Szifontisztítás sajátkezüleg

Szifontisztítás sajátkezüleg

Szifontisztítás sajátkezüleg

Tavasszal tisztítsa ki a lefolyót!

Tavasszal itt az otthonunk újjáélesztése, azaz a nagytakarítás ideje; azonban nemcsak a bútorokat és az ablakokat érdemes megtisztítani ilyenkor, hanem a lakás kevésbé szem előtt lévő pontjait, mint a lefolyókat is. Ezzel elháríthatjuk az esetleges dugulásokat, számtalan kellemetlen pillanattól kímélhetjük meg magunkat, és megelőzhetjük, hogy vízvezeték-szerelőt kelljen hívnunk egy-egy csöpögő szifonhoz. Egyik leggyakrabban a mosdó dugul el, a mosdószifonban összegyűlő szennyeződések, szappanmaradványok, vízkő vagy hajszálak miatt. A szifont házilag is kitisztíthatjuk; vagy ha úgy ítéljük, hogy elöregedett, ki is cserélhetjük. A körülbelül 100 forintba kerülő gumitömítések cseréje erősen ajánlott akkor is, ha magát a szifont nem cseréljük le. A modern műanyag szifonokat könnyen szét- és összeszerelhetjük, így ehhez a művelethez nem feltétlenül szükséges vízszerelőt hívni.

Nincs szükségünk profi szerszámokra

A mosdó szifonjának típusa leggyakrabban buraszifon vagy jollyflex csőszifon. A buraszifon beépítése és kitisztítása egyszerűen elvégezhető, és különleges szerszámokra sincs hozzá szükség, mindössze egy csavarhúzóra, fűrészre, illetve egy cső- vagy svédfogóra. A leszereléskor arra vigyázzunk, hogy az automata leeresztőszelep ne mozduljon el, ugyanis így már nem lenne képes ellátni tömítési funkcióját. Ha ez mégis megtörténik, a szelepet is le-, majd újra fel kell szerelnünk. Tisztítás után a szifonhoz használjunk új tömítést.

A mosdó – mosogató szifontisztítás pár perc alatt kész

Ha óvatosan szereljük le a szifont a takarításhoz, az egész művelet néhány perc alatt megoldható. A csőszifon le- és felszerelése még egyszerűbb. A szifon egységcsomagjában található csöveket fűrésszel vágjuk méretre. Ha fémszifont választunk, a fűrészelés értelemszerűen tovább tarthat. Munka közben ügyeljünk a kezünk és a krómfelület épségére is. A tavaszi lefolyótakarítással megelőzhetjük a zavaró dugulásokat, így érdemes a nagytakarításba ezt is beiktatni.

Címkék

duguláselhárítás duguláselhárítás 7.kerület lefolyótisztítás otthon mosdó eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás wc duguláselhárítás ár Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XIII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület mosdó lefolyó dugulás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XI.kerület dugulások mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó lefolyó dugulás eldugult mosogató szennyvízhálózat mosogató lefolyó duguláselhárítás IV.kerület tisztító idom csatorna tisztítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás X.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón lefolyótisztítók Dugulás elhárítás dugulás megszüntetése Lefolyótisztító szer mosogató dugulás házilag wc lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése vízvezeték mosogató Árak Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás Csepel wc csésze Budapest csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás VI.kerület kellemetlen szagok csatorna dugulás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XIX.kerület mosogató dugulás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XVI.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás Budapesten dugulás bűzelzáró szennyvíz bekötés duguláselhárítás XV.kerület padlószifon olcsó duguláselhárítás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás V.kerület mosogató duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXIII.kerület wc duguláselhárítás házilag Eldugult WC esővíz Duguláselhárítás Budapest szennyvízcsatorna wc dugulás csatorna csőtörés nedves törlőkendő mosdó dugulása ellen csatornatisztítás házilag duguláselhárító dugulás elhárítás Budapest olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató lefolyó dugulás lefolyó tisztítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás 10. ker Lefolyótisztító duguláselhárítás XX.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás árak csatornaszellőztetés Lefolyótisztítás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelés mosogatógép duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás bontás nélkül csőtörés duguláselhárítás VIII.kerület mosogató lefolyó tisztítása wc duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás II.kerület mosogató duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó lejtése lefolyó tisztítása házilag dugulás Budapest duguláselhárítás I.kerület búraszifon csőtisztító spirál lefolyó dugulás elhárítása duguláselhárítás XXII.kerület csatornaszag padlóösszefolyó csatornakamerázás duguláselhárítás XVIII.kerület társasház lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó duguláselhárítás 6.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás fix áron
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés