Duguláselhárítás házilag

A kisebb dugulásokat magunk is elháríthatjuk, nem igényel szakemberes beavatkozást, mert a duguláselhárítás házilag is megoldható. Bár a piszok és a szagok sok mindenkit elrettenhetnek attól, hogy maguk álljanak neki, de olykor kifizetődőbb, mint időt és pénzt nem spórolva rögtön a telefon után nyúlni.
Alább néhány mondatban kifejtem a különböző alkalmazási technikákat az otthoni dugulás elhárítására, persze ha ezek nem vállnak be, akkor már hívhatunk nyugodt szívvel szakembert

 

 

Wc Dugulaselharitasa

Dugulás megelőzése otthon, házi duguláselhárítás

Mosogatóknál érdemes először a szifon tájékán körülnézni, itt ugyanis a zsíros, olajos maradékok könnyen letapadnak. A fürdőkádaknál, zuhanytálcáknál és mosdókagylóknál a szappan lerakódás, tusfürdő, sampon maradékok és hajszálak okozhatják a problémákat.
Ilyenkor elsőként próbálkozzunk felforralt vízzel, ha ez a technika nem válna be, akkor bevethetjük a minden háztartásban fellelhető szódabikarbóna és ecet kombinációjával. Házi praktikák alkalmazása dugulás ellen
Ezen két hétköznapi háztartási kellék reakcióba lépve egymással, a pezsgés erejével képes úrrá lenni a kisebb dugulásokon. Ha komolyabb erőket vetnénk be, akkor alkalmazhatjuk a reklámokból már duguláselhárító folyadékokkal és porokkal. Ezeknél a szereknél érdemes figyelembe venni a hatóidőt, lehetőleg olyan időszakban alkalmazzuk, amikor kevésbé használjuk (dolgos hétköznapok holt időszakaiban vagy az esti órákban). Ha nem vagyunk hívei a kémia vegyszereknek, és a házi kémia labor előállításának, akkor bevethetünk kézi erőt is a csőgörények vagy kézi spirálok segítségével. A WC-ék esetében alkalmazhatjuk a jól bevált pumpát, ha ez nem segít megoldani a problémát, akkor bevethetünk itt is az erre a célra kifejlesztett márkás folyadékokból.

duguláselhárítás házilag praktikák otthonraHa a fent leírtak nem szüntetik meg a problémát, a duguláselhárítás házilag nem vezet eredményre, akkor kérem, ne próbálkozzon tovább, bizalommal tárcsázza telefonszámunkat!

De a dugulást megelőzni jóval egyszerűbb!
Ne engedje, hogy a mosogatóba oda nem illő maradékok kerüljenek, alkalmazzon szűrőt – ez a fürdőkádak és zuhanytálcák esetében is jó megoldás a hajszálak ellen. Használat után a szanitereket lefolyóját meleg vízzel öblítse át, a WC-ben a lerakódások megelőzése érdekében alkalmazza a jól ismert „baktérium reklámos” toalett tisztítókat.

A mellékhelyiség dugulása akár komoly probléma is lehet

A mellékhelyiségre minden háztartás esetében nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Annak ellenére, hogy a lakásban nem ez a helység az, amit a legtöbbet használunk, mégis fontos, hogy mindig karban tartsuk. A WC tartály külön nem igényel nagyobb szakértelmet és figyelmet, ezzel szemben a WC kagyló már igen. Az első és legfontosabb szabály, hogy törekedjünk a dugulás elhárításának megelőzésére, hiszen így spórolhatunk a legtöbbet. Lefolyó dugulás ellen

Wc – duguláselhárítás házilag

Nagyon fontos, hogy ne öntsünk a WC kagylóba olyan dolgokat, mint például ételmaradék, vagy egyéb egészségügyi hulladék, hiszen ettől a rendszer elzsírosodhat, eldugulhat. Csakis WC papírt használjunk, hiszen ez az anyag kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy víz hatására teljes mértékben elázzon, ezzel megakadályozva az eldugulást. Ezen felül nagyon fontos, hogy a vízzel csak olyan mértékben takarékoskodjunk, hogy annak hiánya ne okozzon dugulást. Hiszen a WC általában attól dugul el, hogy nem megfelelő mennyiségű vizet használunk az öblítéshez. Érdemes hetente egyszer egy vegyszeres tisztítást végeznünk, ezzel is csökkentve a dugulás veszélyét. Ha megvan a baj, érdemes egy úgynevezett pumpával ezt megszüntetni, ami házilag is teljes mértékben megoldható.

wc dugulás elhárítás házilag, wc pumpávalOtthoni wc duguláselhárítás

Ha ez az eszköz sem segít, nincs más választásunk, mint hogy szakember segítségét kérjük, aki rövid időn belül házhoz is jön, és kifejezetten ezekre a problémákra alkalmas szerszámmal szünteti meg a dugulást. Amit tehetünk addig, amíg megérkezik a duguláselhárító szakember, hogy minden esetben elzárjuk a víz utánpótlás lehetőségét, így megelőzhetjük a felesleges víz távozását akár a kőre is. Ha a dugulás elhárító szakember megérkezik, feltétlenül mondjuk el neki, ha bármiféle oda nem illő anyag került a WC csészébe, hiszen csakis a szükséges információk ismeretében képes tökéletes munkát végezni. Általában ezek a cégek hamar kiérkeznek, így nem kell túl sokat várnunk, míg a probléma végleg megoldódik. Minden esetben kérjük ki a duguláselhárító szakember tanácsát a megelőzést illetőleg, hiszen csakis így csökkenthetjük az ilyen fajta kiadásainkat.

Ha a duguláselhárítás házilag, már nem orvosolható hívja Non-stop telefonszámainkat

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

duguláselhárítás XII.kerület csőtörés lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XV.kerület eldugult mosogató szennyvízhálózat mosdó lefolyó dugulás tisztító idom padló lefolyó dugulás lefolyó duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csatornaszag duguláselhárítás IX.kerület wc duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás dugulás elhárítás Budapest csatornaszellőztetés lefolyó tisztítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás X.kerület olcsó duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás padlóösszefolyó eldugult mosdó duguláselhárítása Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna dugulás dugulás megszüntetése Árak csatornakamerázás duguláselhárítás XVI.kerület mosogató dugulás házilag eldugult mosogató szifon dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás XXII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás XIII.kerület dugulás Budapest mosdó dugulása ellen mosdó duguláselhárítás házilag esővíz csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület szennyvíz bekötés Lefolyótisztítás Budapest wc dugulás duguláselhárítás XVII.kerület mosogatógép padlószifon duguláselhárítás olcsón csatorna tisztítás társasház csatorna csőtörés lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése Eldugult WC duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás árak duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás III.kerület Budapest vízvezeték szerelés bűzelzáró Dugulás elhárítás wc csésze duguláselhárítás azonnal nedves törlőkendő lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XI.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték duguláselhárítás V.kerület lefolyó tisztítása házilag szennyvízcsatorna wc duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás 7.kerület Eldugult WC mosogató Lefolyótisztító duguláselhárítás bontás nélkül Duguláselhárítás Budapest mosdó duguláselhárítás fix áron lefolyó lejtése vízvezeték szerelő lefolyó dugulás elhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc lefolyó dugulás lefolyótisztítók duguláselhárítás XIX.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás ár eldugult mosdó búraszifon duguláselhárítás I.kerület duguláselhárító csatornatisztítás duguláselhárítás falbontás nélkül csatorna dugulás elhárítás mosdó dugulása
IMAGE
Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége
2016. június 21. kedd
Padlóösszefolyó dugulás Sok régi építésű épület konyhájában, illetve... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás, a szükséges rossz, amit profikra kell bízni
2016. június 16. csütörtök
Lefolyótisztítás eldugult szennyvíz lefolyó tisztítása Vannak egyértelmű jelek, amelyek mind... Cikk folytatása...
IMAGE
Profi duguláselhárítás elérhető árakon
2016. június 14. kedd
Villámgyors munka kedvező duguláselhárítás árak Mindenki ismeri azt a borzasztó szagot, ami... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés