Mosogato Lefolyo Tisztitas

Házilag is végezhető mosogató lefolyó tisztítás?

Mosogato Lefolyo Tisztitas

Mosogató lefolyó tisztítás házilag


Ha kisebb mértékű a dugulás, akkor azt lehetőség van házilag is megszüntetni. Ilyenkor minden háztartásban megtalálható anyagokkal, mint pl. ecettel vagy szódabikarbónával, fel tudjuk oldani azt a zsíros szennyeződést a csőben, amely útját állja a lefolyó víznek. A mosogató lefolyó tisztítást lehet csőgörénnyel is végezni, amely mechanikai úton szünteti meg a dugulást, vagyis ezt egészen addig toljuk a csőben, amíg az át nem szakítja a dugulásos részt.

Szét is lehet szedni a mosogató lefolyó részét, persze csak a felső szakaszt. Szerencsénk van, ha itt van a dugulás, hiszen így a lehető legkönnyebben tudjuk megoldani a problémát. A mosogató lefolyó tisztításhoz szakember akkor kell, ha olyan helyen van eldugulva a cső, ahova házi szerszámmal nem érünk el és semmilyen zsíroldó készítmény sem tudja megszüntetni az akadályt. Akik duguláselhárítással foglalkoznak, ők rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyekkel az egész csőhálózatot át lehet mosni.

Kamerás vizsgálattal pontosan fel is lehet deríteni azt, hogy merre van dugulás. A mosogató lefolyó tisztítás egy olyan ügy, amely nem tűrhet halasztást, így ha azt tapasztaljuk, hogy már hosszabb ideje lassan megy le a víz, utóbb pedig már csak pumpa segítségével, akkor érdemes utána járni, hogy mi okozza a dugulást. Hogy ne kerüljön sor mosogató lefolyó tisztításra, használjunk szűrőt, amely felfogja a szennyeződést, így mosogatáskor az ételmaradék nem tud bejutni a csőbe és ott lerakódni. Elmondható, hogy a mosogató lefolyó tisztítás dugulási szempontból az egyik legkönnyebben kezelhető probléma.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

Címkék

Wc dugulás megszüntetése vízvezeték lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás házilag duguláselhárító duguláselhárítás ár duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás Budapesten akciós duguláselhárítás wc csésze csatornatisztítás házilag duguláselhárítás X.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás IV.kerület lefolyótisztítás otthon mosdó wc duguláselhárítás duguláselhárítás fix áron Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás elhárítás mosogató dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás árak bűzelzáró duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület csatorna dugulás elhárítás dugulás megszüntetése Budapest Lefolyótisztító eldugult mosogató szifon Lefolyótisztítás házilag csatornaszellőztetés dugulás Budapest padló lefolyó dugulás eldugult mosdó mosogató lefolyó mosogatógép duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás VII.kerület lefolyó lejtése Lefolyótisztítás Eldugult WC olcsó csatornatisztítás tisztító idom dugulás elhárítás Budapest dugulás elhárítása eldugult mosdó duguláselhárítása csatornaszag duguláselhárítás XX.kerület lefolyótisztítók szennyvízcsatorna duguláselhárítás mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosogató lefolyó eldugult padlóösszefolyó esővíz duguláselhárítás XI.kerület mosogató dugulás házilag szennyvíz bekötése szennyvízhálózat dugulás wc lefolyó tisztítás Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztító szer duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIV.kerület csatorna tisztítás mosogató duguláselhárítás házilag mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás 6.kerület dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület búraszifon wc lefolyó dugulás megszüntetése Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó dugulás okai lefolyó dugulás kellemetlen szagok duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVII.kerület csőtörés duguláselhárítás XIX.kerület mosogató lefolyó dugulás Dugulás elhárítás csatornakamerázás padlószifon duguláselhárítás VIII.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVI.kerület olcsó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás 10. ker mosdó dugulása ellen nedves törlőkendő duguláselhárítás IX.kerület lefolyó tisztítása házilag vízvezeték szerelés csatorna dugulás szennyvíz bekötés csőtisztító spirál duguláselhárítás olcsón Árak duguláselhárítás XII.kerület wc dugulás dugulások duguláselhárítás azonnal csatorna csőtörés duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás Csepel mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc duguláselhárítás házilag mosdó dugulása lefolyó duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató társasház duguláselhárítás II.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás 7.kerület vízvezeték szerelő
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés