Lefolyo Dugulas

Lefolyó dugulás - a kellemetlenségek netovábbja!

Lefolyo Dugulas

Lefolyó dugulás megszüntetése

Elsősorban a háziasszonyok, de gyakorlatilag bárki rémálma lehet a lakásban előforduló dugulás. A lefolyó dugulás egy nagyon kellemetlen, többnyire piszkos és szagokkal járó folyamat, különösen akkor, ha a wc-ről van szó, de a mosogató, és a mosdó lefolyó eldugulása sem tartozik a kellemes események körébe. A lefolyó dugulás minden esetben bosszantó probléma, ami azonnali megoldás után kiált, így a legtöbbünk a többé – kevésbé már bevált házi módszerekhez folyamodik a megoldás érdekében.

 Wc lefolyó dugulás

Ha területek, és dugulási okok szerint megpróbáljuk csoportosítani a lefolyó dugulás típusait, a három leggyakoribb (és egyben legkellemetlenebb) a következő lesz. A wc lefolyócső dugulása, amely mindhárom közül talán a leginkább kellemetlen, főleg ha a lefolyó dugulás olyan mértékű, hogy a szennyvíz visszaömlik a wc csészébe, vagy akár azon kívül. Ebben az esetben a gondot talán meg lehet oldani egy wc pumpával, de ha nem megy, feltétlenül forduljunk szakemberhez, aki a megfelelő eszközzel rövid úton megoldást talál a kérdésre. Ügyeljünk arra, hogy az erre a célra rendszeresített toalett papíron kívül semmilyen idegen tárgy ne kerüljön a lefolyóba, mert ezek okozzák a később kellemetlenséget okozó dugulást. Tisztasági betét, nedves törlőkendő és wc illatosító kosár a leggyakoribb dugulást okozó tárgy.

 

mosogato lefolyo dugulasMosogató lefolyó dugulása

A következő terület, ahol bosszantóan gyakran fordulhat elő dugulás, nem más, mint a mosogató lefolyója. Bár a modern tisztítószerek ma már szinte minden szennyeződést tökéletesen megoldanak, sajnos ott van a „szinte” ami egy idő után lefolyó dugulás formájában jelentkezik.

A mosogató dugulás oka itt többnyire ételmaradék, amelyet megpróbálhatunk egyénileg is letávolítani, hiszen a szifon szétszerelése nem igényel sem szakértelmet, sem különösebb eszközt. Abban az esetben, ha ez sem segít, mindenképpen bízzuk a dolgot szakemberre, hisz nagyon kedvező áron biztos eredményt kapunk, és nem kell a fejünket törnünk egy plusz probléma időigényes és mocskos megoldásán.

 

Mosdó lefolyó dugulása

A harmadik terület ahol gyakran jelentkezik lefolyó dugulás az a mosdókagyló, illetve a kád, vagy zuhany lefolyója. Ebben az esetben többnyire technikai, kivitelezési elégtelenségek állnak a dugulás hátterében, bár az is tény, hogy a haj is képes olykor dugót okozni, különösen a szűk keresztmetszetű, rosszul összeállított (például sok megtörést, könyököt tartalmazó) lefolyócsövek esetében. A házi praktika itt abban áll, hogy ameddig lehet benyúlunk a csőbe, és eltávolítjuk a dugulás okát, illetve a zuhanyzó csövét is bevethetjük forró vízzel, hátha az kimossa a lefolyó csövet (természetesen előtte a zuhanyrózsát leszereljük). Sokszor azonban ez sem segít, ilyenkor a profik dolga a segítség. A szennyeződés és egyben a dugulás gyors és szakszerű elhárítása után tanácsokat is kaphatunk, hogy minél kevesebbszer forduljon elő hasonló eset lakásunkban. Lefolyó dugulás elhárítás árak

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

lefolyó tisztítása házilag wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás XVII.kerület Budapest csatornaszellőztetés akciós duguláselhárítás lefolyótisztítók csatornaszag csatorna csőtörés duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XIII.kerület vízvezeték csatorna dugulás wc dugulás lefolyó lejtése Eldugult WC duguláselhárítás árak dugulás Budapest duguláselhárítás X.kerület mosogató dugulás Lefolyótisztítás házilag lefolyó csatornakamerázás duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XII.kerület olcsó duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás bűzelzáró mosogató duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület dugulás duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás Csepel padlószifon Lefolyótisztítás Budapest lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XXI.kerület wc lefolyó dugulás padlóösszefolyó esővíz duguláselhárítás falbontás nélkül szennyvíz bekötése társasház mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás II.kerület lefolyó duguláselhárítás dugulás megszüntetése csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás 6.kerület csatornaszag megszüntetése Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás VII.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás azonnal csatornatisztítás házilag nedves törlőkendő mosogató dugulás házilag duguláselhárítás ár wc duguláselhárítás eldugult mosogató kellemetlen szagok Dugulás elhárítás csőtörés Lefolyótisztító tisztító idom mosogató duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás duguláselhárítás bontás nélkül Lefolyótisztító szer Lefolyótisztítás mosdó duguláselhárítás I.kerület mosogatógép duguláselhárítás fix áron mosogató lefolyó dugulás lefolyó dugulás elhárítás eldugult mosogató szifon mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárító duguláselhárítás házilag szennyvízhálózat mosdó lefolyó dugulás Árak wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás 7.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás V.kerület búraszifon mosdó dugulása mosdó dugulása ellen Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás IV.kerület wc csésze padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötés szennyvízcsatorna lefolyó dugulás vízvezeték szerelés duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XI.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása
IMAGE
Wc duguláselhárítás szakember segítségével
2016. augusztus 12. péntek
Wc duguláselhárítása segítséggel Kellemetlen szagok áradnak a mellékhelyiségből? Nem... Cikk folytatása...
IMAGE
Duguláselhárítás házilag vagy szakemberrel
2016. augusztus 05. péntek
Duguláselhárítás házilag vegyszerekkel Eldugult a lefolyó? Ételmaradékokkal van tele a... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás házilag – lehetséges?
2016. július 31. vasárnap
Hogyan tisztítsuk lefolyóinkat házilag Eldugult a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában?... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés