Fürdőszobai szifonok

ELDUGULT MOSDÓ KÁD DUGULÁS ELHÁRÍTÁS 

Fürdőszobai szanitereink szuez szifon dugulását a lefolyóba került kozmetikai tisztálkodó szereken és a hajszálakon kívül az esetlegnem megfelelő kivitelezési munkálatok is okozhatják. Ezt az Épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ugyan ezen szabvány kimondja még, hogy a „rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni”, más néven Szuez szifont. A padló szifon a szennyvizet és a kisebb darabos szennyet átengedik, de a csatornagázok visszaáramlását már nem. Az ágvezetékekben kialakuló vízzsákoknak követelményként megfelelő méretűnek kell lennie, hogy az elvezetendő szenny átvezethető legyen, de a gyakran kialakuló nyomásingadozás miatt ne tudja leszívni a benne lévő vizet, így akadályozva meg, hogy a bűz és a csatorna gázok az épületbe jussanak.

Gyakori hiba, hogy ezen szifonokat nem építik be, biztosítva, hogy – a padló burkolat kialakításánál a ne kelljen a lejtésre figyelni – vízszintes felületet kapjanak. Ilyenkor a fürdőszobai csőrepedések, vagy használati tárgyak meghibásodásánál a felgyülemlett víz nem tud elfolyni, ezzel komoly károkat okozva nálunk, illetve az alattunk lévőknek. A rendszeres és megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése így rendkívül fontos, valamint a kisebb dugulásokat is elháríthatjuk. Ezeket a munkákat magunk is elvégezhetjük, az eldugult kád dugulásánál a lefolyót meleg vízzel mossuk át, és ha szükséges alkalmazzunk lefolyótisztító granulátumot, ügyelve a hatóidő betartására. A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál bevethetjük még a zuhanycsövet is, a zuhanyrózsa fejét egyszerűen eltávolítva, a csövet dugjuk a Szuez szifonba, és mossuk át vele a csöveket, ezt a technikát alkalmazhatjuk a kád szifon dugulásánál, illetve a zuhany szifon duguláselhárításánál is. Ha dugulási problémánkon ez sem segít, a magunk által végzett dugulás elhárítással azonnal hagyjunk fel, és forduljunk szakemberhez! Dugulás elhárító mestereink kedvező áron, és ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával vállalják mosdó dugulásának megszüntetését.

Padlóösszefolyó tisztítása a fürdőszobában

Mosdó – kád szifonjaink rendszeres karbantartást igényelnek, bízza ránk a piszkos munkát

Eldugult a fürdőszobai szifon?

Ha kellemetlen szagok terjengnek a tisztálkodó helyiségben, mi tudunk segíteni!

A lefolyó tisztítás nagyon fontos a higiénia és a komfortérzet fenntartása szempontjából. Senki sem érzi kényelmesnek az olyan helyiségben való zuhanyzást, kézmosást, amit eláraszt a csatornaszag. Még rosszabb, ha megfelelő szellőztetési lehetőségek híján az egész lakásra átterjed a rettenetes bűz.

A szuez szifonok eltömődése nem csak élhetetlenné teheti otthonát, de csökkenti ingatlanja értékét is, ha nem orvosolja a problémát!

De ne féljen, mi segítünk Önnek a lefolyó tisztításban:

  • Felmérjük a területet
  • Kiváló szakembereink korszerű eszközökkel elhárítják a dugulást
  • A sikeres lefolyótisztítás után ellátjuk karbantartási tanácsokkal, hogy elejét vehesse az újabb dugulásnak

Hívjon minket, hogy otthonában újra a tisztaság és a jó illatok legyenek a meghatározó elemek. A padlóösszefolyók dugulásának elhárítását nálunk kedvező árakon veheti igénybe a hét minden napján.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Kád szifon - padóösszefolyó tisztítás

Eldugult padlóösszefolyó tisztítás, kád és zuhany szifon duguláselhárítása

Címkék

duguláselhárítás 10. ker mosogató lefolyó tisztítása bűzelzáró lefolyó tisztítás olcsó csatornatisztítás társasház lefolyó dugulás okai lefolyótisztítók akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület mosdó duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XII.kerület csőtisztító spirál Lefolyótisztító duguláselhárító dugulás szennyvíz bekötés mosogató dugulás Dugulás elhárítás kellemetlen szagok mosogató lefolyó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel nedves törlőkendő duguláselhárítás XVII.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület csatorna dugulás mosdó lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás IX.kerület búraszifon lefolyó duguláselhárítás Eldugult WC tisztító idom lefolyó tisztítása házilag wc dugulás Árak dugulás megszüntetése duguláselhárítás árak Eldugult WC duguláselhárítása dugulások padlószifon szennyvízcsatorna duguláselhárítás XX.kerület dugulás wc duguláselhárítás V.kerület vízvezeték mosogató lefolyó dugulás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték szerelés lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXII.kerület lefolyótisztítás otthon wc lefolyó dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás XVIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása esővíz mosogatógép csatornaszellőztetés csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XI.kerület eldugult mosogató dugulás elhárítása Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztítás házilag Lefolyótisztító szer duguláselhárítás falbontás nélkül csatornakamerázás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás azonnal padlóösszefolyó lefolyó lejtése csatornaszag duguláselhárítás XV.kerület eldugult padlóösszefolyó wc csésze csatorna dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen csatornatisztítás házilag csatorna tisztítás eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás VIII.kerület Lefolyótisztítás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás bontás nélkül csőtörés Budapest csatornatisztítás lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás IV.kerület Duguláselhárítás Budapest Wc dugulás megszüntetése olcsó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése szennyvízhálózat duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás ár mosogató duguláselhárítás eldugult mosdó mosdó dugulása duguláselhárítás II.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csatorna csőtörés duguláselhárítás VII.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XXI.kerület vízvezeték szerelő
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés