Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

dugulás megszüntetése kellemetlen szagok csatorna tisztítás duguláselhárítás 7.kerület Dugulás elhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csőtörés duguláselhárítás XVI.kerület wc lefolyó dugulás szennyvíz bekötése dugulás Budapest wc duguláselhárítás vízvezeték duguláselhárító Duguláselhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás VII.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás Csepel Árak padló lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó duguláselhárítás XIV.kerület mosdó dugulása ellen csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XVIII.kerület vízvezeték szerelő Eldugult WC duguláselhárítása wc csésze eldugult mosdó Lefolyótisztítás mosogató duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztító csatornaszellőztetés wc duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornakamerázás duguláselhárítás III.kerület lefolyó dugulás szennyvíz bekötés csatorna dugulás Eldugult WC csatornatisztítás házilag duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XV.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás XIII.kerület vízvezeték szerelés tisztító idom társasház duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás lefolyó dugulás megszűntetése csatorna csőtörés mosdó lefolyó dugulás csatornaszag duguláselhárítás azonnal mosdó Budapest mosdó dugulása duguláselhárítás olcsón szennyvízhálózat esővíz duguláselhárítás X.kerület búraszifon duguláselhárítás XII.kerület mosogatógép mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület akciós duguláselhárítás wc dugulás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás fix áron dugulás elhárítás Budapest eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó tisztítása házilag mosogató dugulás házilag szennyvízcsatorna olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag padlószifon eldugult mosogató mosogató dugulás duguláselhárítás XVII.kerület Lefolyótisztítás Budapest mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó lejtése duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás V.kerület bűzelzáró Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás árak dugulás mosogató lefolyó dugulás nedves törlőkendő lefolyótisztítók
IMAGE
Wc duguláselhárítás szakember segítségével
2016. augusztus 12. péntek
Wc duguláselhárítása segítséggel Kellemetlen szagok áradnak a mellékhelyiségből? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás házilag vagy szakemberrel
2016. augusztus 05. péntek
Duguláselhárítás házilag vegyszerekkel Eldugult a lefolyó? Ételmaradékokkal van tele a... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás házilag – lehetséges?
2016. július 31. vasárnap
Hogyan tisztítsuk lefolyóinkat házilag Eldugult a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában?... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés