dugulás a wc ben

Nem probléma a dugulás a wc-ben sem

dugulás a wc ben

Wc dugulás? Semmi probléma!

Nem tudja lehúzni a wc-t? Kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában és már a fürdőszobából? Nem segítenek a vegyszerek és már a pumpa sem? Itt az ideje egy alapos duguláselhárításnak! Hívjon szakembert a wc-hez, akár már most! 06 20 9 420 586

Talán, ha sorrendet kellene felállítani, hogy melyik dugulást utálják az emberek a legjobban, akkor elég nagy valószínűséggel a dugulás a wc-ben lenne a nyertes. Sajnos ennek nem örül senki. A humort félretéve tényleg az egyik legkellemetlenebb probléma, ha eldugul a wc, hiszen egy konyhai lefolyó eldugulásához viszonyítva ez nem csak kellemetlen a használatban, de kíméletlenül előnytelen szagokat áraszt a helyiségben és az egész lakásban is, esztétikailag is rettenetesen csúnya, és ekkor még nem is beszéltünk arról, hogy egészségügyileg is nagyon veszélyes egy eldugult wc.

Az eldugult wc problémáját mindig azzal kell kezdeni, hogy az mitől dugult el, sokan ugyanis nem tudják megmondani, hogy miért is következhetett be náluk a baj, és nagyon sokan meglepődnek, amikor elmondják nekik a szakemberek, hogy mikkel okozhatnak dugulást a wc-ben. Ha már tudjuk, hogy mitől alakul ki a dugulás a wc-ben, akkor jobban odafigyelhetünk erre, a jövőben akár el is kerülhetjük ezt.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy a toalettet semmiképpen nem szabad szemetesként vagy konyhamalacként használni, nem önthetjük a wc-be az ételmaradékot, és nem szabad oda dobni a nedves zsebkendőt, de még a legkisebb vattacsomót sem. Gondoljunk csak bele, ha kis vattacsomót dobunk a csészébe, gondolván, hogy az picike, úgyis lefolyik, mi történik, ha ezt naponta megtesszük? A kis vattacsomók úgy gyarapodnak valahol a csőben, mintha aprópénzt tennénk félre, és úgy gazdagodnánk meg: minden nap csak 100 forintot teszünk a perselybe, a perselybe egy hónap után nem fér semmi, mert tele lesz. A vattacsomók is ugyanígy felgyülemlenek és dugulást okoznak.

A dugulás a wc-ben azonban nem csak idegen tárgyaktól alakulhat ki, sokszor ugyanis a túl sok wc papír használat okozza a kellemetlen meglepetést. A túl sok wc papírral is megeshet, hogy nem folyik át teljesen a csövön, valahol megakad, majd szépen ott gyűlik tovább. Ez is a használók problémája, tehát érdemes erre is gondolni.

Néha a probléma a beszerelésnél kezdődik, hiszen az is megtörténhet, hogy a vízvezeték szerelő nem jó csövet választ, nem jó méretet, vagy éppen az illesztés nem jó, akkor is könnyedén kialakulhat a dugulás a wc-ben. Fontos arra is figyelni, hogy ne legyen túlfolyás a wc-ben, mert ha hamar vízkövessé válik a lefolyó, akkor szintén könnyebben megakad a papír, okozva ezzel nagyobb dugulást.
Ha eldugul a wc, akkor próbálja meg először egy pumpával megszüntetni a dugulást, ha ez nem sikerül, akkor azonban fontos hamar szerelőt hívni, hiszen egy eldugult wc rengeteg baktériumot rejt, amelyek betegségeket terjesztenek.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

wc lefolyó dugulás eldugult padlóösszefolyó csatorna tisztítás szennyvízcsatorna vízvezeték szerelés duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás I.kerület wc csésze Lefolyótisztítás házilag csatornaszag lefolyó tisztítása házilag mosogató dugulás házilag Lefolyótisztító vízvezeték szerelő lefolyótisztítók Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás elhárítás olcsó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag padló lefolyó dugulás csatornaszellőztetés lefolyó dugulás elhárítása csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás V.kerület szennyvíz bekötés nedves törlőkendő mosdó duguláselhárítás Budapesten lefolyó lejtése mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás olcsón Budapest wc duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület csőtisztító spirál lefolyó dugulás okai duguláselhárítás 7.kerület csatornatisztítás házilag olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztító szer Wc dugulás megszüntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna csőtörés duguláselhárítás X.kerület vízvezeték csőtörés dugulás Budapest búraszifon padlószifon eldugult mosdó duguláselhárítása bűzelzáró duguláselhárítás ár csatornaszag megszüntetése mosogató dugulás szennyvíz bekötése mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XI.kerület lefolyó duguláselhárítás lefolyó dugulás wc dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult WC esővíz duguláselhárítás Csepel eldugult mosdó Dugulás elhárítás mosdó dugulása duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XXII.kerület társasház duguláselhárítás 10. ker mosdó dugulása ellen mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás bontás nélkül dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató lefolyó tisztítása mosogatógép duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás IV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás házilag dugulások csatornakamerázás Árak szennyvízhálózat kellemetlen szagok duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XVII.kerület padlóösszefolyó lefolyó tisztítás lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás fix áron mosdó duguláselhárítás házilag csatorna dugulás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárító lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás VII.kerület dugulás wc Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztítás csatornatisztítás mosogató lefolyó duguláselhárítás XII.kerület mosogató lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon akciós duguláselhárítás tisztító idom duguláselhárítás XVI.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató duguláselhárítás VIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés