eldugult padlóösszefolyó dugulás ellen

Fürdőszoba összefolyóban feljön a víz, mit lehet tenni?

eldugult padlóösszefolyó dugulás ellen

Eldugult padlóösszefolyó 

Az eldugult padlóösszefolyó bizony számos kellemetlenséget tud okozni a fürdőszobánkban. Ilyenkor ugyanis a lefelé folyó víz, ahelyett, hogy megfelelő irányban távozna a kádból, csapból, inkább visszafelé, felfelé igyekszik. Emellé gyakran társul erőteljes csatorna szag is, mely szintén nem teszi optimálissá a szorult helyzetet.

A padlóösszefolyó könnyedén eldugulhat a különböző lerakódásoktól. Ha a kád is erre van rácsatlakoztatva, akkor a hajszálak, szőrszálak is bekerülnek az iszap rétegként megtapadó szöszök közé. A jó hír az, hogyha ez a lerakódás, vagy adott esetben dugulás nem érinti a lefolyó csöveket, akkor házilag, saját kezünkkel is megoldhatjuk a problémát. A lefolyó rács eltávolítása után gondos gumikesztyű húzást követően a szifonból el tudjuk távolítani a lerakódott szennyeződéseket, így megszüntetve a probléma okát.

De mi tevőek legyünk ha kifelé árad a bűz? Igen, a kellemetlen szagok sem teszik egyszerűbbé, és harmonikussá a fürdőszobai tartózkodásunkat, így erre is gyors megoldást ildomos találnunk. A padlószifonból áradó bűzt több dolog is okozhatja. Vagy nincs a szifonra fogyasztó vezeték kötve, azaz nem folyik át rajta a mosdó, vagy a kád szennyvize, csak a kifröccsenő víz elvezetésére szolgál. Ebből következik, hogy a szifon kiszáradhat, ha nincs utánpótlás, így pedig a csatornából könnyedén visszaáramolhat a „kellemes” illatanyag. Hasonló tüneteket vehetünk észre akkor, hogyha a padlószifonból hiányzik a tisztítódugó, melyet egy parafa dugó befaragásával tudunk pótolni.

A technika fejlődésének hála érdemes most már a beszereltetéskor olyan terméket választani, mely szárazon záró pipát is tartalmaz. Ennek hála ugyanis a bűzelzáró golyónak megszűnnek a kellemetlen szagok.

Bár legtöbben a padlószifon dugulására fogják, ha visszaáramlik fürdőszobájukba a szennyvíz, jó ha tudjuk, hogy az esetek nagy részében a lefolyó alapvezeték eldugulása okozza a galibát. Ez az a pont, amikor a házi praktikák kevésnek bizonyulnak, s kézi dugulás elhárítás ide, spirál oda szakemberhez kell fordulnunk a szakszerű dugulás elhárítás érdekében.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

Budapest dugulás megszüntetése mosdó dugulása duguláselhárítás ár nedves törlőkendő társasház eldugult mosogató Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás I.kerület esővíz Dugulás elhárítás mosogató lefolyó dugulás wc duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás árak csatornatisztítás duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztítás wc csésze eldugult padlóösszefolyó dugulás wc duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XV.kerület csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XX.kerület lefolyótisztítás otthon Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás III.kerület eldugult mosdó mosogató lefolyó tisztítása csatorna tisztítás dugulás elhárítás Budapest szennyvízcsatorna duguláselhárítás V.kerület csőtisztító spirál lefolyótisztítók Lefolyótisztító mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 10. ker csatorna dugulás duguláselhárítás 6.kerület vízvezeték szerelő dugulás elhárítása mosdó lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás Budapest csatornakamerázás dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás IV.kerület olcsó csatornatisztítás olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület Árak duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 7.kerület csatornaszag megszüntetése mosogató lefolyó vízvezeték duguláselhárítás XVIII.kerület wc dugulás duguláselhárítás XIV.kerület vízvezeték szerelés mosogatógép lefolyó duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XXI.kerület csatornatisztítás házilag mosdó dugulása ellen wc duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztító szer lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése lefolyó dugulás okai duguláselhárítás VII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület csatornaszag padlószifon duguláselhárítás Budapesten Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás VIII.kerület csatorna csőtörés szennyvízhálózat kellemetlen szagok szennyvíz bekötés lefolyó padló lefolyó dugulás akciós duguláselhárítás csatornaszellőztetés csőtörés eldugult mosogató szifon bűzelzáró dugulások duguláselhárítás X.kerület tisztító idom Lefolyótisztítás Budapest lefolyó lejtése mosdó duguláselhárítás házilag wc lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó tisztítása házilag szennyvíz bekötése padlóösszefolyó duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás II.kerület mosogató dugulás házilag búraszifon duguláselhárítás duguláselhárító
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés