Csatorna kiszellőző beépítése csatornaszellőző beszerelés

Csatorna kiszellőző

Csatorna kiszellőző beépítése csatornaszellőző beszerelés

A csatorna kiszellőztetésének fontossága

Ha csatornaszagot érzünk a lakás vizes helyiségeiben, vagy a szennyvíz leeresztésekor furcsa hangokat hallunk, a problémát sok esetben a hiányos csatornaszellőztetés – például a szellőztetők elhagyása vagy nem megfelelő kialakítása – okozza. A szag forrása lehet egy eltömődött csatornakiszellőztető is: szinte bármi kerülhet bele, az építési törmeléktől a madártetemekig. A csatorna kiszellőztetése több célt is szolgál: mérsékli a közműcsatornák korrodálódásának mértékét, eltávolítja a csövekben keletkező gázokat, hogy azok ne a lakásokban törjenek elő, illetve gondoskodik a padlóösszefolyók bűzzárainak védelméről. A csatorna kiszellőztetésével a szennyvízáramlás során keletkező nyomásingadozások is kiküszöbölhetők.

Kiszellőztetés légbeszívó szeleppel

A csatorna kiszellőztetéséről többféleképpen is gondoskodhatunk: beiktathatunk egy légbeszívó szelepet, illetve a vezetéket egyszerűen kivezethetjük a szabadba. Fontos, hogy a padlóösszefolyók bűzzárai záróvizének mértéke az előírt szabványokat kövesse, ellenkező esetben ugyanis szintén kellemetlen csatornaszaggal kell szembesülnünk a fürdőszobában. Ha otthonában kellemetlen bűz terjeng a vizes helyiségekben vagy a nyílászárókon áthatolva akár az egész lakásban, illetve a lefolyón leengedet víz bugyborékoló, „kuruttyoló” hangot hallat, vagy dugulásról van szó, vagy pedig a csatornaszellőztetéssel van gond.

Dugulás vagy a szellőztetés hiánya?

Ha dugulásra gyanakszik, próbálja meg eltávolítani a lerakódott anyagot valamilyen házi vagy bolti szerrel, illetve az alkatrészek kitisztításával. Ha a bugyborékoló hang és a szag nem szűnik meg, valószínűleg a kiszellőztetés nem megfelelő. A légbeszívó szelepek utólagos beszerelése, illetve a meglévők javítása vagy cseréje kisebb bontással is járhat, ám megéri a befektetés, hiszen a későbbiekben számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Ha ön is tapasztalta a fenti problémákat otthonában, egyeztessen a társasház üzemeltetőjével, és hívjanak ki egy megbízható szakembert!

Csatorna kiszellőző vezeték kiépítése és ellenőrzése 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás 10. ker mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó dugulás padló lefolyó dugulás mosdó dugulása csatornaszag duguláselhárítás 6.kerület tisztító idom csatornaszellőztetés wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosogató szifon mosogatógép dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XVI.kerület mosogató dugulás házilag vízvezeték esővíz társasház duguláselhárítás VIII.kerület wc dugulás Lefolyótisztítás házilag csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XX.kerület Eldugult WC duguláselhárítása dugulás Budapest vízvezeték szerelő duguláselhárítás 7.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás azonnal dugulás elhárítása Árak nedves törlőkendő padlószifon dugulás megszüntetése lefolyótisztítók duguláselhárítás IV.kerület csőtörés wc csésze Budapest duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató Lefolyótisztító wc duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás házilag csatorna dugulás mosdó eldugult mosogató mosogató dugulás lefolyó lejtése duguláselhárítás árak akciós duguláselhárítás szennyvízcsatorna búraszifon Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XI.kerület dugulás duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül mosdó lefolyó dugulás padlóösszefolyó lefolyótisztítás otthon csatornatisztítás házilag duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület szennyvízhálózat duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás V.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztító szer duguláselhárító Dugulás elhárítás csatornatisztítás lefolyó dugulás okai eldugult mosdó duguláselhárítása Lefolyótisztítás Budapest Eldugult WC mosogató lefolyó csatorna csőtörés vízvezeték szerelés eldugult padlóösszefolyó csatornakamerázás wc duguláselhárítás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás III.kerület lefolyó tisztítás szennyvíz bekötés duguláselhárítás XV.kerület lefolyó dugulás elhárítás wc lefolyó dugulás bűzelzáró duguláselhárítás X.kerület lefolyó duguláselhárítás csőtisztító spirál eldugult mosdó duguláselhárítás ár duguláselhárítás II.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulások csatorna tisztítás dugulás wc kellemetlen szagok szennyvíz bekötése olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás I.kerület lefolyó mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó dugulása ellen duguláselhárítás fix áron
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés