Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

duguláselhárítás fix áron mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás Lefolyótisztító mosdó dugulása ellen társasház duguláselhárítás IX.kerület Eldugult WC duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztító szer wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás VII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 7.kerület Árak eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszag megszüntetése dugulás Budapest mosogatógép Wc dugulás megszüntetése mosogató olcsó duguláselhárítás szennyvíz bekötés dugulás megszüntetése duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítás lefolyó tisztítása házilag vízvezeték csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIV.kerület tisztító idom duguláselhárítás XVI.kerület szennyvízcsatorna Dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás búraszifon mosdó dugulása csőtörés duguláselhárítás XVII.kerület Lefolyótisztítás házilag bűzelzáró esővíz szennyvízhálózat duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás X.kerület csatornatisztítás Lefolyótisztítás vízvezeték szerelő csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XX.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület padlószifon duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás házilag olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület szennyvíz bekötése csatornaszag wc dugulás duguláselhárítás árak nedves törlőkendő lefolyó lejtése akciós duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest padlóösszefolyó padló lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag vízvezeték szerelés mosogató dugulás wc lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosdó csatorna dugulás lefolyó eldugult mosogató mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosdó duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XV.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás olcsón wc csésze Eldugult WC duguláselhárítása wc duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás I.kerület csatorna tisztítás csatorna csőtörés eldugult mosogató szifon duguláselhárítás IV.kerület lefolyótisztítók csatornakamerázás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás ár csatornaszellőztetés lefolyó dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás házilag Budapest dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel
IMAGE
Eldugult wc
2016. július 09. szombat
Eldugult wc duguláselhárítása Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc dugulás elhárítása
2016. június 28. kedd
Wc dugulás  A kellemetlen szag már az egész házat elárasztotta? Szeretné, ha többé nem... Cikk folytatása...
IMAGE
A duguláselhárítás házilag ritkán hoz tartós eredményt
2016. június 25. szombat
A duguláselhárítás házilag nem mindig sikeres Amikor a humoros filmekből ismert vészhelyzet otthonunkban... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés