Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

duguláselhárítás IV.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag csatorna dugulás Árak társasház csatorna csőtörés lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás olcsón dugulás vízvezeték szerelés duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás XVIII.kerület csatornaszag megszüntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás árak duguláselhárítás XII.kerület lefolyótisztítók mosogató mosogatógép lefolyó tisztítás nedves törlőkendő padlószifon esővíz duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárító lefolyó dugulás elhárítás szennyvízcsatorna mosogató duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen dugulás megszüntetése wc csésze duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosdó lefolyó dugulás vízvezeték olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület búraszifon dugulás elhárítás Budapest csőtörés duguláselhárítás XI.kerület Dugulás elhárítás duguláselhárítás I.kerület eldugult mosogató szifon Lefolyótisztító szer wc dugulás eldugult mosogató mosogató dugulás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás fix áron lefolyó duguláselhárítás csatornatisztítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás II.kerület akciós duguláselhárítás vízvezeték szerelő csatornaszellőztetés duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 7.kerület Duguláselhárítás Budapest dugulás Budapest wc duguláselhárítás csatorna tisztítás duguláselhárítás XV.kerület olcsó csatornatisztítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás azonnal Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás VII.kerület wc lefolyó dugulás csatornatisztítás csatornakamerázás csatornaszag duguláselhárítás III.kerület Lefolyótisztító padlóösszefolyó mosdó dugulása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XIX.kerület bűzelzáró mosdó duguláselhárítás házilag tisztító idom duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás Budapest dugulás elhárítása duguláselhárítás XXI.kerület szennyvízhálózat Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó lejtése szennyvíz bekötése lefolyó duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás Csepel csatorna dugulás elhárítás szennyvíz bekötés kellemetlen szagok Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XVII.kerület
IMAGE
Dugulás elhárítása: mesterrel vagy nélküle?
2016. szeptember 20. kedd
Dugulás elhárítása Budapest területén Eldugult a lefolyó? Kellemetlen szagok a konyhában? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás Budapesten
2016. szeptember 01. csütörtök
Duguláselhárítás Budapesten a hét minden napján Már egy ideje nem folyik le a víz a csapban... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás árak Budapest
2016. augusztus 26. péntek
Duguláselhárítás árak Eldugult a lefolyó vagy a wc? Kellemetlen szagok terjengenek a lakásban? Unja... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés