Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó dugulás okai mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosogató szifon dugulás elhárítás Budapest csatorna tisztítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület mosogató lefolyó dugulás csőtisztító spirál dugulások Wc dugulás megszüntetése csatornaszag csatornaszellőztetés csatorna dugulás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XIII.kerület mosdó dugulása mosdó lefolyó dugulás wc duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XIX.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás Csepel mosogatógép csőtörés duguláselhárítás azonnal dugulás megszüntetése mosdó dugulása ellen Lefolyótisztító szer mosogató szennyvíz bekötés lefolyó dugulás megszűntetése padlószifon Árak mosogató dugulás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás olcsón vízvezeték szerelő mosdó eldugult mosogató wc duguláselhárítás házilag lefolyó csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XXI.kerület esővíz padló lefolyó dugulás vízvezeték szerelés eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás Budapesten Lefolyótisztító duguláselhárítás XIV.kerület szennyvízhálózat dugulás Budapest duguláselhárítás VIII.kerület Duguláselhárítás Budapest bűzelzáró szennyvízcsatorna olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IX.kerület búraszifon duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron vízvezeték duguláselhárítás bontás nélkül olcsó csatornatisztítás lefolyó lejtése duguláselhárítás ár Budapest duguláselhárítás II.kerület lefolyó duguláselhárítás szennyvíz bekötése Lefolyótisztítás csatornakamerázás mosdó duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás Budapest akciós duguláselhárítás lefolyótisztítók csatorna dugulás elhárítás csatornatisztítás duguláselhárítás csatorna csőtörés mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XVI.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás III.kerület lefolyó dugulás elhárítás tisztító idom duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása padlóösszefolyó Dugulás elhárítás kellemetlen szagok lefolyó tisztítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás házilag dugulás elhárítása duguláselhárítás VII.kerület nedves törlőkendő dugulás wc duguláselhárítás VI.kerület Eldugult WC társasház Eldugult mosogató duguláselhárítása wc dugulás Lefolyótisztítás házilag wc csésze duguláselhárító
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés