Dugulás megszüntetése Budapest területén

Dugulás megszüntetése különböző módszerekkel

Dugulás megszüntetése Budapest területén

Dugulás megszüntetése elhárítása

A dugulás megszüntetése számos különböző módszerrel lehetséges; ezek közül némelyek hatékonysága egyáltalán nem garantálható, némelyek viszont a legtöbb esetben megoldással szolgálnak.

Ha a konyhai vagy a fürdőszobai lefolyók eldugulnak, a dugulás megszüntetése nem tűr halasztást. Ilyen esetben hatékony és gyors intézkedésre van szükség. Nem minden esetben egyértelmű, mikor milyen megoldás tekinthető a leghatékonyabbnak, hiszen a dugulások helye és jellege is erősen eltérő lehet.

A konyhai lefolyók esetében a dugulást szinte minden esetben a zsíros szennyeződésen megtapadó ételdarabkák okozzák. Az ételdarabkák lefolyóba kerülése kivédhetetlen, noha a nagyobb darabokat egy közönséges gyümölcsszűrővel nagyon hatékonyan szűrhetjük. Ha mégis bekövetkezik a baj, nincs más hátra, mint a dugulás megszüntetése. Számos lehetőségünk van; a legalapvetőbb megoldást a gumipumpa jelenti, amely a vákuumhatásnak köszönhetően fejtheti ki a hatását. Némi szerencsével egyszerűen kimozgatja a helyéről a dugulást, így az távozhat a lefolyón át. Nem szabad elfelejteni, hogy a módszer csak abban az esetben lehet hatékony, ha vészelfolyót eltömítjük, hiszen csak így érvényesülhet a vákuumhatás. Ha ez nem válik be, érdemes próbálkozni a különböző lefolyótisztító szerekkel. Általában azokat tudjuk ajánlani, amelyek kellően sűrűek ahhoz, hogy megtapadjanak szivárgó átfolyás esetén is. Ha nem szeretnék vegyszert használni, tegyünk egy próbát egy nagy adag forrásban lévő vízzel. A forró víz zsíroldó hatásának köszönhetően rendkívül hatékony lehet, de elsősorban csak részleges dugulás esetén hatékony.

dugulas elharitas budapestA fürdőszobában is rendkívül fontos a dugulás megszüntetése. Itt rendszerint a haj és a szappanmaradványok okoznak fejtörést. A tisztítási módszerek nagyrészt hasonlók a konyhai lefolyó esetében ismertetett módszerekhez.

A WC lefolyó esetében azonban a dugulás megszüntetése egészen más módon történik. A szerves dugulások esetében hatékonyak lehetnek a lefolyótisztítók, de a legtöbb esetben a háztartási sósav jelenti a megoldást.

Ez utóbbi előnyeként említhető a vízkőoldó hatás is, noha ehhez a WC csészében lévő víz eltávolítására van szükség. Érdemes megismerkedni az úgynevezett csőgörénnyel is.

 

Amennyiben a dugulás megszüntetése nem sikerül, hívjon egy igazi Duguláselhárító Mestert, aki gyorsan és jó áron segít!
Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

Címkék

akciós duguláselhárítás mosogató dugulás szennyvíz bekötése eldugult mosogató szifon duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás I.kerület mosdó dugulása eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás ár mosdó lefolyó dugulás dugulás Budapest mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás okai duguláselhárítás II.kerület Lefolyótisztítás csatornatisztítás házilag padlóösszefolyó duguláselhárítás Csepel dugulás megszüntetése lefolyótisztítás otthon mosdó wc duguláselhárítás házilag tisztító idom csatornakamerázás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület eldugult mosogató olcsó csatornatisztítás Eldugult mosogató duguláselhárítása wc csésze wc duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület lefolyó lejtése mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül nedves törlőkendő eldugult mosdó mosogató lefolyó csatornaszellőztetés duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XVI.kerület bűzelzáró csatorna dugulás csatornaszag padlószifon duguláselhárítás XV.kerület dugulás elhárítás Budapest csatornatisztítás lefolyó dugulás elhárítás csatorna dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás 6.kerület dugulás wc vízvezeték szerelés duguláselhárítás III.kerület Duguláselhárítás Budapest mosdó dugulása ellen Wc dugulás megszüntetése Lefolyótisztító szer társasház Dugulás elhárítás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás olcsó duguláselhárítás búraszifon duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XII.kerület wc dugulás duguláselhárítás XXII.kerület csatornaszag megszüntetése mosogató szennyvízcsatorna szennyvízhálózat Budapest esővíz csőtörés csatorna csőtörés szennyvíz bekötés duguláselhárítás VII.kerület lefolyó tisztítás lefolyótisztítók csőtisztító spirál eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 10. ker Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás X.kerület Eldugult WC lefolyó dugulás padló lefolyó dugulás kellemetlen szagok lefolyó lefolyó tisztítása házilag dugulás elhárítása mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztítás Budapest dugulás duguláselhárítás VIII.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás árak mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása csatorna tisztítás dugulások wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték Árak mosogatógép duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárító lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés