Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc duguláselhárítása

Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem tudja lehúzni a wc-t? Már minden létező vegyszert a wc-be öntött, és még mindig semmi?
Ha a szag kezdi elárasztani a házat és Ön már nem tud mit tenni, ha elege van a tehetetlenségből, akkor hívja bátran a Duguláselhárító Mestert, aki a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, hogy kimentse Ön a bajból!
Duguláselhárító Mester, az Ön segítsége! 0620 942 0586

Az eldugult wc talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amely a háztartásban érhet bennünket. Természetesen az eldugult lefolyó vagy a csöpögő bojler sem egy kellemes dolog, de az a toalett, amelyet nem lehet lehúzni, attól talán nincs rosszabb. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen a házban terjengő bűz rendkívül kellemetlen és elviselhetetlen, az eldugult wc pedig nem egy előre jelezhető probléma, hanem hirtelen, egyik napról a másikra következik be.

Sokszor az a nehézség, hogy nem talál olyan szakembert, aki azonnal meg tudná oldani az eldugult wc problémáját, pedig ha eldugult a wc, azt azonnal meg kell oldani. Emiatt a háziasszonyok elkezdik a házi praktikákat alkalmazni. Ez néha segít, főleg abban az esetben, ha nem egy nagyon vészes dugulásról van szó, ugyanakkor a házi praktikák csak ideiglenes megoldásnak bizonyulnak, hiszen a probléma hamarosan vissza fog térni.

Amikor az eldugult wc problémáját a házi praktikák sem oldják meg, akkor általában méregdrága vegyszerekkel próbálkozunk. Ez a második próbálkozás szinte minden háztartásban. Sokszor azonban nem számolunk azzal a problémával, hogy ezek a vegyszerek nem csak a dugulás okát szüntetik meg, nem csak azt az anyagot marják szét, amely a dugulást okozta, hanem a csöveket is, amellyel sokkal nagyobb problémát okozunk magunknak. A vegyszerek kis mennyiségben használhatóak és hasznosak is, fontos tehát betartani a mennyiséget, amelyet az üvegen feltüntetnek és nem önteni a vegyszerből fél óránként az eldugult wc-be.
Amikor már semmi nem segít, akkor érdemes egy duguláselhárító mestert hívni, aki képes szakértelemmel, a megfelelő szerszámokkal, nem tönkretéve, hanem megvigyázva kitisztítani a wc-t. Amikor az eldugult wc szakember kezébe kerül, akkor az elvégzett munka után szinte biztos lehet benne, hogy a dugulás nem fog visszatérni. Természetesen csak akkor nem kell többé dugulással számolnia, ha betartja a szakember tanácsait, és megválogatja, hogy mit dobál a wc-be.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

lefolyó dugulás megszűntetése dugulás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás III.kerület szennyvíz bekötése csatorna csőtörés Lefolyótisztító duguláselhárítás XXII.kerület csatornatisztítás házilag Budapest szennyvíz bekötés akciós duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás olcsón padlóösszefolyó duguláselhárítás XVII.kerület olcsó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás 6.kerület csőtisztító spirál mosdó duguláselhárítás házilag vízvezeték padlószifon csatornatisztítás eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XV.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás VI.kerület Eldugult WC duguláselhárítása vízvezeték szerelő mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Csepel dugulás elhárítása csatorna tisztítás wc dugulás lefolyótisztítás otthon társasház Eldugult WC duguláselhárítás IV.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése wc lefolyó dugulás eldugult mosdó dugulás wc mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás Lefolyótisztító szer wc csésze duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás VII.kerület dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás fix áron Lefolyótisztítás házilag vízvezeték szerelés szennyvízcsatorna mosdó dugulása ellen wc duguláselhárítás esővíz duguláselhárítás V.kerület tisztító idom Dugulás elhárítás duguláselhárítás I.kerület mosogató dugulás házilag csatornaszag duguláselhárítás Budapesten Duguláselhárítás Budapest kellemetlen szagok duguláselhárítás 10. ker lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás árak duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó dugulás dugulások duguláselhárítás azonnal lefolyótisztítók bűzelzáró mosdó dugulása mosogató lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás házilag búraszifon duguláselhárítás 7.kerület csőtörés dugulás Budapest mosogatógép duguláselhárítás VIII.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás ár nedves törlőkendő Lefolyótisztítás Budapest mosdó csatornaszellőztetés duguláselhárítás IX.kerület Wc dugulás megszüntetése lefolyó tisztítása házilag duguláselhárító mosogató lefolyó duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztítás olcsó csatornatisztítás lefolyó tisztítás Árak szennyvízhálózat duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XIX.kerület wc duguláselhárítás házilag csatorna dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XI.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult padlóösszefolyó eldugult mosogató lefolyó lejtése lefolyó padló lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül csatornakamerázás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés