Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

nedves törlőkendő dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület szennyvíz bekötése csatorna tisztítás lefolyótisztítás otthon csatornatisztítás házilag eldugult mosogató szifon esővíz Budapest csatornaszag duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték szerelő csatorna dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás fix áron bűzelzáró duguláselhárítás azonnal wc lefolyó dugulás szennyvíz bekötés duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás bontás nélkül Árak lefolyó tisztítása házilag mosdó dugulása ellen duguláselhárítás Budapesten dugulás megszüntetése mosogató dugulás házilag mosogatógép csatornaszellőztetés duguláselhárítás XIII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XIX.kerület eldugult mosogató lefolyótisztítók lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XV.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület wc duguláselhárítás lefolyó kellemetlen szagok duguláselhárítás XXII.kerület wc duguláselhárítás házilag wc csésze mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornatisztítás mosdó dugulása mosogató dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás XII.kerület padlóösszefolyó mosogató duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás III.kerület csatorna csőtörés búraszifon duguláselhárítás Csepel lefolyó dugulás okai olcsó duguláselhárítás wc dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó tisztító idom mosogató lefolyó dugulás padlószifon Lefolyótisztítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárító Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül csőtörés duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó dugulás elhárítás olcsó csatornatisztítás eldugult padlóösszefolyó lefolyó lejtése duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás 6.kerület társasház dugulás dugulás wc Eldugult WC duguláselhárítása padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás vízvezeték szerelés dugulás elhárítása lefolyó tisztítás duguláselhárítás XIV.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztító dugulás Budapest duguláselhárítás árak duguláselhárítás ár Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó mosdó duguláselhárítás házilag szennyvízhálózat Wc dugulás megszüntetése Duguláselhárítás Budapest csatornakamerázás wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó duguláselhárítás vízvezeték Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XX.kerület mosdó lefolyó dugulás
IMAGE
Duguláselhárítás 10. ker. – kit válasszunk?
2016. december 03. szombat
Dugulás megszüntetése 10. kerület területén Eldugult a lefolyó, a wc, vagy a mosdón nem folyik le a... Cikk folytatása...
IMAGE
Fürdőszoba összefolyóban feljön a víz, mit lehet tenni?
2016. november 30. szerda
Eldugult padlóösszefolyó  Az eldugult padlóösszefolyó bizony számos kellemetlenséget tud... Cikk folytatása...
IMAGE
Nem probléma a dugulás a wc-ben sem
2016. november 20. vasárnap
Wc dugulás? Semmi probléma! Nem tudja lehúzni a wc-t? Kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában és... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés