wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít

wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag

Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent elolvasott erről a témáról, már mindent kipróbált és még mindig semmi? Sőt, már a szagok is egyre elviselhetetlenebbek?

 

Ne várjon tovább, hívjon profi szakembert, aki egy pillanat alatt képes megszüntetni a problémát!

Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

Talán a wc dugulás az egyik legkellemetlenebb dolog, ami a háztartásban történhet. Persze említhetnénk még itt nagyon sok dolgot, de a dugulások közül tényleg a wc dugulás a legborzasztóbb, hiszen a szagok és a látvány is eléggé gyomorforgató tud lenni.

A wc dugulásnak is több oka lehet, ezeket nagyjából tudjuk és be is tarjuk, de van sok minden amiről nem is gondolnánk, hogy képes eldugítani a toalettet, pedig a wc duguláselhárítás házilag talán a megelőzéssel jöhet csak létre. A wc dugulás természetesen általában valamilyen oda nem illő tárgytól alakul ki, például amikor a gyermek valami játékot a wc-be dob és lehúzza azt, akkor tényleg nem lehet mit tenni, de sokszor a felnőttek sem gondolják végig, hogy mi mindent is dobálnak a lefolyóba. A wc eldugulhat például a vattától, a fülpiszkálótól, a vizes zsebkendőtől, a hajtól, de akár a sok wc-papír, vagy a guriga is tehet a dugulásról. Sokszor a toalettet úgy használják, mint szemetest, oda öntik az ételmaradékot, oda dobnak olyan dolgokat, amelyekről ők is tudják, hogy nem bomlik le.

Ezek talán még az egyértelmű dolgok közé sorolódnak, vannak azonban olyan dolgok is, amelyek újnak számítanak. Ilyen például az energiatakarékos toalett, amely egy lehúzás alkalmával kevesebb vizet használ fel, mint a hagyományos tartály. Ez jónak tűnik, hiszen naponta rengeteg vizet pazarlunk sajnos a toalett lehúzásával, de ez az új technológia sem jelent megoldást, hiszen a nem elég víz miatt a tárgyak nem jutnak elég mélyre, ahol lebomolhatnának, vagy megakadnak a fordulókban stb.

A wc duguláselhárítás házilag tényleg a megelőzésben rejlik: ehhez segítséget jelentenek a különféle fertőtlenítő szerek, és a fertőtlenítő illatosítók, amelyek nem csak a baktériumokat tüntetik el, de segítenek a papírnak is lebomlani. A másik, hogy kerüljük az oda nem illő termékek wc-be való dobálását. De a dugulás kialakulhat attól is, ha elvízkövesedik a csésze belső felülete és azon megtapad a papír, vagy pedig a cső rossz méretezése miatt is.

Amikor már bekövetkezett a baj és eldugult a wc, akkor a wc duguláselhárítás házilag első lépése következik, vagyis a wc pumpa segítségül hívása. Ilyenkor először tele kell engedni vízzel a kagylót és vákuumot kell létrehozni – ez a pumpa hirtelen fel-le mozgatása. Ez azonban csak akkor fog segíteni, ha a dugulás nem túl nagy. Nagy dugulás esetében a wc duguláselhárítás házilag nem fog eredményt hozni.

Ha a wc duguláselhárítás házilag a pumpa segítségével nem történik meg, akkor mindenképpen bízza szakemberre a duguláselhárítást, hiszen a megfelelő szerszámokkal és felszereléssel nem Önnek kell a kellemetlenségekkel megküzdenie.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás esővíz Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztítás házilag mosogató dugulás Budapest akciós duguláselhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület csatorna tisztítás szennyvíz bekötése Duguláselhárítás Budapest olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás III.kerület kellemetlen szagok Dugulás elhárítás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás Budapesten Budapest Árak Eldugult WC duguláselhárítás XVII.kerület tisztító idom wc duguláselhárítás búraszifon dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XX.kerület lefolyótisztítás otthon dugulások duguláselhárítás X.kerület szennyvízhálózat wc csésze duguláselhárítás ár Lefolyótisztítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XIX.kerület dugulás elhárítása mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás árak duguláselhárítás VII.kerület csatornaszag megszüntetése mosogatógép dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosogató szifon csatornatisztítás eldugult mosdó csatorna csőtörés padlószifon Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XIII.kerület vízvezeték duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület nedves törlőkendő lefolyó dugulás csatorna dugulás csatornakamerázás duguláselhárítás XXI.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül csatornaszellőztetés eldugult mosogató duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó tisztítása házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornatisztítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XV.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztító szer duguláselhárítás 10. ker lefolyó dugulás elhárítás vízvezeték szerelő lefolyó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XI.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás Csepel lefolyótisztítók duguláselhárító szennyvíz bekötés társasház eldugult mosdó duguláselhárítása wc dugulás csőtörés duguláselhárítás VI.kerület mosogató lefolyó tisztítása mosdó dugulása vízvezeték szerelés csatorna dugulás elhárítás mosdó dugulása ellen duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIV.kerület csatornaszag Lefolyótisztító mosogató dugulás házilag duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás eldugult padlóösszefolyó dugulás megszüntetése dugulás wc csőtisztító spirál duguláselhárítás 6.kerület lefolyó lejtése padló lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás házilag bűzelzáró mosdó mosogató lefolyó duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó tisztítás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XXII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés