Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

mosdó nedves törlőkendő padló lefolyó dugulás esővíz duguláselhárítás XII.kerület mosogatógép duguláselhárítás VII.kerület dugulás elhárítás Budapest csatornatisztítás padlóösszefolyó mosogató duguláselhárítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása Eldugult mosogató duguláselhárítása wc dugulás dugulás duguláselhárítás olcsón mosogató duguláselhárítás VI.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVII.kerület mosdó dugulása Lefolyótisztító duguláselhárítás falbontás nélkül Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás ár dugulás megszüntetése mosogató lefolyó Eldugult WC csatorna csőtörés lefolyó dugulás okai mosogató duguláselhárítás csatornaszag búraszifon lefolyótisztítók duguláselhárítás XIX.kerület csatorna dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése szennyvíz bekötése lefolyó lejtése duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó tisztítás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XV.kerület kellemetlen szagok duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VIII.kerület eldugult mosogató wc csésze szennyvízhálózat duguláselhárító Budapest Lefolyótisztítás Budapest bűzelzáró olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XXI.kerület Árak duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása wc duguláselhárítás lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag eldugult padlóösszefolyó Dugulás elhárítás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás V.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás fix áron mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás azonnal mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztítás házilag lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás árak duguláselhárítás Csepel wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyótisztítás otthon akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület vízvezeték szerelő mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás elhárítás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás 10. ker csatornakamerázás társasház csőtörés Lefolyótisztítás csatorna tisztítás dugulás elhárítása csőtisztító spirál tisztító idom csatorna dugulás elhárítás Lefolyótisztító szer Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás X.kerület dugulások lefolyó eldugult mosdó duguláselhárítás XX.kerület mosogató dugulás dugulás Budapest olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás 6.kerület csatornaszellőztetés padlószifon duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítása házilag dugulás wc vízvezeték szerelés wc duguláselhárítás házilag szennyvízcsatorna duguláselhárítás Budapesten vízvezeték duguláselhárítás XIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés