Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

Lefolyótisztító szer dugulás wc padló lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül bűzelzáró mosogató lefolyó dugulás szennyvíz bekötés lefolyó dugulás okai csatorna tisztítás csatornakamerázás lefolyó tisztítása házilag társasház wc duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő dugulások duguláselhárítás Csepel mosogatógép szennyvízcsatorna duguláselhárítás 7.kerület olcsó duguláselhárítás dugulás elhárítása Lefolyótisztítás Budapest lefolyó tisztítás dugulás akciós duguláselhárítás szennyvízhálózat csatornatisztítás lefolyó lejtése csőtisztító spirál lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás házilag Wc dugulás megszüntetése Árak dugulás elhárítás Budapest mosdó duguláselhárítás házilag csőtörés tisztító idom mosdó mosogató duguláselhárítás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XVI.kerület esővíz mosogató dugulás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás X.kerület padlószifon csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XI.kerület Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül eldugult mosdó duguláselhárítása Lefolyótisztító Lefolyótisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás megszüntetése eldugult mosogató duguláselhárítás fix áron lefolyó duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó dugulás elhárítás csatornaszag megszüntetése vízvezeték szerelő duguláselhárítás házilag kellemetlen szagok duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XV.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó csatornaszag duguláselhárítás IX.kerület wc dugulás búraszifon duguláselhárítás árak wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna csőtörés duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás lefolyótisztítók duguláselhárítás IV.kerület mosogató duguláselhárítás házilag eldugult mosdó Eldugult WC wc csésze duguláselhárítás olcsón wc lefolyó dugulás mosogató csatorna dugulás wc duguláselhárítás vízvezeték szerelés duguláselhárítás II.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötése vízvezeték duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosogató szifon Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás I.kerület Eldugult WC duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület csatornaszellőztetés mosogató dugulás házilag duguláselhárítás ár mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XIII.kerület dugulás Budapest duguláselhárító Dugulás elhárítás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület mosdó dugulása mosogató lefolyó duguláselhárítás 6.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés