Lefolyo Dugulas

Lefolyó dugulás - a kellemetlenségek netovábbja!

Lefolyo Dugulas

Lefolyó dugulás megszüntetése

Elsősorban a háziasszonyok, de gyakorlatilag bárki rémálma lehet a lakásban előforduló dugulás. A lefolyó dugulás egy nagyon kellemetlen, többnyire piszkos és szagokkal járó folyamat, különösen akkor, ha a wc-ről van szó, de a mosogató, és a mosdó lefolyó eldugulása sem tartozik a kellemes események körébe. A lefolyó dugulás minden esetben bosszantó probléma, ami azonnali megoldás után kiált, így a legtöbbünk a többé – kevésbé már bevált házi módszerekhez folyamodik a megoldás érdekében.

 Wc lefolyó dugulás

Ha területek, és dugulási okok szerint megpróbáljuk csoportosítani a lefolyó dugulás típusait, a három leggyakoribb (és egyben legkellemetlenebb) a következő lesz. A wc lefolyócső dugulása, amely mindhárom közül talán a leginkább kellemetlen, főleg ha a lefolyó dugulás olyan mértékű, hogy a szennyvíz visszaömlik a wc csészébe, vagy akár azon kívül. Ebben az esetben a gondot talán meg lehet oldani egy wc pumpával, de ha nem megy, feltétlenül forduljunk szakemberhez, aki a megfelelő eszközzel rövid úton megoldást talál a kérdésre. Ügyeljünk arra, hogy az erre a célra rendszeresített toalett papíron kívül semmilyen idegen tárgy ne kerüljön a lefolyóba, mert ezek okozzák a később kellemetlenséget okozó dugulást. Tisztasági betét, nedves törlőkendő és wc illatosító kosár a leggyakoribb dugulást okozó tárgy.

 

mosogato lefolyo dugulasMosogató lefolyó dugulása

A következő terület, ahol bosszantóan gyakran fordulhat elő dugulás, nem más, mint a mosogató lefolyója. Bár a modern tisztítószerek ma már szinte minden szennyeződést tökéletesen megoldanak, sajnos ott van a „szinte” ami egy idő után lefolyó dugulás formájában jelentkezik.

A mosogató dugulás oka itt többnyire ételmaradék, amelyet megpróbálhatunk egyénileg is letávolítani, hiszen a szifon szétszerelése nem igényel sem szakértelmet, sem különösebb eszközt. Abban az esetben, ha ez sem segít, mindenképpen bízzuk a dolgot szakemberre, hisz nagyon kedvező áron biztos eredményt kapunk, és nem kell a fejünket törnünk egy plusz probléma időigényes és mocskos megoldásán.

 

Mosdó lefolyó dugulása

A harmadik terület ahol gyakran jelentkezik lefolyó dugulás az a mosdókagyló, illetve a kád, vagy zuhany lefolyója. Ebben az esetben többnyire technikai, kivitelezési elégtelenségek állnak a dugulás hátterében, bár az is tény, hogy a haj is képes olykor dugót okozni, különösen a szűk keresztmetszetű, rosszul összeállított (például sok megtörést, könyököt tartalmazó) lefolyócsövek esetében. A házi praktika itt abban áll, hogy ameddig lehet benyúlunk a csőbe, és eltávolítjuk a dugulás okát, illetve a zuhanyzó csövét is bevethetjük forró vízzel, hátha az kimossa a lefolyó csövet (természetesen előtte a zuhanyrózsát leszereljük). Sokszor azonban ez sem segít, ilyenkor a profik dolga a segítség. A szennyeződés és egyben a dugulás gyors és szakszerű elhárítása után tanácsokat is kaphatunk, hogy minél kevesebbszer forduljon elő hasonló eset lakásunkban. Lefolyó dugulás elhárítás árak

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

mosdó dugulása lefolyó tisztítása házilag eldugult mosogató szifon csatorna dugulás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás csatorna dugulás elhárítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás III.kerület Lefolyótisztító lefolyó lejtése nedves törlőkendő padló lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag csatorna tisztítás duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítás eldugult mosdó duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest szennyvíz bekötés duguláselhárítás IV.kerület Eldugult WC eldugult mosogató csatornatisztítás duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag dugulás bűzelzáró duguláselhárító Lefolyótisztítás társasház vízvezeték vízvezeték szerelés eldugult mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csőtörés olcsó duguláselhárítás wc csésze mosogató csatornaszag duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XIV.kerület mosdó duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel dugulás Budapest duguláselhárítás árak búraszifon szennyvízcsatorna mosogatógép duguláselhárítás X.kerület mosdó csatornaszellőztetés duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület mosogató duguláselhárítás házilag tisztító idom szennyvíz bekötése duguláselhárítás azonnal mosogató dugulás házilag duguláselhárítás VI.kerület Budapest szennyvízhálózat duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XVIII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás XIX.kerület Lefolyótisztító szer wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 7.kerület mosdó dugulása ellen wc dugulás lefolyótisztítók duguláselhárítás I.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XIII.kerület wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás XVII.kerület csatorna csőtörés Árak mosogató lefolyó dugulás Duguláselhárítás Budapest esővíz duguláselhárítás IX.kerület Eldugult WC duguláselhárítása mosogató dugulás duguláselhárítás fix áron csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VIII.kerület
IMAGE
A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény
2016. máj. 19. csütörtök
Padló lefolyó dugulás Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb... Cikk folytatása...
IMAGE
A lefolyó dugulás elhárításra sokszor van szükség
2016. máj. 15. vasárnap
A lefolyó dugulás elhárításra bármikor szükség lehet A konyhai mosogatók minden nap nagy... Cikk folytatása...
IMAGE
WC lefolyó dugulás megszűntetése házi praktikákkal
2016. máj. 04. szerda
WC lefolyó dugulás elhárítás Mindenki életében egy igazi rémálom válik... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés