Lefolyótisztító tippek otthonra

A legolcsóbb lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek

A házi lefolyótisztítás, illetve duguláselhárítás hatékonysága sok háztartásbelit foglalkoztató kérdés, hiszen mindnyájan jól ismerjük az érzést, mikor otthonunkban váratlanul eldugul az egyik lefolyó és nekünk sürgősen meg kell oldanunk a problémát. Természetesen mindannyian megpróbáljuk felvenni a harcot a kisebb nagyobb dugulásokkal, ha kell vegyszerekkel vagy bolti lefolyótisztítókkal, ha kell otthoni lefolyótisztító tippekkel, praktikákkal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a bolti, toxikus duguláselhárító folyadékok nem csak drágák, de többnyire hatástalanok is, ráadásul rendszeres használatuk miatt sokkal hamarabb öregednek el a lefolyócsövek. Érdemes tehát megpróbálkozni inkább a generációk óta jól bevált otthoni duguláselhárító módszerekkel.

Hívjon minket bizalommalDuguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosogató dugulás ellen

A konyhai mosogató eldugulása rendkívül kellemetlen és szinte a leggyakrabban előforduló dugulás mind közül. A mosogató dugulására javasolt leghatásosabb otthoni lefolyótisztító eszköz a szódabikarbóna-ecet kombináció. Ez a két, minden háztartásban megtalálható konyhai szer csodákra képes, ha dugulásról van szó. Használatukhoz még forró víz sem szükséges, ami pozitív, hiszen a forrásban lévő víz roncsolhatja a lefolyócsövek belső felszínét. Használatuk: Tölcsér segítségével szórjunk a lefolyócsőbe 2-3 evőkanál szódabikarbónát, majd öntsünk utána egy nagy pohár ecetet! A szódabikarbóna ekkor habzani kezd és az ecet által létrejött savak lemarják a lefolyó belsejében lerakódott szennyeződéseket. Miután a habzás elmúlik, öntsünk rá meleg, de semmiképp sem forró vizet, majd hagyjuk állni 2 órát! Miután letelt az idő, öblítsük át még egyszer a rendszert meleg vízzel, és kész is a művelet!

Hatékony lefolyótisztító tipp WC dugulás ellen

Amennyiben WC dugulással állunk szemben, a leghatásosabb otthoni praktika a pezsgőtabletta. Teljesen mindegy, hogy milyen tablettát használunk, a lényeg az, hogy ellenőrizzük a termék lejárati dátumát, hiszen a tablettának pezsegnie kell ahhoz, hogy a lefolyótisztítás hatékony legyen. Használata: Dobjunk két pezsgőtablettát a WC csészébe, majd várjunk 15-20 percet! Az idő letelte után WC pumpa segítségével már könnyedén megszüntethetjük a dugulást.

Eldugult a mosdó? Itt a megoldás!

Az egyik leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosdó dugulás ellen a trisó. A trisó megszüntetheti a mosdó lefolyócsövében lévő vastag szappanlerakódásokat, illetve hajcsomókat. A trisót megelőzésképpen is használhatjuk. Ha havonta egyszer alkalmazzuk, megelőzi a csövek idő előtti elöregedését és tisztán tartja azokat. Használata: Öntsünk 20 dkg-ot a lefolyóba, majd hagyjuk állni egy éjszakát! Másnapra a lerakódások feloldódnak, így már csak arra van szükség, hogy meleg vízzel egyszer átmossuk a lefolyórendszert.

Amennyiben a házi praktikák nem segítenek hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

Címkék

szennyvíz bekötése lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó dugulás nedves törlőkendő vízvezeték duguláselhárítás VIII.kerület Árak duguláselhárító Budapest csatorna tisztítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XVII.kerület wc csésze lefolyótisztítók csatorna dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése szennyvízhálózat duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XI.kerület mosdó lefolyó dugulás dugulás megszüntetése vízvezeték szerelés duguláselhárítás XX.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése csatorna csőtörés duguláselhárítás XVI.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás XIX.kerület csőtisztító spirál duguláselhárítás I.kerület dugulás wc dugulás elhárítása akciós duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület csatorna dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítása csatornaszag Lefolyótisztító szer csőtörés mosogatógép duguláselhárítás ár duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyó dugulás okai dugulás elhárítás Budapest lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag duguláselhárítás V.kerület esővíz duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás VII.kerület dugulás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület Wc dugulás megszüntetése csatornakamerázás mosogató lefolyó lefolyó tisztítás wc lefolyó dugulás wc dugulás csatornaszag megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása szennyvíz bekötés wc duguláselhárítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás mosogató dugulás Lefolyótisztítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása vízvezeték szerelő Eldugult mosogató duguláselhárítása szennyvízcsatorna Duguláselhárítás Budapest mosdó dugulás Budapest duguláselhárítás IV.kerület csatornatisztítás házilag Eldugult WC csatornatisztítás eldugult padlóösszefolyó mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás 10. ker dugulások wc duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító duguláselhárítás II.kerület lefolyó lejtése mosdó dugulása ellen eldugult mosogató szifon mosogató duguláselhárítás árak bűzelzáró kellemetlen szagok duguláselhárítás XV.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás Csepel lefolyó eldugult mosdó lefolyó duguláselhárítás eldugult mosogató duguláselhárítás 6.kerület tisztító idom duguláselhárítás olcsón olcsó csatornatisztítás lefolyótisztítás otthon padlószifon Dugulás elhárítás duguláselhárítás 7.kerület búraszifon duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás Lefolyótisztítás Budapest társasház duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás IX.kerület padló lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés