Wc pumpa használata

A duguláselhárító wc pumpa hatékony használata? Így csináljuk!

Wc pumpa használata

Amikor hirtelen arra leszünk figyelmesek, hogy öblítés után a WC-ben felgyűlik a víz vagy esetleg még a padlóra is folyik, akkor már tudjuk, hogy dugulással állunk szemben. Ilyenkor természetesen szentségelünk és bosszankodunk, mert senki sem szeret az otthoni duguláselhárítással bajlódni, szakember alkalmazása pedig sok esetben túl költséges a dugulás mértékéhez képest. Mit tehetünk hát ilyenkor? Ez természetesen attól is függ, hogy mi okozta a dugulást. Ha csak tusfürdő, sampon vagy esetleg szappan lerakódás miatt dugult el a lefolyó, abban az esetben az otthoni praktikák, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, kifejezetten hatásosak lehetnek. Ha azonban – a WC dugulása esetén – nedves törlőkendők vagy intim betétek a dugulás okozói, akkor be kell vetnünk a nehéz fegyverzetet: a WC pumpát!

Ha nem segít a pumpa hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Miért pont a duguláselhárító pumpa?

Manapság már számtalan wc duguláselhárítási praktikáról hallhatunk, és a boltok polcai rogyásig vannak, a magukat jobbnál jobbnak ígérő duguláselhárító szerekkel. Pontosan ezért használjuk egyre ritkábban a WC pumpát, holott vannak olyan esetek, melyeknél a fizikai duguláselhárítás jelentheti az egyetlen megoldást. Például a WC csésze komolyabb dugulása esetén sokszor felesleges a bolti duguláselhárító szerek használata, hiszen a problémát csak egy nagy szívóerejű WC pumpával lehet megoldani. Egy profi WC pumpa a lefolyók eldugulása esetében is hatékony megoldást nyújthat, ellentétben az üzletben kapható drága, mérgező lefolyótisztítókkal. Javasolt tehát minden dugulás esetében pumpálással kezdeni a duguláselhárítást.

A duguláselhárító pumpa használata

Először is kezdjük a művelet előkészületeivel: Tegyük a WC pumpát az eldugult lefolyóra vagy WC csészére úgy, hogy az a nyílást teljesen elfedje. Fontos, hogy a gumiharang vízben legyen, de csak annyiban, amennyi éppen ellepi a gumi rész tetejét. Az előkészületek után elkezdhetjük a pumpálást. Vákuumot kell képeznünk a csőrendszerben, méghozzá úgy, hogy a pumpát hirtelen fel és le mozgatjuk. Így érhetjük el, hogy a lefolyóban lévő, dugulást kiváltó szennyeződések elmozduljanak a helyükről. Ezt a folyamatot addig kell ismételnünk, amíg látjuk, hogy a szennyeződések nagy részét eltávolítottuk a lefolyóból. A művelet sikerességét öblítéssel vagy a csap megnyitásával ellenőrizhetjük. Ha a víz lefolyik, jó munkát végeztünk.

Amennyiben a wc pumpa nem segít hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

Címkék

Lefolyótisztítás lefolyó dugulás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás I.kerület szennyvíz bekötés eldugult mosogató szennyvíz bekötése lefolyótisztítók dugulás Budapest duguláselhárítás Budapesten eldugult mosdó wc duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag Dugulás elhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárító duguláselhárítás olcsón csatornakamerázás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás VIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XV.kerület padló lefolyó dugulás lefolyó mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XIV.kerület vízvezeték szerelő lefolyó duguláselhárítás dugulás wc duguláselhárítás V.kerület lefolyó lejtése lefolyó dugulás elhárítás Duguláselhárítás Budapest eldugult padlóösszefolyó csőtörés nedves törlőkendő olcsó csatornatisztítás szennyvízhálózat csatornaszag duguláselhárítás XXIII.kerület Lefolyótisztítás Budapest dugulás megszüntetése búraszifon padlószifon mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXII.kerület Lefolyótisztító szer mosdó dugulása ellen csatorna dugulás elhárítás csatornatisztítás házilag csatornatisztítás vízvezeték szerelés duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás házilag csőtisztító spirál lefolyó tisztítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XII.kerület mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosogató szifon bűzelzáró szennyvízcsatorna csatorna tisztítás mosogató Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás csatorna dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató lefolyó duguláselhárítás IX.kerület mosogató duguláselhárítás Árak duguláselhárítás árak duguláselhárítás XVII.kerület tisztító idom duguláselhárítás azonnal wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése társasház vízvezeték duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XI.kerület csatorna csőtörés Budapest olcsó duguláselhárítás wc csésze duguláselhárítás XIII.kerület dugulás wc duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás dugulások wc lefolyó dugulás Lefolyótisztító dugulás elhárítása csatornaszellőztetés kellemetlen szagok duguláselhárítás Csepel esővíz duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás IV.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás ár lefolyó dugulás okai akciós duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítása Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás X.kerület mosogató dugulás csatornaszag megszüntetése mosdó mosogatógép duguláselhárítás XVIII.kerület wc dugulás lefolyótisztítás otthon lefolyó tisztítása házilag padlóösszefolyó
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés