Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

dugulás megszüntetése duguláselhárítás X.kerület dugulás olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás fix áron lefolyó duguláselhárítás Árak duguláselhárítás olcsón vízvezeték duguláselhárítás 7.kerület mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztító lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó duguláselhárítás házilag mosdó dugulása Duguláselhárítás Budapest akciós duguláselhárítás csőtörés duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület tisztító idom csatornaszellőztetés nedves törlőkendő duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csatornaszag megszüntetése csatorna dugulás duguláselhárítás II.kerület wc dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás I.kerület mosogató dugulás bűzelzáró dugulás elhárítás Budapest szennyvíz bekötése lefolyó Wc dugulás megszüntetése lefolyó lejtése lefolyó dugulás elhárítás padlóösszefolyó mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás IV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása mosdó szennyvíz bekötés duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás V.kerület mosogató lefolyó dugulás társasház duguláselhárítás bontás nélkül dugulás Budapest duguláselhárítás ár lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest padlószifon wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület szennyvízhálózat mosogatógép Eldugult WC csatornatisztítás házilag csatornaszag Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XX.kerület vízvezeték szerelés mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás árak duguláselhárítás XXII.kerület csatornakamerázás eldugult mosogató szifon wc duguláselhárítás wc csésze duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás III.kerület lefolyótisztítók búraszifon mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XV.kerület csatornatisztítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül csatorna tisztítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület Dugulás elhárítás eldugult mosogató csatorna dugulás elhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag duguláselhárító csatorna csőtörés olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XI.kerület lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag esővíz mosogató eldugult mosdó wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték szerelő
IMAGE
Eldugult wc
2016. július 09. szombat
Eldugult wc duguláselhárítása Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc dugulás elhárítása
2016. június 28. kedd
Wc dugulás  A kellemetlen szag már az egész házat elárasztotta? Szeretné, ha többé nem... Cikk folytatása...
IMAGE
A duguláselhárítás házilag ritkán hoz tartós eredményt
2016. június 25. szombat
A duguláselhárítás házilag nem mindig sikeres Amikor a humoros filmekből ismert vészhelyzet otthonunkban... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés