Csatornaszag megszüntetése bűz ellen

Csatornaszag megszüntetése

Csatornaszag megszüntetése bűz ellen

A kellemetlen csatornaszag megszüntetése

A kellemetlen szagok jelentősen csökkentik a komfortérzetünket – különösképpen, ha saját otthonunkban vagyunk kénytelenek szembesülni ezzel a problémával. Többféle bűzt tapasztalhatunk a lakásban: büdös lehet például a hűtő a romlott ételek miatt, az eldugult lefolyó is okozhat kellemetlen illatokat, illetve a csatornaszag is bosszantó. Ha a lakásunkban csatornaszag terjeng, első teendőnk a csatorna kiszellőztetése: ehhez érdemes egy levegőbeszívó szelepet beépíttetni a rendszerbe. A csatornaszag megszüntetésére alkalmas módszer kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe kell venni, hiszen más-más megoldásra van szükség, ha például földszintes vagy emeletes házról van szó; illetve a csatornaszag okozója sem elhanyagolható.                                    

 A csatornaszag okai

A csatornaszag leggyakoribb oka az eldugult vagy elzsírosodott csatornacső. Ebben az esetben a probléma elhárítása egyszerű, hiszen mindössze ki kell tisztítani a csatornát: ezt akár maga is elvégezheti, de hívhat hozzá vízszerelő szakembert is. Az ok felderítéséhez ellenőrizni kell, hogy a bűzelzárók rendeltetésszerűen működnek-e, és jól vannak-e összeszerelve. Ha ez nem vezet eredményre, a csövek belsejét kamerás csővizsgálattal lehet ellenőrizni. A csatornaszagot okozhatja például a csövek rossz illesztése, illetve mechanikai hiba is: eben az esetben a csatornaszag megszüntetése sajnos csak bontással lehetséges. Csatornaszag oka lehet a szakértelem nélkül bekötött wc csésze illetve csatorna hálózatra csatlakoztatott vizes szerelvények szifonok helytelen szerelése.

A téglák a lakás legtávolabbi pontjára is elvezethetik a csatornaszagot

A csatornaszag okának feltárásakor nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a szagot néha nem a hiba közelében, hanem akár egy másik helyiségben érezzük a legerősebben. Ez azért lehetséges, mert a lyukacsos szerkezetű téglák akár a lakás legtávolabbi pontjára is elvezethetik a csatornaszagot. Sőt, a bűz akár a parketta vagy a járólap alól is áradhat. Szerencsére azonban egy profi vízszerelő szakember az esetek 99 százalékában meg tudja határozni a csatornaszag forrását, és sikeresen meg is tudja szüntetni azt.

Csatornaszag okozta problémák feltárása megszüntetése Budapest Nyári Tibor 06 20 398 7569

Címkék

duguláselhárítás XIII.kerület tisztító idom csatornaszag megszüntetése dugulás wc mosdó duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító szer esővíz csőtisztító spirál mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XVI.kerület dugulás duguláselhárítás XVIII.kerület szennyvíz bekötése mosogató duguláselhárítás házilag csőtörés duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték duguláselhárítás árak duguláselhárítás XX.kerület szennyvízcsatorna mosogatógép duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest csatornatisztítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó tisztítás dugulás elhárítása csatorna dugulás csatorna tisztítás duguláselhárítás XVII.kerület társasház eldugult mosdó duguláselhárítás IV.kerület padló lefolyó dugulás lefolyótisztítók Lefolyótisztítás házilag wc csésze duguláselhárítás XII.kerület padlóösszefolyó padlószifon duguláselhárítás fix áron mosogató lefolyó mosogató duguláselhárítás eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás II.kerület bűzelzáró Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás Budapest csatornatisztítás házilag duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC duguláselhárítása csatornaszellőztetés wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornaszag akciós duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó dugulása eldugult mosdó duguláselhárítása csatorna dugulás elhárítás csatorna csőtörés Budapest mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület eldugult mosogató szifon duguláselhárítás olcsón wc lefolyó dugulás szennyvízhálózat Eldugult WC lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás VI.kerület nedves törlőkendő duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás azonnal lefolyó lejtése duguláselhárítás XXI.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás I.kerület dugulások lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület olcsó csatornatisztítás csatornakamerázás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárító duguláselhárítás XXII.kerület eldugult mosogató kellemetlen szagok vízvezeték szerelő Lefolyótisztítás szennyvíz bekötés duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás IX.kerület Árak duguláselhárítás XXIII.kerület wc duguláselhárítás házilag lefolyó duguláselhárítás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás 10. ker mosogató lefolyó dugulás vízvezeték szerelés dugulás megszüntetése mosogató dugulás házilag búraszifon Wc dugulás megszüntetése mosogató dugulás duguláselhárítás 6.kerület wc dugulás Dugulás elhárítás mosogató dugulás elhárítás Budapest mosogató lefolyó tisztítása lefolyó dugulás elhárítás lefolyó dugulás wc duguláselhárítás Lefolyótisztító mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás megszűntetése
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés