Eldugult a mosogató? Most mit csináljunk?

 Eldugult mosogató most mit csináljjunk

Mit csináljunk ha eldugult a mosogató

Az eldugult mosogató duguláselhárítása rendszeres problémát okozhat a legtöbb háztartásban, és sajnos sokan még annak ellenére sem találnak megbízható, hatékony módszert, hogy a boltok polcain duguláselhárító vegyszerek sokasága tolong azért, hogy a kosarunkba helyezzünk őket. A dugulás leggyakrabban talán a konyhai mosogatókagyló lefolyóját érintheti, hiszen a kagylóba folyó zsír, olaj vagy éppen az étkezések után tányérokon maradt ételmaradékok könnyen elzárhatják a víz útját és hatalmas dugulást okozhatnak. Ha megtörtént a baj és eldugult a mosogató lefolyó, sajnos már nincs lehetőség megelőzésre, pedig a probléma leghatásosabb kiküszöbölése az volna, ha rendszeresen karbantartanánk a lefolyócsöveket. Nem érdemes azonban elkeserednünk, hiszen rengeteg praktikát alkalmazhatunk házilag az eldugult mosogatócső tisztítására.

 

Eldugult a mosogató? hívjon minket bizalommal!
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Manuális megoldások

Ha meg szeretnénk előzni a mosogató tálca eldugulását, akkor mindenképpen érdemes műanyag vagy fém szűrőt alkalmaznunk minden mosogatásnál. Ha azonban mégis megtörténik a baj, akkor bizony ideje elővennünk a jó öreg pumpát. Előfordulhat sajnos, hogy a dugulás jóval komolyabb, mint gondoltuk, így WC pumpával nem érünk célt. Ekkor javasolt komolyabban utánajárni a probléma gyökerének: helyezzünk a mosogató alatti szifon alá egy lavórt, majd óvatosan csavarjuk szét a szifont egy fogó segítségével! Ilyenkor érdemes belekalkulálnunk, hogy akár annyi víz is távozhat a szifonból, hogy a lavórt ki kell cserélnünk alatta. Ha szerencsénk van, akkor a vízzel együtt távozik a dugulást okozó szennyeződés is, ami nem éppen kellemes folyamat, hiszen a szifonba még ujjal is bele kell nyúlnunk, hogy ki tudjuk kaparni a megtapadt szennyeződéseket.

Házi duguláselhárító praktikák

Ha a fent említett módszerek nem vezetnek eredményhez, érdemes más módon megpróbálkozni az eldugult mosogató szifon tisztításával. A jó öreg szódabikarbóna+20%-os ecet kombinációt, valamint a trisót vagy pezsgőtablettát már mindenki ismeri és valószínűleg alkalmazta is kisebb vagy nagyobb sikerrel. Érdemes azonban kipróbálni a sóból és lúgkőből álló csodakeveréket is. Szórjunk körülbelül 150g sót, majd szintén 150g lúgkövet, azaz marónátront a lefolyóba, majd öntsünk rá vizet. Várjunk nagyjából 10 percet, majd öblítsük le a mosdókagylót.

Eldugult mosogató profi duguláselhárítása géppel 06 20 9 420 586

 

 

Címkék

duguláselhárítás III.kerület lefolyó dugulás okai mosogató duguláselhárítás tisztító idom Lefolyótisztító duguláselhárítás XXII.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVII.kerület mosogató lefolyó duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás fix áron mosogató lefolyó dugulás csatornaszag duguláselhárítás XVI.kerület csatornakamerázás mosogató duguláselhárítás házilag dugulás elhárítása duguláselhárítás XXIII.kerület padlóösszefolyó duguláselhárító akciós duguláselhárítás csatornatisztítás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XI.kerület dugulások wc lefolyó dugulás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VI.kerület csőtisztító spirál lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás vízvezeték csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten Lefolyótisztító szer padló lefolyó dugulás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás II.kerület szennyvízhálózat mosdó dugulása ellen mosdó dugulása mosogató dugulás házilag mosdó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás V.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás 10. ker kellemetlen szagok vízvezeték szerelő eldugult padlóösszefolyó társasház vízvezeték szerelés lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XV.kerület csatorna csőtörés eldugult mosogató lefolyó tisztítás duguláselhárítás VIII.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás azonnal csatorna tisztítás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 7.kerület lefolyótisztítás otthon eldugult mosogató szifon Lefolyótisztítás házilag dugulás mosdó lefolyó dugulás padlószifon dugulás wc duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás csőtörés duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIII.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás falbontás nélkül Dugulás elhárítás duguláselhárítás XII.kerület csatornatisztítás házilag esővíz olcsó duguláselhárítás szennyvíz bekötése Eldugult WC szennyvízcsatorna Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás árak dugulás megszüntetése duguláselhárítás ár wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyótisztítók lefolyó tisztítása házilag mosogatógép szennyvíz bekötés duguláselhárítás IX.kerület Budapest wc duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón lefolyó lejtése búraszifon duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XXI.kerület Wc dugulás megszüntetése Eldugult WC duguláselhárítása mosdó duguláselhárítás házilag bűzelzáró eldugult mosdó duguláselhárítása wc dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása wc csésze duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosdó mosogató duguláselhárítás házilag mosogató dugulás nedves törlőkendő Duguláselhárítás Budapest Árak lefolyó csatorna dugulás olcsó csatornatisztítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés