Eldugult a wc mit csináljak - wc tisztítása

Mit csináljunk ha eldugul a wc csésze?

A WC eldugulása még a mosogató, a mosdó vagy a kád eltömődésénél is kellemetlenebb, hiszen ellehetetleníti a helyiség komfortos használatát, és a dugulás zavaró szagok terjedéséért is felelős lehet. Így, ha azt tapasztalja, hogy a WC tartalma öblítéssel nem tűnik el, illetve a szennyezett öblítővíz visszafolyik, érdemes azonnal cselekednie, mielőtt a probléma még komolyabbra fordul. A WC eldugulását általában a csésze vízkövesedése, a túlzott mennyiségű vécé papír-használat, a kagylóba ejtett vécé illatosító vagy egy más belekerült idegen tárgy okozza.

 

eldugult_wc_dugulaselharitasa_hazilag

Eldugult wc tisztítása

Eldugult a wc mit csináljak? Első lépésben megpróbálkozhat különböző házi praktikákkal, illetve megfelelő kézügyesség és szerszámok birtokában akár a WC szétszerelésével is. Ha ezek nem vezetnek sikerre, jöhet a duguláselhárító szakember. Nemcsak a drága bolti duguláselhárító vegyszerek alkalmasak a probléma megszüntetésére, hanem különböző sokkal olcsóbb, környezetbarát anyagok is. Először öntsön forró vizet a dugulásra, hátha már ez is hatásos lesz. Ha nem az, jöhet az ecet, a citromsav, a szódabikarbóna vagy a bórax, illetve ezek keveréke. Egy pezsgőtablettát is dobhat a WC-be, majd miután az feloldódott, húzza le a WC-t, és nézze meg, megszűnt-e a dugulás. Ha nem, a meglazult szennyeződést próbálja meg pumpálással eltávolítani.

Mit csináljunk ha eldugult a wc

A WC szétszerelése otthon

Ha ez sem segít, szükség lehet a WC szétszerelésére, hátha valamilyen idegen tárgy, például egy gyermekjáték került a csészébe, és amiatt nem folyik le rendesen a víz. Zárja el a vizet, ürítse ki a tartályt, majd húzzon gumikesztyűt, és – ha a csésze nincs a padlóhoz ragasztva – szerelje le a WC-t, végül emelje el a faltól, hogy hozzáférjen a lefolyóhoz. Ha nem éri el a dugulást okozó szennyeződést, vagy azt nem tudja eltávolítani, minél előbb hívjon ki egy duguláselhárítással foglalkozó vízvezeték-szerelő szakembert, aki a probléma súlyosságától függően rövid idő alatt, 10-20 ezer forintos ár fejében megszünteti a problémát, és tanácsokkal is ellátja annak érdekében, hogy mindez ne történjen meg újra.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

kellemetlen szagok duguláselhárítás VIII.kerület dugulás elhárítása lefolyó lejtése vízvezeték szerelés dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIX.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás III.kerület vízvezeték szerelő olcsó csatornatisztítás csőtörés dugulás elhárítás Budapest lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XV.kerület csőtisztító spirál lefolyó dugulás megszűntetése padlószifon duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás V.kerület társasház nedves törlőkendő duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztítás Árak lefolyó dugulás okai mosogató szennyvíz bekötés esővíz búraszifon duguláselhárítás X.kerület lefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztító Budapest wc csésze Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó tisztítása házilag mosdó duguláselhárítás házilag mosdó dugulása duguláselhárítás IV.kerület szennyvízcsatorna mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztítás házilag mosogató duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás mosogatógép mosogató lefolyó mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület bűzelzáró csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás II.kerület Duguláselhárítás Budapest mosogató dugulás Dugulás elhárítás duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás elhárítás olcsó duguláselhárítás eldugult mosdó csatorna dugulás elhárítás mosdó dugulása ellen mosdó duguláselhárítás XIII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése csatornatisztítás eldugult mosogató szifon lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület dugulás Budapest padlóösszefolyó csatorna dugulás csatornakamerázás duguláselhárítás bontás nélkül eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás Budapesten duguláselhárító wc duguláselhárítás házilag akciós duguláselhárítás dugulások mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XI.kerület Lefolyótisztító szer Eldugult WC wc lefolyó dugulás megszüntetése tisztító idom lefolyó dugulás duguláselhárítás 10. ker vízvezeték mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel dugulás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület csatornatisztítás házilag padló lefolyó dugulás dugulás wc csatornaszellőztetés lefolyó tisztítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás azonnal csatornaszag szennyvízhálózat eldugult mosogató duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás ár Eldugult WC duguláselhárítása csatorna tisztítás lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XXII.kerület wc dugulás duguláselhárítás VII.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás XII.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárítás 7.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés