Wc Dugulas Megszuntetese

WC dugulás megszüntetése

Wc Dugulas Megszuntetese

Wc csésze dugulás

Sajnos a WC dugulás megszüntetése nem egyszerű feladat; próbálkozhatunk saját otthoni praktikákkal, de az esetek jelentős hányadában sajnos szakértő segítségére szorulunk.

A WC rendeltetésszerű használata szinte sohasem okoz dugulást. Probléma akkor szokott előfordulni, amikor a WC csészébe oda nem illő dolgok kerülnek. A dugulásokért sok esetben a tisztasági betétek, a pelenkák, a kisebb-nagyobb rongyok, papírkendők, illetve a WC illatosítók tehetők felelőssé. Sajnos nagyon sokan megfeledkeznek arról, hogy a WC csésze nem szemetes kuka, így kellemetlen meglepetés érheti őket.                                                                          

 Nagy veszélyt jelentenek a mostanában divatos műanyag légfrissítők és fertőtlenítők is, amelyeket a csésze peremén helyezhetünk el. Addig nincs is velük semmi gond, amíg a helyükön maradnak, ám ha beleesnek a kagylóba és lehúzzuk őket, akkor szinte biztosan megakadnak valamely hajlatban. Műanyagról lévén szó nem reménykedhetünk a vegyszeres oldószerekben és a gumipumpában sem. Sajnos a legtöbb esetben csak a WC csésze felemelése segít.

Amennyiben „természetes” dugulással van dolgunk – tehát nem műanyag vagy szilárd tárgy akadt fenn –, az esetben mindenképpen érdemes megpróbálkoznunk a különböző praktikákkal. A WC dugulás megszüntetése talán a nagy víznyomással érhető el a legkönnyebben. Ehhez nincs másra szükségünk, csupán egy vödör vízre. Ezt a vizet jó magasról nagy intenzitással a kagylóba zúdítjuk. Némi szerencsével az így keletkező víznyomás kilöki a dugulást és egycsapásra megoldódik a probléma. Sajnos nem minden esetben vagyunk ennyire szerencsések; a rossz hír, hogy amennyiben a vödrös módszer nem használ, nagy valószínűséggel a gumipumpa sem fog. Néhány próbálkozást ennek ellenére tegyünk vele, hátha... A savas, illetve lefolyótisztítós módszerek hatékonyak lehetnek, ehhez azonban ki kell mernünk a nem túl gusztusos tartalmat a csészéből. Ha nem tesszük meg, az esetben a lefolyótisztító túlzottan felhígul és hatástalan maradhat.

Ha egyik módszerrel sem értük el a célunkat, következhetnek a mechanikus megoldások; a legalapvetőbb módszer a csőgörény használata. A csőgörény tulajdonképpen egy jól irányítható acélsodrony, ami a lefolyóban utat törve magának hatékonyan szünteti meg a dugulást. A felszerelés a legtöbb nagyobb barkácsüzletben megvásárolható. Ha nem szeretnénk a WC dugulás megszüntetésével foglalkozni, vagy a módszereink nem vezetnek eredményre, hívjunk szakembert!

Wc dugulás megszüntetése Budapest 06 20 9 420 586 

Címkék

duguláselhárító lefolyó dugulás megszűntetése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték szerelő lefolyó dugulás okai Lefolyótisztító duguláselhárítás bontás nélkül szennyvízhálózat Eldugult WC duguláselhárítása olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás X.kerület Lefolyótisztítás kellemetlen szagok Wc dugulás megszüntetése dugulás duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosogató Lefolyótisztítás Budapest wc duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötése olcsó duguláselhárítás vízvezeték szerelés búraszifon csatornaszag csatornakamerázás duguláselhárítás XX.kerület Árak csatorna csőtörés duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás ár lefolyótisztítók mosogató csatorna dugulás duguláselhárítás 6.kerület csatorna tisztítás mosogató dugulás duguláselhárítás azonnal Lefolyótisztítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás olcsón szennyvízcsatorna duguláselhárítás Lefolyótisztító szer lefolyó tisztítása házilag dugulás elhárítása duguláselhárítás Csepel nedves törlőkendő Budapest duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás VI.kerület lefolyó lejtése csatornaszag megszüntetése tisztító idom padló lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás esővíz mosdó dugulása ellen mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron Dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XIII.kerület padlószifon eldugult padlóösszefolyó wc lefolyó dugulás csőtisztító spirál duguláselhárítás V.kerület csőtörés mosogató lefolyó bűzelzáró duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag mosdó szennyvíz bekötés duguláselhárítás XVII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XV.kerület csatorna dugulás elhárítás vízvezeték Eldugult WC eldugult mosogató szifon duguláselhárítás árak dugulás megszüntetése duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XXII.kerület wc duguláselhárítás házilag csatornatisztítás duguláselhárítás XIX.kerület csatornaszellőztetés Duguláselhárítás Budapest társasház lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás III.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület lefolyó duguláselhárítás VII.kerület akciós duguláselhárítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás II.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás házilag lefolyó duguláselhárítás mosogatógép mosdó dugulása Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató dugulás házilag dugulás wc duguláselhárítás VIII.kerület dugulás Budapest wc dugulás duguláselhárítás 7.kerület dugulások wc csésze duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XII.kerület dugulás elhárítás Budapest lefolyótisztítás otthon
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés