wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése

wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése otthon

Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre kellemetlenebb a mosogatás, hiszen a víz már alig alig folyik el? Nem tudja hogy mit kezdjen a wc-ből visszajövő papírral és más kellemetlen dolgokkal? Nem megy le a víz? Próbálta már a pumpát és minden vegyszert? Hagyja a munkát szakemberre, és Ön élvezze inkább a nyarat – mi megszüntetjük a problémát.
Hívja a Duguláselhárító Mestert: 06 20 9420 586

A wc eldugulása talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amelyet házi praktikákkal sajnos sok esetben nem is lehet megszüntetni. Ennek oka, hogy a wc-be öntött lefolyótisztítók és fertőtlenítők nem tudnak segíteni, azok ugyanis nem tudják feloldani a dugulást. Míg a lefolyók dugulásának elhárításához több megoldás közül is válogathatunk, addig a wc dugulás megszüntetése kizárólag a wc pumpa segítségével jöhet létre, vagy pedig szakember beavatkozásával.

A wc pumpa használata elég egyszerű, és egy wc pumpa szinte minden háztartásban van, szerencsések azok, akiknek még nem kellett használniuk, de azok is, akiknek ezzel az eszközzel sikerült megszüntetniük a wc dugulást, hiszen az azt jelenti, hogy nem volt olyan nagy a baj. A wc dugulás ugyanis ha túl nagy, akkor sajnos a problémát nem lehet megszüntetni a pumpával. De nézzük, hogy hogyan is kell alkalmazni a pumpát, hiszen egy próbát minden esetben megér.

A wc pumpa használatához elsősorban tele kell engedni a csészét vízzel, hiszen csak így képezhetünk vákuumot, amely talán eltávolíthatja a dugulást okozó szennyet. A tele engedett csészén a lefolyóra kell helyezni a pumpát, amelyet hirtelen mozdulatokkal kell fel és le emelni. A WC dugulás megszüntetésekor próbálja kerülni azt, hogy lefelé nyomná a dugulást, hiszen az akkor csak lejjebb fog dugulást okozni. A megoldást a pumpa jelentheti. Mi azt ajánljuk, hogy a régi típusú, fekete gumis pumpákat használja, hiszen azok lehetnek a leghatékonyabbak, tudnia kell azonban azt is, hogy mi az, amit biztosan nem fog tudni a pumpával sem eltávolítani.

Sok esetben a dugulást az okozza, hogy az illatosító műanyag tartót ejtik bele a toalettbe, amit vagy azért, mert nem vesznek észre, azért húzzák le, vagy azért, mert hirtelen megijednek, és inkább automatikusan megpróbálják lehúzni a wc-n. Ha már lehúzta, akkor nem is nagyon érdemes a wc pumpa segítségét hívnia, hiszen az több mint valószínű, hogy nem fogja tudni kiszívni a megakadt plasztik darabot. Ehhez már szakember segítségére lesz szükség. A különféle papírok és hajcsomók, ételmaradékok okozta dugulást azonban nagy eséllyel a pumpával is el lehet távolítani.

A WC dugulás megszüntetése kapcsán arról is szót kell még ejteni, hogy a különféle lefolyótisztítók, wc fertőtlenítő eszközök használatát nem szabad túlzásba vinni. Egyébként ezek a fertőtlenítők egyébként segítenek a dugulás megelőzésében, hiszen ezek is oldják a wc-be dobott anyagokat, ugyanakkor azzal kell tisztában lenni, hogy nem szabad együtt alkalmazni őket, egymásra önteni őket, hiszen a vegyszerek egyrészt vagy kioltják a másik hatását, vagy pedig különféle kémiai reakciókba lépnek egymással, ami lehet, hogy még nagyobb károkat okoz, mint a dugulás.
Ha a WC dugulás megszüntetése nem sikerült a pumpával, akkor itt az ideje egy duguláselhárító mestert hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

 

Címkék

eldugult mosdó dugulás duguláselhárítás VI.kerület mosogató dugulás házilag duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás árak dugulás wc mosogató lefolyó mosdó lefolyó lejtése Árak csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XV.kerület olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás házilag szennyvízhálózat mosdó dugulása akciós duguláselhárítás Dugulás elhárítás wc duguláselhárítás házilag társasház padló lefolyó dugulás esővíz duguláselhárító búraszifon szennyvíz bekötése wc lefolyó dugulás vízvezeték szerelő mosdó lefolyó dugulás megszűntetése kellemetlen szagok csatornaszag csatorna csőtörés Eldugult WC duguláselhárítása wc csésze wc duguláselhárítás csatorna tisztítás duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás V.kerület lefolyó mosogató dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása vízvezeték mosogató padlóösszefolyó duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszag megszüntetése mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult mosogató szifon wc dugulás csatornatisztítás házilag szennyvízcsatorna mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás azonnal dugulás Budapest mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés olcsó duguláselhárítás dugulás elhárítása csatornatisztítás duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás VII.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület Budapest duguláselhárítás olcsón dugulások duguláselhárítás házilag eldugult mosogató duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás Budapesten lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték szerelés Lefolyótisztító csőtörés lefolyó dugulás okai tisztító idom duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás II.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXII.kerület nedves törlőkendő lefolyó dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás lefolyótisztítók lefolyó tisztítás bűzelzáró duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIV.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XIX.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás 6.kerület Eldugult WC csatorna dugulás mosdó dugulása ellen csőtisztító spirál Lefolyótisztítás szennyvíz bekötés Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás Csepel padlószifon mosogató lefolyó tisztítása lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás I.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó tisztítása házilag eldugult padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése mosogatógép dugulás elhárítás Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés