Wc pumpa használata

A duguláselhárító wc pumpa hatékony használata? Így csináljuk!

Wc pumpa használata

Amikor hirtelen arra leszünk figyelmesek, hogy öblítés után a WC-ben felgyűlik a víz vagy esetleg még a padlóra is folyik, akkor már tudjuk, hogy dugulással állunk szemben. Ilyenkor természetesen szentségelünk és bosszankodunk, mert senki sem szeret az otthoni duguláselhárítással bajlódni, szakember alkalmazása pedig sok esetben túl költséges a dugulás mértékéhez képest. Mit tehetünk hát ilyenkor? Ez természetesen attól is függ, hogy mi okozta a dugulást. Ha csak tusfürdő, sampon vagy esetleg szappan lerakódás miatt dugult el a lefolyó, abban az esetben az otthoni praktikák, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, kifejezetten hatásosak lehetnek. Ha azonban – a WC dugulása esetén – nedves törlőkendők vagy intim betétek a dugulás okozói, akkor be kell vetnünk a nehéz fegyverzetet: a WC pumpát!

Ha nem segít a pumpa hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Miért pont a duguláselhárító pumpa?

Manapság már számtalan wc duguláselhárítási praktikáról hallhatunk, és a boltok polcai rogyásig vannak, a magukat jobbnál jobbnak ígérő duguláselhárító szerekkel. Pontosan ezért használjuk egyre ritkábban a WC pumpát, holott vannak olyan esetek, melyeknél a fizikai duguláselhárítás jelentheti az egyetlen megoldást. Például a WC csésze komolyabb dugulása esetén sokszor felesleges a bolti duguláselhárító szerek használata, hiszen a problémát csak egy nagy szívóerejű WC pumpával lehet megoldani. Egy profi WC pumpa a lefolyók eldugulása esetében is hatékony megoldást nyújthat, ellentétben az üzletben kapható drága, mérgező lefolyótisztítókkal. Javasolt tehát minden dugulás esetében pumpálással kezdeni a duguláselhárítást.

A duguláselhárító pumpa használata

Először is kezdjük a művelet előkészületeivel: Tegyük a WC pumpát az eldugult lefolyóra vagy WC csészére úgy, hogy az a nyílást teljesen elfedje. Fontos, hogy a gumiharang vízben legyen, de csak annyiban, amennyi éppen ellepi a gumi rész tetejét. Az előkészületek után elkezdhetjük a pumpálást. Vákuumot kell képeznünk a csőrendszerben, méghozzá úgy, hogy a pumpát hirtelen fel és le mozgatjuk. Így érhetjük el, hogy a lefolyóban lévő, dugulást kiváltó szennyeződések elmozduljanak a helyükről. Ezt a folyamatot addig kell ismételnünk, amíg látjuk, hogy a szennyeződések nagy részét eltávolítottuk a lefolyóból. A művelet sikerességét öblítéssel vagy a csap megnyitásával ellenőrizhetjük. Ha a víz lefolyik, jó munkát végeztünk.

Amennyiben a wc pumpa nem segít hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás olcsón mosdó dugulás wc duguláselhárítás XXII.kerület dugulás megszüntetése Eldugult WC duguláselhárítása csőtisztító spirál duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás X.kerület duguláselhárító szennyvízcsatorna eldugult mosogató szifon tisztító idom lefolyótisztítás otthon esővíz csatorna csőtörés Lefolyótisztítás Budapest búraszifon mosdó lefolyó dugulás megszűntetése bűzelzáró duguláselhárítás Csepel csatornakamerázás duguláselhárítás XI.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás II.kerület szennyvízhálózat csatorna tisztítás mosogató Lefolyótisztító szer dugulás Budapest lefolyótisztítók csatorna dugulás mosogatógép duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosdó vízvezeték szerelés duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás házilag lefolyó duguláselhárítás XIX.kerület szennyvíz bekötése társasház padlóösszefolyó mosogató lefolyó dugulás Budapest csatornaszag megszüntetése wc lefolyó dugulás duguláselhárítás ár duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás elhárítás csatornatisztítás Wc dugulás megszüntetése szennyvíz bekötés duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XX.kerület mosdó dugulása mosogató duguláselhárítás házilag csatornaszag vízvezeték Dugulás elhárítás duguláselhárítás IV.kerület padlószifon mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás III.kerület csőtörés duguláselhárítás árak duguláselhárítás 10. ker wc dugulás dugulás elhárítása olcsó duguláselhárítás Árak duguláselhárítás VIII.kerület wc csésze csatornaszellőztetés dugulás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás 7.kerület lefolyó dugulás mosogató lefolyó duguláselhárítás VI.kerület lefolyó duguláselhárítás lefolyó tisztítás eldugult padlóösszefolyó kellemetlen szagok duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület wc duguláselhárítás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás IX.kerület lefolyó dugulás megszűntetése olcsó csatornatisztítás mosogató dugulás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása vízvezeték szerelő eldugult mosogató mosdó dugulása ellen mosogató duguláselhárítás padló lefolyó dugulás nedves törlőkendő Lefolyótisztító lefolyó lejtése mosogató dugulás akciós duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztítás csatorna dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó tisztítása házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás Budapesten mosdó duguláselhárítás házilag Duguláselhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása dugulások duguláselhárítás XXIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés