Wc dugulás elhárítása Budapest

Wc dugulás

Wc dugulás elhárítása Budapest

WC dugulás: ritka, de bonyolult probléma

Otthonunk lefolyórendszerében a dugulások kialakulása nem ritka dolog, ráadásul nehezen elkerülhető, hiszen még a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy a lefolyórendszer valamely szakasza elzáródik. Az ilyen problémák pedig azonnali megoldást követelnek, hiszen a legtöbb háztartásban nincs több zuhanyzó, mosogató vagy WC, ami használhatnánk, ha az egyik lefolyója eldugul.

WC dugulása: rossz lefolyórendszer

A háztartásokban kialakuló dugulások között arányaiban a WC dugulása a legritkább. Ennek az oda igen egyszerű: a WC-csésze lefolyórendszere egy vastagabb csőrendszer, mely megfelelő kiépítés mellett a legkülönbözőbb tisztítószerek nélkül is tökéletesen öntisztító.

Ebből egyenesen következik az a tény is, hogy a WC dugulását két dolog okozhatja. Ezek közül a ritkábbik probléma, ami új építésű házak és lakások esetében nem jellemző, az a nem megfelelően kiépített csőrendszer. A WC dugulása ellen a legjobb megoldás a megfelelő vezetékrendszer kiépítése, aminek a titka az ideális lejtés meghatározása. A WC lefolyórendszerének olyan meredeknek kell lennie, hogy a víz egy lendülettel, megállás nélkül átzúduljon rajta, azonban nem lehet annyira meredek, hogy a víz túl gyorsan menjen át rajta, hiszen ez a víz az, ami biztosítja az öntisztítást, eltávolítja a csövek faláról az esetleges lerakódásokat.

wc dugulása

Wc dugulás megszüntetése házilag

Idegen tárgyak a WC-ben

A WC dugulás azonban, ahogyan azt korábban is említettük, nem a rossz lefolyórendszerből adódik többnyire, hanem a rendszerbe kerülő idegen tárgyaktól. Amennyiben a WC-csészébe idegen tárgy kerül, semmiképpen ne húzzuk le azt, mert a csőben elakadva azonnali duguláshoz vezet, ráadásul az ilyen jellegű dugulások ellen a legerősebb lefolyó-tisztítószer sem ér a világon semmit.

Amennyiben már megtörtént a baj, lehúztuk az idegen tárgyat és eldugult a lefolyó, mindenképpen forduljunk szakemberhez. Természetesen próbálkozhatunk WC-pumpával, de lehetséges, hogy pont ezen próbálkozás során fogjuk úgy befordítani az idegen tárgyat, hogy azt a későbbiekben már nem lehet falbontás nélkül eltávolítani.

Wc dugulás elhárítása Budapest 06 20 9 420 586

Címkék

padlószifon csatornaszellőztetés wc lefolyó dugulás megszüntetése búraszifon Eldugult WC mosdó dugulása mosogató dugulás Budapest duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XV.kerület mosdó dugulása ellen szennyvíz bekötés lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás házilag Árak duguláselhárítás 6.kerület lefolyó dugulás okai mosdó duguláselhárítás házilag tisztító idom lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület eldugult mosogató szifon Lefolyótisztító Lefolyótisztítás Budapest lefolyótisztítók Eldugult WC duguláselhárítása csőtisztító spirál dugulás elhárítása nedves törlőkendő lefolyó tisztítása házilag szennyvízcsatorna mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXII.kerület dugulás csatorna dugulás elhárítás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás Budapesten lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárító lefolyó tisztítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztító szer mosogató dugulás duguláselhárítás III.kerület Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztítás házilag vízvezeték szerelő csatornatisztítás duguláselhárítás ár padló lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás lefolyó akciós duguláselhárítás szennyvízhálózat kellemetlen szagok duguláselhárítás V.kerület dugulás wc eldugult mosdó csatornakamerázás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató dugulás házilag dugulás megszüntetése csatornatisztítás házilag duguláselhárítás IV.kerület wc csésze esővíz mosogató lefolyó dugulás wc duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás VI.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás bontás nélkül wc duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás I.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület Wc dugulás megszüntetése társasház eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató lefolyó tisztítása bűzelzáró mosdó lefolyó dugulás Budapest duguláselhárítás 7.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás eldugult mosogató duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület mosogatógép csatorna dugulás duguláselhárítás 10. ker csatornaszag vízvezeték szerelés duguláselhárítás XVII.kerület mosogató lefolyó padlóösszefolyó csatorna csőtörés szennyvíz bekötése csatornaszag megszüntetése Dugulás elhárítás duguláselhárítás XIV.kerület dugulások duguláselhárítás XXIII.kerület vízvezeték duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás fix áron wc dugulás csőtörés duguláselhárítás árak olcsó csatornatisztítás mosogató duguláselhárítás házilag mosdó Lefolyótisztítás duguláselhárítás olcsón lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás VIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés