Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult illemhelyekről

Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult WC-kről

Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC tisztítása. A ráfordított megfelelő odafigyelés ellenére is lehetnek illemhelybeli problémáink, bekövetkezhet a rettegett dugulás. A WC pumpa jó szolgálatot tehet szorult helyzetünkben, s a kisebb elzáródások esetén hatékony megoldást kínál, ám vannak szituációk, amikor a pumpa nyújtotta vákuum kevésnek bizonyul, és a dugulás nem hárul el. A dugulás elhárító mester riasztása indokolt ilyen esetekben. Lényeges a szakember teljes körű tájékoztatása, még akkor is, hogyha a problémát esetleg mi okoztuk azzal, hogy az illemhelybe olyan oda nem illő anyagok kerültek, amik aztán az eltömődést okozták.

A toalettbe ugyanis oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt ételmaradékot, és egyéb háztartási hulladékot tilos lehúzni! A baj bekövetkeztét jól jelzi, hogyha a WC lehúzásakor a víz nem lefelé, hanem felfelé igyekszik. Ez az a pont, ahol szakember segítségére van szükség, aki el tudja hárítani a kellemetlen problémát.

Vannak ingatlanok, ahol a dugulás gyakoribb jelenség, ez a WC felszereltségének köszönhető. Vagy víztakarékos tartállyal, vagy tartály nélküli nyomógombos, golyós öblítő szeleppel van ellátva. Természetes, hogy a takarékosság a mai világban elsődleges szempont, ám ezt nem az illemhely tervezésénél kell, mint prioritást a szem előtt tartani. Az ok egyszerű. A kevés öblítővíznek hála ugyanis a WC tartalma épp-hogy eltűnik, ám arra már abszolút nem elegendő a vízhozam, hogy átöblítse a csatorna vezetéket. Ez annyit jelent, hogy idővel lassan elkezdődik a lerakódás, a víz visszatorlódás, és végül a rendszer eldugul.

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy mennyire lényeges, hogy a WC-be oda nem illő idegen tárgy ne kerüljön. A toalett papíron kívül a többi papírzsebkendő, törlőkendő, és tisztasági betét alkalmatlanok arra, hogy a WC-n lehúzzuk őket, hiszen anyaguk nem bomlik szét a csatornahálózatban, ráadásul nagyobb tömegüknél fogva könnyedén lerakódhatnak. Meglepő adat, de egy nem rég készített statisztika szerint a dugulások listáján a képzeletbeli dobogó második helyét foglalja el az illemhellyel kapcsolatos nehézség. Pedig a lefolyó ritkán dugul el önmagától, többnyire valamilyen figyelmetlenség okozza a bajt.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás fix áron dugulás megszüntetése esővíz duguláselhárítás 7.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás 6.kerület mosdó padlóösszefolyó duguláselhárítás tisztító idom lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVIII.kerület wc csésze kellemetlen szagok duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték wc lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosdó lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület csatorna tisztítás csatornaszag szennyvízhálózat duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztító szer dugulás csatornakamerázás Wc dugulás megszüntetése eldugult mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárító akciós duguláselhárítás dugulás elhárítása duguláselhárítás árak dugulás wc Eldugult WC lefolyó dugulás olcsó duguláselhárítás csatorna csőtörés duguláselhárítás ár mosogató lefolyó tisztítása csatornaszellőztetés Lefolyótisztítás mosogató lefolyó duguláselhárítás 10. ker dugulás Budapest mosogatógép padló lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület mosdó duguláselhárítás házilag csatornatisztítás wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató dugulás vízvezeték szerelés búraszifon lefolyó duguláselhárítás XIX.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás Csepel padlószifon Dugulás elhárítás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás V.kerület csőtisztító spirál eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó dugulása ellen lefolyó lejtése Árak duguláselhárítás I.kerület mosdó dugulása olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás IX.kerület társasház wc dugulás dugulások eldugult mosogató szennyvíz bekötése duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás azonnal vízvezeték szerelő Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztító duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül bűzelzáró dugulás elhárítás Budapest csatorna dugulás nedves törlőkendő eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás okai wc duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás X.kerület mosogató duguláselhárítás házilag eldugult padlóösszefolyó szennyvízcsatorna csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás bontás nélkül csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás olcsón mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítás mosogató duguláselhárítás XII.kerület szennyvíz bekötés mosogató dugulás házilag Budapest csőtörés lefolyótisztítók lefolyó dugulás elhárítás Lefolyótisztítás Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés