Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

társasház duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás azonnal csatornaszag megszüntetése mosdó Wc dugulás megszüntetése eldugult mosogató duguláselhárítás XVI.kerület tisztító idom Budapest csatorna dugulás duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás ár duguláselhárítás XII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás VIII.kerület Árak csatornatisztítás házilag csatorna csőtörés duguláselhárítás V.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XXII.kerület csatorna dugulás elhárítás Lefolyótisztítás szennyvízcsatorna olcsó duguláselhárítás csatornaszag duguláselhárítás árak mosogatógép lefolyó duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítása szennyvíz bekötése lefolyó dugulás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás mosogató dugulás házilag mosdó lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték szerelés búraszifon eldugult mosogató szifon wc csésze duguláselhárítás olcsón eldugult mosdó duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül esővíz csatornakamerázás lefolyó dugulás elhárítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás XX.kerület lefolyótisztítók mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás IV.kerület lefolyó lejtése Dugulás elhárítás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás fix áron dugulás padló lefolyó dugulás dugulás elhárítása duguláselhárítás XVII.kerület dugulás Budapest padlószifon padlóösszefolyó mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 6.kerület dugulás elhárítás Budapest wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése csőtörés bűzelzáró duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása Eldugult mosogató duguláselhárítása wc duguláselhárítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás II.kerület vízvezeték szerelő lefolyó tisztítása házilag szennyvízhálózat Lefolyótisztító szer lefolyó Lefolyótisztító Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás bontás nélkül dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosdó dugulása Lefolyótisztítás házilag wc dugulás mosogató lefolyó dugulás nedves törlőkendő mosogató Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás I.kerület szennyvíz bekötés wc duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület olcsó csatornatisztítás kellemetlen szagok duguláselhárítás XIX.kerület vízvezeték
IMAGE
Dugulás elhárítása: mesterrel vagy nélküle?
2016. szeptember 20. kedd
Dugulás elhárítása Budapest területén Eldugult a lefolyó? Kellemetlen szagok a konyhában? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás Budapesten
2016. szeptember 01. csütörtök
Duguláselhárítás Budapesten a hét minden napján Már egy ideje nem folyik le a víz a csapban... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás árak Budapest
2016. augusztus 26. péntek
Duguláselhárítás árak Eldugult a lefolyó vagy a wc? Kellemetlen szagok terjengenek a lakásban? Unja... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés