Csatornaszag megszüntetése bűz ellen

Csatornaszag megszüntetése

Csatornaszag megszüntetése bűz ellen

A kellemetlen csatornaszag megszüntetése

A kellemetlen szagok jelentősen csökkentik a komfortérzetünket – különösképpen, ha saját otthonunkban vagyunk kénytelenek szembesülni ezzel a problémával. Többféle bűzt tapasztalhatunk a lakásban: büdös lehet például a hűtő a romlott ételek miatt, az eldugult lefolyó is okozhat kellemetlen illatokat, illetve a csatornaszag is bosszantó. Ha a lakásunkban csatornaszag terjeng, első teendőnk a csatorna kiszellőztetése: ehhez érdemes egy levegőbeszívó szelepet beépíttetni a rendszerbe. A csatornaszag megszüntetésére alkalmas módszer kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe kell venni, hiszen más-más megoldásra van szükség, ha például földszintes vagy emeletes házról van szó; illetve a csatornaszag okozója sem elhanyagolható.                                    

 A csatornaszag okai

A csatornaszag leggyakoribb oka az eldugult vagy elzsírosodott csatornacső. Ebben az esetben a probléma elhárítása egyszerű, hiszen mindössze ki kell tisztítani a csatornát: ezt akár maga is elvégezheti, de hívhat hozzá vízszerelő szakembert is. Az ok felderítéséhez ellenőrizni kell, hogy a bűzelzárók rendeltetésszerűen működnek-e, és jól vannak-e összeszerelve. Ha ez nem vezet eredményre, a csövek belsejét kamerás csővizsgálattal lehet ellenőrizni. A csatornaszagot okozhatja például a csövek rossz illesztése, illetve mechanikai hiba is: eben az esetben a csatornaszag megszüntetése sajnos csak bontással lehetséges. Csatornaszag oka lehet a szakértelem nélkül bekötött wc csésze illetve csatorna hálózatra csatlakoztatott vizes szerelvények szifonok helytelen szerelése.

A téglák a lakás legtávolabbi pontjára is elvezethetik a csatornaszagot

A csatornaszag okának feltárásakor nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a szagot néha nem a hiba közelében, hanem akár egy másik helyiségben érezzük a legerősebben. Ez azért lehetséges, mert a lyukacsos szerkezetű téglák akár a lakás legtávolabbi pontjára is elvezethetik a csatornaszagot. Sőt, a bűz akár a parketta vagy a járólap alól is áradhat. Szerencsére azonban egy profi vízszerelő szakember az esetek 99 százalékában meg tudja határozni a csatornaszag forrását, és sikeresen meg is tudja szüntetni azt.

Csatornaszag okozta problémák feltárása megszüntetése Budapest Nyári Tibor 06 20 398 7569

Címkék

mosdó lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató csatornaszellőztetés olcsó csatornatisztítás mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület dugulások duguláselhárítás XIII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó duguláselhárítás mosogatógép Eldugult WC dugulás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás fix áron mosdó dugulása Budapest szennyvízhálózat padlóösszefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület padló lefolyó dugulás Lefolyótisztítás csatorna csőtörés bűzelzáró akciós duguláselhárítás duguláselhárítás Budapesten Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás III.kerület Árak duguláselhárítás házilag mosogató dugulás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás bontás nélkül társasház szennyvíz bekötése wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás árak duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás 6.kerület lefolyó lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás X.kerület eldugult mosdó Dugulás elhárítás eldugult padlóösszefolyó dugulás megszüntetése dugulás wc csőtörés wc dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás ár dugulás Budapest esővíz eldugult mosogató lefolyó dugulás csatornakamerázás wc duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás IV.kerület csőtisztító spirál mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás Csepel csatornaszag megszüntetése dugulás elhárítása wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag padlószifon mosdó duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvíz bekötés lefolyó lejtése duguláselhárítás XV.kerület olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás II.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás 10. ker Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XI.kerület lefolyó tisztítás eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyótisztítók eldugult mosogató szifon szennyvízcsatorna duguláselhárítás wc csésze csatornaszag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XX.kerület kellemetlen szagok Lefolyótisztító szer vízvezeték szerelő mosogató dugulás házilag lefolyótisztítás otthon nedves törlőkendő mosdó dugulása ellen lefolyó tisztítása házilag mosogató duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás azonnal duguláselhárító duguláselhárítás XIX.kerület mosogató lefolyó duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 7.kerület csatornatisztítás Lefolyótisztítás házilag csatorna dugulás vízvezeték szerelés duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás elhárítás tisztító idom búraszifon
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés