Lefolyótisztítás házilag lehetséges

Lefolyótisztítás házilag – lehetséges?

Lefolyótisztítás házilag lehetséges

Hogyan tisztítsuk lefolyóinkat házilag

Eldugult a lefolyó a fürdőszobában vagy a konyhában? Ételmaradékok úsznak a mosogatóban? A hajszálak elzárták a kád lefolyójának útját? A házi praktikák nem segítenek, de már nem mer több vegyszert önteni a lefolyóba?

Hívja a duguláselhárító mestert, aki képes megszüntetni a kellemetlen problémát. 0620 9 420 586

Ha nem folyik le a víz az nagyon sok kellemetlenséget képes okozni. Nem csak a mellékhelyiségben, de a fürdőszobában és a konyhában is rendkívül kellemetlen az eldugult lefolyó. A kellemetlen szagok mellett egészségtelen is a környezetnek, ha a mosogatóban ételmaradványok úszkálnak, vagy a toalett van tele le nem húzott ürülékkel. A dugulást fontos minél előbb megszüntetni, hiszen esztétikai és egészségügyi problémákhoz is vezethet a nem megfelelően működő lefolyó.

A lefolyótisztítás házilag is lehetséges, bár a házi praktikák inkább a kisebb dugulásoknál alkalmazhatóak. Abban az esetben azonban, ha nem segítenek a házi megoldások, akkor érdemesebb minél hamarabb szakembert hívni a lefolyótisztításhoz.

A dugulást általában valamilyen olyan tárgy okozza, amely nem tud lefolyni, nem oldódik fel a vízben, fennakad a csőben stb. Fontos tehát, hogy a nem lefolyóba tartozó dolgoktól megóvjuk a lefolyót, így már akár meg is előzhetjük a kellemetlen dugulást. A dugulás azonban bármilyen odafigyelés mellett is létrejöhet, hiszen bárhogyan is, a sok évig használt lefolyók elhasználódnak és berakódnak.

A lefolyótisztítás házilag történhet a különféle házi praktikákkal, mint például a szódabikarbóna, a sütőpor, trisó, bórax, ecet, citromsav vagy citromlé használatával. Ezek mind olyan szerek, amelyek megtalálhatóak a konyha alapfelszerelésében, vagy nagyon olcsóan beszerezhetőek. Ezekkel kiválóan megszüntethető az enyhe dugulás, hiszen ezen termékek mindegyike valamilyen erősségben maró hatású. Fontos azonban tudatában lenni annak, hogy melyik anyagokat használjuk együtt, és hogy melyikből mennyit használjuk, hiszen a lefolyótisztítás házilag akár fordítva is elsülhet, hiszen a túl sok maró anyag nem csak a berakódást oldja fel, hanem képes kimarni akár a műanyag csöveket is.

Ha a lefolyótisztítás házilag nem működött, akkor ne öntsön még több vegyszert vagy konyhai anyagot a lefolyóba, mert azzal csak nagyobb kárt tesz benne. Hívjon inkább szakembert, aki képes a megfelelő eszközökkel, akár vegyszermentesen tisztítani a lefolyóját.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

Lefolyótisztítás házilag csatornakamerázás olcsó duguláselhárítás lefolyó duguláselhárítás azonnal dugulás elhárítás Budapest dugulás társasház mosogatógép lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag duguláselhárítás I.kerület dugulás elhárítása Árak duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelő kellemetlen szagok eldugult mosogató csatorna dugulás elhárítás vízvezeték mosogató lefolyó duguláselhárítás Lefolyótisztítás szennyvízhálózat duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás 6.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás V.kerület lefolyótisztítás otthon eldugult mosogató szifon duguláselhárítás Csepel lefolyó tisztítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XX.kerület Dugulás elhárítás mosdó dugulása ellen padlószifon lefolyó duguláselhárítás wc duguláselhárítás nedves törlőkendő csőtisztító spirál akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület mosdó wc dugulás padló lefolyó dugulás szennyvízcsatorna csatorna csőtörés Lefolyótisztítás Budapest csatornaszellőztetés duguláselhárítás X.kerület Budapest olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás okai duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás falbontás nélkül csatornaszag duguláselhárítás XIX.kerület Lefolyótisztító wc csésze eldugult mosdó duguláselhárítása tisztító idom duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás 10. ker padlóösszefolyó eldugult mosdó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulások duguláselhárítás II.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás bontás nélkül Eldugult WC duguláselhárítás XVI.kerület esővíz duguláselhárítás VI.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornatisztítás duguláselhárítás IX.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület dugulás wc duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás VII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása búraszifon vízvezeték szerelés Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás 7.kerület mosogató dugulás házilag mosogató dugulás csatorna tisztítás bűzelzáró lefolyótisztítók wc lefolyó dugulás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás árak mosogató mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárító mosdó dugulása dugulás Budapest duguláselhárítás ár wc duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése szennyvíz bekötés szennyvíz bekötése Wc dugulás megszüntetése csőtörés duguláselhárítás VIII.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XI.kerület lefolyó lejtése lefolyó tisztítása házilag Lefolyótisztító szer
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés