lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztítás otthon – praktikák

lefolyótisztítás otthon

Lefolyótisztító praktikák otthonra

Ha nem tud hogyan megszabadulni a kellemetlen szagoktól a fürdőszobában, ha már elege van abból, hogy a mosogatás órákig tart, mert nem folyik le rendesen a víz, ha kikészült attól, hogy a tusoláskor állandóan pocskolnia kell a le nem folyó vízben, akkor itt az ideje, hogy tegyen ez ellen. 

Duguláselhárító Mester az év bármely napján: 06 20 9 420 586

A lefolyótisztítás otthon is könnyedén elvégezhető, de akár hívhat hozzá szakembert is. Nézzük, hogy milyen helyzetekben és hogyan lehet megoldani otthon is a lefolyótisztítást, és mikor van már szükség mesterre és a kiváló eszközeire.

A konyhai és a fürdőszobai lefolyók sokszor dugulnak el, de ezek talán nem okoznak olyan nagy problémákat a háziasszonyoknak, mint például a WC eldugulása, vagy amikor a csőrendszerben valahol alakul ki ez a kellemetlenség. Sokszor, amikor a WC dugul el, akkor csak a pumpa az, ami segíthet, ám ha az sem képes megoldani a problémát, akkor tényleg a mesterre hárul a feladat. A kültéri dugulást jobb ha nem is próbáljuk magunk megjavítani, főleg ha nem vagyunk duguláselhárító mesterek, azt jobb a szakemberre bízni, még mielőtt laikusként valami komolyabb kárt hagyunk a rendszerben. Más a helyzet azonban a konyhai és a fürdőszobai lefolyókkal.

A lefolyótisztítás otthon könnyedén elvégezhető a konyhai és a fürdőszobai lefolyók esetében. A konyhában általában valamilyen ételmaradék, esetleg a mosogatószer és a zsíroldószer okozhat dugulást. Sokan nem tudják, hogy a túl sok mosogatószer nem éppen kedvező a lefolyóknak, és akár attól is képesek eldugulni, főleg akkor, ha hideg vízzel mosogatunk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konyhai kis bojlerek mellett, amelyek nem tudnak a folyó mosogatás teljes idejére meleg vizet biztosítani, többször alakul ki dugulás. Talán azt nem kell magyarázni, hogy hogyan előzhető ez meg.

A fürdőszobai lefolyódugulás is akkor alakul ki, amikor idegen dolgok kerülnek a lefolyóba, például haj, szőrszálak, esetleg papírdarabkák, de hasonlóan a mosogatószerhez, itt a sampon és a kencék okozzák a legnagyobb bajt, amelyek nem oldódnak fel teljesen a vízben és úgy kerülnek a csőbe.

A lefolyótisztítás otthon, házi praktikákkal a legegyszerűbb. Először is ki kell próbálni, hogy hogyan működik a lefolyónk, ha például havonta átöblítjük egy kis szódabikarbónás ecetes vízzel. Ezt akkor is érdemes elvégezni, ha nincs dugulás, ekkor ugyanis csak átmossuk vele a lefolyót, ahonnan a kisebb dugulások eltűnnek így, nem okozva nagyobbat. Ha már kialakult a dugulás, akkor érdemes kissé erősebb szert keverni, és azzal végezni a lefolyótisztítás otthon műveletét. Akkor, amikor ez sem segít, akkor a következő lépés a bolti vegytisztító szer lehet, ha azonban ez se oldja fel a szennyeződést és lerakódást, akkor bizony máshol kell keresni a problémát, ami már a szakember feladata lesz.

A lefolyótisztítás otthon egyszerű, de ha nem sikerül, akkor nem kell erőltetni és inkább a mestert kell hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

Lefolyótisztító Eldugult WC duguláselhárítása Dugulás elhárítás nedves törlőkendő csatornaszag megszüntetése lefolyó tisztítás duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül társasház mosdó dugulása duguláselhárítás III.kerület csatorna dugulás elhárítás dugulás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás ár mosogató lefolyó eldugult mosogató duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás szennyvízhálózat Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás 10. ker mosogató dugulás házilag eldugult mosdó Lefolyótisztító szer csőtörés Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XXII.kerület esővíz mosogatógép lefolyó lejtése duguláselhárítás Budapesten kellemetlen szagok dugulás megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása csatorna tisztítás vízvezeték duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosogató szifon vízvezeték szerelő duguláselhárítás IX.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás I.kerület Lefolyótisztítás lefolyó dugulás mosogató csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXI.kerület Eldugult WC lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás 6.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás azonnal padlóösszefolyó vízvezeték szerelés wc dugulás mosogató dugulás mosdó duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötése búraszifon Budapest duguláselhárítás fix áron Árak dugulás elhárítása lefolyó dugulás wc mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosdó dugulása ellen duguláselhárítás árak lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztítás Budapest eldugult padlóösszefolyó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszag csatorna dugulás dugulások mosogató duguláselhárítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása padlószifon duguláselhárítás XVII.kerület Lefolyótisztítás házilag mosdó lefolyó dugulás bűzelzáró dugulás elhárítás Budapest mosdó duguláselhárítás XV.kerület csatorna csőtörés lefolyó dugulás okai lefolyó tisztítása házilag olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás IV.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás X.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárító duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csatornakamerázás lefolyótisztítók szennyvíz bekötés Wc dugulás megszüntetése csőtisztító spirál duguláselhárítás II.kerület wc duguláselhárítás házilag dugulás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás Csepel wc csésze akciós duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület tisztító idom lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XVI.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés