Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

dugulás megszüntetése duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás azonnal Duguláselhárítás Budapest csatorna dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítás 6.kerület mosogató dugulás házilag mosdó dugulása duguláselhárítás olcsón csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVII.kerület eldugult mosogató wc duguláselhárítás búraszifon Lefolyótisztítás lefolyótisztítók mosogató padlószifon dugulás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 7.kerület lefolyó duguláselhárítás nedves törlőkendő olcsó csatornatisztítás csatornaszag duguláselhárítás ár csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult mosogató szifon Árak szennyvíz bekötés duguláselhárítás XIX.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás II.kerület olcsó duguláselhárítás lefolyó dugulás megszűntetése wc csésze duguláselhárítás Csepel csatornatisztítás lefolyó mosdó dugulása ellen padlóösszefolyó vízvezeték szerelés Budapest duguláselhárítás XII.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás XVI.kerület csatornakamerázás mosogató duguláselhárítás házilag Eldugult WC dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XX.kerület csatorna tisztítás csatorna dugulás Lefolyótisztítás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XIII.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás V.kerület wc lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest mosdó duguláselhárítás házilag wc dugulás vízvezeték szerelő tisztító idom csatornatisztítás házilag csőtörés társasház lefolyó dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítása mosogató lefolyó dugulás esővíz duguláselhárítás fix áron mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás dugulás Budapest mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárító akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás bontás nélkül wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó lejtése duguláselhárítás XXII.kerület padló lefolyó dugulás vízvezeték duguláselhárítás XXI.kerület mosogatógép wc duguláselhárítás házilag szennyvízhálózat Eldugult mosogató duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése csatorna csőtörés lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztító eldugult mosdó duguláselhárítása bűzelzáró duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás III.kerület lefolyó tisztítás mosogató dugulás duguláselhárítás árak
IMAGE
A duguláselhárítás házilag ritkán hoz tartós eredményt
2016. június 25. szombat
A duguláselhárítás házilag nem mindig sikeres Amikor a humoros filmekből ismert vészhelyzet otthonunkban... Cikk folytatása...
IMAGE
Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége
2016. június 21. kedd
Padlóösszefolyó dugulás Sok régi építésű épület konyhájában, illetve... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás, a szükséges rossz, amit profikra kell bízni
2016. június 16. csütörtök
Lefolyótisztítás eldugult szennyvíz lefolyó tisztítása Vannak egyértelmű jelek, amelyek mind... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés