Duguláselhárítás felsőfokon: hogy ne kelljen bontani!

Egy lakás vízcsőrendszerét leginkább szervezetünk emésztőrendszeréhez hasonlíthatjuk: megfelelő működése kiemelten fontos a kiegyensúlyozott, harmonikus élethez, azonban többnyire csak akkor gondolunk rá, amikor valami problémával találjuk szemben magunkat. Ha azonban már csak akkor gondolkozunk, mikor megtörtént a baj, érdemesebb a duguláselhárító szakember számát tárcsázni, ahelyett, hogy megpróbáljuk az elmúlt évek elmaradt törődését egyetlen nap alatt bepótolni.

WC pumpa: félrevezető névvel

A WC-ben kialakult dugulások általánosságban valamilyen idegen, oda nem illő tárgynak köszönhetően. Ha lehúzunk egy tárgyat és az fennakad a lefolyóban, azonnali dugulást okoz. Egyébként a WC lefolyója olyan széles, hogy szinte lehetetlen, hogy elduguljon a rárakódó rétegekről – kivéve, ha nem megfelelően van kiépítve, rossz a lejtése vagy éppen a víztartályunk nem megfelelő.

Egy ilyen jellegű duguláson a WC pumpa segíthet ugyan, de csak ha magabiztosan és megfelelően tudjuk használni. A pumpa lényege, hogy alatta vákuumot képezve szívóhatás alakuljon ki, tehát a megszorult tárgyat, a dugulás okát magunk felé kell mozdítani. Sokan azonban nem tudják megfelelően használni a pumpát, és ha csak egyszerű pumpálással próbálkozunk, akár több bajt is okozhatunk, mint amennyi kezdetben volt: lejjebb tuszkolhatjuk a dugulás okát, így ellehetetlenítve a legmodernebb eszközök használatát és szükségessé téve a bontást!

Duguláselhárító mester: profi technológia minden esetre

A technológiai fejlődés a duguláselhárítás területén is érzékelhető, szinte minden évben jelennek meg olyan új eszközök, melyek a legújabb fejlesztésekkel segítik a duguláselhárító szakemberek munkáját. Ennek köszönhető az is, hogy a legtöbb dugulás ma ár teljes mértékben bontás nélkül megoldható, de csak abban az esetben, ha a probléma észlelésekor azonnal szakemberhez fordulunk. Nem ritka ugyanis, hogy a jóakarat és a házi praktikák olyan gondokat okoznak, melyekkel szemben a legmodernebb technológiai is csődöt mond.

Címkék

duguláselhárítás azonnal mosogatógép duguláselhárítás III.kerület eldugult mosdó Lefolyótisztító szer eldugult mosogató olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület Dugulás elhárítás Lefolyótisztítás duguláselhárító csatornaszag wc csésze tisztító idom dugulás Budapest eldugult mosogató szifon Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás V.kerület csatorna dugulás elhárítás lefolyó lejtése duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XII.kerület mosdó dugulása wc duguláselhárítás duguláselhárítás Eldugult WC lefolyó dugulás okai társasház mosogató duguláselhárítás házilag kellemetlen szagok Árak duguláselhárítás XXIII.kerület dugulás elhárítása lefolyó csatornaszag megszüntetése mosdó dugulása ellen dugulások duguláselhárítás 10. ker lefolyótisztítás otthon vízvezeték szerelő duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó tisztítás lefolyó duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás házilag olcsó csatornatisztítás mosogató lefolyó Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató lefolyó dugulás szennyvízcsatorna duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító padló lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület csatornatisztítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvízhálózat szennyvíz bekötése lefolyótisztítók wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás VII.kerület Wc dugulás megszüntetése csatornatisztítás dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás bontás nélkül csőtisztító spirál vízvezeték mosogató dugulás házilag duguláselhárítás IV.kerület mosdó bűzelzáró duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XXI.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület mosogató duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 6.kerület wc duguláselhárítás házilag eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XI.kerület Eldugult WC duguláselhárítása csatorna csőtörés mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás ár búraszifon padlószifon duguláselhárítás II.kerület Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás 7.kerület padlóösszefolyó esővíz duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XX.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XIII.kerület nedves törlőkendő csatorna tisztítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás árak dugulás lefolyó dugulás elhárítás wc dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás fix áron mosdó lefolyó dugulás csőtörés mosogató dugulás dugulás wc akciós duguláselhárítás lefolyó dugulás csatorna dugulás duguláselhárítás XIX.kerület szennyvíz bekötés vízvezeték szerelés duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás VIII.kerület csatornakamerázás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés