Wc dugulás elhárítása Budapest

Wc dugulás

Wc dugulás elhárítása Budapest

WC dugulás: ritka, de bonyolult probléma

Otthonunk lefolyórendszerében a dugulások kialakulása nem ritka dolog, ráadásul nehezen elkerülhető, hiszen még a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy a lefolyórendszer valamely szakasza elzáródik. Az ilyen problémák pedig azonnali megoldást követelnek, hiszen a legtöbb háztartásban nincs több zuhanyzó, mosogató vagy WC, ami használhatnánk, ha az egyik lefolyója eldugul.

WC dugulása: rossz lefolyórendszer

A háztartásokban kialakuló dugulások között arányaiban a WC dugulása a legritkább. Ennek az oda igen egyszerű: a WC-csésze lefolyórendszere egy vastagabb csőrendszer, mely megfelelő kiépítés mellett a legkülönbözőbb tisztítószerek nélkül is tökéletesen öntisztító.

Ebből egyenesen következik az a tény is, hogy a WC dugulását két dolog okozhatja. Ezek közül a ritkábbik probléma, ami új építésű házak és lakások esetében nem jellemző, az a nem megfelelően kiépített csőrendszer. A WC dugulása ellen a legjobb megoldás a megfelelő vezetékrendszer kiépítése, aminek a titka az ideális lejtés meghatározása. A WC lefolyórendszerének olyan meredeknek kell lennie, hogy a víz egy lendülettel, megállás nélkül átzúduljon rajta, azonban nem lehet annyira meredek, hogy a víz túl gyorsan menjen át rajta, hiszen ez a víz az, ami biztosítja az öntisztítást, eltávolítja a csövek faláról az esetleges lerakódásokat.

wc dugulása

Wc dugulás megszüntetése házilag

Idegen tárgyak a WC-ben

A WC dugulás azonban, ahogyan azt korábban is említettük, nem a rossz lefolyórendszerből adódik többnyire, hanem a rendszerbe kerülő idegen tárgyaktól. Amennyiben a WC-csészébe idegen tárgy kerül, semmiképpen ne húzzuk le azt, mert a csőben elakadva azonnali duguláshoz vezet, ráadásul az ilyen jellegű dugulások ellen a legerősebb lefolyó-tisztítószer sem ér a világon semmit.

Amennyiben már megtörtént a baj, lehúztuk az idegen tárgyat és eldugult a lefolyó, mindenképpen forduljunk szakemberhez. Természetesen próbálkozhatunk WC-pumpával, de lehetséges, hogy pont ezen próbálkozás során fogjuk úgy befordítani az idegen tárgyat, hogy azt a későbbiekben már nem lehet falbontás nélkül eltávolítani.

Wc dugulás elhárítása Budapest 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó lefolyó dugulás okai lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárító lefolyó duguláselhárítás csatornaszag társasház csőtisztító spirál padlóösszefolyó olcsó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás falbontás nélkül szennyvízhálózat vízvezeték szerelő duguláselhárítás Csepel padlószifon dugulás megszüntetése dugulás elhárítása duguláselhárítás árak Lefolyótisztító szer mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XX.kerület akciós duguláselhárítás Lefolyótisztítás eldugult padlóösszefolyó wc duguláselhárítás duguláselhárítás bontás nélkül búraszifon wc lefolyó dugulás megszüntetése Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna csőtörés duguláselhárítás XIII.kerület csatornakamerázás wc duguláselhárítás házilag mosdó duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás 7.kerület szennyvízcsatorna Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XI.kerület lefolyó tisztítás Budapest Eldugult WC mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXII.kerület dugulás Budapest mosdó lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület vízvezeték szerelés Duguláselhárítás Budapest mosogatógép szennyvíz bekötés padló lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás ár duguláselhárítás V.kerület eldugult mosogató szifon kellemetlen szagok csatorna tisztítás lefolyótisztítók csőtörés mosogató duguláselhárítás VI.kerület nedves törlőkendő szennyvíz bekötése mosogató dugulás lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó dugulás mosdó duguláselhárítás házilag dugulások eldugult mosogató duguláselhárítás II.kerület vízvezeték csatornatisztítás házilag esővíz duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás 6.kerület lefolyótisztítás otthon mosogató lefolyó Lefolyótisztító mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó lejtése csatorna dugulás duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató dugulás házilag duguláselhárítás IX.kerület tisztító idom wc dugulás csatornatisztítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás IV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása Árak wc csésze Wc dugulás megszüntetése lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítás XII.kerület bűzelzáró duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XV.kerület csatornaszag megszüntetése Dugulás elhárítás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVII.kerület mosdó dugulása mosogató lefolyó tisztítása dugulás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VII.kerület dugulás wc
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés