Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

kellemetlen szagok búraszifon mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer szennyvízcsatorna Duguláselhárítás Budapest esővíz duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag dugulás lefolyó dugulás elhárítás olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás Budapest dugulások lefolyótisztítók duguláselhárítás Csepel csatornaszag tisztító idom dugulás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten csatornaszellőztetés Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XVI.kerület dugulás Budapest szennyvíz bekötése duguláselhárítás XII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 10. ker lefolyó tisztítása házilag duguláselhárító padlóösszefolyó duguláselhárítás XX.kerület lefolyó Eldugult WC duguláselhárítása társasház lefolyó lejtése duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás árak mosdó dugulása ellen duguláselhárítás fix áron csatornaszag megszüntetése eldugult mosogató szifon mosogató duguláselhárítás XIX.kerület szennyvízhálózat csatornatisztítás wc duguláselhárítás duguláselhárítás bontás nélkül vízvezeték szerelés Dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás V.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás VIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás azonnal Árak Budapest duguláselhárítás XV.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIII.kerület wc csésze eldugult padlóösszefolyó mosdó lefolyó tisztítás csőtörés csatornakamerázás duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás házilag olcsó duguláselhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése padló lefolyó dugulás szennyvíz bekötés dugulás megszüntetése Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VII.kerület bűzelzáró mosogató lefolyó dugulás elhárítás Budapest csőtisztító spirál vízvezeték duguláselhárítás XXI.kerület nedves törlőkendő wc lefolyó dugulás Lefolyótisztító lefolyó duguláselhárítás wc dugulás Lefolyótisztítás házilag lefolyótisztítás otthon csatorna tisztítás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás I.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás X.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelő duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XIV.kerület akciós duguláselhárítás csatorna dugulás lefolyó dugulás okai dugulás elhárítása Lefolyótisztítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás 7.kerület mosogatógép csatorna csőtörés padlószifon duguláselhárítás 6.kerület csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás eldugult mosdó
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés