A lefolyó duguláselhárítása saját kezűleg

 

Lefolyó duguláselhárítása saját kezüleg

Lefolyó dugulás megszüntetése

A makacsul eldugult lefolyó minden háziasszony rémálma. Legyen szó akár a konyhai, akár a fürdőszobai lefolyó eldugulásáról, annak elhárítása vagy kitisztítása mindig fáradtságos és költséges feladat. Sokan kipróbálják a sokadik, méregdrága, boltban kapható lefolyótisztítót, amelyek közül csak igen kevés váltja be a hatékonyságról szóló ígéreteket. Ha a különböző házi lefolyó duguláselhárító praktikákat is mind bevetettük már, és egyikkel sem jártunk sikerrel, akkor sajnos ideje a kezünkbe venni az irányítást és a villáskulcsot, és nekiesni a lefolyó szerelésének! Természetesen vannak olyan komoly lefolyó dugulások, melyek esetében már mi sem tehetünk semmit, hanem muszáj szakembert hívnunk azok megszüntetésére.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Előkészületek

Mielőtt nekiesnénk a lefolyó dugulás megszüntetésének, érdemes nekivetkőzni a dolognak, hiszen itt nem éppen tiszta munkáról van szó. Öltözzünk hát olyan kényelmes ruhába, amely a célnak megfelel, tehát nem sajnáljuk, ha kissé koszos lesz. Húzzunk gumikesztyűt és tegyük szabaddá a lefolyó körül lévő terepet, pakoljunk el mindent, ami akadályozhat bennünket az eldugult lefolyó tisztításában. Javasolt még egy száraz rongyot helyeznünk a lefolyó alá, hiszen annak szerelése közben nagy mennyiségű víz fog kifolyni a csőből. A szerelés megkezdése előtt érdemes még utoljára megpróbálkozni a jó öreg WC pumpával, hátha ez az utolsó löket szükséges a sikerhez. Fontos, hogy a pumpát úgy helyezzük a mosogató lefolyóra, hogy a maximális vákuum hatást érhessünk el vele pumpálás közben. Ha ez sem sikeres, akkor tényleg jöhet a szerelés.

A házi lefolyótisztítás folyamata

Első lépésként lazítsuk meg egy fogóval a lefolyócsövön lévő záró gyűrűket, hogy a cső tartalma kiürülhessen az előzőleg aláhelyezett vödörbe. Miután ez megtörtént, és mindkét szorítógyűrűt lecsavartuk, fordítsuk oldalra a lefolyócsövet és piszkáljuk ki belőle a dugulást okozó szennyeződéseket, lerakódásokat egy hosszú pálca vagy csavarhúzó segítségével. Mikor ezzel végeztünk, ellenőrizzük az U-alakú cső mindkét végénél, hogy nem maradt-e benne dugulást okozó szennyeződés. Ha a cső üres, akkor szereljük vissza, de ügyeljünk rá, hogy az összes alátét és tömítőgyűrű a helyére kerüljön. A folyamat végén jó szorosan húzzuk meg a szorítógyűrűket, majd nyissuk meg a csapot. Ha a víz akadálytalanul lefolyik és a lefolyó sehol sem szivárog, akkor jó munkát végeztünk!

Lefolyó dugulás elhárítás 06 20 9 420 586

Címkék

szennyvízcsatorna padló lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás esővíz lefolyó dugulás okai eldugult mosogató Wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás olcsón mosogató duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása csatornatisztítás duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás I.kerület mosdó dugulása lefolyó Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás fix áron Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás IV.kerület vízvezeték szerelés mosogató dugulás duguláselhárító padlószifon Budapest duguláselhárítás Csepel szennyvíz bekötés csatorna csőtörés duguláselhárítás 10. ker dugulások duguláselhárítás 7.kerület wc duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás II.kerület lefolyótisztítás otthon Eldugult mosogató duguláselhárítása csatorna dugulás elhárítás Dugulás elhárítás akciós duguláselhárítás lefolyó lejtése Eldugult WC duguláselhárítása dugulás wc dugulás duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás szennyvíz bekötése Lefolyótisztító duguláselhárítás VIII.kerület wc dugulás mosogatógép duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás Budapest búraszifon dugulás megszüntetése Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás Budapesten mosogató lefolyó dugulás olcsó duguláselhárítás vízvezeték duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó tisztítás mosdó dugulása ellen duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás azonnal kellemetlen szagok duguláselhárítás XI.kerület csőtisztító spirál mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás árak mosogató lefolyó mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás V.kerület csatornaszellőztetés társasház csőtörés lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás III.kerület csatorna dugulás tisztító idom Lefolyótisztítás Eldugult WC szennyvízhálózat lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület csatorna tisztítás padlóösszefolyó csatornakamerázás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás wc csésze eldugult padlóösszefolyó eldugult mosogató szifon csatornatisztítás házilag bűzelzáró mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás IX.kerület nedves törlőkendő duguláselhárítás 6.kerület Árak duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás ár wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület dugulás elhárítása csatornaszag megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítás X.kerület lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás mosogató Lefolyótisztítás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornaszag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés