lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás okai

lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás megszüntetése

Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már nem tud mit önteni a kádba, hogy újra gyorsan és könnyedén folyjon le a víz? Ne késlekedjen tovább, keressen fel bennünket, és válassza a mi szolgáltatásunkat! Nem csak kedvező áron dolgozunk, de a feladatokat tökéletesen végezzük el! Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

A lefolyó dugulás nem egy olyan égető nagy probléma, mint ahogyan azt sokan elképzelik, és sajnos elég sűrűn is előfordul, még azokban a háztartásokban is, ahol kellő odafigyeléssel fordulnak a lefolyók felé. Ennek oka, hogy bármennyire is figyel, egy idő után minden lefolyóban felgyülemlenek azok a dolgok és termékek, amelyeket nem oldanak fel a vegyszerek sem és a meleg víz sem viszi le azokat. A lefolyó dugulás létrejöhet a konyhában és természetesen a fürdőszobában is, illetve bárhol, ahol csap van és azon víz folyik át. Nézzük, hogy mik lehetnek a lefolyó dugulás legfőbb okai. Sajnos tudunk olyanokat is mondani, amelyekre biztosan nem gondolt volna.

Elsősorban gondolja végig, hogy mikor van használatban a lefolyó, hogy a vízen kívül milyen más termékek és folyadékok kerülnek a lefolyóba – ez után talán már Önnek sem lesz annyira meglepő, amiket most fel fogunk sorolni.

Mosogatás közben néha spórolni szoktak a vízzel, ami sajnos dugulást idézhet elő, hiszen a kevés víz mellett sok mosogatószert alkalmazunk, ami nem jó a lefolyónak, hiszen a kevés vízben nem oldódik fel a mosogatószer. Ugyanez a helyzet a kádban és a mosdóban is, hiszen a hajsampon, balzsam, szappan, tusfürdő és a pakolások stb. mind-mind képesek összegyűlni a lefolyóban, főleg akkor, ha kevés vízzel öblítjük le őket, de akkor még inkább, ha az a víz hideg.

A hideg víz sok esetben úgy okozza a lefolyó dugulás kialakulását, hogy nem oldja fel kellőképpen a lefolyóba kerülő vegyi anyagokat, a konyhában pedig a különféle zsiradékokat, amelyek szintén megtapadnak a csöveken. Tehát, amikor mosogat, akkor figyeljen oda arra, hogy kevés mosogatószerrel, de inkább kissé több, méghozzá meleg vízzel mosogasson – így juthat át a zsiradék és a mosogatószer is a lefolyón. Ugyanez a fürdőszobai tisztálkodás terén is.

A másik dolog – ami kissé természetesebbnek hat, mint az előző – hogy oda nem illő tárgyakat, amelyek nem bomlanak fel, ne dobjunk se a konyhai, se a fürdőszobai, se semmilyen lefolyóba. Ez pontosabban a hajra és az ételmaradékra vonatkozik, hiszen lehetséges, hogy éppen lefolyna a maradék krémleves a lefolyón, de elég nagy dugulásokat képes okozni a fel nem bomlott étel, a haj pedig egyáltalán nem tud lebomlani. Ezek elkerülése érdekében fontos egy kis szűrőt beszerezni, amellyel már könnyen meg tudjuk állítani a le nem bomló termékeket.

Odafigyeléssel, és időnkénti lefolyó tisztítással könnyedén megelőzheti a lefolyó dugulás problémáját. Ügyeljen arra is, hogy minél jobban kerülje a különféle vegyi anyagok használatát a lefolyókban.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás Csepel Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosogató szennyvíz bekötése duguláselhárítás VIII.kerület wc csésze mosogató lefolyó tisztítása kellemetlen szagok lefolyó dugulás dugulás wc Lefolyótisztítás Budapest dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztítás házilag mosdó Eldugult WC duguláselhárítás XIV.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárító duguláselhárítás azonnal csatorna dugulás vízvezeték szerelés duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület csatornakamerázás Dugulás elhárítás duguláselhárítás XV.kerület csatorna csőtörés lefolyó dugulás okai lefolyó duguláselhárítás mosogató dugulás mosogatógép mosogató duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás 7.kerület nedves törlőkendő duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyó tisztítás wc lefolyó dugulás búraszifon csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás IX.kerület olcsó duguláselhárítás lefolyó lejtése Lefolyótisztítás vízvezeték duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás árak csatornaszag duguláselhárítás 10. ker esővíz szennyvíz bekötés wc dugulás duguláselhárítás XIX.kerület csőtörés szennyvízhálózat csatornatisztítás házilag csatorna tisztítás bűzelzáró társasház wc duguláselhárítás házilag padlóösszefolyó Lefolyótisztító szer dugulások duguláselhárítás Budapesten lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVII.kerület tisztító idom dugulás elhárítása duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület vízvezeték szerelő Lefolyótisztító duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás fix áron mosogató mosdó dugulása lefolyó szennyvízcsatorna duguláselhárítás I.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás mosogató lefolyó dugulás Budapest eldugult padlóösszefolyó akciós duguláselhárítás eldugult mosdó wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás III.kerület eldugult mosogató szifon Árak Duguláselhárítás Budapest padló lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag dugulás Budapest mosdó duguláselhárítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás olcsó csatornatisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyótisztítók csőtisztító spirál padlószifon duguláselhárítás ár lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás IV.kerület csatorna dugulás elhárítás mosogató lefolyó mosdó dugulása ellen dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés