A lefolyó duguláselhárítása saját kezűleg

 

Lefolyó duguláselhárítása saját kezüleg

Lefolyó dugulás megszüntetése

A makacsul eldugult lefolyó minden háziasszony rémálma. Legyen szó akár a konyhai, akár a fürdőszobai lefolyó eldugulásáról, annak elhárítása vagy kitisztítása mindig fáradtságos és költséges feladat. Sokan kipróbálják a sokadik, méregdrága, boltban kapható lefolyótisztítót, amelyek közül csak igen kevés váltja be a hatékonyságról szóló ígéreteket. Ha a különböző házi lefolyó duguláselhárító praktikákat is mind bevetettük már, és egyikkel sem jártunk sikerrel, akkor sajnos ideje a kezünkbe venni az irányítást és a villáskulcsot, és nekiesni a lefolyó szerelésének! Természetesen vannak olyan komoly lefolyó dugulások, melyek esetében már mi sem tehetünk semmit, hanem muszáj szakembert hívnunk azok megszüntetésére.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Előkészületek

Mielőtt nekiesnénk a lefolyó dugulás megszüntetésének, érdemes nekivetkőzni a dolognak, hiszen itt nem éppen tiszta munkáról van szó. Öltözzünk hát olyan kényelmes ruhába, amely a célnak megfelel, tehát nem sajnáljuk, ha kissé koszos lesz. Húzzunk gumikesztyűt és tegyük szabaddá a lefolyó körül lévő terepet, pakoljunk el mindent, ami akadályozhat bennünket az eldugult lefolyó tisztításában. Javasolt még egy száraz rongyot helyeznünk a lefolyó alá, hiszen annak szerelése közben nagy mennyiségű víz fog kifolyni a csőből. A szerelés megkezdése előtt érdemes még utoljára megpróbálkozni a jó öreg WC pumpával, hátha ez az utolsó löket szükséges a sikerhez. Fontos, hogy a pumpát úgy helyezzük a mosogató lefolyóra, hogy a maximális vákuum hatást érhessünk el vele pumpálás közben. Ha ez sem sikeres, akkor tényleg jöhet a szerelés.

A házi lefolyótisztítás folyamata

Első lépésként lazítsuk meg egy fogóval a lefolyócsövön lévő záró gyűrűket, hogy a cső tartalma kiürülhessen az előzőleg aláhelyezett vödörbe. Miután ez megtörtént, és mindkét szorítógyűrűt lecsavartuk, fordítsuk oldalra a lefolyócsövet és piszkáljuk ki belőle a dugulást okozó szennyeződéseket, lerakódásokat egy hosszú pálca vagy csavarhúzó segítségével. Mikor ezzel végeztünk, ellenőrizzük az U-alakú cső mindkét végénél, hogy nem maradt-e benne dugulást okozó szennyeződés. Ha a cső üres, akkor szereljük vissza, de ügyeljünk rá, hogy az összes alátét és tömítőgyűrű a helyére kerüljön. A folyamat végén jó szorosan húzzuk meg a szorítógyűrűket, majd nyissuk meg a csapot. Ha a víz akadálytalanul lefolyik és a lefolyó sehol sem szivárog, akkor jó munkát végeztünk!

Lefolyó dugulás elhárítás 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás 6.kerület Árak mosogató mosogató dugulás házilag padló lefolyó dugulás lefolyótisztítás otthon csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás fix áron csatorna csőtörés dugulás elhárítása akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület csőtörés csatornatisztítás lefolyó szennyvíz bekötés duguláselhárítás V.kerület esővíz Dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás wc mosdó dugulása ellen mosdó lefolyó dugulás csatornaszag duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás XVII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XI.kerület lefolyó dugulás megszűntetése dugulás Budapest wc duguláselhárítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás wc csésze nedves törlőkendő duguláselhárítás VII.kerület olcsó duguláselhárítás mosdó csőtisztító spirál Lefolyótisztítás csatornaszellőztetés társasház padlószifon duguláselhárítás XVIII.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás ár Lefolyótisztító szer mosogató lefolyó duguláselhárítás azonnal wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás X.kerület búraszifon duguláselhárítás árak duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás eldugult mosdó Budapest duguláselhárítás 10. ker mosogatógép duguláselhárító vízvezeték szerelő eldugult mosogató mosogató lefolyó tisztítása lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás IV.kerület vízvezeték szerelés olcsó csatornatisztítás Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás házilag wc dugulás lefolyó dugulás mosdó dugulása szennyvízcsatorna duguláselhárítás II.kerület padlóösszefolyó Lefolyótisztító Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztítás házilag mosogató dugulás mosdó duguláselhárítás házilag csatorna dugulás duguláselhárítás 7.kerület lefolyótisztítók duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítása házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás I.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó kellemetlen szagok tisztító idom mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás Csepel csatorna tisztítás szennyvízhálózat eldugult mosogató szifon lefolyó lejtése mosogató duguláselhárítás bűzelzáró duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás Budapesten dugulások dugulás elhárítás Budapest vízvezeték Lefolyótisztítás Budapest dugulás megszüntetése szennyvíz bekötése duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás olcsón dugulás Eldugult WC lefolyó duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése csatornaszag megszüntetése
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés