kellemetlen szagok bűzelzáró hiánya miatt

Kellemetlen szagok a bűzelzáró hiánya miatt

kellemetlen szagok bűzelzáró hiánya miatt

Kellemetlen szagok forrása

Csatornaszag van az udvarban, esetleg már a szomszédok is panaszkodnak a kellemetlen szagra? Az egész utca érzi a csatornaszagot, de nem tudják honnan árad és miért? Esetleg a konyhában vagy a fürdőszobában van büdös, pedig úgy tűnik, hogy jól működnek a lefolyók?
Érdemes ellenőriztetni a bűzelzárót vagy szakembert hívni, aki képes megtalálni a probléma okát és meg is szüntetni azt!

 

A Duguláselhárító Mester az Ön embere, ha szeretné a bűzt kiűzni életéből! 06 209 420 586

Amikor az udvaron folyamatosan csatornaszag van, vagy a konyhában érzünk valamilyen nem oda tartozó szagot, esetleg a fürdőszobában van bűz még akkor is, maikor nem kellene, akkor érdemes a csatornahálózatot és a benti lefolyókat is ellenőrizni, megnézni a bűzelzáró berendezéseket, ellenőrizni a működésüket stb.

A bűz hátterében sokszor komolyabb probléma áll, mint ahogyan azt a tulajdonosok gondolják, ám sajnos sokan próbálnak nem tudomást venni a terjengő szagról, amely még nagyobb problémákat okoz a csatornahálózatban. Ha a csatornaszag az udvarban érezhető, akkor elsősorban a kinti csatornahálózatot és a bűzelzárót kell átnézni. Ez a feladat azonban nem végezhető el otthoni körülmények között, szaktudás és a megfelelő eszközök hiányában. Ebben az esetben ugyanis a duguláselhárító mester az egész csatornahálózatot át kell, hogy vizsgálja, ugyanis sokszor ez a bűz esetében valamilyen dugulás áll, amelytől meg kell szabadítani a csatornát.

A konyhai vagy fürdőszobai bűz is elsősorban az ellenőrzéssel kell hogy kezdődjön, ezt azonban már akár már mi magunk is elvégezhetjük. Abban az esetben, ha nem érzékelünk nagy dugulást, akkor érdemes elsőként a bűzelzáró berendezést ellenőrizni, aztán egy egyszerű házi praktikával egy lefolyótisztítást végezni. Nem muszáj a lefolyótisztításhoz teljesen eldugult lefolyóknak lennie, néha érdemes a „tiszta” lefolyót is tisztítani, hiszen egy gyengébb vegyszerrel vagy házi készítésű lefolyótisztítóval kárt nem tehetünk, de legalább frissítjük a lefolyót. Sokszor a bűz a lefolyóban van, de mégsem dugítja el azt, ezért ezt egy egyszerű lefolyótisztítással el lehet végezni, meg lehet szüntetni.

Abban az esetben, ha a házi praktikák és a vegyszerek sem segítenek, akkor érdemes szakembert hívni, aki a szétszerelés után tudja ellenőrizni és megkeresni a probléma kiindulási helyét. Kérjen szakmai segítséget és szüntesse meg a kellemetlen szagokat a ház, az otthon körül.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

 

Címkék

duguláselhárítás XIII.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás II.kerület dugulás megszüntetése szennyvíz bekötés duguláselhárítás falbontás nélkül Dugulás elhárítás lefolyó dugulás megszűntetése akciós duguláselhárítás szennyvíz bekötése lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület bűzelzáró mosdó lefolyó dugulás Budapest csatorna tisztítás Eldugult WC lefolyó mosdó dugulása ellen lefolyó lejtése dugulás Budapest lefolyó tisztítás duguláselhárítás XIX.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás VIII.kerület mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosdó duguláselhárítása csatornatisztítás házilag lefolyótisztítók mosogató lefolyó duguláselhárítás eldugult mosogató szifon társasház mosogatógép csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztító Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás házilag mosogató Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XVII.kerület kellemetlen szagok mosdó duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XX.kerület lefolyó duguláselhárítás nedves törlőkendő duguláselhárítás 7.kerület wc csésze duguláselhárítás VII.kerület dugulás wc padlóösszefolyó csőtisztító spirál eldugult mosogató vízvezeték szerelő duguláselhárítás 10. ker lefolyótisztítás otthon wc duguláselhárítás duguláselhárítás fix áron csatorna dugulás elhárítás csőtörés duguláselhárítás Budapesten szennyvízhálózat duguláselhárítás ár duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató lefolyó dugulás csatornakamerázás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás bontás nélkül mosogató dugulás házilag duguláselhárítás árak duguláselhárítás III.kerület mosdó dugulása vízvezeték wc lefolyó dugulás megszüntetése tisztító idom duguláselhárítás VI.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás elhárítása duguláselhárítás IV.kerület Wc dugulás megszüntetése lefolyó dugulás okai Árak Lefolyótisztítás csatorna csőtörés padlószifon olcsó csatornatisztítás csatornatisztítás eldugult padlóösszefolyó padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárító mosdó mosogató duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest Duguláselhárítás Budapest szennyvízcsatorna lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás Csepel csatornaszag duguláselhárítás IX.kerület wc dugulás duguláselhárítás XV.kerület wc lefolyó dugulás vízvezeték szerelés dugulások eldugult mosdó Lefolyótisztító szer csatorna dugulás csatornaszellőztetés duguláselhárítás azonnal esővíz duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XXI.kerület dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület búraszifon mosogató dugulás olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület lefolyó tisztítása házilag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés