Csatorna kiszellőző beépítése csatornaszellőző beszerelés

Csatorna kiszellőző

Csatorna kiszellőző beépítése csatornaszellőző beszerelés

A csatorna kiszellőztetésének fontossága

Ha csatornaszagot érzünk a lakás vizes helyiségeiben, vagy a szennyvíz leeresztésekor furcsa hangokat hallunk, a problémát sok esetben a hiányos csatornaszellőztetés – például a szellőztetők elhagyása vagy nem megfelelő kialakítása – okozza. A szag forrása lehet egy eltömődött csatornakiszellőztető is: szinte bármi kerülhet bele, az építési törmeléktől a madártetemekig. A csatorna kiszellőztetése több célt is szolgál: mérsékli a közműcsatornák korrodálódásának mértékét, eltávolítja a csövekben keletkező gázokat, hogy azok ne a lakásokban törjenek elő, illetve gondoskodik a padlóösszefolyók bűzzárainak védelméről. A csatorna kiszellőztetésével a szennyvízáramlás során keletkező nyomásingadozások is kiküszöbölhetők.

Kiszellőztetés légbeszívó szeleppel

A csatorna kiszellőztetéséről többféleképpen is gondoskodhatunk: beiktathatunk egy légbeszívó szelepet, illetve a vezetéket egyszerűen kivezethetjük a szabadba. Fontos, hogy a padlóösszefolyók bűzzárai záróvizének mértéke az előírt szabványokat kövesse, ellenkező esetben ugyanis szintén kellemetlen csatornaszaggal kell szembesülnünk a fürdőszobában. Ha otthonában kellemetlen bűz terjeng a vizes helyiségekben vagy a nyílászárókon áthatolva akár az egész lakásban, illetve a lefolyón leengedet víz bugyborékoló, „kuruttyoló” hangot hallat, vagy dugulásról van szó, vagy pedig a csatornaszellőztetéssel van gond.

Dugulás vagy a szellőztetés hiánya?

Ha dugulásra gyanakszik, próbálja meg eltávolítani a lerakódott anyagot valamilyen házi vagy bolti szerrel, illetve az alkatrészek kitisztításával. Ha a bugyborékoló hang és a szag nem szűnik meg, valószínűleg a kiszellőztetés nem megfelelő. A légbeszívó szelepek utólagos beszerelése, illetve a meglévők javítása vagy cseréje kisebb bontással is járhat, ám megéri a befektetés, hiszen a későbbiekben számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Ha ön is tapasztalta a fenti problémákat otthonában, egyeztessen a társasház üzemeltetőjével, és hívjanak ki egy megbízható szakembert!

Csatorna kiszellőző vezeték kiépítése és ellenőrzése 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás XII.kerület wc dugulás csőtisztító spirál csatornaszag duguláselhárítás XXIII.kerület dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás VI.kerület olcsó csatornatisztítás Lefolyótisztítás duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyótisztítók mosogató dugulás házilag Árak Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XV.kerület Eldugult WC vízvezeték eldugult mosogató eldugult mosogató szifon duguláselhárítás I.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás azonnal wc csésze mosdó lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület wc duguláselhárítás eldugult mosdó kellemetlen szagok wc lefolyó dugulás bűzelzáró búraszifon duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztító lefolyó tisztítás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XI.kerület csatorna dugulás duguláselhárító Dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás dugulás nedves törlőkendő vízvezeték szerelő csatornaszellőztetés olcsó duguláselhárítás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás csőtörés Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás II.kerület szennyvízhálózat mosogató lefolyó dugulás szennyvíz bekötés szennyvízcsatorna lefolyó dugulás dugulás megszüntetése eldugult padlóösszefolyó wc duguláselhárítás házilag Duguláselhárítás Budapest mosogatógép Lefolyótisztító szer duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Budapesten mosdó duguláselhárítás házilag lefolyó lejtése duguláselhárítás XIV.kerület esővíz csatornakamerázás padló lefolyó dugulás dugulás wc duguláselhárítás III.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás 10. ker társasház lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül Lefolyótisztítás Budapest mosdó duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás ár lefolyó mosogató mosogató duguláselhárítás házilag dugulások csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVII.kerület csatorna tisztítás vízvezeték szerelés duguláselhárítás árak duguláselhárítás olcsón csatorna csőtörés csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VII.kerület mosogató lefolyó tisztítása mosogató lefolyó padlóösszefolyó duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XX.kerület Budapest tisztító idom duguláselhárítás XXII.kerület mosogató dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás V.kerület lefolyó dugulás elhárítás csatornatisztítás dugulás elhárítása duguláselhárítás Csepel lefolyó dugulás okai eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötése padlószifon duguláselhárítás XVIII.kerület mosdó dugulása ellen wc lefolyó dugulás megszüntetése Wc dugulás megszüntetése mosdó dugulása duguláselhárítás VIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés