Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc duguláselhárítása

Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem tudja lehúzni a wc-t? Már minden létező vegyszert a wc-be öntött, és még mindig semmi?
Ha a szag kezdi elárasztani a házat és Ön már nem tud mit tenni, ha elege van a tehetetlenségből, akkor hívja bátran a Duguláselhárító Mestert, aki a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, hogy kimentse Ön a bajból!
Duguláselhárító Mester, az Ön segítsége! 0620 942 0586

Az eldugult wc talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amely a háztartásban érhet bennünket. Természetesen az eldugult lefolyó vagy a csöpögő bojler sem egy kellemes dolog, de az a toalett, amelyet nem lehet lehúzni, attól talán nincs rosszabb. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen a házban terjengő bűz rendkívül kellemetlen és elviselhetetlen, az eldugult wc pedig nem egy előre jelezhető probléma, hanem hirtelen, egyik napról a másikra következik be.

Sokszor az a nehézség, hogy nem talál olyan szakembert, aki azonnal meg tudná oldani az eldugult wc problémáját, pedig ha eldugult a wc, azt azonnal meg kell oldani. Emiatt a háziasszonyok elkezdik a házi praktikákat alkalmazni. Ez néha segít, főleg abban az esetben, ha nem egy nagyon vészes dugulásról van szó, ugyanakkor a házi praktikák csak ideiglenes megoldásnak bizonyulnak, hiszen a probléma hamarosan vissza fog térni.

Amikor az eldugult wc problémáját a házi praktikák sem oldják meg, akkor általában méregdrága vegyszerekkel próbálkozunk. Ez a második próbálkozás szinte minden háztartásban. Sokszor azonban nem számolunk azzal a problémával, hogy ezek a vegyszerek nem csak a dugulás okát szüntetik meg, nem csak azt az anyagot marják szét, amely a dugulást okozta, hanem a csöveket is, amellyel sokkal nagyobb problémát okozunk magunknak. A vegyszerek kis mennyiségben használhatóak és hasznosak is, fontos tehát betartani a mennyiséget, amelyet az üvegen feltüntetnek és nem önteni a vegyszerből fél óránként az eldugult wc-be.
Amikor már semmi nem segít, akkor érdemes egy duguláselhárító mestert hívni, aki képes szakértelemmel, a megfelelő szerszámokkal, nem tönkretéve, hanem megvigyázva kitisztítani a wc-t. Amikor az eldugult wc szakember kezébe kerül, akkor az elvégzett munka után szinte biztos lehet benne, hogy a dugulás nem fog visszatérni. Természetesen csak akkor nem kell többé dugulással számolnia, ha betartja a szakember tanácsait, és megválogatja, hogy mit dobál a wc-be.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszag megszüntetése esővíz duguláselhárítás falbontás nélkül wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó dugulás okai duguláselhárítás 6.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás V.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás Budapesten Budapest eldugult mosogató lefolyó dugulás megszűntetése kellemetlen szagok Eldugult mosogató duguláselhárítása padlószifon szennyvíz bekötése Duguláselhárítás Budapest lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület wc csésze padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Csepel csatornaszag lefolyó dugulás lefolyó tisztítás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás árak lefolyó csatornakamerázás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XV.kerület csatorna dugulás mosdó dugulása duguláselhárítás azonnal mosogató dugulás házilag csatornatisztítás házilag akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XIX.kerület csatorna dugulás elhárítás csőtisztító spirál duguláselhárítás XVI.kerület dugulás Budapest Lefolyótisztítás Budapest Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárító olcsó duguláselhárítás dugulás duguláselhárítás IV.kerület mosdó lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás fix áron padló lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen dugulás megszüntetése csatorna tisztítás vízvezeték wc lefolyó dugulás szennyvízhálózat duguláselhárítás 10. ker mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület lefolyótisztítók búraszifon szennyvízcsatorna eldugult padlóösszefolyó mosogatógép eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó lejtése olcsó csatornatisztítás vízvezeték szerelés mosdó duguláselhárítás házilag Árak wc duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő csőtörés tisztító idom eldugult mosdó szennyvíz bekötés duguláselhárítás bontás nélkül Lefolyótisztító Dugulás elhárítás duguláselhárítás VIII.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás II.kerület bűzelzáró lefolyó tisztítása házilag vízvezeték szerelő duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás elhárítás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás házilag mosdó duguláselhárítás VII.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárítás 7.kerület társasház mosogató lefolyó dugulások mosogató duguláselhárítás X.kerület Eldugult WC duguláselhárítás VI.kerület wc dugulás Lefolyótisztító szer dugulás wc csatorna csőtörés csatornatisztítás duguláselhárítás ár Lefolyótisztítás Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XIV.kerület mosogató duguláselhárítás mosogató dugulás eldugult mosogató szifon mosogató lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés