Eldugult a mosogató? Most mit csináljunk?

 Eldugult mosogató most mit csináljjunk

Mit csináljunk ha eldugult a mosogató

Az eldugult mosogató duguláselhárítása rendszeres problémát okozhat a legtöbb háztartásban, és sajnos sokan még annak ellenére sem találnak megbízható, hatékony módszert, hogy a boltok polcain duguláselhárító vegyszerek sokasága tolong azért, hogy a kosarunkba helyezzünk őket. A dugulás leggyakrabban talán a konyhai mosogatókagyló lefolyóját érintheti, hiszen a kagylóba folyó zsír, olaj vagy éppen az étkezések után tányérokon maradt ételmaradékok könnyen elzárhatják a víz útját és hatalmas dugulást okozhatnak. Ha megtörtént a baj és eldugult a mosogató lefolyó, sajnos már nincs lehetőség megelőzésre, pedig a probléma leghatásosabb kiküszöbölése az volna, ha rendszeresen karbantartanánk a lefolyócsöveket. Nem érdemes azonban elkeserednünk, hiszen rengeteg praktikát alkalmazhatunk házilag az eldugult mosogatócső tisztítására.

 

Eldugult a mosogató? hívjon minket bizalommal!
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

Manuális megoldások

Ha meg szeretnénk előzni a mosogató tálca eldugulását, akkor mindenképpen érdemes műanyag vagy fém szűrőt alkalmaznunk minden mosogatásnál. Ha azonban mégis megtörténik a baj, akkor bizony ideje elővennünk a jó öreg pumpát. Előfordulhat sajnos, hogy a dugulás jóval komolyabb, mint gondoltuk, így WC pumpával nem érünk célt. Ekkor javasolt komolyabban utánajárni a probléma gyökerének: helyezzünk a mosogató alatti szifon alá egy lavórt, majd óvatosan csavarjuk szét a szifont egy fogó segítségével! Ilyenkor érdemes belekalkulálnunk, hogy akár annyi víz is távozhat a szifonból, hogy a lavórt ki kell cserélnünk alatta. Ha szerencsénk van, akkor a vízzel együtt távozik a dugulást okozó szennyeződés is, ami nem éppen kellemes folyamat, hiszen a szifonba még ujjal is bele kell nyúlnunk, hogy ki tudjuk kaparni a megtapadt szennyeződéseket.

Házi duguláselhárító praktikák

Ha a fent említett módszerek nem vezetnek eredményhez, érdemes más módon megpróbálkozni az eldugult mosogató szifon tisztításával. A jó öreg szódabikarbóna+20%-os ecet kombinációt, valamint a trisót vagy pezsgőtablettát már mindenki ismeri és valószínűleg alkalmazta is kisebb vagy nagyobb sikerrel. Érdemes azonban kipróbálni a sóból és lúgkőből álló csodakeveréket is. Szórjunk körülbelül 150g sót, majd szintén 150g lúgkövet, azaz marónátront a lefolyóba, majd öntsünk rá vizet. Várjunk nagyjából 10 percet, majd öblítsük le a mosdókagylót.

Eldugult mosogató profi duguláselhárítása géppel 06 20 9 420 586

 

 

Címkék

lefolyótisztítók csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás társasház lefolyótisztítás otthon dugulás elhárítás Budapest Eldugult WC lefolyó tisztítás duguláselhárítás fix áron lefolyó lejtése mosdó lefolyó dugulás mosogatógép mosdó dugulása ellen Budapest Lefolyótisztítás házilag lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület lefolyó tisztítása házilag csatornatisztítás házilag dugulás wc mosogató duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület bűzelzáró duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító akciós duguláselhárítás mosogató lefolyó duguláselhárítás XVII.kerület mosogató duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület olcsó duguláselhárítás lefolyó dugulás okai Lefolyótisztító szer eldugult mosogató duguláselhárítás V.kerület mosdó dugulása lefolyó dugulás elhárítás Dugulás elhárítás csatornaszag megszüntetése búraszifon vízvezeték szerelés duguláselhárítás Csepel wc dugulás duguláselhárítás azonnal mosdó duguláselhárítás házilag csőtisztító spirál duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 7.kerület esővíz duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVI.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás csatorna tisztítás mosogató dugulás házilag szennyvízcsatorna padlóösszefolyó duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás árak Árak padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület dugulás elhárítása Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás csőtörés Lefolyótisztítás duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötése csatorna dugulás eldugult padlóösszefolyó csatornaszag dugulás megszüntetése duguláselhárítás VII.kerület dugulás tisztító idom csatornakamerázás dugulások szennyvíz bekötés padlószifon duguláselhárítás XI.kerület wc lefolyó dugulás csatornatisztítás eldugult mosdó csatornaszellőztetés duguláselhárító duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó Wc dugulás megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás Budapest lefolyó dugulás megszűntetése csatorna csőtörés nedves törlőkendő duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VI.kerület mosdó mosogató lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest wc csésze Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése kellemetlen szagok vízvezeték szerelő olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás ár eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület vízvezeték duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XII.kerület szennyvízhálózat Duguláselhárítás Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés