Padló lefolyó dugulás elhárítás

A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény

Padló lefolyó dugulás elhárítás

Padló lefolyó dugulás

Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb dugulás ilyen, hiszen, ha nem tesz valamit minél gyorsabban, akkor akár az egész helyiség is eláradhat.

A padló lefolyó dugulása is hasonló figyelmet igényel, hiszen több következménye is lehet, ha nem szűnteti meg ezt az állapotot a fürdőszobában. Az eldugult padlóösszefolyó tisztítása, sok esetben házilag is megoldható, amelyhez nincs szükség rendkívül bonyolult eszközökre.

 Abban az esetben, amikor a padlóösszefolyó vízgyűjtő tartályába idegen tárgy kerül vagy nagy mennyiségű lerakódás alakul ki, az sok esetben házilag is könnyen eltávolítható. Ha ellátogat weboldalunkra, akkor Ön is megtudhatja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy Ön is eltávolíthassa ezeket a dugulásokat gyorsan és praktikusan. A padló lefolyó dugulása nem gyerekjáték és sajnos könnyebben kialakulhat, mint hinné. A leggyakrabban a fürdőszoba takarításakor, felmosásakor esetleg festés után észrevétlenül belekerülő por és szöszök okozzák a fő problémát, sokszor iszapszerű lerakódást produkálva, amely egy idő után teljesen elzárhatja a víz útját és a fürdőszobát is könnyedén eláraszthatja. Amikor a kád vagy a mosdó lefolyója is rá van csatlakoztatva a padlóösszefolyóra, akkor az apróbb szőrszálak és hajszálak szintén eljuthatnak a lefolyóba, amely így a padló lefolyó dugulását okozza.

Addig, amíg a lerakódás és a dugulás nem a lefolyó csövekben alakul ki, hanem a szifonban, addig nincs túl nagy baj, hiszen ezt saját kezűleg is eltávolíthatja. Nincs más dolga a padló lefolyó dugulásánál, mint húzni egy gumikesztyűt és a szifon alján összegyűlt iszapot és darabos lerakódást egyszerűen kiemelni, ezáltal újból átjárható és tiszta lesz maga az összefolyó szifon. Az esetek nagy részében a lefolyó dugulása ily módon megszüntethető, azonban ha mégsem válik be, akkor lehet, hogy profi segítségre lesz szüksége.

Nem sikerült a dugulást megszűntetni? Fürdőszobája eláradt?

Keressen fel minket a +3620-942-0586 telefonszámon!

Problémáját pár perc alatt megoldjuk.

Címkék

szennyvízhálózat padlóösszefolyó duguláselhárítás VI.kerület lefolyótisztítók duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás Csepel Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Budapesten mosdó duguláselhárítás házilag dugulás elhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötése duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás duguláselhárítás IV.kerület Dugulás elhárítás mosogató duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése duguláselhárítás bontás nélkül kellemetlen szagok mosogatógép wc lefolyó dugulás duguláselhárítás wc duguláselhárítás nedves törlőkendő esővíz vízvezeték csatornatisztítás eldugult mosogató mosogató lefolyó tisztítása dugulás padlószifon duguláselhárítás XII.kerület mosogató duguláselhárítás 6.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XIV.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás fix áron mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás wc csatornatisztítás házilag Budapest duguláselhárítás VII.kerület szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárító búraszifon Lefolyótisztítás Budapest vízvezeték szerelés duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XV.kerület mosogató dugulás házilag csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó dugulás Budapest bűzelzáró csőtisztító spirál wc lefolyó dugulás megszüntetése Lefolyótisztítás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás X.kerület vízvezeték szerelő eldugult padlóösszefolyó olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztító eldugult mosogató szifon wc duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 10. ker padló lefolyó dugulás duguláselhárítás árak mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület Árak csatorna dugulás duguláselhárítás XX.kerület lefolyó lejtése lefolyó tisztítása házilag tisztító idom Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató dugulás eldugult mosdó mosdó dugulása ellen lefolyótisztítás otthon társasház dugulások csatornaszag csatornaszag megszüntetése Wc dugulás megszüntetése lefolyó duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XVII.kerület mosdó dugulása lefolyó tisztítás dugulás elhárítása mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület Lefolyótisztítás házilag wc dugulás wc csésze lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VIII.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás ár csatornaszellőztetés duguláselhárítás házilag csőtörés akciós duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás 7.kerület Eldugult WC lefolyó duguláselhárítás mosogató lefolyó csatornakamerázás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés