Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére.  Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

padló lefolyó dugulás társasház duguláselhárítás XXI.kerület Dugulás elhárítás duguláselhárítás II.kerület csatorna csőtörés csatornatisztítás házilag duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás azonnal lefolyótisztítás otthon csatornaszag dugulás elhárítása Lefolyótisztítás Budapest olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás csatornakamerázás duguláselhárítás XIV.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XX.kerület lefolyó dugulás eldugult mosogató szennyvíz bekötés duguláselhárítás III.kerület padlószifon duguláselhárítás házilag vízvezeték duguláselhárítás 7.kerület vízvezeték szerelés dugulások csatornaszellőztetés duguláselhárítás XIII.kerület wc lefolyó dugulás wc duguláselhárítás duguláselhárítás fix áron wc duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás okai Eldugult WC mosdó Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosdó lefolyó dugulás wc dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület Duguláselhárítás Budapest vízvezeték szerelő olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület esővíz mosogató duguláselhárítás árak eldugult mosdó lefolyó tisztítás mosdó duguláselhárítás házilag lefolyótisztítók lefolyó duguláselhárítás Lefolyótisztítás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás V.kerület lefolyó dugulás elhárítás mosogató dugulás mosdó dugulása ellen csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás VI.kerület dugulás dugulás Budapest wc csésze dugulás wc duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XII.kerület mosogatógép mosogató dugulás házilag duguláselhárítás I.kerület dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XIX.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése padlóösszefolyó szennyvízhálózat eldugult mosogató szifon mosdó dugulása duguláselhárítás XXIII.kerület csőtisztító spirál duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás Budapesten lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület Budapest duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás ár mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás X.kerület csatorna dugulás elhárítás mosogató lefolyó lefolyó Eldugult WC duguláselhárítása szennyvíz bekötése tisztító idom lefolyó lejtése csatorna tisztítás eldugult padlóösszefolyó csatornatisztítás akciós duguláselhárítás kellemetlen szagok Lefolyótisztító búraszifon bűzelzáró csatorna dugulás szennyvízcsatorna Árak Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult mosdó duguláselhárítása nedves törlőkendő duguláselhárítás IV.kerület csőtörés dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztítás házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés