Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

Duguláselhárítás Budapest wc csésze Lefolyótisztítás Budapest csatorna csőtörés lefolyó duguláselhárítás szennyvíz bekötés lefolyó lejtése duguláselhárítás bontás nélkül csatornakamerázás vízvezeték szerelő lefolyótisztítók Lefolyótisztító nedves törlőkendő dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosogató akciós duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás csatornaszag megszüntetése csatorna tisztítás padlószifon dugulás elhárítása lefolyó dugulás megszűntetése wc lefolyó dugulás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás fix áron mosdó duguláselhárítás házilag Eldugult WC duguláselhárítás XVIII.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás elhárítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás XIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás duguláselhárítás XVII.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás XI.kerület padlóösszefolyó mosdó mosdó dugulása társasház Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás okai lefolyó wc duguláselhárítás házilag duguláselhárító vízvezeték duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás olcsón mosdó lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása csatorna dugulás elhárítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás Budapesten Budapest duguláselhárítás ár Eldugult mosogató duguláselhárítása szennyvízhálózat szennyvízcsatorna duguláselhárítás VI.kerület mosogató eldugult mosdó mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület esővíz búraszifon lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás Csepel csatornaszag mosogatógép duguláselhárítás árak tisztító idom lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IX.kerület wc duguláselhárítás padló lefolyó dugulás mosogató dugulás eldugult mosogató szifon csatorna dugulás kellemetlen szagok duguláselhárítás XXIII.kerület Wc dugulás megszüntetése bűzelzáró duguláselhárítás II.kerület dugulás elhárítás Budapest mosdó dugulása ellen vízvezeték szerelés duguláselhárítás XV.kerület olcsó duguláselhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás csatornatisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás Árak Lefolyótisztító szer wc dugulás duguláselhárítás VIII.kerület csőtörés duguláselhárítás X.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XXI.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése
IMAGE
WC dugulás megszüntetése
2016. október 10. hétfő
WC dugulás megszüntetése otthon Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre... Cikk folytatása...
IMAGE
Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít
2016. október 04. kedd
Wc duguláselhárítás házilag Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyó dugulás okai
2016. október 02. vasárnap
Lefolyó dugulás megszüntetése Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés