wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése

wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése otthon

Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre kellemetlenebb a mosogatás, hiszen a víz már alig alig folyik el? Nem tudja hogy mit kezdjen a wc-ből visszajövő papírral és más kellemetlen dolgokkal? Nem megy le a víz? Próbálta már a pumpát és minden vegyszert? Hagyja a munkát szakemberre, és Ön élvezze inkább a nyarat – mi megszüntetjük a problémát.
Hívja a Duguláselhárító Mestert: 06 20 9420 586

A wc eldugulása talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amelyet házi praktikákkal sajnos sok esetben nem is lehet megszüntetni. Ennek oka, hogy a wc-be öntött lefolyótisztítók és fertőtlenítők nem tudnak segíteni, azok ugyanis nem tudják feloldani a dugulást. Míg a lefolyók dugulásának elhárításához több megoldás közül is válogathatunk, addig a wc dugulás megszüntetése kizárólag a wc pumpa segítségével jöhet létre, vagy pedig szakember beavatkozásával.

A wc pumpa használata elég egyszerű, és egy wc pumpa szinte minden háztartásban van, szerencsések azok, akiknek még nem kellett használniuk, de azok is, akiknek ezzel az eszközzel sikerült megszüntetniük a wc dugulást, hiszen az azt jelenti, hogy nem volt olyan nagy a baj. A wc dugulás ugyanis ha túl nagy, akkor sajnos a problémát nem lehet megszüntetni a pumpával. De nézzük, hogy hogyan is kell alkalmazni a pumpát, hiszen egy próbát minden esetben megér.

A wc pumpa használatához elsősorban tele kell engedni a csészét vízzel, hiszen csak így képezhetünk vákuumot, amely talán eltávolíthatja a dugulást okozó szennyet. A tele engedett csészén a lefolyóra kell helyezni a pumpát, amelyet hirtelen mozdulatokkal kell fel és le emelni. A WC dugulás megszüntetésekor próbálja kerülni azt, hogy lefelé nyomná a dugulást, hiszen az akkor csak lejjebb fog dugulást okozni. A megoldást a pumpa jelentheti. Mi azt ajánljuk, hogy a régi típusú, fekete gumis pumpákat használja, hiszen azok lehetnek a leghatékonyabbak, tudnia kell azonban azt is, hogy mi az, amit biztosan nem fog tudni a pumpával sem eltávolítani.

Sok esetben a dugulást az okozza, hogy az illatosító műanyag tartót ejtik bele a toalettbe, amit vagy azért, mert nem vesznek észre, azért húzzák le, vagy azért, mert hirtelen megijednek, és inkább automatikusan megpróbálják lehúzni a wc-n. Ha már lehúzta, akkor nem is nagyon érdemes a wc pumpa segítségét hívnia, hiszen az több mint valószínű, hogy nem fogja tudni kiszívni a megakadt plasztik darabot. Ehhez már szakember segítségére lesz szükség. A különféle papírok és hajcsomók, ételmaradékok okozta dugulást azonban nagy eséllyel a pumpával is el lehet távolítani.

A WC dugulás megszüntetése kapcsán arról is szót kell még ejteni, hogy a különféle lefolyótisztítók, wc fertőtlenítő eszközök használatát nem szabad túlzásba vinni. Egyébként ezek a fertőtlenítők egyébként segítenek a dugulás megelőzésében, hiszen ezek is oldják a wc-be dobott anyagokat, ugyanakkor azzal kell tisztában lenni, hogy nem szabad együtt alkalmazni őket, egymásra önteni őket, hiszen a vegyszerek egyrészt vagy kioltják a másik hatását, vagy pedig különféle kémiai reakciókba lépnek egymással, ami lehet, hogy még nagyobb károkat okoz, mint a dugulás.
Ha a WC dugulás megszüntetése nem sikerült a pumpával, akkor itt az ideje egy duguláselhárító mestert hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

 

Címkék

duguláselhárítás XIII.kerület mosogató dugulás csatorna dugulás dugulás eldugult mosogató szifon búraszifon Eldugult WC mosogató lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése mosogatógép dugulás megszüntetése Árak csatorna csőtörés lefolyó dugulás megszűntetése esővíz olcsó duguláselhárítás mosogató dugulás házilag mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás IV.kerület dugulás elhárítás Budapest vízvezeték eldugult padlóösszefolyó padlószifon mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító társasház mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csőtörés tisztító idom vízvezeték szerelés nedves törlőkendő duguláselhárítás VIII.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás lefolyó dugulás okai dugulás elhárítása lefolyó lejtése dugulás Budapest duguláselhárítás 7.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosogató szennyvízhálózat wc csésze duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás VI.kerület wc duguláselhárítás házilag kellemetlen szagok padlóösszefolyó mosdó dugulása duguláselhárítás XVI.kerület wc dugulás csatornatisztítás akciós duguláselhárítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás II.kerület padló lefolyó dugulás vízvezeték szerelő mosdó duguláselhárítás házilag lefolyótisztítás otthon wc duguláselhárítás duguláselhárítás IX.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása csatornaszellőztetés duguláselhárítás XIV.kerület mosdó dugulása ellen lefolyó tisztítás Duguláselhárítás Budapest wc lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XXII.kerület mosdó lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó duguláselhárító duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás ár eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötése duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás árak duguláselhárítás fix áron szennyvíz bekötés duguláselhárítás Csepel szennyvízcsatorna Lefolyótisztítás Budapest mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület bűzelzáró mosogató duguláselhárítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató lefolyó csőtisztító spirál duguláselhárítás XX.kerület Budapest dugulások duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás azonnal csatorna tisztítás csatornakamerázás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás X.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás olcsón lefolyó duguláselhárítás csatornaszag eldugult mosdó Lefolyótisztítás duguláselhárítás XI.kerület dugulás wc duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés