Mosdó lefolyó dugulása, mosdó szifon dugulás elhárítás

Mosdó lefolyó dugulása

Mosdó lefolyó dugulása, mosdó szifon dugulás elhárítás

Mosdó szifon és mosdó lefolyócső tisztítása

Amikor kialakításra kerülnek a vizes blokkok egy ingatlan építkezése során, nagyon fontos, hogy minden lefolyó rendszert úgy alakítsunk ki, hogy minél kisebb lehetőség legyen a dugulás kialakulására. Azokban az esetekben, amikor nem megfelelő egy vízvezeték rendszer lejtése, vagy a lefolyó víz útja nincs teljes egészében biztosítva, például túl szűk a járat, akkor sokszor találkozhatunk azzal a problémával, hogy bizonyos időközönként dugulás alakul ki.

Ezért sok bosszúságtól megkímélnének minket választott vízvezeték szerelőink ha a mosdó lefolyó csöveket megfelelő méretezés alapján kiviteleznék és már a kiépítés alkalmával figyelembe vennék, hogy idővel a lerakódások miatt előbb utóbb a csatornacsövek tisztítása, duguláselhárítása szükséges.

Mosdó dugulás megszüntetése 06 20 9420 586

A mosdó dugulás is ezek közé a merőben kellemetlen problémák közé tartozik. A fürdő szobában rendszeresen bekerülnek a különféle idegen anyagok a lefolyóba, mint például hajszálak, vagy különféle krémek, melyek előszeretettel dugítják el a lefolyó rendszert. Sok esetben a mosdó szifon dugulása okoz némi kellemetlenséget, amelyet akár házilag is orvosolhatunk. Ilyenkor nincs más teendőnk, mint szétszedni a szifont, majd megfelelő alapossággal kitakarítani. A mosdó lefolyó tisztítását érdemes rendszeresen elvégezni, még akkor is, ha nem észlelünk különösebb problémát. A megelőzés nagyon fontos, hiszen ezzel nem csak feltérképezzük a jelenlegi állapotokat, de a kisebb javításokat, tisztításokat is elvégezhetjük, melyeknek köszönhetően valószínűleg komolyabb lefolyó dugulás nem fog kialakulni. Amennyiben nem mi magunk építjük ki a rendszert, hanem mondjuk egy olyan ingatlant vásárolunk, amelynek előttünk már volt tulaja, sajnos sokszor ütközhetünk dugulásos problémákba.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Eldugult mosdó duguláselhárítása

Ha a mosdó lefolyó cső dugulást tapasztalunk, érdemes minden esetben szakembert hívni, hiszen a tudatlanságunk akár nagyobb problémát is okozhat, mint a hozzáértő kéz által történt javítás. A szakemberek viszonylag rövid időn belül orvosolni tudják a problémákat, hiszen megfelelő szerszámokkal és szakértelemmel rendelkeznek ezen a területen. Érdemes tehát odafigyelni a lefolyókra, valamint időben szakértő segítséget hívni, hiszen ebben az esetben hosszú távon akár igen nagy összegeket is megspórolhatunk. Arról már nem is beszélve, hogy így a kellemetlenségeket is elkerülhetjük.

Eldugult mosdó lefolyó duguláselhárítása, dugulás megszüntetése Budapest 06-20-9-420-586

Címkék

nedves törlőkendő wc dugulás duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás elhárítás mosogató dugulás házilag csatornaszag megszüntetése kellemetlen szagok Lefolyótisztító lefolyó Wc dugulás megszüntetése Lefolyótisztítás wc duguláselhárítás mosdó dugulása ellen wc csésze eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XI.kerület wc lefolyó dugulás Budapest mosdó dugulása Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XXI.kerület Árak duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás IV.kerület csőtisztító spirál lefolyó dugulás megszűntetése csatorna tisztítás padlószifon duguláselhárítás fix áron szennyvízhálózat duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület dugulás wc lefolyó tisztítás duguláselhárítás VIII.kerület tisztító idom vízvezeték szerelés duguláselhárítás I.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás 10. ker mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XX.kerület Eldugult WC duguláselhárítása csatorna csőtörés padlóösszefolyó lefolyó dugulás okai mosogató dugulás lefolyó lejtése mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás árak eldugult mosogató csatornatisztítás házilag duguláselhárítás Csepel eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás 6.kerület bűzelzáró duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás Dugulás elhárítás csatornaszag duguláselhárítás XIX.kerület mosogatógép dugulás elhárítás Budapest olcsó duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítás Budapesten mosogató lefolyó dugulás lefolyó duguláselhárítás akciós duguláselhárítás dugulás megszüntetése duguláselhárítás ár vízvezeték társasház Lefolyótisztítás Budapest mosogató lefolyó Duguláselhárítás Budapest lefolyótisztítás otthon szennyvíz bekötése duguláselhárítás házilag mosdó mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület wc duguláselhárítás házilag dugulások mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VII.kerület dugulás búraszifon duguláselhárítás falbontás nélkül vízvezeték szerelő eldugult mosdó duguláselhárítás XVIII.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás XXIII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás olcsón olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás II.kerület dugulás elhárítása csatorna dugulás csatornaszellőztetés dugulás Budapest lefolyótisztítók csőtörés esővíz wc lefolyó dugulás megszüntetése szennyvíz bekötés duguláselhárítás V.kerület mosdó lefolyó dugulás padló lefolyó dugulás lefolyó tisztítása házilag mosogató csatorna dugulás elhárítás szennyvízcsatorna lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés