dugulás a wc ben

Nem probléma a dugulás a wc-ben sem

dugulás a wc ben

Wc dugulás? Semmi probléma!

Nem tudja lehúzni a wc-t? Kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában és már a fürdőszobából? Nem segítenek a vegyszerek és már a pumpa sem? Itt az ideje egy alapos duguláselhárításnak! Hívjon szakembert a wc-hez, akár már most! 06 20 9 420 586

Talán, ha sorrendet kellene felállítani, hogy melyik dugulást utálják az emberek a legjobban, akkor elég nagy valószínűséggel a dugulás a wc-ben lenne a nyertes. Sajnos ennek nem örül senki. A humort félretéve tényleg az egyik legkellemetlenebb probléma, ha eldugul a wc, hiszen egy konyhai lefolyó eldugulásához viszonyítva ez nem csak kellemetlen a használatban, de kíméletlenül előnytelen szagokat áraszt a helyiségben és az egész lakásban is, esztétikailag is rettenetesen csúnya, és ekkor még nem is beszéltünk arról, hogy egészségügyileg is nagyon veszélyes egy eldugult wc.

Az eldugult wc problémáját mindig azzal kell kezdeni, hogy az mitől dugult el, sokan ugyanis nem tudják megmondani, hogy miért is következhetett be náluk a baj, és nagyon sokan meglepődnek, amikor elmondják nekik a szakemberek, hogy mikkel okozhatnak dugulást a wc-ben. Ha már tudjuk, hogy mitől alakul ki a dugulás a wc-ben, akkor jobban odafigyelhetünk erre, a jövőben akár el is kerülhetjük ezt.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy a toalettet semmiképpen nem szabad szemetesként vagy konyhamalacként használni, nem önthetjük a wc-be az ételmaradékot, és nem szabad oda dobni a nedves zsebkendőt, de még a legkisebb vattacsomót sem. Gondoljunk csak bele, ha kis vattacsomót dobunk a csészébe, gondolván, hogy az picike, úgyis lefolyik, mi történik, ha ezt naponta megtesszük? A kis vattacsomók úgy gyarapodnak valahol a csőben, mintha aprópénzt tennénk félre, és úgy gazdagodnánk meg: minden nap csak 100 forintot teszünk a perselybe, a perselybe egy hónap után nem fér semmi, mert tele lesz. A vattacsomók is ugyanígy felgyülemlenek és dugulást okoznak.

A dugulás a wc-ben azonban nem csak idegen tárgyaktól alakulhat ki, sokszor ugyanis a túl sok wc papír használat okozza a kellemetlen meglepetést. A túl sok wc papírral is megeshet, hogy nem folyik át teljesen a csövön, valahol megakad, majd szépen ott gyűlik tovább. Ez is a használók problémája, tehát érdemes erre is gondolni.

Néha a probléma a beszerelésnél kezdődik, hiszen az is megtörténhet, hogy a vízvezeték szerelő nem jó csövet választ, nem jó méretet, vagy éppen az illesztés nem jó, akkor is könnyedén kialakulhat a dugulás a wc-ben. Fontos arra is figyelni, hogy ne legyen túlfolyás a wc-ben, mert ha hamar vízkövessé válik a lefolyó, akkor szintén könnyebben megakad a papír, okozva ezzel nagyobb dugulást.
Ha eldugul a wc, akkor próbálja meg először egy pumpával megszüntetni a dugulást, ha ez nem sikerül, akkor azonban fontos hamar szerelőt hívni, hiszen egy eldugult wc rengeteg baktériumot rejt, amelyek betegségeket terjesztenek.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás XVII.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás IX.kerület bűzelzáró lefolyó dugulás Eldugult WC duguláselhárítás árak lefolyó duguláselhárítás csatornatisztítás házilag duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XVI.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csatornaszellőztetés nedves törlőkendő búraszifon lefolyótisztítók dugulás Budapest mosogató lefolyó tisztítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése kellemetlen szagok duguláselhárítás XII.kerület lefolyótisztítás otthon csatornaszag olcsó csatornatisztítás csatorna tisztítás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás fix áron wc duguláselhárítás házilag csőtisztító spirál Budapest Lefolyótisztítás lefolyó tisztítása házilag Eldugult WC duguláselhárítása mosogató lefolyó wc dugulás olcsó duguláselhárítás mosogatógép eldugult padlóösszefolyó szennyvízhálózat duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület szennyvízcsatorna Lefolyótisztító szer Lefolyótisztítás Budapest vízvezeték szerelő mosogató dugulás házilag duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XX.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárító wc lefolyó dugulás padlóösszefolyó szennyvíz bekötés duguláselhárítás IV.kerület esővíz vízvezeték szerelés mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás Budapesten tisztító idom duguláselhárítás XXIII.kerület padlószifon csatornakamerázás duguláselhárítás VII.kerület wc duguláselhárítás eldugult mosdó lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VI.kerület dugulás társasház akciós duguláselhárítás Lefolyótisztító lefolyó lejtése duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás Csepel csatorna csőtörés duguláselhárítás X.kerület mosogató duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XXII.kerület csőtörés dugulás elhárítás Budapest mosogató duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás mosogató lefolyó dugulás szennyvíz bekötése Lefolyótisztítás házilag Wc dugulás megszüntetése Dugulás elhárítás dugulások mosdó duguláselhárítás házilag mosogató dugulás padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás bontás nélkül mosdó wc csésze dugulás wc Eldugult mosogató duguláselhárítása mosdó dugulása duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület Duguláselhárítás Budapest dugulás elhárítása duguláselhárítás 7.kerület Árak dugulás megszüntetése csatorna dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás ár csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás azonnal lefolyó eldugult mosogató szifon csatornaszag megszüntetése vízvezeték mosdó dugulása ellen
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés