lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztítás otthon – praktikák

lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztító praktikák otthonra

Ha nem tud hogyan megszabadulni a kellemetlen szagoktól a fürdőszobában, ha már elege van abból, hogy a mosogatás órákig tart, mert nem folyik le rendesen a víz, ha kikészült attól, hogy a tusoláskor állandóan pocskolnia kell a le nem folyó vízben, akkor itt az ideje, hogy tegyen ez ellen. 

Duguláselhárító Mester az év bármely napján: 06 20 9 420 586

A lefolyótisztítás otthon is könnyedén elvégezhető, de akár hívhat hozzá szakembert is. Nézzük, hogy milyen helyzetekben és hogyan lehet megoldani otthon is a lefolyótisztítást, és mikor van már szükség mesterre és a kiváló eszközeire.

A konyhai és a fürdőszobai lefolyók sokszor dugulnak el, de ezek talán nem okoznak olyan nagy problémákat a háziasszonyoknak, mint például a WC eldugulása, vagy amikor a csőrendszerben valahol alakul ki ez a kellemetlenség. Sokszor, amikor a WC dugul el, akkor csak a pumpa az, ami segíthet, ám ha az sem képes megoldani a problémát, akkor tényleg a mesterre hárul a feladat. A kültéri dugulást jobb ha nem is próbáljuk magunk megjavítani, főleg ha nem vagyunk duguláselhárító mesterek, azt jobb a szakemberre bízni, még mielőtt laikusként valami komolyabb kárt hagyunk a rendszerben. Más a helyzet azonban a konyhai és a fürdőszobai lefolyókkal.

A lefolyótisztítás otthon könnyedén elvégezhető a konyhai és a fürdőszobai lefolyók esetében. A konyhában általában valamilyen ételmaradék, esetleg a mosogatószer és a zsíroldószer okozhat dugulást. Sokan nem tudják, hogy a túl sok mosogatószer nem éppen kedvező a lefolyóknak, és akár attól is képesek eldugulni, főleg akkor, ha hideg vízzel mosogatunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konyhai kis bojlerek mellett, amelyek nem tudnak a folyó mosogatás teljes idejére meleg vizet biztosítani, többször alakul ki dugulás. Talán azt nem kell magyarázni, hogy hogyan előzhető ez meg.

A fürdőszobai lefolyódugulás is akkor alakul ki, amikor idegen dolgok kerülnek a lefolyóba, például haj, szőrszálak, esetleg papírdarabkák, de hasonlóan a mosogatószerhez, itt a sampon és a kencék okozzák a legnagyobb bajt, amelyek nem oldódnak fel teljesen a vízben és úgy kerülnek a csőbe.

A lefolyótisztítás otthon, házi praktikákkal a legegyszerűbb. Először is ki kell próbálni, hogy hogyan működik a lefolyónk, ha például havonta átöblítjük egy kis szódabikarbónás ecetes vízzel. Ezt akkor is érdemes elvégezni, ha nincs dugulás, ekkor ugyanis csak átmossuk vele a lefolyót, ahonnan a kisebb dugulások eltűnnek így, nem okozva nagyobbat. Ha már kialakult a dugulás, akkor érdemes kissé erősebb szert keverni, és azzal végezni a lefolyótisztítás otthon műveletét. Akkor, amikor ez sem segít, akkor a következő lépés a bolti vegytisztító szer lehet, ha azonban ez se oldja fel a szennyeződést és lerakódást, akkor bizony máshol kell keresni a problémát, ami már a szakember feladata lesz.

A lefolyótisztítás otthon egyszerű, de ha nem sikerül, akkor nem kell erőltetni és inkább a mestert kell hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

mosogató dugulás házilag mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás III.kerület Lefolyótisztítás Budapest dugulás elhárítása eldugult mosdó bűzelzáró csatornaszellőztetés eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület szennyvízhálózat olcsó duguláselhárítás wc csésze mosogató duguláselhárítás dugulás tisztító idom mosdó duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító lefolyó dugulás okai esővíz Eldugult WC csatorna csőtörés eldugult mosogató mosdó lefolyó dugulás búraszifon Lefolyótisztítás házilag szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás 6.kerület csatorna tisztítás vízvezeték eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás 10. ker lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület nedves törlőkendő csőtörés vízvezeték szerelés duguláselhárítás XVI.kerület szennyvíz bekötés Budapest dugulás wc Dugulás elhárítás Duguláselhárítás Budapest lefolyó lejtése duguláselhárítás V.kerület wc lefolyó dugulás csőtisztító spirál lefolyó dugulás elhárítás csatornatisztítás házilag mosdó dugulása mosogató lefolyó wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XXI.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás mosogató lefolyótisztítók duguláselhárítás árak duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyótisztítás otthon Wc dugulás megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület dugulás megszüntetése Lefolyótisztító szer csatorna dugulás elhárítás Lefolyótisztítás duguláselhárítás olcsón dugulás elhárítás Budapest lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése Árak duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XI.kerület dugulások akciós duguláselhárítás mosogatógép duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárító wc duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület wc dugulás mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó tisztítása házilag lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték szerelő duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás II.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül csatornaszag duguláselhárítás bontás nélkül mosdó csatornatisztítás duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás IX.kerület szennyvíz bekötése csatornakamerázás mosdó dugulása ellen padlóösszefolyó duguláselhárítás XV.kerület társasház padlószifon Eldugult WC duguláselhárítása olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás Csepel kellemetlen szagok mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás azonnal csatorna dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés