wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít

wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag

Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent elolvasott erről a témáról, már mindent kipróbált és még mindig semmi? Sőt, már a szagok is egyre elviselhetetlenebbek?

 

Ne várjon tovább, hívjon profi szakembert, aki egy pillanat alatt képes megszüntetni a problémát!

Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

Talán a wc dugulás az egyik legkellemetlenebb dolog, ami a háztartásban történhet. Persze említhetnénk még itt nagyon sok dolgot, de a dugulások közül tényleg a wc dugulás a legborzasztóbb, hiszen a szagok és a látvány is eléggé gyomorforgató tud lenni.

A wc dugulásnak is több oka lehet, ezeket nagyjából tudjuk és be is tarjuk, de van sok minden amiről nem is gondolnánk, hogy képes eldugítani a toalettet, pedig a wc duguláselhárítás házilag talán a megelőzéssel jöhet csak létre. A wc dugulás természetesen általában valamilyen oda nem illő tárgytól alakul ki, például amikor a gyermek valami játékot a wc-be dob és lehúzza azt, akkor tényleg nem lehet mit tenni, de sokszor a felnőttek sem gondolják végig, hogy mi mindent is dobálnak a lefolyóba. A wc eldugulhat például a vattától, a fülpiszkálótól, a vizes zsebkendőtől, a hajtól, de akár a sok wc-papír, vagy a guriga is tehet a dugulásról. Sokszor a toalettet úgy használják, mint szemetest, oda öntik az ételmaradékot, oda dobnak olyan dolgokat, amelyekről ők is tudják, hogy nem bomlik le.

Ezek talán még az egyértelmű dolgok közé sorolódnak, vannak azonban olyan dolgok is, amelyek újnak számítanak. Ilyen például az energiatakarékos toalett, amely egy lehúzás alkalmával kevesebb vizet használ fel, mint a hagyományos tartály. Ez jónak tűnik, hiszen naponta rengeteg vizet pazarlunk sajnos a toalett lehúzásával, de ez az új technológia sem jelent megoldást, hiszen a nem elég víz miatt a tárgyak nem jutnak elég mélyre, ahol lebomolhatnának, vagy megakadnak a fordulókban stb.

A wc duguláselhárítás házilag tényleg a megelőzésben rejlik: ehhez segítséget jelentenek a különféle fertőtlenítő szerek, és a fertőtlenítő illatosítók, amelyek nem csak a baktériumokat tüntetik el, de segítenek a papírnak is lebomlani. A másik, hogy kerüljük az oda nem illő termékek wc-be való dobálását. De a dugulás kialakulhat attól is, ha elvízkövesedik a csésze belső felülete és azon megtapad a papír, vagy pedig a cső rossz méretezése miatt is.

Amikor már bekövetkezett a baj és eldugult a wc, akkor a wc duguláselhárítás házilag első lépése következik, vagyis a wc pumpa segítségül hívása. Ilyenkor először tele kell engedni vízzel a kagylót és vákuumot kell létrehozni – ez a pumpa hirtelen fel-le mozgatása. Ez azonban csak akkor fog segíteni, ha a dugulás nem túl nagy. Nagy dugulás esetében a wc duguláselhárítás házilag nem fog eredményt hozni.

Ha a wc duguláselhárítás házilag a pumpa segítségével nem történik meg, akkor mindenképpen bízza szakemberre a duguláselhárítást, hiszen a megfelelő szerszámokkal és felszereléssel nem Önnek kell a kellemetlenségekkel megküzdenie.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás II.kerület Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztító szer dugulás elhárítása duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása eldugult mosogató Lefolyótisztítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás olcsón dugulás elhárítás Budapest csatornaszag megszüntetése Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás 6.kerület csatornaszag vízvezeték szerelő Lefolyótisztító szennyvíz bekötése tisztító idom mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás Csepel lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás Budapest duguláselhárítás IX.kerület bűzelzáró olcsó csatornatisztítás Dugulás elhárítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XIII.kerület társasház dugulás wc duguláselhárítás vízvezeték szerelés wc dugulás duguláselhárítás fix áron Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület csatorna csőtörés dugulások lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó lejtése szennyvízhálózat duguláselhárítás 7.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület szennyvíz bekötés wc csésze duguláselhárítás XVI.kerület mosogató lefolyó duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosogató szifon Eldugult WC mosdó dugulása ellen mosogatógép mosdó duguláselhárítás házilag mosogató Árak lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás VI.kerület mosogató dugulás padlószifon dugulás Budapest dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XIV.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás V.kerület lefolyó wc lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXI.kerület vízvezeték duguláselhárítás árak búraszifon duguláselhárítás VII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület dugulás mosogató dugulás házilag olcsó duguláselhárítás mosdó dugulása wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyótisztítók lefolyó dugulás okai nedves törlőkendő Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárító csatorna dugulás elhárítás csatornatisztítás csőtisztító spirál kellemetlen szagok csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó duguláselhárítás XX.kerület csőtörés csatorna dugulás wc duguláselhárítás lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó tisztítása csatornakamerázás esővíz mosdó lefolyó dugulás lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése padlóösszefolyó eldugult mosdó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése szennyvízcsatorna
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés