Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás IX.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó lejtése Eldugult WC wc csésze csatornaszellőztetés Dugulás elhárítás duguláselhárítás VIII.kerület olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás Budapesten vízvezeték Lefolyótisztító duguláselhárítás VI.kerület dugulás Budapest csatorna csőtörés csőtörés dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás házilag lefolyó bűzelzáró duguláselhárítás XV.kerület társasház duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárító Budapest dugulás elhárítása lefolyó dugulás megszűntetése csatorna dugulás elhárítás olcsó csatornatisztítás mosogató dugulás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás I.kerület csatornatisztítás házilag lefolyó tisztítás esővíz duguláselhárítás 7.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás IV.kerület csatornaszag megszüntetése mosogató Duguláselhárítás Budapest csatorna tisztítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosogató Lefolyótisztítás Budapest wc dugulás szennyvízhálózat mosogatógép duguláselhárítás VII.kerület szennyvíz bekötése mosdó lefolyó dugulás kellemetlen szagok wc duguláselhárítás házilag mosdó dugulása padlóösszefolyó szennyvízcsatorna csatornakamerázás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztítás csatorna dugulás mosogató lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás ár csatornatisztítás duguláselhárítás XXI.kerület mosogató duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő eldugult mosdó Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XII.kerület Árak wc duguláselhárítás duguláselhárítás fix áron dugulás akciós duguláselhárítás csatornaszag mosogató dugulás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül vízvezeték szerelő szennyvíz bekötés duguláselhárítás 6.kerület mosdó dugulás megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítása padlószifon lefolyó duguláselhárítás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás III.kerület lefolyó tisztítása házilag tisztító idom lefolyó dugulás vízvezeték szerelés duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XI.kerület mosdó duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztítás házilag búraszifon duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás II.kerület lefolyótisztítók
IMAGE
WC dugulás megszüntetése
2016. október 10. hétfő
WC dugulás megszüntetése otthon Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít
2016. október 04. kedd
Wc duguláselhárítás házilag Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyó dugulás okai
2016. október 02. vasárnap
Lefolyó dugulás megszüntetése Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés