Wc Dugulas Megszuntetese

WC dugulás megszüntetése

Wc Dugulas Megszuntetese

Wc csésze dugulás

Sajnos a WC dugulás megszüntetése nem egyszerű feladat; próbálkozhatunk saját otthoni praktikákkal, de az esetek jelentős hányadában sajnos szakértő segítségére szorulunk.

A WC rendeltetésszerű használata szinte sohasem okoz dugulást. Probléma akkor szokott előfordulni, amikor a WC csészébe oda nem illő dolgok kerülnek. A dugulásokért sok esetben a tisztasági betétek, a pelenkák, a kisebb-nagyobb rongyok, papírkendők, illetve a WC illatosítók tehetők felelőssé. Sajnos nagyon sokan megfeledkeznek arról, hogy a WC csésze nem szemetes kuka, így kellemetlen meglepetés érheti őket.                                                                          

 Nagy veszélyt jelentenek a mostanában divatos műanyag légfrissítők és fertőtlenítők is, amelyeket a csésze peremén helyezhetünk el. Addig nincs is velük semmi gond, amíg a helyükön maradnak, ám ha beleesnek a kagylóba és lehúzzuk őket, akkor szinte biztosan megakadnak valamely hajlatban. Műanyagról lévén szó nem reménykedhetünk a vegyszeres oldószerekben és a gumipumpában sem. Sajnos a legtöbb esetben csak a WC csésze felemelése segít.

Amennyiben „természetes” dugulással van dolgunk – tehát nem műanyag vagy szilárd tárgy akadt fenn –, az esetben mindenképpen érdemes megpróbálkoznunk a különböző praktikákkal. A WC dugulás megszüntetése talán a nagy víznyomással érhető el a legkönnyebben. Ehhez nincs másra szükségünk, csupán egy vödör vízre. Ezt a vizet jó magasról nagy intenzitással a kagylóba zúdítjuk. Némi szerencsével az így keletkező víznyomás kilöki a dugulást és egycsapásra megoldódik a probléma. Sajnos nem minden esetben vagyunk ennyire szerencsések; a rossz hír, hogy amennyiben a vödrös módszer nem használ, nagy valószínűséggel a gumipumpa sem fog. Néhány próbálkozást ennek ellenére tegyünk vele, hátha... A savas, illetve lefolyótisztítós módszerek hatékonyak lehetnek, ehhez azonban ki kell mernünk a nem túl gusztusos tartalmat a csészéből. Ha nem tesszük meg, az esetben a lefolyótisztító túlzottan felhígul és hatástalan maradhat.

Ha egyik módszerrel sem értük el a célunkat, következhetnek a mechanikus megoldások; a legalapvetőbb módszer a csőgörény használata. A csőgörény tulajdonképpen egy jól irányítható acélsodrony, ami a lefolyóban utat törve magának hatékonyan szünteti meg a dugulást. A felszerelés a legtöbb nagyobb barkácsüzletben megvásárolható. Ha nem szeretnénk a WC dugulás megszüntetésével foglalkozni, vagy a módszereink nem vezetnek eredményre, hívjunk szakembert!

Wc dugulás megszüntetése Budapest 06 20 9 420 586 

Címkék

mosogató lefolyó tisztítása dugulás Budapest csatorna dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás Budapesten csatorna csőtörés lefolyó tisztítás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XX.kerület Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás fix áron tisztító idom lefolyótisztítás otthon mosdó csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület akciós duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás azonnal dugulás duguláselhárítás esővíz wc dugulás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás árak csatornaszag megszüntetése dugulások duguláselhárítás I.kerület mosogató csőtisztító spirál csatornaszag duguláselhárítás XXII.kerület Lefolyótisztító szer mosogatógép Lefolyótisztítás házilag mosogató dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás olcsón dugulás elhárítás Budapest lefolyó duguláselhárítás lefolyó Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult mosogató szifon Dugulás elhárítás csatornakamerázás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XV.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás X.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás wc duguláselhárítás dugulás megszüntetése Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás II.kerület padlószifon duguláselhárítás Csepel Árak mosogató lefolyó lefolyó dugulás megszűntetése kellemetlen szagok lefolyó dugulás elhárítás szennyvízcsatorna mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület wc csésze eldugult padlóösszefolyó Lefolyótisztítás duguláselhárítás XXI.kerület lefolyótisztítók eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötés duguláselhárító dugulás wc duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás VI.kerület Eldugult WC lefolyó lejtése lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület csőtörés duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás ár mosdó dugulása duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XII.kerület vízvezeték szerelés búraszifon mosogató lefolyó dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás IX.kerület padló lefolyó dugulás Lefolyótisztító bűzelzáró lefolyó tisztítása házilag Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás bontás nélkül wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornatisztítás vízvezeték szerelő duguláselhárítás XVII.kerület csatorna dugulás padlóösszefolyó társasház mosogató duguláselhárítás dugulás elhárítása Eldugult WC duguláselhárítása vízvezeték duguláselhárítás 10. ker mosdó dugulása ellen szennyvízhálózat csatornaszellőztetés nedves törlőkendő duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XIII.kerület olcsó csatornatisztítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés