Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére.  Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

mosogató lefolyó tisztítása vízvezeték Lefolyótisztító szer búraszifon Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás III.kerület csatornaszag csatornatisztítás házilag mosdó dugulása ellen padló lefolyó dugulás mosogató mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc csésze duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás II.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás 10. ker Lefolyótisztító mosdó lefolyó dugulás kellemetlen szagok duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület mosogató lefolyó mosogatógép csatornakamerázás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárító lefolyó tisztítása házilag csatornatisztítás wc duguláselhárítás társasház lefolyó lejtése szennyvízhálózat duguláselhárítás árak vízvezeték szerelő duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület bűzelzáró mosogató duguláselhárítás házilag dugulás Budapest Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XX.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötés csatornaszellőztetés mosdó duguláselhárítás házilag lefolyótisztítók duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás VI.kerület padlószifon dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás IX.kerület wc lefolyó dugulás wc dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó duguláselhárítás csatorna csőtörés duguláselhárítás ár duguláselhárítás I.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás XII.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC duguláselhárítása Eldugult WC csőtisztító spirál eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás Budapesten csatorna dugulás csatorna dugulás elhárítás csőtörés dugulás duguláselhárítás VII.kerület lefolyó dugulás elhárítás lefolyó tisztítás tisztító idom lefolyótisztítás otthon lefolyó dugulás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása esővíz Eldugult mosogató duguláselhárítása nedves törlőkendő eldugult mosogató duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás fix áron olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület Árak lefolyó mosdó mosogató dugulás házilag csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XV.kerület mosogató lefolyó dugulás lefolyó dugulás okai vízvezeték szerelés eldugult mosogató szifon wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulások mosogató dugulás Lefolyótisztítás Budapest szennyvíz bekötése Dugulás elhárítás eldugult mosdó Budapest mosogató duguláselhárítás Duguláselhárítás Budapest csatorna tisztítás dugulás wc mosdó dugulása duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XXII.kerület Lefolyótisztítás duguláselhárítás azonnal padlóösszefolyó duguláselhárítás 6.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés