Fürdőszobai szifonok

ELDUGULT MOSDÓ KÁD DUGULÁS ELHÁRÍTÁS 

Fürdőszobai szanitereink szuez szifon dugulását a lefolyóba került kozmetikai tisztálkodó szereken és a hajszálakon kívül az esetlegnem megfelelő kivitelezési munkálatok is okozhatják. Ezt az Épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ugyan ezen szabvány kimondja még, hogy a „rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni”, más néven Szuez szifont. A padló szifon a szennyvizet és a kisebb darabos szennyet átengedik, de a csatornagázok visszaáramlását már nem. Az ágvezetékekben kialakuló vízzsákoknak követelményként megfelelő méretűnek kell lennie, hogy az elvezetendő szenny átvezethető legyen, de a gyakran kialakuló nyomásingadozás miatt ne tudja leszívni a benne lévő vizet, így akadályozva meg, hogy a bűz és a csatorna gázok az épületbe jussanak.

Gyakori hiba, hogy ezen szifonokat nem építik be, biztosítva, hogy – a padló burkolat kialakításánál a ne kelljen a lejtésre figyelni – vízszintes felületet kapjanak. Ilyenkor a fürdőszobai csőrepedések, vagy használati tárgyak meghibásodásánál a felgyülemlett víz nem tud elfolyni, ezzel komoly károkat okozva nálunk, illetve az alattunk lévőknek. A rendszeres és megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése így rendkívül fontos, valamint a kisebb dugulásokat is elháríthatjuk. Ezeket a munkákat magunk is elvégezhetjük, az eldugult kád dugulásánál a lefolyót meleg vízzel mossuk át, és ha szükséges alkalmazzunk lefolyótisztító granulátumot, ügyelve a hatóidő betartására. A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál bevethetjük még a zuhanycsövet is, a zuhanyrózsa fejét egyszerűen eltávolítva, a csövet dugjuk a Szuez szifonba, és mossuk át vele a csöveket, ezt a technikát alkalmazhatjuk a kád szifon dugulásánál, illetve a zuhany szifon duguláselhárításánál is. Ha dugulási problémánkon ez sem segít, a magunk által végzett dugulás elhárítással azonnal hagyjunk fel, és forduljunk szakemberhez! Dugulás elhárító mestereink kedvező áron, és ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával vállalják mosdó dugulásának megszüntetését.

Padlóösszefolyó tisztítása a fürdőszobában

Mosdó – kád szifonjaink rendszeres karbantartást igényelnek, bízza ránk a piszkos munkát

Eldugult a fürdőszobai szifon?

Ha kellemetlen szagok terjengnek a tisztálkodó helyiségben, mi tudunk segíteni!

A lefolyó tisztítás nagyon fontos a higiénia és a komfortérzet fenntartása szempontjából. Senki sem érzi kényelmesnek az olyan helyiségben való zuhanyzást, kézmosást, amit eláraszt a csatornaszag. Még rosszabb, ha megfelelő szellőztetési lehetőségek híján az egész lakásra átterjed a rettenetes bűz.

A szuez szifonok eltömődése nem csak élhetetlenné teheti otthonát, de csökkenti ingatlanja értékét is, ha nem orvosolja a problémát!

De ne féljen, mi segítünk Önnek a lefolyó tisztításban:

  • Felmérjük a területet
  • Kiváló szakembereink korszerű eszközökkel elhárítják a dugulást
  • A sikeres lefolyótisztítás után ellátjuk karbantartási tanácsokkal, hogy elejét vehesse az újabb dugulásnak

Hívjon minket, hogy otthonában újra a tisztaság és a jó illatok legyenek a meghatározó elemek. A padlóösszefolyók dugulásának elhárítását nálunk kedvező árakon veheti igénybe a hét minden napján.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Kád szifon - padóösszefolyó tisztítás

Eldugult padlóösszefolyó tisztítás, kád és zuhany szifon duguláselhárítása

Címkék

wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület csatornaszag csatornatisztítás Eldugult WC esővíz duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XIII.kerület lefolyó duguláselhárítás olcsón wc csésze duguláselhárítás bontás nélkül mosdó duguláselhárítás házilag padlóösszefolyó duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XV.kerület Árak szennyvízcsatorna lefolyó lejtése szennyvízhálózat Lefolyótisztítás Budapest dugulás mosdó lefolyó dugulás Eldugult WC duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás házilag dugulások duguláselhárítás XX.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XIV.kerület mosdó dugulása mosdó dugulása ellen duguláselhárítás fix áron Dugulás elhárítás csatorna dugulás duguláselhárítás IX.kerület bűzelzáró duguláselhárítás 7.kerület csőtisztító spirál mosogató lefolyó olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XI.kerület vízvezeték szerelés lefolyó dugulás megszűntetése társasház duguláselhárítás ár mosogató lefolyó tisztítása eldugult padlóösszefolyó dugulás elhárítása mosogató dugulás házilag duguláselhárítás I.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás dugulás wc csatornatisztítás házilag szennyvíz bekötés lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület csatorna tisztítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás IV.kerület kellemetlen szagok lefolyótisztítók mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XXII.kerület wc dugulás csatorna dugulás elhárítás búraszifon lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül padlószifon lefolyótisztítás otthon mosogató tisztító idom csatornaszellőztetés duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelő Duguláselhárítás Budapest Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítása wc lefolyó dugulás nedves törlőkendő dugulás megszüntetése vízvezeték Budapest csatornakamerázás wc duguláselhárítás eldugult mosdó csatorna csőtörés Wc dugulás megszüntetése mosogatógép dugulás Budapest lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás azonnal mosogató dugulás duguláselhárítás XXI.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárító Lefolyótisztító szer akciós duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület csőtörés duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosogató lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület Lefolyótisztító Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag megszüntetése olcsó duguláselhárítás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XVIII.kerület mosdó duguláselhárítás duguláselhárítás árak dugulás elhárítás Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés