna
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés