Duguláselhárítás felsőfokon: hogy ne kelljen bontani!

Egy lakás vízcsőrendszerét leginkább szervezetünk emésztőrendszeréhez hasonlíthatjuk: megfelelő működése kiemelten fontos a kiegyensúlyozott, harmonikus élethez, azonban többnyire csak akkor gondolunk rá, amikor valami problémával találjuk szemben magunkat. Ha azonban már csak akkor gondolkozunk, mikor megtörtént a baj, érdemesebb a duguláselhárító szakember számát tárcsázni, ahelyett, hogy megpróbáljuk az elmúlt évek elmaradt törődését egyetlen nap alatt bepótolni.

WC pumpa: félrevezető névvel

A WC-ben kialakult dugulások általánosságban valamilyen idegen, oda nem illő tárgynak köszönhetően. Ha lehúzunk egy tárgyat és az fennakad a lefolyóban, azonnali dugulást okoz. Egyébként a WC lefolyója olyan széles, hogy szinte lehetetlen, hogy elduguljon a rárakódó rétegekről – kivéve, ha nem megfelelően van kiépítve, rossz a lejtése vagy éppen a víztartályunk nem megfelelő.

Egy ilyen jellegű duguláson a WC pumpa segíthet ugyan, de csak ha magabiztosan és megfelelően tudjuk használni. A pumpa lényege, hogy alatta vákuumot képezve szívóhatás alakuljon ki, tehát a megszorult tárgyat, a dugulás okát magunk felé kell mozdítani. Sokan azonban nem tudják megfelelően használni a pumpát, és ha csak egyszerű pumpálással próbálkozunk, akár több bajt is okozhatunk, mint amennyi kezdetben volt: lejjebb tuszkolhatjuk a dugulás okát, így ellehetetlenítve a legmodernebb eszközök használatát és szükségessé téve a bontást!

Duguláselhárító mester: profi technológia minden esetre

A technológiai fejlődés a duguláselhárítás területén is érzékelhető, szinte minden évben jelennek meg olyan új eszközök, melyek a legújabb fejlesztésekkel segítik a duguláselhárító szakemberek munkáját. Ennek köszönhető az is, hogy a legtöbb dugulás ma ár teljes mértékben bontás nélkül megoldható, de csak abban az esetben, ha a probléma észlelésekor azonnal szakemberhez fordulunk. Nem ritka ugyanis, hogy a jóakarat és a házi praktikák olyan gondokat okoznak, melyekkel szemben a legmodernebb technológiai is csődöt mond.

Címkék

búraszifon szennyvízhálózat mosogató lefolyó dugulás csatorna tisztítás duguláselhárítás XV.kerület mosogató lefolyó dugulás okai olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XVII.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás V.kerület dugulás Budapest vízvezeték mosdó dugulása ellen mosogatógép csatornatisztítás dugulás megszüntetése duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 6.kerület mosdó lefolyó dugulás szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XIX.kerület csatorna dugulás mosogató duguláselhárítás házilag mosogató dugulás házilag Duguláselhárítás Budapest dugulás wc padlószifon mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás 7.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten wc lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest csőtörés duguláselhárítás VI.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás I.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása lefolyó tisztítása házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó csatorna dugulás elhárítás dugulások duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás VII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület csőtisztító spirál nedves törlőkendő Lefolyótisztítás lefolyótisztítás otthon tisztító idom mosogató lefolyó csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztító vízvezeték szerelő duguláselhárítás XXI.kerület Eldugult WC duguláselhárítása dugulás elhárítása duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó olcsó duguláselhárítás lefolyó dugulás elhárítás mosdó dugulása kellemetlen szagok duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás ár eldugult mosogató szifon csatornaszag lefolyótisztítók duguláselhárítás 10. ker wc dugulás eldugult padlóösszefolyó padló lefolyó dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötés csatornaszellőztetés esővíz duguláselhárítás házilag lefolyó lejtése csatorna csőtörés duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás fix áron Eldugult WC duguláselhárítás XX.kerület wc csésze társasház duguláselhárítás árak eldugult mosogató duguláselhárítás padlóösszefolyó duguláselhárító eldugult mosdó wc duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület Budapest Wc dugulás megszüntetése bűzelzáró Árak Dugulás elhárítás duguláselhárítás III.kerület akciós duguláselhárítás vízvezeték szerelés wc duguláselhárítás házilag csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó tisztítás mosdó duguláselhárítás házilag dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés