eldugult padlóösszefolyó dugulás ellen

Fürdőszoba összefolyóban feljön a víz, mit lehet tenni?

eldugult padlóösszefolyó dugulás ellen

Eldugult padlóösszefolyó 

Az eldugult padlóösszefolyó bizony számos kellemetlenséget tud okozni a fürdőszobánkban. Ilyenkor ugyanis a lefelé folyó víz, ahelyett, hogy megfelelő irányban távozna a kádból, csapból, inkább visszafelé, felfelé igyekszik. Emellé gyakran társul erőteljes csatorna szag is, mely szintén nem teszi optimálissá a szorult helyzetet.

A padlóösszefolyó könnyedén eldugulhat a különböző lerakódásoktól. Ha a kád is erre van rácsatlakoztatva, akkor a hajszálak, szőrszálak is bekerülnek az iszap rétegként megtapadó szöszök közé. A jó hír az, hogyha ez a lerakódás, vagy adott esetben dugulás nem érinti a lefolyó csöveket, akkor házilag, saját kezünkkel is megoldhatjuk a problémát. A lefolyó rács eltávolítása után gondos gumikesztyű húzást követően a szifonból el tudjuk távolítani a lerakódott szennyeződéseket, így megszüntetve a probléma okát.

De mi tevőek legyünk ha kifelé árad a bűz? Igen, a kellemetlen szagok sem teszik egyszerűbbé, és harmonikussá a fürdőszobai tartózkodásunkat, így erre is gyors megoldást ildomos találnunk. A padlószifonból áradó bűzt több dolog is okozhatja. Vagy nincs a szifonra fogyasztó vezeték kötve, azaz nem folyik át rajta a mosdó, vagy a kád szennyvize, csak a kifröccsenő víz elvezetésére szolgál. Ebből következik, hogy a szifon kiszáradhat, ha nincs utánpótlás, így pedig a csatornából könnyedén visszaáramolhat a „kellemes” illatanyag. Hasonló tüneteket vehetünk észre akkor, hogyha a padlószifonból hiányzik a tisztítódugó, melyet egy parafa dugó befaragásával tudunk pótolni.

A technika fejlődésének hála érdemes most már a beszereltetéskor olyan terméket választani, mely szárazon záró pipát is tartalmaz. Ennek hála ugyanis a bűzelzáró golyónak megszűnnek a kellemetlen szagok.

Bár legtöbben a padlószifon dugulására fogják, ha visszaáramlik fürdőszobájukba a szennyvíz, jó ha tudjuk, hogy az esetek nagy részében a lefolyó alapvezeték eldugulása okozza a galibát. Ez az a pont, amikor a házi praktikák kevésnek bizonyulnak, s kézi dugulás elhárítás ide, spirál oda szakemberhez kell fordulnunk a szakszerű dugulás elhárítás érdekében.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

vízvezeték Lefolyótisztítás Budapest csatornatisztítás házilag wc dugulás olcsó csatornatisztítás csatorna tisztítás mosdó dugulása ellen mosogató duguláselhárítás V.kerület Eldugult WC mosdó Lefolyótisztítás lefolyó tisztítás duguláselhárítás XXIII.kerület eldugult padlóösszefolyó dugulás megszüntetése padlószifon duguláselhárítás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás Budapesten bűzelzáró padló lefolyó dugulás dugulás Budapest duguláselhárítás IX.kerület Budapest duguláselhárítás VII.kerület lefolyó duguláselhárítás Árak csőtisztító spirál duguláselhárítás azonnal wc duguláselhárítás szennyvízhálózat duguláselhárítás II.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató lefolyó dugulás dugulás lefolyótisztítás otthon csatornaszag megszüntetése mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosogató Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás VIII.kerület wc csésze mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás olcsón tisztító idom wc lefolyó dugulás csatorna dugulás vízvezeték szerelő duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás Csepel szennyvíz bekötése csatornatisztítás olcsó duguláselhárítás búraszifon wc duguláselhárítás házilag akciós duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó csatorna dugulás elhárítás szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIV.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás bontás nélkül csatornaszag duguláselhárítás árak duguláselhárítás III.kerület Lefolyótisztító mosogató lefolyó duguláselhárítás XII.kerület dugulás wc dugulás elhárítása duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás lefolyó dugulás okai lefolyó lejtése csatornaszellőztetés vízvezeték szerelés mosogató duguláselhárítás kellemetlen szagok duguláselhárítás 6.kerület mosogató lefolyó tisztítása dugulás elhárítás Budapest eldugult mosdó csőtörés nedves törlőkendő mosogatógép mosdó dugulása duguláselhárítás XXII.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás X.kerület lefolyó tisztítása házilag esővíz dugulások társasház mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárító Lefolyótisztító szer lefolyó dugulás elhárítás mosdó lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon csatornakamerázás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XVII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás ár duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás megszűntetése szennyvíz bekötés duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XV.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése padlóösszefolyó duguláselhárítás XIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés