Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!Az egy hónapos garanciánk mellé dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére. Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése 8.500.-Ft-tól

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

csatornaszellőztetés Lefolyótisztító szer duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás X.kerület Budapest lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület padló lefolyó dugulás bűzelzáró padlóösszefolyó csatornakamerázás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület lefolyó duguláselhárítás tisztító idom lefolyó dugulás megszűntetése akciós duguláselhárítás dugulás Budapest Lefolyótisztító Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XXI.kerület csatornaszag megszüntetése dugulás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás XIV.kerület csatornatisztítás lefolyó lefolyó tisztítás Eldugult WC csatorna dugulás búraszifon lefolyó dugulás elhárítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás V.kerület szennyvízcsatorna csatorna dugulás elhárítás szennyvíz bekötése eldugult mosogató szifon duguláselhárítás 6.kerület dugulás elhárítás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése csőtörés Lefolyótisztítás Budapest csatorna tisztítás dugulás megszüntetése szennyvízhálózat mosdó olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás ár csatornaszag duguláselhárítás XX.kerület mosogató duguláselhárítás csatornatisztítás házilag mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XII.kerület mosdó dugulása wc duguláselhárítás házilag mosogatógép esővíz duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó dugulása ellen olcsó csatornatisztítás mosogató lefolyó dugulás nedves törlőkendő duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XIX.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás Csepel mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc csésze duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XIII.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás bontás nélkül wc lefolyó dugulás vízvezeték szerelő Lefolyótisztítás duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó lejtése Árak vízvezeték szerelés wc duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárító csatorna csőtörés wc dugulás lefolyótisztítók duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XI.kerület szennyvíz bekötés mosdó duguláselhárítás házilag társasház padlószifon duguláselhárítás IV.kerület lefolyó dugulás
IMAGE
Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége
2016. június 21. kedd
Padlóösszefolyó dugulás Sok régi építésű épület konyhájában, illetve... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás, a szükséges rossz, amit profikra kell bízni
2016. június 16. csütörtök
Lefolyótisztítás eldugult szennyvíz lefolyó tisztítása Vannak egyértelmű jelek, amelyek mind... Cikk folytatása...
IMAGE
Profi duguláselhárítás elérhető árakon
2016. június 14. kedd
Villámgyors munka kedvező duguláselhárítás árak Mindenki ismeri azt a borzasztó szagot, ami... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés