Mosogato Lefolyo Tisztitas

Házilag is végezhető mosogató lefolyó tisztítás?

Mosogato Lefolyo Tisztitas

Mosogató lefolyó tisztítás házilag


Ha kisebb mértékű a dugulás, akkor azt lehetőség van házilag is megszüntetni. Ilyenkor minden háztartásban megtalálható anyagokkal, mint pl. ecettel vagy szódabikarbónával, fel tudjuk oldani azt a zsíros szennyeződést a csőben, amely útját állja a lefolyó víznek. A mosogató lefolyó tisztítást lehet csőgörénnyel is végezni, amely mechanikai úton szünteti meg a dugulást, vagyis ezt egészen addig toljuk a csőben, amíg az át nem szakítja a dugulásos részt.

Szét is lehet szedni a mosogató lefolyó részét, persze csak a felső szakaszt. Szerencsénk van, ha itt van a dugulás, hiszen így a lehető legkönnyebben tudjuk megoldani a problémát. A mosogató lefolyó tisztításhoz szakember akkor kell, ha olyan helyen van eldugulva a cső, ahova házi szerszámmal nem érünk el és semmilyen zsíroldó készítmény sem tudja megszüntetni az akadályt. Akik duguláselhárítással foglalkoznak, ők rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyekkel az egész csőhálózatot át lehet mosni.

Kamerás vizsgálattal pontosan fel is lehet deríteni azt, hogy merre van dugulás. A mosogató lefolyó tisztítás egy olyan ügy, amely nem tűrhet halasztást, így ha azt tapasztaljuk, hogy már hosszabb ideje lassan megy le a víz, utóbb pedig már csak pumpa segítségével, akkor érdemes utána járni, hogy mi okozza a dugulást. Hogy ne kerüljön sor mosogató lefolyó tisztításra, használjunk szűrőt, amely felfogja a szennyeződést, így mosogatáskor az ételmaradék nem tud bejutni a csőbe és ott lerakódni. Elmondható, hogy a mosogató lefolyó tisztítás dugulási szempontból az egyik legkönnyebben kezelhető probléma.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

Címkék

mosogató dugulás házilag csatornatisztítás házilag duguláselhárítás Csepel padlószifon esővíz lefolyó dugulás okai duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XV.kerület mosdó duguláselhárítás házilag dugulás wc lefolyó dugulás megszűntetése mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás VII.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XIII.kerület mosdó dugulása mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület wc csésze olcsó csatornatisztítás nedves törlőkendő Árak lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás ár dugulás wc lefolyó dugulás dugulás megszüntetése mosdó lefolyó tisztítása házilag wc duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás dugulás elhárítása Lefolyótisztítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás olcsón mosogató vízvezeték szerelés padló lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XI.kerület mosogató dugulás lefolyó duguláselhárítás Lefolyótisztító szennyvíz bekötése lefolyó tisztítás duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás elhárítás szennyvíz bekötés csatorna dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárító duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás árak csőtisztító spirál mosogató lefolyó eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XX.kerület wc duguláselhárítás házilag Wc dugulás megszüntetése csatornakamerázás Lefolyótisztítás Budapest lefolyó lejtése dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás Dugulás elhárítás eldugult mosdó bűzelzáró csatornaszag Lefolyótisztító szer Lefolyótisztítás mosdó dugulása ellen vízvezeték lefolyó mosogató duguláselhárítás házilag szennyvízhálózat olcsó duguláselhárítás dugulás Budapest Eldugult WC duguláselhárítás házilag tisztító idom dugulások duguláselhárítás XXII.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XII.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás mosogatógép duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület csatornatisztítás búraszifon akciós duguláselhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték szerelő duguláselhárítás XIV.kerület csatorna csőtörés csatorna dugulás elhárítás lefolyótisztítók kellemetlen szagok csőtörés eldugult mosogató mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás II.kerület Budapest wc dugulás társasház eldugult padlóösszefolyó Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás IV.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás 6.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés