Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult illemhelyekről

Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult WC-kről

Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC tisztítása. A ráfordított megfelelő odafigyelés ellenére is lehetnek illemhelybeli problémáink, bekövetkezhet a rettegett dugulás. A WC pumpa jó szolgálatot tehet szorult helyzetünkben, s a kisebb elzáródások esetén hatékony megoldást kínál, ám vannak szituációk, amikor a pumpa nyújtotta vákuum kevésnek bizonyul, és a dugulás nem hárul el. A dugulás elhárító mester riasztása indokolt ilyen esetekben. Lényeges a szakember teljes körű tájékoztatása, még akkor is, hogyha a problémát esetleg mi okoztuk azzal, hogy az illemhelybe olyan oda nem illő anyagok kerültek, amik aztán az eltömődést okozták.

A toalettbe ugyanis oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt ételmaradékot, és egyéb háztartási hulladékot tilos lehúzni! A baj bekövetkeztét jól jelzi, hogyha a WC lehúzásakor a víz nem lefelé, hanem felfelé igyekszik. Ez az a pont, ahol szakember segítségére van szükség, aki el tudja hárítani a kellemetlen problémát.

Vannak ingatlanok, ahol a dugulás gyakoribb jelenség, ez a WC felszereltségének köszönhető. Vagy víztakarékos tartállyal, vagy tartály nélküli nyomógombos, golyós öblítő szeleppel van ellátva. Természetes, hogy a takarékosság a mai világban elsődleges szempont, ám ezt nem az illemhely tervezésénél kell, mint prioritást a szem előtt tartani. Az ok egyszerű. A kevés öblítővíznek hála ugyanis a WC tartalma épp-hogy eltűnik, ám arra már abszolút nem elegendő a vízhozam, hogy átöblítse a csatorna vezetéket. Ez annyit jelent, hogy idővel lassan elkezdődik a lerakódás, a víz visszatorlódás, és végül a rendszer eldugul.

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy mennyire lényeges, hogy a WC-be oda nem illő idegen tárgy ne kerüljön. A toalett papíron kívül a többi papírzsebkendő, törlőkendő, és tisztasági betét alkalmatlanok arra, hogy a WC-n lehúzzuk őket, hiszen anyaguk nem bomlik szét a csatornahálózatban, ráadásul nagyobb tömegüknél fogva könnyedén lerakódhatnak. Meglepő adat, de egy nem rég készített statisztika szerint a dugulások listáján a képzeletbeli dobogó második helyét foglalja el az illemhellyel kapcsolatos nehézség. Pedig a lefolyó ritkán dugul el önmagától, többnyire valamilyen figyelmetlenség okozza a bajt.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás Csepel csatorna tisztítás olcsó duguláselhárítás kellemetlen szagok eldugult mosdó vízvezeték szerelés lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VI.kerület bűzelzáró mosogató dugulás duguláselhárítás 10. ker Lefolyótisztító lefolyó dugulás duguláselhárítás XI.kerület csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület tisztító idom duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XXIII.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás lefolyótisztítók duguláselhárítás V.kerület vízvezeték szerelő csőtisztító spirál mosdó dugulása ellen Dugulás elhárítás dugulás wc mosogató duguláselhárítás házilag dugulások duguláselhárítás VIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest Árak dugulás megszüntetése dugulás Budapest duguláselhárító csőtörés mosogató duguláselhárítás lefolyótisztítás otthon mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszag megszüntetése Eldugult WC duguláselhárítás azonnal vízvezeték duguláselhárítás VII.kerület mosdó akciós duguláselhárítás padlószifon csatornaszag csatornatisztítás mosdó lefolyó dugulás csatornaszellőztetés mosogató lefolyó szennyvíz bekötése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIII.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás házilag dugulás búraszifon duguláselhárítás 6.kerület wc dugulás csatorna dugulás szennyvízhálózat nedves törlőkendő Lefolyótisztítás duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XIX.kerület mosdó dugulása wc duguláselhárítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötés padló lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulás elhárítása duguláselhárítás II.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás esővíz mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XXI.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás árak Wc dugulás megszüntetése társasház szennyvízcsatorna mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató wc duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás X.kerület csatornatisztítás házilag csatorna csőtörés duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás ár mosogató lefolyó tisztítása wc lefolyó dugulás Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül csatornakamerázás mosogatógép mosogató lefolyó dugulás lefolyó tisztítás wc csésze duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás Budapesten dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XV.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyó duguláselhárítás olcsón padlóösszefolyó
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés