Lefolyótisztító tippek otthonra

A legolcsóbb lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek

A házi lefolyótisztítás, illetve duguláselhárítás hatékonysága sok háztartásbelit foglalkoztató kérdés, hiszen mindnyájan jól ismerjük az érzést, mikor otthonunkban váratlanul eldugul az egyik lefolyó és nekünk sürgősen meg kell oldanunk a problémát. Természetesen mindannyian megpróbáljuk felvenni a harcot a kisebb nagyobb dugulásokkal, ha kell vegyszerekkel vagy bolti lefolyótisztítókkal, ha kell otthoni lefolyótisztító tippekkel, praktikákkal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a bolti, toxikus duguláselhárító folyadékok nem csak drágák, de többnyire hatástalanok is, ráadásul rendszeres használatuk miatt sokkal hamarabb öregednek el a lefolyócsövek. Érdemes tehát megpróbálkozni inkább a generációk óta jól bevált otthoni duguláselhárító módszerekkel.

Hívjon minket bizalommalDuguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosogató dugulás ellen

A konyhai mosogató eldugulása rendkívül kellemetlen és szinte a leggyakrabban előforduló dugulás mind közül. A mosogató dugulására javasolt leghatásosabb otthoni lefolyótisztító eszköz a szódabikarbóna-ecet kombináció. Ez a két, minden háztartásban megtalálható konyhai szer csodákra képes, ha dugulásról van szó. Használatukhoz még forró víz sem szükséges, ami pozitív, hiszen a forrásban lévő víz roncsolhatja a lefolyócsövek belső felszínét. Használatuk: Tölcsér segítségével szórjunk a lefolyócsőbe 2-3 evőkanál szódabikarbónát, majd öntsünk utána egy nagy pohár ecetet! A szódabikarbóna ekkor habzani kezd és az ecet által létrejött savak lemarják a lefolyó belsejében lerakódott szennyeződéseket. Miután a habzás elmúlik, öntsünk rá meleg, de semmiképp sem forró vizet, majd hagyjuk állni 2 órát! Miután letelt az idő, öblítsük át még egyszer a rendszert meleg vízzel, és kész is a művelet!

Hatékony lefolyótisztító tipp WC dugulás ellen

Amennyiben WC dugulással állunk szemben, a leghatásosabb otthoni praktika a pezsgőtabletta. Teljesen mindegy, hogy milyen tablettát használunk, a lényeg az, hogy ellenőrizzük a termék lejárati dátumát, hiszen a tablettának pezsegnie kell ahhoz, hogy a lefolyótisztítás hatékony legyen. Használata: Dobjunk két pezsgőtablettát a WC csészébe, majd várjunk 15-20 percet! Az idő letelte után WC pumpa segítségével már könnyedén megszüntethetjük a dugulást.

Eldugult a mosdó? Itt a megoldás!

Az egyik leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosdó dugulás ellen a trisó. A trisó megszüntetheti a mosdó lefolyócsövében lévő vastag szappanlerakódásokat, illetve hajcsomókat. A trisót megelőzésképpen is használhatjuk. Ha havonta egyszer alkalmazzuk, megelőzi a csövek idő előtti elöregedését és tisztán tartja azokat. Használata: Öntsünk 20 dkg-ot a lefolyóba, majd hagyjuk állni egy éjszakát! Másnapra a lerakódások feloldódnak, így már csak arra van szükség, hogy meleg vízzel egyszer átmossuk a lefolyórendszert.

Amennyiben a házi praktikák nem segítenek hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

Címkék

társasház szennyvízhálózat csatornaszellőztetés duguláselhárítás IX.kerület csőtisztító spirál duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás megszüntetése lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVI.kerület eldugult padlóösszefolyó nedves törlőkendő Eldugult WC duguláselhárítása padlóösszefolyó lefolyó dugulás elhárítás padlószifon wc duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás ár duguláselhárítás XXII.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül Lefolyótisztítás házilag wc lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás csatorna dugulás lefolyó dugulás okai akciós duguláselhárítás vízvezeték duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XV.kerület kellemetlen szagok eldugult mosogató szifon mosogató dugulás házilag mosogató lefolyó dugulás wc Dugulás elhárítás szennyvíz bekötése mosogató duguláselhárítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás duguláselhárítás III.kerület csatornatisztítás házilag csatorna tisztítás duguláselhárítás XIX.kerület Lefolyótisztító szer mosogató dugulás elhárítás Budapest búraszifon duguláselhárítás olcsón lefolyó lejtése lefolyó duguláselhárítás mosdó dugulása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc csésze lefolyó tisztítás duguláselhárítás Csepel bűzelzáró duguláselhárítás I.kerület wc dugulás dugulások csőtörés csatornaszag megszüntetése csatornatisztítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás árak lefolyó tisztítása házilag csatornaszag duguláselhárítás XXI.kerület mosogató lefolyó tisztítása padló lefolyó dugulás duguláselhárítás 10. ker Duguláselhárítás Budapest eldugult mosdó eldugult mosogató duguláselhárítás fix áron olcsó csatornatisztítás olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása Lefolyótisztító mosdó duguláselhárítás 7.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület Eldugult WC duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XX.kerület mosdó dugulása ellen Árak duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XVII.kerület mosogatógép duguláselhárító lefolyó mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület dugulás elhárítása lefolyótisztítás otthon wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulás Budapest esővíz duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás VII.kerület lefolyótisztítók mosdó duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás Wc dugulás megszüntetése Lefolyótisztítás Budapest mosogató dugulás tisztító idom mosdó lefolyó dugulás szennyvíz bekötés duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Budapesten vízvezeték szerelő vízvezeték szerelés Budapest duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás X.kerület csatorna csőtörés csatornakamerázás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés