lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás okai

lefolyó dugulás okai

Lefolyó dugulás megszüntetése

Borzalmas szagok terjengenek a konyhában, mert eldugult a lefolyó? Már nem tud mit önteni a kádba, hogy újra gyorsan és könnyedén folyjon le a víz? Ne késlekedjen tovább, keressen fel bennünket, és válassza a mi szolgáltatásunkat! Nem csak kedvező áron dolgozunk, de a feladatokat tökéletesen végezzük el! Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

A lefolyó dugulás nem egy olyan égető nagy probléma, mint ahogyan azt sokan elképzelik, és sajnos elég sűrűn is előfordul, még azokban a háztartásokban is, ahol kellő odafigyeléssel fordulnak a lefolyók felé. Ennek oka, hogy bármennyire is figyel, egy idő után minden lefolyóban felgyülemlenek azok a dolgok és termékek, amelyeket nem oldanak fel a vegyszerek sem és a meleg víz sem viszi le azokat. A lefolyó dugulás létrejöhet a konyhában és természetesen a fürdőszobában is, illetve bárhol, ahol csap van és azon víz folyik át. Nézzük, hogy mik lehetnek a lefolyó dugulás legfőbb okai. Sajnos tudunk olyanokat is mondani, amelyekre biztosan nem gondolt volna.

Elsősorban gondolja végig, hogy mikor van használatban a lefolyó, hogy a vízen kívül milyen más termékek és folyadékok kerülnek a lefolyóba – ez után talán már Önnek sem lesz annyira meglepő, amiket most fel fogunk sorolni.

Mosogatás közben néha spórolni szoktak a vízzel, ami sajnos dugulást idézhet elő, hiszen a kevés víz mellett sok mosogatószert alkalmazunk, ami nem jó a lefolyónak, hiszen a kevés vízben nem oldódik fel a mosogatószer. Ugyanez a helyzet a kádban és a mosdóban is, hiszen a hajsampon, balzsam, szappan, tusfürdő és a pakolások stb. mind-mind képesek összegyűlni a lefolyóban, főleg akkor, ha kevés vízzel öblítjük le őket, de akkor még inkább, ha az a víz hideg.

A hideg víz sok esetben úgy okozza a lefolyó dugulás kialakulását, hogy nem oldja fel kellőképpen a lefolyóba kerülő vegyi anyagokat, a konyhában pedig a különféle zsiradékokat, amelyek szintén megtapadnak a csöveken. Tehát, amikor mosogat, akkor figyeljen oda arra, hogy kevés mosogatószerrel, de inkább kissé több, méghozzá meleg vízzel mosogasson – így juthat át a zsiradék és a mosogatószer is a lefolyón. Ugyanez a fürdőszobai tisztálkodás terén is.

A másik dolog – ami kissé természetesebbnek hat, mint az előző – hogy oda nem illő tárgyakat, amelyek nem bomlanak fel, ne dobjunk se a konyhai, se a fürdőszobai, se semmilyen lefolyóba. Ez pontosabban a hajra és az ételmaradékra vonatkozik, hiszen lehetséges, hogy éppen lefolyna a maradék krémleves a lefolyón, de elég nagy dugulásokat képes okozni a fel nem bomlott étel, a haj pedig egyáltalán nem tud lebomlani. Ezek elkerülése érdekében fontos egy kis szűrőt beszerezni, amellyel már könnyen meg tudjuk állítani a le nem bomló termékeket.

Odafigyeléssel, és időnkénti lefolyó tisztítással könnyedén megelőzheti a lefolyó dugulás problémáját. Ügyeljen arra is, hogy minél jobban kerülje a különféle vegyi anyagok használatát a lefolyókban.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás XVII.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül csatorna tisztítás mosogató lefolyó dugulás mosogató dugulás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás IV.kerület kellemetlen szagok dugulás Budapest csatorna dugulás Budapest duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítása házilag eldugult mosdó mosdó lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás X.kerület mosogató lefolyó tisztítása wc duguláselhárítás csatornakamerázás Lefolyótisztítás szennyvízcsatorna Wc dugulás megszüntetése dugulás elhárítása duguláselhárítás XX.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás II.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszellőztetés lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XXI.kerület csatornaszag bűzelzáró Eldugult mosogató duguláselhárítása vízvezeték szerelés csatornatisztítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás ár vízvezeték duguláselhárítás XIX.kerület wc csésze dugulás mosogató dugulás házilag mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal szennyvíz bekötés olcsó csatornatisztítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás árak nedves törlőkendő csatornatisztítás házilag mosogató szennyvíz bekötése lefolyó Árak eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület lefolyótisztítás otthon vízvezeték szerelő csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztítás Budapest lefolyótisztítók csőtörés duguláselhárítás 6.kerület esővíz tisztító idom Lefolyótisztítás házilag duguláselhárító mosdó duguláselhárítás házilag olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület dugulások padlószifon wc dugulás lefolyó lejtése Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás házilag dugulás elhárítás Budapest búraszifon wc duguláselhárítás házilag csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten társasház duguláselhárítás III.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása ellen szennyvízhálózat mosogató lefolyó lefolyó tisztítás duguláselhárítás XII.kerület mosogatógép mosdó dugulása dugulás megszüntetése lefolyó dugulás okai csatorna csőtörés duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XI.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás fix áron padlóösszefolyó duguláselhárítás XVI.kerület Lefolyótisztító dugulás wc duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XIV.kerület Dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VIII.kerület csőtisztító spirál akciós duguláselhárítás Eldugult WC
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés